|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
Bao ogromne gratulacje!!!!!
Jak przeczytałam Twój opis to aż bym chciała jeszcze raz ![]() Ja też niestety przez cc nie przeżyłam tego aż tak fajnie,raczej niefajnie ![]() Mam nadzieję,że lada chwila wyjdziecie i będziecie w czwóreczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
Cytat:
![]() Też szukam i szukam pracy, nic nie ma. Tylko jak ja gdziekolwiek na cały etat (np 7-15) pójdę to Misiek w przedszkolu będzie musiał być od 6.15-16około... Dla mnie to straszne zostawić go tam na 10h ![]()
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
no coś Ty, nie gadaj
![]() Tobie nagroda za to nie nie beczałaś dzisiaj, ale za to jaki wielki postęp zrobił młody! To, co nam się wydaje takie banalne i błahe może, to dla niego ogromny krok-ileż to mu się w główce spraw musiało poukładać, że teraz tak się zachowuje. Dzielny chłopak!
#3304 |
Zakorzenienie
|
my tu w poblizu tez zadnego placu nie mamy, po przeprowadzce wypasiony bedziemy miec za domem,szkoda ze zima idzie
![]()
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Zosi chce kupić krecika, bardzo lubi tą bajke i wczoraj przyszła do mnie i mówi:" mamuniu pupisz (kupisz) mi krecika takiego ja ma ciocia Kinia" bo kiedyś bawiła się u niej jak byliśmy. Patrze na all ale dosyć drogie są.
Lind moja Zosia od 8 do 15 jest w przedszkolu i też wydaje mi się długo. Kupie jej coś i zawioze jej do przedszkola jak pojade po nią. Tak mi jej szkoda było ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- na poprawe humoru pojechałam sobie do sklepu i kupiłam koszule dzinsową z ćwiekami ![]()
#3306 |
Zakorzenienie
|
Próba , ale chyba się udało z telefonu załadować no Czad by był.
Nie chciał fotek robić ![]() ![]() Pop to nie będę musiała skanowac ćwiczeń i się w to bawić , wystarczy ze foto zrobię tych ćwiczeń i wkleje , jak się dziś wyrobie oczywiście , bo mam taki sajgon ze głowa mała nie wiem w co ręce włożyć . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-09-20 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Darusia - zdecydowanie Oliwce dużo lepiej w krótkich włoskach.
Lind - brawa dla Ciebie i synka. ![]() ![]() Monka - coś nie za bardzo szczęśliwy w tym garniturku. Oliwka nie cierpi spódniczek (a tyle ich mamy) najbardziej lubi leginsy. wczoraj ubrałam ją w rajtuzki i spódniczkę dżinsowa i poszła do sąsiadów. Nie dość że wróciła oczywiście bez spódnicy to i w cudzych majtkach ![]()
#3308 |
Zakorzenienie
|
Pop nieszczęśliwy bo mu fotkę robiłam a niechcial, garniturek bardzo mu się podoba , gada w kółko nice nice .... Hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że mi - wyjaśniły mi przy odbiorze... Za to że nie przedłużałam w nieskończoność pożegnań, że całusek, papa i wychodziłam... Mówiły że z niektórymi mamami to większy problem niż z dziećmi.. Michał dziś nic nie płakał, na spacerku szedł z kolegą już a nie z panią... Wgl jak przyszłam to się uśmiechnął i powoli podszedł, nie czekał na mnie już w korytarzu ![]() ![]()
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Wow lala super! ale dla mnie cena kosmos...
u nas michalina nie zawołała nigdy mamo kup mi ... czasami tylko w sklepie Mamus chce tego lizaka albo mamo tylko jednego .. "mamo tylko pół .. jajka kinder.. i tak smiesznie paluszkiem pokazuje jednego albo pół.. Albo inny chwyt.. "Mamo to ostatniego daj".. dzis ostatni juz :d
![]() |
#3311 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() Cytat:
Szyję głównie w nocy ,Miko usypia a ja w pokoju obok szyję on zasypia przy maszynie szybciej niż jak jest cicho Tak kamizelka ta sama. Ja buty jak mi jakieś podpasują to bedę chodziła w kółko w tych samych ale torby lubię zmieniać ,dobierać kolorem do ubrania. Mi po dłuższej przerwie tez ciągle coś nie wychodziło ,albo prułam albo w ogóle krzywo,wyrobisz się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak kiedyś przyjechała i mówi że mają chyba przypadek świńskiej grypy w szpitalu to mało trupem nie padłam ale co miałam ją wyprosić ![]() Cytat:
![]() Ciekawe co tam u Gmyrelki? Aneczka u was też się przyzwyczai Życzę wam dziewczyny szczęścia w szukaniu pracy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super wygląda ![]() A mój mały śpi 1 raz od paru dni.ALe wcześnie dzisiaj wstał bo o 7 coś się obudził.Pojechaliśmy na rolki myślałam że uśnie w wózku ale gdzie tam jak na co drugim polu traktor. Dopiero jak wróciliśmy do domu to poległ ![]() Nie mówiłam wam że ostatnio u nas są hitem filmiki na you tube jak rozrzucają gnój na polu albo jak ładują i każe sobie włanczać ![]() Co za pegerus mi rośnie. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Libra ciekawe zainteresowania ma MIko
![]() A co ja mam powiedzieć jak mój tz w szpitalu pracuje? Póki co przyniósł z niego zwyczaj BEZWZGLĘDNEGO mycia rąk po przyjściu... Nie dotknie mnie czy Miśka póki nie umyje się... No i on bywa na wszystkich oddziałach, na sszczęście w tym szpitalu nie ma oddziału zakaźnego...
#3313 | |||||
Zakorzenienie
|
My po spacerze, zimno jak diabli ale przynajmniej ładne słoneczko. Kupiłam Zosi czapkę (nie wiem kiedy moje dzieło skończę
![]() Mam teraz problem z ubieraniem a chodzi mi głównie o gołe plecy. Wcześniej zakładałam body i wszystko było schowane a teraz cokolwiek nie założę to po chwili mały brzuszek i plecki na wierzchu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co stało się z rzeczoną spódnicą i majtkami oczywiście ? Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Mycie rąk jest obowiązkowe. Koleżanka (piguła) nawet fartuchów do domu nie przynosiła do prania tylko oddawała do pralni
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Libra a bo to była próba czy z telefonu bezpośrednio uda mi sie fotkę załadować , teraz juz wiem ze tak
![]() U mnie tez you tube rządzi , ale nie taki hardcore jak u was ![]() Az takiej schizy to nie mam, miałam koleżankę która pracowała w szpitalu i jakoś nie pomyślałam ze coś może przynieść . Przecież sie mylą, przebierala , prala szmaty itd , równie dobrze w sklepie możesz spotkac taka osobę i coś ci może sprzedać . Nie znasz dnia ani godziny, więc chyba dlatego az tak sie nie nakrecam, ale za to obrzydza mnie na sama myśl kapanie sie z innymi ludźmi, basen, morze. ![]() Ja mojego sprzedaje tz- towi , to dokończe sprzątanie , bo końca nie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj rower z małym zaliczyłam, za chwilkę na platformę na 10 min wskoczę, a wieczorem idę na bieganie z klubem. Nie ma to jak wyleżeć chorobę :P Może chociaz rozchodzę ![]() Cytat:
![]() Ja jak wróciłam to w skrzynce miałam awizo więc dojechały moje Conversy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Iza , ja będę na zimę kupować body
![]() Madzia ![]() ![]() ![]() Sara tyz miałam pisać żebyś pokazała koszule ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Tak tylko że body w pipkę kłuje
![]()
#3318 |
Zakorzenienie
|
Monka a młody wytrzyma z ewentualnym siusiu? Bo u nas często alarm jest włączony na JUŻ!!! Ja mam kilka szt body takich dużych ale myślałam że co najwyżej do spania będzie miał. A no i w przedszkolu raczej nikt by się nie bawił z odpinaniem tego ustrojstwa... Na spacery i turlanie się w śniegu na zimę mam spodnie z szelkami
![]()
#3319 |
Zakorzenienie
|
Zakładacie już czapki ?
Ana gdzie jesteś ?
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Aha , to chyba wyjścia nie masz i kupuj dłuższe bluzki i rajty dłuższe , tylko ze jak dłuższe to i większe , coś wymyslisz .
Cytat:
Pop masz fotki z ćwiczeniami , muszę jeszcze doszukać bo to nie wszystko . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
Pojedynczo muszę wklejac
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Kolejne
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Kolejne
Coś mi się dziwnie ląduje .nie wiem czy powtórki nie będzie |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie . Jak znajdę kolejne to wkleje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
koszula taka jak ta , nawet firma ta sama, tylko ja za nią w takim małym sklepiku dałam 80 zł a w drugim identyczna była za 129zł
http://moda.allegro.pl/koszula-jeans...644267992.html ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- własnie Ana sie obraziła? pisze na kilku innych wątkach a u nas cisza, przez przypadek ją wyczaiłam
Zosia 26.03.2010 r. ![]() Franio 24.07.2014 r. ![]() Edytowane przez sara 85 Czas edycji: 2012-09-20 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
izazula mloda miala czapke 2 razy bo pizgalo jak cholera...
meli juz pare razy zalozylam taka cieniutka ażurowa... tez sie zastanawialam gdzie jest ana,drcron,dusiaka, minka(chociaz dala znac) dusiaka co u was? jak budowa?! ![]()
![]() |
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Monka - dzięki za zdjęcia Cwiczeń.
Cytat:
Co do tych majtek to Oliwka nie cierpi mieć na sobie mokrych rzeczy. a czasami jest tak że na majteczki parę kropel jej spadnie i je od razu ściąga bo mokre. U sąsiadów jest 5 letnia dziewczynka i oni mają dużo ciuszków po niej więc Oliwka często nie wraca w swoich ciuchach. Co do szpitali to ja jestem przeciwniczką przyprowadzania dzieci do szpitala. U nas na patologię do dziecka mogli wchodzić tylko rodzice i mi się to podobało. Każdy odwiedzający to potencjalne ryzyko zarażenia dziecka. Nie chodziło tylko o to że to przychodzący może się zarazić ale on sam może zarazić dzieci. A nawet drobna infekcja to poważny problem.więc Oliwka siostrę dopiero w domu zobaczyła.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy w domu gdzieś od 13ej, Kubuś zachwycony, całuje, przytula i głaszcze małą po głowie - wszystko robi bardzo delikatnie, woła na nią Isia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
byle Izka sie szybko zaklimatyzowała! Śliczne ostateczne imię!!!! Piękne! a co z drugim? ![]() Sara koszula zaj_bi.sta. Na ktorego krecika patrzalas? Madziu lalka droga ale mala dostala przeszlo polowe na nią od cioci i stwierdzilismy ze jej mozna kupic. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Pierwsza witam Izkę w domu ![]() a co do czapek to ja już zakładam. Ja juz po zakupach, stanik, balerinki na zmiane i gacie sciągające ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Bao a juz chciałam pytać jakie macie zdrobnienie - Kubuś załatwił sprawę
![]() Nie wspominam mile pierwszej doby w domu ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Sara koszula żywcem wyjęta z lat 80-tych ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.