Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-20, 10:29   #3301
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Bao ogromne gratulacje!!!!!

Jak przeczytałam Twój opis to aż bym chciała jeszcze raz co za cudo!
Ja też niestety przez cc nie przeżyłam tego aż tak fajnie,raczej niefajnie bolało jak cholera i jeszcze trzepało mną przez 3h a dziecko miałam dopiero nad ranem-porażka

Mam nadzieję,że lada chwila wyjdziecie i będziecie w czwóreczkę
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:30   #3302
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
SUPER klask i: oby do przodu , z każdym dniem będzie lepiej

mój dziś był 2 godziny, troszkę płakusiał ale pani powiedziała że mało jak wchodziłam to akurat tańczyli i śpiewali , jak mnie zobaczył to w sekundę był przy mnie i wołał, do domu idziemy,do domu, później mi opowiadał że Pani mu nosek wycierała oczywiście w nagrodę zaliczyliśmy plac zabaw jutro idzie też na 2 godziny a od poniedziałku po 5 godzin, jak znajdę jakąś fajną pracę to pójdzie na więcej , puki co 5 starczy.
Dzielny chłopak... My nie mamy żadnego placu zabaw, nawet w drodze przez te 10km nic nie ma
Też szukam i szukam pracy, nic nie ma. Tylko jak ja gdziekolwiek na cały etat (np 7-15) pójdę to Misiek w przedszkolu będzie musiał być od 6.15-16około... Dla mnie to straszne zostawić go tam na 10h

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:37   #3303
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Troche jak moje odczucia
no coś Ty, nie gadaj

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Rozebrałam, przebrałam kapcie, przytulasek, całusek i puścił mnie, złapał panią za rękę i zrobił papa... w tym momencie 3panie i ja zbierałyśmy szczęki z podłogi. Właścicielka stwierdziła że nagroda mi się należy

Tobie nagroda za to nie nie beczałaś dzisiaj, ale za to jaki wielki postęp zrobił młody! To, co nam się wydaje takie banalne i błahe może, to dla niego ogromny krok-ileż to mu się w główce spraw musiało poukładać, że teraz tak się zachowuje. Dzielny chłopak!
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:39   #3304
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

my tu w poblizu tez zadnego placu nie mamy, po przeprowadzce wypasiony bedziemy miec za domem,szkoda ze zima idzie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:42   #3305
sara 85
Zakorzenienie

Zosi chce kupić krecika, bardzo lubi tą bajke i wczoraj przyszła do mnie i mówi:" mamuniu pupisz (kupisz) mi krecika takiego ja ma ciocia Kinia" bo kiedyś bawiła się u niej jak byliśmy. Patrze na all ale dosyć drogie są.

Lind moja Zosia od 8 do 15 jest w przedszkolu i też wydaje mi się długo. Kupie jej coś i zawioze jej do przedszkola jak pojade po nią. Tak mi jej szkoda było

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

na poprawe humoru pojechałam sobie do sklepu i kupiłam koszule dzinsową z ćwiekami

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 10:58   #3306
monka23
Zakorzenienie

Próba , ale chyba się udało z telefonu załadować no Czad by był.

Nie chciał fotek robić bo na szybko zrobiłam i jeszcze czy fleszu jej

Pop to nie będę musiała skanowac ćwiczeń i się w to bawić , wystarczy ze foto zrobię tych ćwiczeń i wkleje , jak się dziś wyrobie oczywiście , bo mam taki sajgon ze głowa mała nie wiem w co ręce włożyć .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2012-09-20 o 13:45
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 11:30   #3307
P0P70
Zakorzenienie

Darusia - zdecydowanie Oliwce dużo lepiej w krótkich włoskach.

Lind - brawa dla Ciebie i synka.

Monka - coś nie za bardzo szczęśliwy w tym garniturku.

Oliwka nie cierpi spódniczek (a tyle ich mamy) najbardziej lubi leginsy.
wczoraj ubrałam ją w rajtuzki i spódniczkę dżinsowa i poszła do sąsiadów. Nie dość że wróciła oczywiście bez spódnicy to i w cudzych majtkach.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-20, 12:23   #3308
monka23
Zakorzenienie

Pop nieszczęśliwy bo mu fotkę robiłam a niechcial, garniturek bardzo mu się podoba , gada w kółko nice nice .... Hehe
Stary 2012-09-20, 12:51   #3309
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Tobie nagroda za to nie nie beczałaś dzisiaj, ale za to jaki wielki postęp zrobił młody! To, co nam się wydaje takie banalne i błahe może, to dla niego ogromny krok-ileż to mu się w główce spraw musiało poukładać, że teraz tak się zachowuje. Dzielny chłopak!
Że MIśkowi to oczywiste przecież...
A że mi - wyjaśniły mi przy odbiorze... Za to że nie przedłużałam w nieskończoność pożegnań, że całusek, papa i wychodziłam... Mówiły że z niektórymi mamami to większy problem niż z dziećmi..

Michał dziś nic nie płakał, na spacerku szedł z kolegą już a nie z panią... Wgl jak przyszłam to się uśmiechnął i powoli podszedł, nie czekał na mnie już w korytarzu Miał coś dla mnie narysować ale nie chciał... A mi się dziś godziny pomyliły, zabrałam się za sprzątanie... Myślałam że jest 10,20 a była 11.20. Tak sobie odkurzam patrze na zegarek a tu 11.45... Zwykle o tej porze już pod przedszkolem byłam

Michaś
Stary 2012-09-20, 12:55   #3310
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Wow lala super! ale dla mnie cena kosmos...
u nas michalina nie zawołała nigdy mamo kup mi ...
czasami tylko w sklepie Mamus chce tego lizaka albo mamo tylko jednego .. "mamo tylko pół .. jajka kinder.. i tak smiesznie paluszkiem pokazuje jednego albo pół.. Albo inny chwyt.. "Mamo to ostatniego daj".. dzis ostatni juz :d

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 13:11   #3311
libra777
Zakorzenienie

Dziękujemy za komplementy
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Libra dopiero dzisiaj zauważyłam że w podpisie masz bloga Zajrzałam i oczywiście zakochałam się w torbie guwernantki
Tak samo jak buty kocham również torby
Kamizelka to ta sama co Miko ma na zdjęciu ?

Super, tylko kiedy Ty na to wszystko znajdujesz czas.
Przy Tobie to właśnie się czuję taka leniwa i ... Szkoda gadać.
Wczoraj wyciągnęłam wełnę i zaczęłam sztrykowanie czapeczki dla Zosi. Ciekawe co z tego wyjdzie bo już parę razy prułam
Iza dzięki ,bo dopiero wczoraj wstawiłam linka
Szyję głównie w nocy ,Miko usypia a ja w pokoju obok szyję on zasypia przy maszynie szybciej niż jak jest cicho
Tak kamizelka ta sama.
Ja buty jak mi jakieś podpasują to bedę chodziła w kółko w tych samych ale torby lubię zmieniać ,dobierać kolorem do ubrania.
Mi po dłuższej przerwie tez ciągle coś nie wychodziło ,albo prułam albo w ogóle krzywo,wyrobisz się
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
moje laski sprzed chwilki
w pokoju oczywiscie sajgon jak obie szaleja
Haha świetne są Oliwi bardzo pasują krótkie włoski
Cytat:
Niestety ale w szpitalu są innego rodzaju zarazki. Mam bliskie osoby pracujące w szpitalach a część już jest na emeryturach i absolutnie by się z Tobą nie zgodziły. Nigdy nie polecały odwiedzin przez dzieci. Zarazki szpitalne to coś zupełnie innego niż marketowe. Pomijam absolutnie względy emocjonalne.

Co innego jak można odwiedziny załatwić np. w pareczku przy szpitalu.

To jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać
Oj ja też się wzdragam na myśl o szpitalach ,Mika chrzestna pracuje w szpitalu i jak przyjeżdża to jakoś tak dziwnie się czuję ,najlepiej jakby go w ogóle nie dotykała wiem że to głupie ale takie mam schizy.
A jak kiedyś przyjechała i mówi że mają chyba przypadek świńskiej grypy w szpitalu to mało trupem nie padłam ale co miałam ją wyprosić
Cytat:
U nas dziś sukces... Co prawda rano był spokój dopóki temat przedszkola się nie zaczął. Potem spokojnie mówił że nie chce i z takim proszącym wzrokiem się we mnie wlepiał... Jak mył zęby to mówił że już teraz chce jechać do przedszkola, potem kilka razy że nie... Jak się ubierał to 100razy zapytał gdzie jedziemy, w aucie 1000razy pytał... Przy wysiadaniu znów że on nie chce, ale spokojnie. W środku, z kręcącą się łezką ale jednak bez płaczu i krzyku (panie były w szoku, szczęki im poopadały i mi też) Rozebrałam, przebrałam kapcie, przytulasek, całusek i puścił mnie, złapał panią za rękę i zrobił papa... w tym momencie 3panie i ja zbierałyśmy szczęki z podłogi. Właścicielka stwierdziła że nagroda mi się należy
super że tak szybko poszło

Ciekawe co tam u Gmyrelki?

Aneczka u was też się przyzwyczai

Życzę wam dziewczyny szczęścia w szukaniu pracy
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
potwór nie człowiek,nie zasługuje na to żeby żyć!
mam nadzieję,że w pierdlu sie odpowiednio suką zajmą.!!!

widziałam jej zdjęcie na fb ale nie mam pojęcia kto to,ja jej nie kojarze mimo mieszkania w tym samym bloku ponad rok...
Albo dadzą szmatę do osobnej celi i będą pilnować jak mamę Madzi
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość

Pop to nie będę musiała skanowac ćwiczeń i się w to bawić , wystarczy ze foto zrobię tych ćwiczeń i wkleje , jak się dziś wyrobie oczywiście , bo mam taki sajgon ze głowa mała nie wiem w co ręce włożyć .
Rozumiem że mamy się położyć do oglądania zdjęcia
Super wygląda

A mój mały śpi 1 raz od paru dni.ALe wcześnie dzisiaj wstał bo o 7 coś się obudził.Pojechaliśmy na rolki myślałam że uśnie w wózku ale gdzie tam jak na co drugim polu traktor.
Dopiero jak wróciliśmy do domu to poległ
Nie mówiłam wam że ostatnio u nas są hitem filmiki na you tube jak rozrzucają gnój na polu albo jak ładują i każe sobie włanczać
Co za pegerus mi rośnie.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-20, 13:19   #3312
lindsley
Zakorzenienie

Libra ciekawe zainteresowania ma MIko
A co ja mam powiedzieć jak mój tz w szpitalu pracuje? Póki co przyniósł z niego zwyczaj BEZWZGLĘDNEGO mycia rąk po przyjściu... Nie dotknie mnie czy Miśka póki nie umyje się... No i on bywa na wszystkich oddziałach, na sszczęście w tym szpitalu nie ma oddziału zakaźnego...

Michaś
Stary 2012-09-20, 13:31   #3313
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

My po spacerze, zimno jak diabli ale przynajmniej ładne słoneczko. Kupiłam Zosi czapkę (nie wiem kiedy moje dzieło skończę ) i chciała ją zaraz założyć.
Mam teraz problem z ubieraniem a chodzi mi głównie o gołe plecy. Wcześniej zakładałam body i wszystko było schowane a teraz cokolwiek nie założę to po chwili mały brzuszek i plecki na wierzchu Wystarczy kilka skłonów i trochę biegu. Dziś założyłam wydawało się dość długą koszulkę a ona i tak się wysunęła ze spodni

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
mój dziś był 2 godziny, troszkę płakusiał ale pani powiedziała że mało jak wchodziłam to akurat tańczyli i śpiewali , jak mnie zobaczył to w sekundę był przy mnie i wołał, do domu idziemy,do domu, później mi opowiadał że Pani mu nosek wycierała oczywiście w nagrodę zaliczyliśmy plac zabaw jutro idzie też na 2 godziny a od poniedziałku po 5 godzin, jak znajdę jakąś fajną pracę to pójdzie na więcej , puki co 5 starczy.
Super

Cytat:

Na szczęśliwego nie wygląda ale i tak jest kawaler

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

wczoraj ubrałam ją w rajtuzki i spódniczkę dżinsowa i poszła do sąsiadów. Nie dość że wróciła oczywiście bez spódnicy to i w cudzych majtkach.
Zosia też uwielbia legginsy. Spódniczkę założy ale do tańca jak to mówi
Co stało się z rzeczoną spódnicą i majtkami oczywiście ?

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Iza dzięki ,bo dopiero wczoraj wstawiłam linka
Szyję głównie w nocy ,Miko usypia a ja w pokoju obok szyję on zasypia przy maszynie szybciej niż jak jest cicho
Tak kamizelka ta sama.
Ja buty jak mi jakieś podpasują to bedę chodziła w kółko w tych samych ale torby lubię zmieniać ,dobierać kolorem do ubrania.
Mi po dłuższej przerwie tez ciągle coś nie wychodziło ,albo prułam albo w ogóle krzywo,wyrobisz się
Będę próbowała tak długo aż wyjdzie. Może nie tak jak bym chciała ale czuję ze mam potrzebę.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Libra ciekawe zainteresowania ma MIko
A co ja mam powiedzieć jak mój tz w szpitalu pracuje? Póki co przyniósł z niego zwyczaj BEZWZGLĘDNEGO mycia rąk po przyjściu... Nie dotknie mnie czy Miśka póki nie umyje się... No i on bywa na wszystkich oddziałach, na sszczęście w tym szpitalu nie ma oddziału zakaźnego...
Ja jak pracowałam z doktorami to miałam w torbie zawsze taki żel dezynfekujący do rąk i nawet w aucie nie tknęłam się niczego w aucie zanim rąk nie oporządziłam.
Mycie rąk jest obowiązkowe.
Koleżanka (piguła) nawet fartuchów do domu nie przynosiła do prania tylko oddawała do pralni
Stary 2012-09-20, 13:32   #3314
monka23
Zakorzenienie

Libra a bo to była próba czy z telefonu bezpośrednio uda mi sie fotkę załadować , teraz juz wiem ze tak
U mnie tez you tube rządzi , ale nie taki hardcore jak u was , u nas traktory i ciężarówki .
Az takiej schizy to nie mam, miałam koleżankę która pracowała w szpitalu i jakoś nie pomyślałam ze coś może przynieść . Przecież sie mylą, przebierala , prala szmaty itd , równie dobrze w sklepie możesz spotkac taka osobę i coś ci może sprzedać . Nie znasz dnia ani godziny, więc chyba dlatego az tak sie nie nakrecam, ale za to obrzydza mnie na sama myśl kapanie sie z innymi ludźmi, basen, morze. , ze czymś moga zarazić . Taki dziwak ze mnie .

Ja mojego sprzedaje tz- towi , to dokończe sprzątanie , bo końca nie widać
Stary 2012-09-20, 13:35   #3315
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Nie pamiętam która z naszych dziewczyn leżała dłużej po porodzie z dzieckiem bo złapało jakieś paskudztwo właśnie w szpitalu, na oddziale położniczym. Więcej mi przykładów nie trzeba. Dla mnie szpital to szpital.

U nas był zakaz odwiedzin dzieci i to samo miała była żona Tża mimo że w jakimś wypasionym miejscu rodziła
U mnie i jeden i drugi mieli ciężkie zapalenie płuc. U nas na neonatologi jest całkowity zakaz odwiedzin, tylko matki mogą. Ogólnie na połoznictwie jest zakaz odwiedzin dzieci do lat 12, ze względu na to że ospy i inne zakaźne nie od razu widać że są a już można zarazić, a dla maluszków to może być śmiertelne.
Cytat:
Idę ćwiczyć bo czas leci .
Ja dzisiaj rower z małym zaliczyłam, za chwilkę na platformę na 10 min wskoczę, a wieczorem idę na bieganie z klubem. Nie ma to jak wyleżeć chorobę :P Może chociaz rozchodzę
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
na poprawe humoru pojechałam sobie do sklepu i kupiłam koszule dzinsową z ćwiekami
Pokaż
Ja jak wróciłam to w skrzynce miałam awizo więc dojechały moje ConversyBędę miała swoje trampole
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Bym chyba padla jakbym to zobaczyła

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-20, 13:44   #3316
monka23
Zakorzenienie

Iza , ja będę na zimę kupować body , właśnie z tego względu ktory opisalas, ledwo co sie schyli czy kucnie to plecy na wierzchu. Mam jeszcze z tamtej zimy i są dobre, dokupie tylko paczkę, chwila mnie nie zbawi jak mu zaloze a bedzie miał ciepło .

Madzia no to rzeczywiście wylezalas chorobę , ja dziś wieczorem tez mam w planach ostro potrenowac, isanity potem 1 h rowerek i 1 h orbiterek , zobaczymy czy wypali ,bo nie wiem o której wrócę .

Sara tyz miałam pisać żebyś pokazała koszule
Stary 2012-09-20, 13:55   #3317
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Tak tylko że body w pipkę kłuje
Stary 2012-09-20, 13:55   #3318
lindsley
Zakorzenienie

Monka a młody wytrzyma z ewentualnym siusiu? Bo u nas często alarm jest włączony na JUŻ!!! Ja mam kilka szt body takich dużych ale myślałam że co najwyżej do spania będzie miał. A no i w przedszkolu raczej nikt by się nie bawił z odpinaniem tego ustrojstwa... Na spacery i turlanie się w śniegu na zimę mam spodnie z szelkami

Michaś
Stary 2012-09-20, 14:25   #3319
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Zakładacie już czapki ?

Ana gdzie jesteś ?
Stary 2012-09-20, 14:26   #3320
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tylko że body w pipkę kłuje
Aha , to chyba wyjścia nie masz i kupuj dłuższe bluzki i rajty dłuższe , tylko ze jak dłuższe to i większe , coś wymyslisz .

Cytat:
Monka a młody wytrzyma z ewentualnym siusiu? Bo u nas często alarm jest włączony na JUŻ!!! Ja mam kilka szt body takich dużych ale myślałam że co najwyżej do spania będzie miał. A no i w przedszkolu raczej nikt by się nie bawił z odpinaniem tego ustrojstwa... Na spacery i turlanie się w śniegu na zimę mam spodnie z szelkami
Wytrzyma i nauczę go żeby bodziakow nie rozpinal a wyciągał z boku , mój dopiero w styczniu idzie to mam czas a dwa ze jak coś nie tak pójdzie to ja mu pomogę .

Pop masz fotki z ćwiczeniami , muszę jeszcze doszukać bo to nie wszystko .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (193,8 KB, 13 załadowań)
Stary 2012-09-20, 14:28   #3321
monka23
Zakorzenienie

Pojedynczo muszę wklejac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (144,6 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-09-20, 14:35   #3322
monka23
Zakorzenienie

Kolejne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (133,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2012-09-20, 14:38   #3323
monka23
Zakorzenienie

Kolejne

Coś mi się dziwnie ląduje .nie wiem czy powtórki nie będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (78,1 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-09-20, 14:40   #3324
monka23
Zakorzenienie

Ostatnie . Jak znajdę kolejne to wkleje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (75,2 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-09-20, 15:13   #3325
sara 85
Zakorzenienie

koszula taka jak ta , nawet firma ta sama, tylko ja za nią w takim małym sklepiku dałam 80 zł a w drugim identyczna była za 129zł

http://moda.allegro.pl/koszula-jeans...644267992.html

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

własnie Ana sie obraziła? pisze na kilku innych wątkach a u nas cisza, przez przypadek ją wyczaiłam

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2012-09-20 o 14:56
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 15:28   #3326
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

izazula mloda miala czapke 2 razy bo pizgalo jak cholera...
meli juz pare razy zalozylam taka cieniutka ażurowa...

tez sie zastanawialam gdzie jest ana,drcron,dusiaka, minka(chociaz dala znac)

dusiaka co u was? jak budowa?! jak tam Olcia?
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 16:17   #3327
P0P70
Zakorzenienie

Monka - dzięki za zdjęcia Cwiczeń.

Cytat:
My po spacerze, zimno jak diabli ale przynajmniej ładne słoneczko. Kupiłam Zosi czapkę (nie wiem kiedy moje dzieło skończę ) i chciała ją zaraz założyć.
Mam teraz problem z ubieraniem a chodzi mi głównie o gołe plecy. Wcześniej zakładałam body i wszystko było schowane a teraz cokolwiek nie założę to po chwili mały brzuszek i plecki na wierzchu Wystarczy kilka skłonów i trochę biegu. Dziś założyłam wydawało się dość długą koszulkę a ona i tak się wysunęła ze spodni
Mam ten sam problem. wiecznie brzuch na wierzchu.

Co do tych majtek to Oliwka nie cierpi mieć na sobie mokrych rzeczy. a czasami jest tak że na majteczki parę kropel jej spadnie i je od razu ściąga bo mokre. U sąsiadów jest 5 letnia dziewczynka i oni mają dużo ciuszków po niej więc Oliwka często nie wraca w swoich ciuchach.

Co do szpitali to ja jestem przeciwniczką przyprowadzania dzieci do szpitala. U nas na patologię do dziecka mogli wchodzić tylko rodzice i mi się to podobało. Każdy odwiedzający to potencjalne ryzyko zarażenia dziecka. Nie chodziło tylko o to że to przychodzący może się zarazić ale on sam może zarazić dzieci. A nawet drobna infekcja to poważny problem.więc Oliwka siostrę dopiero w domu zobaczyła.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-20, 16:24   #3328
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

jesteśmy w domu gdzieś od 13ej, Kubuś zachwycony, całuje, przytula i głaszcze małą po głowie - wszystko robi bardzo delikatnie, woła na nią Isia przyjechali po mnie do szpitala, Kubuś ledwo z rezerwą do mnie ale od razu na ręce poszedł, musiałam mu wytłumaczyć wszystko jeszcze raz i obiecać, że już go nie zostawię to dopiero humor mu wrócił ja oczywiście się uryczałam jak bóbr jak go zobaczyłam nareszcie jesteśmy wszyscy razem mała śpi w kołysce, trochę popłakiwała ale to pewnie zmiana miejsca też ma znaczenie nie mam za bardzo czasu na neta, muszę to wszystko jakoś zorganizować i jakoś zaplanować dzień

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 16:39   #3329
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Libra a bo to była próba czy z telefonu bezpośrednio uda mi sie fotkę załadować , teraz juz wiem ze tak
U mnie tez you tube rządzi , ale nie taki hardcore jak u was , u nas traktory i ciężarówki .
Az takiej schizy to nie mam, miałam koleżankę która pracowała w szpitalu i jakoś nie pomyślałam ze coś może przynieść . Przecież sie mylą, przebierala , prala szmaty itd , równie dobrze w sklepie możesz spotkac taka osobę i coś ci może sprzedać . Nie znasz dnia ani godziny, więc chyba dlatego az tak sie nie nakrecam, ale za to obrzydza mnie na sama myśl kapanie sie z innymi ludźmi, basen, morze. , ze czymś moga zarazić . Taki dziwak ze mnie .

Ja mojego sprzedaje tz- towi , to dokończe sprzątanie , bo końca nie widać
ja go nie widze w tym garniturze monka, slepa jestem??
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
jesteśmy w domu gdzieś od 13ej, Kubuś zachwycony, całuje, przytula i głaszcze małą po głowie - wszystko robi bardzo delikatnie, woła na nią Isia przyjechali po mnie do szpitala, Kubuś ledwo z rezerwą do mnie ale od razu na ręce poszedł, musiałam mu wytłumaczyć wszystko jeszcze raz i obiecać, że już go nie zostawię to dopiero humor mu wrócił ja oczywiście się uryczałam jak bóbr jak go zobaczyłam nareszcie jesteśmy wszyscy razem mała śpi w kołysce, trochę popłakiwała ale to pewnie zmiana miejsca też ma znaczenie nie mam za bardzo czasu na neta, muszę to wszystko jakoś zorganizować i jakoś zaplanować dzień
ale super, jak milo to sie czyta,
byle Izka sie szybko zaklimatyzowała!
Śliczne ostateczne imię!!!! Piękne!
a co z drugim?

Sara koszula zaj_bi.sta.
Na ktorego krecika patrzalas?

Madziu lalka droga ale mala dostala przeszlo polowe na nią od cioci i stwierdzilismy ze jej mozna kupic.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Pierwsza witam Izkę w domu

a co do czapek to ja już zakładam.

Ja juz po zakupach, stanik, balerinki na zmiane i gacie sciągające
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 16:42   #3330
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Bao a juz chciałam pytać jakie macie zdrobnienie - Kubuś załatwił sprawę

Nie wspominam mile pierwszej doby w domu

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Sara koszula żywcem wyjęta z lat 80-tych . Też taką miałam kupioną na Bazarze Różyckiego za zarobione na owocach pieniądze. Nosiłam do nich takie wtedy pierwsze leginy ze szwem udającym kanty i takimi gumkami pod stopami żeby z butów nie wyłaziły

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości