|
|
#1261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Chciałoby sie... Nie ten poziom, niestety
![]() Cytat:
Cytat:
Mam dosyć takiego życia, jakie wiodę. Nie wiem tylko jak to zmienić... |
||
|
|
|
#1262 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja miałąm 90letnią panią na sali która się nie kąpała codziennie bo uważała że w gnoju się nie tarzała - za to co rano perfumy i kremy - pełen rytuał ![]() oj tam oj tam - na czepliwą Spoo zawsze można liczyć no dobrze, dobrze że napisałam - tak to się kończy jak jedną nogą już jestem gdzie indziej i klikam na szybko bo obiecałam - nie ma to jak zalinczyć a to był wycinek z gazety myslałam ze pójdzie szybciej niż skan ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi jak balsamowanie i przygotowywanie ekspozycji do gabloty, jesteś pewna że jeszcze żyła? ![]() co za okrutnik mi się załączył
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-09-20 o 21:17 |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, oj tam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1267 | |||||
|
Panaroja
|
ZNad wqrfu i dentysty
![]() Cytat:
włozyłam swetr i se poszłam do dom Cytat:
posiadam takowy od lat wczesnocielęcych , nic na niego nie działa , żaden fryzjer nie jest w stanie mu dać rady na dłużej niż dwie godziny przy suchej pogodzie i do wyjścia na dwór od fryzjera przy deszczu - rośnie w drugą stronę , jest kręcony i dooopa znaczy możesz próbować przylizu kosmetyczno-prostowniczego , ale pewnie i tak niewiele pomoże .Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam u dętysty s powodu zopm pani dętystka miała na biurku flakon Coco Mademoiselle ![]() fqrf z powodu , że remątujący na górze o godzinie 21 zaczęli wiercić poleciałam zrobić drakę , ale nie otwierali drzwi . Małżon twierdzi , że na podstawie oględzin świateł padających z okien nad nami doszedł , że to nie nad nami tylko 6 pięter wyżej , bo bezpośrednio nad nami ciemno . To może rzeczywiście nie nad nami , ale tak czy siak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-09-20 o 21:36 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
Redziu, to jest podrabiany Smok? Myślałam, że on tak wygląda.
(Mam tylko próbeczkę i na mnie jest obrzydliwie różany ).Parabelko Win, Mić, pozdrówcie Flo ode mnie ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Pachnącego wieczorku wszystkim.
|
|
#1269 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. od mnie też
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1270 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Jak odpocznę i wrzucę kilka kilo to wróci.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pamiętam, kiedyś z Sałatą zobaczyłyśmy coś takiego z modnym i drogim sklepie i dostałyśmy ataku śmiechu. jak z trzeciego świata normalnie. POdrywał mnie kiedyś pewien bardzo pewny siebie koleś na tekst: "Ale masz seksowny głos - jak spikerki z Rai Uno". Nie wiedział tylko, ze ja mam akurat zapalenie krtani. Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36652950] Też zawsze mam ale jak na razie służył do otwierania lisów i piwa [/QUOTE]Hę? [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36652950]I co dalej ? [/QUOTE] Przeprowadziłam go. Chłop bardzo się chciał odwdzięczyć stawiając kawę, ale mu powiedziałam, że byłam zuchem i mam sprawność przeprowadzania staruszków przez ulicę. Cytat:
Potrzebuję kofeiny dożylnie. Niech już będzie poniedziałek, błagam...
|
|
#1271 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36654578]Jedna randka, druga prezenciki, kwiatki, duperele [/QUOTE]Buagam, i tyle zachodu i czasu o flachę? Podczas gdy po prostu mogę iść i sobie kupić? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36654711]Slayer Tattoo na Jana Sawy A co, polecasz bardziej Maniac Tattoo na deptaku [/QUOTE]Nie znam żadnego w stopniu do polecania bądź nie, tak plotkarsko pytam Bo to w mym rodzinnym mieście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Łosoś jest jakiś niefastfoodowyCytat:
A jak zawinąć? To taki łosoś w skórce jest, niektóre kawałki nawet mają płetwy, a niektóre ogonyCytat:
Cytat:
Na pocieszenie: mam dla Cię prezencik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-09-20 o 22:14 |
||||||||
|
|
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem tkwi w tym, że on zwykł bywać między 10:00 a 12:00 i nigdy nie wiadomo o której się pojawi... ![]() Cytat:
Tru! Udało się...?
|
||
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tamta też pani aligancka swoją drogą widac staro-śląskie powiedzonko że hoho
|
|
|
|
|
#1274 |
|
|
Połowicznie. MM było na dnie testera, ale Siberian Snow mam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc ja robie tak 1. griluję łososia - w skórce i bez na patelni grilowej albo 2. duszę na parze/ w mikrofali/ na patelni jak mi ekstra śpieszno i głodno albo 3. ciacham na kawałki i smażę w śmietanowym sosie doprawiam i do makaronu ale rzadko jadam łososie bo ich nie lubię wolę białe morskie ryby nigdy nie mam ochoty na fancy potrawy z łososia - no minimalista we końcu ze mnie jak w pysk strzelił - szpinior osobno łosoś osobno - chyab że zusammen do kupy ze smietaną i makaronem nie lubię też przyprawy do ryb - imo do ryb najlepiej pasują pieprz sól i ewent pieprz cytrynowy ale ten sprawdza się lepiej do wieprzowiny niby łosoś jest dobryw koperku no ale trza lubić koperek ![]() jak nie mam wiedzy jaką potrawę uzyskać i jak z półproduktu - to włażę an YT - są świetne filmiki - są też nieświetne ale wszystko widać you get what you see
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-20 o 22:42 |
|
|
|
|
#1278 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1280 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
A z przypraw to w ogóle mam ubogą paletę: pieprz, sól, cukier, oregano, bazylia, tymianek, liść laurowy, koperek, czosnek H. wniósł w posagu jakieś papryki, curry, tabasco, majeranek ale nie korzystamNiestety tak. I głupi do tego
||
|
|
|
#1281 | |
|
Nindżopesz
|
Bo tak wyglada, fotka chyba zerznieta z oryginalu... Ciekawa jestem co wysylaja, moze nic bo zero komentarzy. Jakos do tej pory nie slyszalam zeby Smoki podrabiali mniej czy bardziej udolnie.
Cytat:
Ale nadal mam sentyment do militarnych fasonow.
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak użyjesz papryki - masz paprykowe jak curry majeranek też specyficzny - niby wszystkie zioła są specyficzne itp ale są takie bardziej uniwersalne i widze że Ty ich używasz ja sobie kupiłam na nową kuchnię wszystkie przyprawy/ zioła jakie były w markecie ![]() zatem zawsze mam wszystko - no poza jakimiś very exotic i expensive i fancy - ale to mogę się kopsnąć - i mnie np szafran nie jara bo ja nie lubię latać do sklepu bo byle bzdet do potrawy - lubię mieć pod ręką a to się chyba nie psuje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-20 o 22:53 |
|
|
|
|
#1283 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Co najwyżej może zwietrzeć, ale to chyba lat trzeba. Ja mam zawsze przynajmniej jedną torebeczkę zapasu każdej przyprawy Strona mojego ulubionego radia mi się nie ładuje
||
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam bo wiem że lubisz - ja jednak sama nigdy nie robiłam i chyba na pewno nie powinnam - wolę jak się tym zajmują profesjonaliści ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- za dużo chętnych? |
|
|
|
|
#1285 | |
|
|
Cytat:
robione przez profesjonalistów jadłam... raz ![]() A może faktycznie sushi? Nawet ryż powinnam mieć Strona się załadowała. Po godzinie
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Smoka, to sprzedajaca sama się dziwi, że istnieją podróbki tych perfum.
Wystarczy sojrzeć na tytuł aukcji -SZOK! drukowanymi literami. Skoro jednak może na tym zarobić... |
|
|
|
#1287 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() całe szczęście ze jest szybka, bo drugi raz bym miała ciężko się zebrać na kuśtykanie po salonach a tak to mamy już to za sobą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedna Flo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja leżałam kiedyś z taką staruszką, która uważała ze skoro ja jestem młoda to powinnam jej pomagać się myć to nic ze byłam po operacji z powikłaniami i sama ledwo byłam w stanie się dowlec do łazienki ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1288 | |
|
|
Cytat:
![]() Zapomniałam o jednym: obrzydliwi, głupi i roszczeniowi Jak mawia H. "Humankind. A disease."
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1290 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() A tak serio -uściskaj ją. I niech zezna, co z kothami podczas jej nieobecności ![]() Cytat:
![]() Koles się skarży drugiemu: -Takie chamstwo u nas w bloku mieszka, łażą po nocach, walą w ściany, w drzwi, wczoraj to tak halasowali w nocy na korytarzu, że aż mi wiertarka z rąk wypadła.. ![]() Poza tym spieszę donieść, iż pracuję w zoo. Z najniezwyklejszymi okazami...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

- no przeca bez tego to byłby jaki chłam chyba 
myslałam ze pójdzie szybciej niż skan 
znaczy możesz próbować przylizu kosmetyczno-prostowniczego , ale pewnie i tak niewiele pomoże .
poleciałam zrobić drakę , ale nie otwierali drzwi . Małżon twierdzi , że na podstawie oględzin świateł padających z okien nad nami doszedł , że to nie nad nami tylko 6 pięter wyżej , bo bezpośrednio nad nami ciemno . To może rzeczywiście nie nad nami , ale tak czy siak 

Dobrze, że Ci przeszło 

Łosoś jest jakiś niefastfoodowy