|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII
No niby tak . lekarz wczoraj powiedział że niby jest tylko 1%powikłań neurologicznych ale dają też 50/50 na udaną operację
Mam nadzieję że los się usmiechnie....
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o gratki za tc ![]() ![]() a my dzis zaczynamy 31 tc ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
ale musisz wierzyc ze sie uda pamietaj ze dzidzia tez teraz odczuwa Twoj smutek |
||
|
|
|
#1803 | ||
|
Zadomowienie
|
Muminku, ogromnie współczuję świadomości, że lekarze nie zrobili wszystiego, aby Oliwka była z nami. Najważniejsze, żeby teraz dobrze zajmowali się Laurką, która tak dzielnie walczy. Codziennie o Was myslę i pamiętam w modlitwie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję w jego imieniu Właśnie objadam się tortem, który przyniósł do pracy
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-09-21 o 08:17 |
||
|
|
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
wiem o tym ale czasami już nie mam siły . większość n nie spałam do tego zaczyna boleć ząb, ręce kręcą.... jestem dziś poprostu zmęczona
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz bede zamawiac łożeczko turystyczne
![]() jak Wam sie podoba? mysle ze to z krowka http://allegro.pl/lozeczko-mirage-2-...635950650.html |
|
|
|
#1806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Wczoraj watek mi uciekł - 14 stron nie-do-nadrobienia. Podczytałam tylko ostatnie - Muminku - trzymaj się dzielnie dla córci, straszna jest ta świadomośc niekompetencji, jak się juz wszystko ułozy, złózcie pozew przeciwko szpitalowi. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Aerien napisała ze odda, ale nie cieszę się dopóki na koncie nie zobaczę
Gusiak kurcze pierwszy raz słyszę ze nie można mieć pomalowanych paznokci czy makijażu (nie myśle tu o tapecie na pól metra, jakiś makijaż przydymiony i czerwone usta ) jak zacznie mi się w dzień poród to nie będę leciala się zmywac bo nie wiem mam podklad..pewnie i tak splynie w trakcieZastanawiam się za to nad soeczewkami? Nie lubię chodzić w okularach, noszę tylko przed snem, dla mnie to byłby minus musieć rodzic w pinglach... No i gratuluje nowych tygodni
Edytowane przez Gabi2 Czas edycji: 2012-09-21 o 08:57 |
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dziś jakaś zesr...na jestem.Zrobiłam kawę,mam gofry z dżemem (kupne) - może pomoże ![]() Gratulacje |
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz Tomek gdzies mi je schowal ![]() zostaja soczewki,ale nie wiadomo ile to potrwa, a kurcze bawic sie w sciaganie podczas skurczy to tak srednio sie mi widzi, i w razie cesraki tez nie wiem co i jak
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Mam plan spytać się na SR, w samym rodzeniu moim zdaniem nie powinno przeszkadzać ale właśnie to ściąganie pózniej, zakładanie..niby tez się da to zrobić szybko. Już sie zastanawiałam czy na poród nie kupić jakiś day&night...kurcze wiem ze to może być ciężkie do zrozumienia, ale dla osoby nie przyzwyczajonej do okularów to dodatkowa niewygodna
|
|
#1813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Morning.. właśnie siedzę sobie z herbatką z miodem i cytrynką..
Dziś znów meeting z położną.. ale jakoś nie chce mi się jechać.. a dziś w nocy obudził mnie wibrujący telefon sąsiada zza ściany! Chyba słuch mi się wyostrza ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() A co do łóżeczka turystycznego - fajne to z krówką
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Heh niby siedzę teraz w okularach, ale dzień jak co dzień nie mogę doczekać sie zamiany na soczewki
pewnie w czasie porodu będzie to ostatnia moja myśl Wpisałam temat w Google i różnie, zależy często od szpitala, jedne miały i cc w soczewkach, inne sciagaly bo chodzi o nawilzenie i zmiany hormonalne. Ostrzegano mnie ze nawet w ciąży lepiej chodzić w okularach bo właśnie nawilzenie itd, ja tam dyskomfortu nie mam. Zjem śniadanko, zrobię fotki stanikow z Kappahla i lecę na miasto. Trzeba zakupy na obiad dla teściowej zrobić
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
ja się nie zastanawiałam czy będe rodzić w okularacz czy w soczewkach
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Witam się rozpoczynając 35 tydzień ..... godzina zero tuż tuż Nie odzywam się bo dokuczają mi dolegliwości końcówki ciąży, ból kręgosłupa, stawów biodrowych, miednicy i spojenia łonowego ..... czasem mam wrażenie że dupsko mi się rozpada na kawałki Teraz jeszcze doszła koszmarna zgaga po każdym posiłku - chyba żołądek jest mocno uciśnięty. W tym tygodniu byliśmy na usg 4d - wszystko w normie z malutką waży 2060 g tyle że zasłoniła sobie buźkę rączkami i jeszcze założyła stópki na głowę halwaya a może to nie był wibrujący telefon tylk wibrator dźwięk ten sam
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny gratuluje rozpoczętych tygodni, trzymma kciuki za wizyty!
To tak na wstepie a dalej, nie odziwedząłam was przez całe 3 dni dla mnie to wiecznosc, ojej , ale nie miałam zywcem czasu, tak to wam tu narzekałam ze nie ma co robic to miałam zapakowane dwa dni ale fajne dwa dni bo pojechałam do Mamuśki raniutko w środe i zostałam do wczoraj wieczora bylismy w Kielcach na małych zakupach potemwiaodmo jak to w domu siedziałąm cały czas z moimi i gadałysmy itd, a nie tutaj cały czas z tesciówka siedze to juz cholery mozna dostac siedzac ze starsz akobieta w doma, juz i ja zdziwaczaje razem znia;/ bo ona taka zdziwaczała jest ze szok;/Dzis bede robic pranko dla malutkiej wkońcu wkońcku kupiąłm proszek i dzis taka ladna pogoda słoneczko i bede nastawiac pranko. wybałam proszek DZIDZIUŚ pachnie tka pieknie, obwąchałam wszystkie te proszki ale ten był najpiekniejszy tych Jelpów czy Lovelów nie było czuc wcale zero zapachu a tutaj no cudo mam nadzieje ze ubranak tez tak pieknie beda pachniec, jak czytałam opinie to podobno bardzo pachną , a ja kocham taki dzidizusiowy słodki zapach myślicie ze moge nastawic białe ubranka z jasnorózowymi??
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
obiecane fotki stanikow
Lonia ja jasnoróżowe traktuje jeszcze jako białe, żólte też chyba ![]() na razie kupiłam mleczko Lovelę, ale chyba dokupię dzidziusia dla porównania, bo te używane chce przeprać 2x wiec może raz proszek a raz mleczko z tymi nowymi
Edytowane przez Gabi2 Czas edycji: 2012-09-21 o 09:43 |
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje z okazji 35 tygodnia! Faktycznie już niedługo - skoro cesrak w planach ![]() Trzymaj się, żebyś się nie rozpadła - mnie też pobolewa, ale daję radę jeszcze.
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
Moj maz ma dzisiaj wolne tak wiec wpadne ok. 16, bo jedzie a siatke.. na wieczor wprosil sie moj kuzyn i dziewczyna i musze cos przygotowac.. gratuleje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze! Gratki za nowe tygodnie ciazy ![]() Do pozniej
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() : oklaski:---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- za wyniki i wizytę ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
AAAAAA!!!!Gratuluję Jasiu i T'ai |
||
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- ![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz coraz blizej hihihi, bedzie sie dzialo oj bedzie ![]() mnie juz tez spojenie boli, wczoraj jak bylismy w realu z bolu zrobilo sie mi slabo i myslalam ze zwymiotuje, kurde bolalo jak przy porodzie prawie ![]() na pocieszenie dostalam pare bolesnych kopniakow od dzidzi, pocieszam sie ze juz coraz mniej zostalo czasu |
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Na DDTVN ma być zaraz o chudnięciu po ciąży!!!
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Ma_Majka włączyłam
![]() anett234 co tam kochana, co? męczy mnie zgaga od rana, myślę, że od nutelli, zauważyłam zależność, że im więcej jem czekolady, tym bardziej zgaga daje mi się we znaki Kamalika jaka duża niunia gratki 35 tyg, jacie.... ![]() Gabi2 to oby babsko oddało tę kasę fajne te staniki judkama fajne łóżeczko a ja dziś nie gotuję
|
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Ranyyyy, jak mnie plecy bola! Plecy i miednica... Chodze jak ofiara wypadku i jest mi źle
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt Edytowane przez dyltharra Czas edycji: 2012-09-21 o 10:05 |
|
|
|
#1829 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za mame, dobrze,ze jestw ogole jakas szansa jej pomocCytat:
gratulacje ![]() Cytat:
juz niedlugo, jeszcze troszke musisz przetrzymac judka gratulacje 31tc hej zmykam na wizyte dzwonil kurier i miedzy 13 a 15 bedzie worek dam znac po wizycie
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dooobry
Cos nie bardzo sie czuje .. jednak po nocy przeziebienie mi nie zeszlo .. trzeba bedzie wskoczyc do lozeczka i jakos to wyleczyc .. Ale dzisiaj duzo nowych tygodni .. WSZYSTKIM MAMUSIOM BARDZO GRATULUJE ![]() Madzia - sto lat
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

a Ty się nie poddawaj smutkowi, zobaczysz, jeszcze się los do Was uśmiechnie 

No i przy okazji kasa w błoto. Mam nadzieję że zmieszcze się w tych 5%...
Trzeci raz leży z zagrożeniem ciąży...Wyszła we wtorek a od wczoraj jest znów...Pewnie ją odwiedzę bo i tak muszę jechać na uczelnię...

) jak zacznie mi się w dzień poród to nie będę leciala się zmywac bo nie wiem mam podklad..pewnie i tak splynie w trakcie

AAAAAA!!!!