|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Nie sądzę. Mam Essie z USA - mają wąskie pędzelki, mam Essie z polskiego Douglasa - mają również wąskie pędzelki, mam Essie z SP - mają pędzelki szerokie. Swego czasu miałam w domu obydwie wersje lakieru Cute as a Button, jedną ze Stanów a drugą z Superpharmu i poza pędzelkiem różniły się nawet nieznacznie odcieniem.
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuję pomocy w związku z nowym interfejsem :x
jak dodaję gadżety i przestawiam, to jak to potem zapisać? bo jestem jakaś ślepa komenda chyba
|
|
#4023 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u góry pomarańczowy klik ''zapisz rozmieszczenie'
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle pomalowałam dziś pierwszy raz paznokcie odcieniem No More Film i jestem zachwycona - ciemny granat, a totalne krycie po pierwszej warstwie i to nie jakiejś grubej |
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam przed chwilą
to u mnie tam jest pusta ramka , ale głupie Dziękuję
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-09-20 o 23:47 |
|
|
|
#4026 |
|
BAN stały
|
Jutro czeka mnie ciężki dzień. Trzeba zrobić zakupy, posprzątać, bo od soboty będę miała gości. Jakoś nie mam motywacji. Najchętniej siedziałabym pod kocem i oglądała seriale... Nie wiem, co mi się znowu porobiło... Nawet nie chcę myśleć o tym, że zbliża się październik...
|
|
|
|
#4027 |
|
Raczkowanie
|
Sondrina, dasz rade. Wiem, ze to kretynsko moze zabrzmiec, ale ciesz sie, ze masz cos do roboty. Jak czlowiek nie ma nic do roboty, zaczyna byc bardziej zmeczony, niz jakby przewalal wegiel
![]() Ja teoretycznie moge siedziec i ogladac telewizje. I oczywiscie zajmowac sie dzieckiem oraz wykonywac proste domowe czynnosci. Nie mam duzo na glowie. A strasznie bym chciala. I jasne, to taki moment jest, bo jest maluch i zycie jest poniekad jemu podporzadkowane. Ale mimo wszystko, czlowiek dziczeje. Rozpisalam sie nie na temat? Przepraszam ![]() Dzwonila do mnie kolezanka, ktora wlasnie przyleciala do Stanow, leci do Las Vegas, Nowego Jorku, w tej chwili jest w Orlando, a ja bylam akurat w drodze z pralni Troche mnie to przygniotlo hehe. Ale bedzie dobrze
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu się żegnam, tym razem na metamorfozy z Astor
Do zo w niedzielę!
|
#4030 |
|
Life is a drink ...
|
Powodzenia
a ja ide pisac notki
|
#4031 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Selfish, też "gorący" avatar tylko mi przypomina jak chłodno bedzie, gdy wyjde z łózka...
... a leżę od wczoraj, kiedy to zziębnięta wróciłam z miasta
|
#4032 |
|
Konto usunięte
|
No ziiimno jest, dziś już zrezygnowałam ze spania w samej koszulce i wyciągnęłam cieplutki dres
![]() Na blogu krem do rąk Isana. |
|
|
|
#4033 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Na jednym forum mam cołorocznego avatara jako 'świętego mikołaja'
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-09-21 o 10:37 |
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie też zimno polarową piżamkę wyciągnęłam ![]() Zaraz wyruszam do miasta na rajd po sklepach chcę ampułki wzmacniajace Joanny kupić bo akurat promocja jest w Naturze oby tylko były
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
a ja dziś znów za porządki się biorę - tym razem będę segregować notatki i zeszyty z całych III lat studiów bo się już nigdzie nie mieszczą i wszędzie leżą
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę na poszukiwania pracy.
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
dobrydzień!
Ja dziś poświęcam dzień na polowania na uczelni - muszę załatwić parę spraw w dziekanacie, a oprócz tego upolować jednego wykładowcę, który ma dziś być, ale nikt nie wie o której eh, tak mi się nie chce, tym bardziej, że to jawna strata czasu. póki co raczę się herbatą na mieście w oczekiwaniu na otwarcie sekretariatu.A rano zaliczyłam jeszcze wizytę u gina i trochę mam zepsuty humor
|
|
|
|
#4038 |
|
Life is a drink ...
|
Mnie czeka wizyta u ginekologa w ten poniedziałek więc czuje, że tez rano będę miała kiepski humor :P
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-09-21 o 11:17 |
|
|
|
#4039 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
:kciuki Cytat:
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie lakierowa notka, Essie, Secret Story
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36658363]Mam ochotę siedzieć, wyć i obżerać się czekoladą/lodami. Mam tak beznadziejny dzień, że szok. Tłukłam się 45min w jedną stronę na uczelnię tylko po to, żeby znowu nie zastać gościa, co ma mi papiery do praktyk podpisać - jutro je kończę, a formalnie nawet nie zaczęłam Przez to spóźniłam się na praktyki. Potem dowiedziałam się, że TŻ nie zdał drugiego egzaminu (i to nawet nie przez niewiedzę - babka usadziła wszystkich), więc ma dwa warunki, o ile go do nich dopuszczą w ogóle... Po praktykach byłam umówiona z dobrą (?) kumpelą na siłownię. Chciałam to potwierdzić, pisałam SMSy, dzwoniłam - cisza. Pomyślałam, że może ma coś z telefonem, więc czekałam na nią pod tą siłownią. Oczywiście się nie zjawiła, dopiero teraz napisała, że przeprasza, nawet powodu żadnego nie podała. Na siłowni w ogóle mi nie szło, więc wyszłam po godzinie i poszłam do Galerii handlowej, z myślą, że może zakupami poprawię sobie humor. Kupiłam... sok pomidorowy. Dobijcie mnie, proszę Orlico, w takich chwilach najlepiej się położyć, pójść spać, a jak się człowiek obudzi to od razu wszystko jest inne ![]() Mnie też to straaaaasznie irytuje... I ta wszechobecna, powalająca biel, żadnych przykuwających wzrok akcentów Wolałam stary wygląd, choć już nawet nieźle mi idzie poruszanie się w nowym.Ja mam tak miłą babkę ginekolog, że nie mogę narzekać, jest świetna i przesympatyczna Pewnie niedługo będę musiała się znowu wybrać... Ciekawe kiedy będę musiała znowu komplet badań hormonalnych robić ![]() Llorandare, wiesz że zaraziłam wczoraj serialem AHS mojego kolegę? Narzekał, że nie ma ostatnio co oglądać, to powiedziałam że znam ciekawy serial i że chętnie obejrzę jeszcze raz pierwszy odcinek z nim jeśli ma ochotę I go wciągnęło ![]() Dzięki ![]() W ogóle wczoraj był fajny dzień o 14 spotkałam się z dobrym kolegą, poszliśmy do niego, obejrzeliśmy REC 3 (beznadzieja) i 1 odcinek AHS, pochłonęliśmy mnóóóóstwo jedzenia, wypiliśmy po dużym desperadosie (580ml?), potem wino na pół, pogadaliśmy sobie, kurier przyniósł mi suszareczkę Wczoraj generalnie miałam dziwny dzień do listonosza i kuriera Często noszę po domu taką starą bluzkę, rozciągniętą i wypłowiałą z napisem Kiss me so sweet (lubię się ubierać wygodnie w domu: dresy/legginsy + stara koszulka/bluzka). Listonosz (starszy, sympatyczny pan), przyszedł i zauważył że mam inną bluzkę niż zwykle, posmutniał i powiedział, że chciał mi coś powiedzieć, no ale nie tym razem... No to nalegałam, żeby powiedział o co chodzi Zapytał, czy jestem na niego zła. Ja w takim szoku "zła? oczywiście że nie, za co?" No to on do mnie, że jakbym była na niego zła, to on by mógł mnie "kiss me so sweet" Druga sytuacja: dzwonił do mnie wczoraj kurier, że nikogo nie ma u mnie w domu, a ma dla mnie paczkę. No to podałam mu dwa numery mieszkań, gdzie może śmiało zostawić paczkę (często z sąsiadami odbieramy sobie wzajemnie i potem zanosimy). Dzwoni chwilę później, że również pod tymi numerami nikogo nie ma, no to powiedziałam że zaraz tam podejdę bo jestem w bloku niedaleko, poprosił o adres i powiedział, że tam podjedzie... Jak podjechał to na mnie spojrzał badawczo i myślał, że mieszkam w kilku miejscach ![]() A TŻ już się chyba odobraził, bo się podlizuje w smsach i mówił, że dzisiaj przyjedzie
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-09-21 o 13:11 |
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Mój przyjaciel miał wypadek, walczy o życie w szpitalu... A wczoraj z nim rozmawiałam.
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36670621]O jeny, co się stało
Jaki wypadek?Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze [/QUOTE]Jechał po rodziców w nocy, najechał na niego kierowca, który dwa dni temu odebrał prawo jazdy. Byłam u niego - znaczy w szpitalu, bo na OIOM nie miałam jak wejść z moją mała bratanica, którą pilnuję(nie miałam jej gdzie zostawić). Dobrze, że mała teraz śpi, bo nie wiem, co mi się dzieje. To chłopak, z którym się spotykałam
|
#4045 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Kascysko bedzie dobrze
musi być
|
|
|
|
#4047 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36666066]
Na blogu krem do rąk Isana.[/QUOTE] hej a u mnie włosowa aktualizacja ![]() czemu? coś się stało
|
|
|
|
#4048 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Zdrowia dla NiegoJa się rozpędziłam z blogowaniem Udało mi się dziś nowy makijaż zamieścić, wczoraj recenzję fiu fiu jak burza idę
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, by się udało!
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Kascyko
mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Młody,zdrowy organizm napewno sobie poradzi.estelle dobry listonosz mój też fajny jest. Choć nie zostawia mi awizo jak zostawił u sąsiada paczkę i czasem nie wiem że cokolwiek przyszło,dopiero jak poszukiwania urządze to się dowiaduje.U mnie nadszedł czerwony potop. dosłownie po 2tyg spóźnienia boli mnie jak nie wiem. muszę się wkońcu do ginekologa wybrać bo słabo będzie.jeszcze na wszystkich jape darlam mowiac brzydko
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

, ale głupie

chcę ampułki wzmacniajace Joanny kupić bo akurat promocja jest w Naturze oby tylko były

おはよう!