Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-21, 10:23   #4141
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
O kurde, 3 tygodnie?!? Teraz to już nie znasz dnia ani godziny
Co Ty teraz czujesz??? Jakie emocje??

A co tych łydek, to kurcze, może powiedz lekarzowi, ale z drugiej strony to już chyba niedługo ustapi
Hmmm.... nawał myśli, ale ogólnie to spokój ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do porodu, chcę tylko, żeby albo mi w domu wody odeszły, albo, żeby były TE odpowiednie skurcze żeby wiedziała kiedy na porodówkę jechać...... a potem to już jestem pełna optymizmu tak się nastawiłam i tylko jedną mam nadzieję - Zero komplikacji, Zdrowa Emilka.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:23   #4142
blonde_hair
Zakorzenienie

Czesc

Witam sie i zegnam, bo idziemy na maisto pozalatwiac sprawy.
Musze zajsc do szkoły, bo mojej grupy nie bedzie i kazali przyjsc po pieniedzeJestem zła

Pozdrawiam
Stary 2012-09-21, 10:24   #4143
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Hmmm.... nawał myśli, ale ogólnie to spokój ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do porodu, chcę tylko, żeby albo mi w domu wody odeszły, albo, żeby były TE odpowiednie skurcze żeby wiedziała kiedy na porodówkę jechać...... a potem to już jestem pełna optymizmu tak się nastawiłam i tylko jedną mam nadzieję - Zero komplikacji, Zdrowa Emilka.
na pewno tak będzie

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:26   #4144
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Bika, powiedz lekarzowi o skurczach, może coś poradzi
Powiem, ale nie zależy mi na pozbyciu się tego "problemu", do bólu i tak pora zacząć się przyzwyczajać, a poród tuż, tuż, więc i tak minie

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
na pewno tak będzie
Ciekawe jakie są statystyki hmmmmmmm.......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-21, 10:28   #4145
malamaluczka87
Zadomowienie

Gucia masz malamuta? wow, kocham te miśki!!! Butter, przesłodziutki!
Dorzucam mojego futrzaka;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Dakota_2.jpg (179,6 KB, 18 załadowań)
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:29   #4146
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Matko, zazdroszcze tego nastawianie. Ja to panikara jestem
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:30   #4147
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Powiem, ale nie zależy mi na pozbyciu się tego "problemu", do bólu i tak pora zacząć się przyzwyczajać, a poród tuż, tuż, więc i tak minie

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Bika, dobre nastawienie, niczym się nie przejmuj. Wszystkie jakoś rodzą;-) Kobiety w końcu są do tego stworzone;-) a ty widać, że do tego dojrzałaś. Zatem czekamy
Stary 2012-09-21, 10:37   #4148
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
No dlaczego nie';-) tylko nie mam jeszcze kuferka skompletowanego. Czekam z tym do 1.10 bo w tedy podpisujemy akt notarialny na nasz domek by w pełni był nasz;D wiąże się to z wyskoczeniem z całej naszej gotówki, więc wydatki na paćki niewskazane. ale jeśli chcesz wyglądać inaczej niż zwykle i być zrobiona pod fotografię nawet moimi osobistymi paćkami to nie ma problemu;-) (profesjonalny kamuflaż kryolanu posiadam;-) A chcesz iść na żywioł i zobaczyć mnie w tedy pierwszy raz na oczy czy przetrzeć szlaki wcześniej?;D może konto na fb?;D wyślę ci moje w pw...;-)
Najpierw z innej beczki - kupiliście domek??? Taki wybudowany już, czy sami wybudowaliście???

Z tym makijażem to tak zażartowałam, nie chciałabym Ci robić problemu
"jeśli chcesz wyglądać inaczej niż zwykle i być zrobiona pod fotografię"
O zrobiona pod fotografię to bym chciała być ale wyglądać inaczej niż zwykle - to już chyba nie dla mnie - przypomina mi się od razu jak przed ślubem poszłam na próbny makijaż do Daglasa (bo miałam jakąś kartę podarunkową) i pani mi zrobiła taki makijaż, że wyglądałam jak myszka miki musiałam w ciemnych okularach wracać do domu chociaż do ślubu też miałam inny makijaż niż zwykle, a efekt był super widzisz jaka jestem "niezdecydowana"..... .
Ale poważnie nie chciałabym Ci zawracać głowy. Przecież mieszkasz teraz w Cieszynie.....

"profesjonalny kamuflaż kryolanu posiadam" a cóż to takiego jest???

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Bika, dobre nastawienie, niczym się nie przejmuj. Wszystkie jakoś rodzą;-) Kobiety w końcu są do tego stworzone;-) a ty widać, że do tego dojrzałaś. Zatem czekamy
Dziękuję

Idę jakieś śniadanko szamnąć
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-21, 10:38   #4149
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
A Bika, sorry, ale opowiadasz głupoty... Będziesz się męczyć bólem, żeby się przyzwyczajać? Eh Bika!

Cytat:
Piękny

Hania

Stary 2012-09-21, 10:42   #4150
agnusek22
Wtajemniczenie

Butter, Bono jest mega za☠☠☠isty I widać, że słodziak z niego

Bika, powiewa optymizmem Ale faktycznie już tylko 3 tygodnie - kiedy to zleciało?!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:47   #4151
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Bika, powiewa optymizmem Ale faktycznie już tylko 3 tygodnie - kiedy to zleciało?!
Dzięki
Masz rację, słodziak z niego kanapowy
Dziś było tak zimno, że całą noc spaliśmy razem pod pierzyną przytuleni...w trójkę

Jest na prawdę przekochanym psiaczkiem Przylepą. Oblizuje nam wszystkich gości i pakuje się chętnie na kolana

Hania

Stary 2012-09-21, 10:50   #4152
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
A Bika, sorry, ale opowiadasz głupoty... Będziesz się męczyć bólem, żeby się przyzwyczajać? Eh Bika!
Nooooooo

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Obym się nie zawiodła.......

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Dzięki
Masz rację, słodziak z niego kanapowy
Dziś było tak zimno, że całą noc spaliśmy razem pod pierzyną przytuleni...w trójkę

Jest na prawdę przekochanym psiaczkiem Przylepą. Oblizuje nam wszystkich gości i pakuje się chętnie na kolana
Zazdroszczę Wam tych pieseczków ja miałam swoją Roksankę przez 14 lat i teraz boję się mieć innego pieseczka, bo obawiam się porównywania go do mojej idealnej Roksaneczki.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-21, 11:02   #4153
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam tych pieseczków ja miałam swoją Roksankę przez 14 lat i teraz boję się mieć innego pieseczka, bo obawiam się porównywania go do mojej idealnej Roksaneczki.....
Bika, doskonale Cię rozumiem..ale każdy pies jest inny. I każdego kocha się inaczej. Zobacz co ja pisałam. Mój poprzedni pies był najlepszym psem świata... ale obecnego też kocham...inaczej. Porównuję go do jego poprzednika, ale nie ma w tym nic złego.
Pomyśl, że biorąc psa, zapewniasz jakiemuś stworzeniu wspaniały dom pełen miłości i dobre życie..

Hania

Stary 2012-09-21, 11:07   #4154
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Najpierw z innej beczki - kupiliście domek??? Taki wybudowany już, czy sami wybudowaliście???

Z tym makijażem to tak zażartowałam, nie chciałabym Ci robić problemu
"jeśli chcesz wyglądać inaczej niż zwykle i być zrobiona pod fotografię"
O zrobiona pod fotografię to bym chciała być ale wyglądać inaczej niż zwykle - to już chyba nie dla mnie - przypomina mi się od razu jak przed ślubem poszłam na próbny makijaż do Daglasa (bo miałam jakąś kartę podarunkową) i pani mi zrobiła taki makijaż, że wyglądałam jak myszka miki musiałam w ciemnych okularach wracać do domu chociaż do ślubu też miałam inny makijaż niż zwykle, a efekt był super widzisz jaka jestem "niezdecydowana"..... .
Ale poważnie nie chciałabym Ci zawracać głowy. Przecież mieszkasz teraz w Cieszynie.....

"profesjonalny kamuflaż kryolanu posiadam" a cóż to takiego jest???

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Dziękuję

Idę jakieś śniadanko szamnąć
Obok mojego mieszkania jest taka działeczka 5-arowa z domkiem wielkości m3 (70m. kw.). Jest to budynek z lat 50.tych, ale ma świeżo wymieniony dach, położone nowe panele, wymienione okna, nowy piecyk gazowy z wymienionymi kaloryferami i nówka kominek (jeszcze do zrobienia kamyczkami na około;D Tylko kuchnia i łazienka są w dobudówce- takie klitki do remontu. Dlatego załatwiamy pozwolenie na dobódowę i zrobimy tak piętro nad dobudówką i ogólnie ją poszerzymy. Ogólnie tam jest bardzo wysoka kondygnacja, jak mieszkania w kamienicy;-)Pewnie jakiś rok, może półtora przed nami, ale już swoje;D Domek z ogródkiem kosztuje nas dokładnie tyle ile m3 na Wojska Polskiego...;-) Dlatego się zdecydowaliśmy. Poza tym 2/3 mieliśmy już uzbierane, a resztę dołożyli nam moi rodzice a la prezent ślubny, na ślub którego jeszcze nie ma Także piękna akcja. Ale mój husiok będzie miał nareszcie ogródek. Ja mam też m3 obok domku, gdzie ja mieszkam od dwóch lat, przechodnio z Bielskiem. Widzisz, ja pracuję i w BB i w Cieszynie, także jestem co chwila w obu miastach- dlatego nie byłby to dla mnie żaden problem;D

Co do żartów...ja tam jestem spontaniczna w decyzjach Jeśli chodzi o makijaż, to najlepszy jest taki, który jest niekrzykliwy, w naturalnych odcieniach danej osoby. Mocny akcent to na wieczorowe i może być skupiony tylko w jednym miejscu, żeby właśnie nie wyglądać jak papuga;D zresztą popatrz na moje zdjęcia, gdzie ja jestem mocno pomalowana;D

A kamuflaż Kryolanowski to takie cudo profesjonalne (nie do kupienia w sklepie) na makijaż okolicznościowy, fotograficzny itp. Tuszuje dosłownie wszystko, bardzo ładnie wychodzi na zdjęciach. Na codzień za ciężki- tylko punktowo. Ja go kocham

Cytat:
Nooooooo

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Obym się nie zawiodła.......

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Każdy pies jest inny. Ja miałam Cezarka 12 lat. Wspominam go, ale porównywać się nie da. Jak ci dziecko odrośnie to zaryzykuj.
I nie hartuj się bólem- to niewypał;P Wręcz tylko cię wymęczy i nie będziesz tak silna przed porodem jak trzeba

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Ilość użycia przeze mnie w postach słowa JA sugeruje duży egoizm buahahhaha. Dysleksja, albo przypadek;P

Edytowane przez malamaluczka87
Czas edycji: 2012-09-21 o 11:04
Stary 2012-09-21, 11:14   #4155
(t)asia
Zadomowienie

Dziewczyny przez te przygotowania nie mam czasu Was podczytywać. Nie wiem wogóle co się dzieje na wątku.
Jak wrócę do pracy za dwa tygodnie (tak, tak mam 3 tyg urlopu) to na pewno będę aktywniejsza.
Dzisiaj wpadłam tylko na chwilę zakomunikować, że rozpoczynamy starania, tak na serio. Od wczoraj @. Najgorsze jest to że najprawdopodobniej na środek cyklu TŻ będzie za granicą. Pożyjemy zobaczymy =)
A teraz się ładnie żegnam i lecę dalej. Dzisiaj dentystka, szkołą tańca, robienie winietek i inne pierdółki.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:15   #4156
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Obok mojego mieszkania jest taka działeczka 5-arowa z domkiem wielkości m3 (70m. kw.). Jest to budynek z lat 50.tych, ale ma świeżo wymieniony dach, położone nowe panele, wymienione okna, nowy piecyk gazowy z wymienionymi kaloryferami i nówka kominek (jeszcze do zrobienia kamyczkami na około;D Tylko kuchnia i łazienka są w dobudówce- takie klitki do remontu. Dlatego załatwiamy pozwolenie na dobódowę i zrobimy tak piętro nad dobudówką i ogólnie ją poszerzymy. Ogólnie tam jest bardzo wysoka kondygnacja, jak mieszkania w kamienicy;-)Pewnie jakiś rok, może półtora przed nami, ale już swoje;D Domek z ogródkiem kosztuje nas dokładnie tyle ile m3 na Wojska Polskiego...;-) Dlatego się zdecydowaliśmy. Poza tym 2/3 mieliśmy już uzbierane, a resztę dołożyli nam moi rodzice a la prezent ślubny, na ślub którego jeszcze nie ma Także piękna akcja. Ale mój husiok będzie miał nareszcie ogródek. Ja mam też m3 obok domku, gdzie ja mieszkam od dwóch lat, przechodnio z Bielskiem. Widzisz, ja pracuję i w BB i w Cieszynie, także jestem co chwila w obu miastach- dlatego nie byłby to dla mnie żaden problem;D

Co do żartów...ja tam jestem spontaniczna w decyzjach Jeśli chodzi o makijaż, to najlepszy jest taki, który jest niekrzykliwy, w naturalnych odcieniach danej osoby. Mocny akcent to na wieczorowe i może być skupiony tylko w jednym miejscu, żeby właśnie nie wyglądać jak papuga;D zresztą popatrz na moje zdjęcia, gdzie ja jestem mocno pomalowana;D

A kamuflaż Kryolanowski to takie cudo profesjonalne (nie do kupienia w sklepie) na makijaż okolicznościowy, fotograficzny itp. Tuszuje dosłownie wszystko, bardzo ładnie wychodzi na zdjęciach. Na codzień za ciężki- tylko punktowo. Ja go kocham

Każdy pies jest inny. Ja miałam Cezarka 12 lat. Wspominam go, ale porównywać się nie da. Jak ci dziecko odrośnie to zaryzykuj.
I nie hartuj się bólem- to niewypał;P Wręcz tylko cię wymęczy i nie będziesz tak silna przed porodem jak trzeba

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Ilość użycia przeze mnie w postach słowa JA sugeruje duży egoizm buahahhaha. Dysleksja, albo przypadek;P
Super sprawa z tym domkiem zaradna dziewczyna z Ciebie i odważna
Co do pieseczka, teraz nie mam warunków, mam mega malutkie mieszkanko, chyba tylko jakiś chichuachua wchodziłby w grę
A z tym makijażem to idziemy na żywioł czy wolałabyś się wcześniej spotkać??? Sesja ma być dokładnie za tydzień. 28go w piatek tylko jeszcze nie wiem o której...... zdjęcia robi mój kolega, więc wszystko na luzie w sumie mogłabyś mieć już jakąś fotkę do portfolio
No i jaki masz cennik

Aha..... miałaś chyba kiedyś w podpisie linka do swojego blogu???? Wiem, że tam zaglądałam, ale już go ni ma
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-21, 11:21   #4157
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Dziewczyny przez te przygotowania nie mam czasu Was podczytywać. Nie wiem wogóle co się dzieje na wątku.
Jak wrócę do pracy za dwa tygodnie (tak, tak mam 3 tyg urlopu) to na pewno będę aktywniejsza.
Dzisiaj wpadłam tylko na chwilę zakomunikować, że rozpoczynamy starania, tak na serio. Od wczoraj @. Najgorsze jest to że najprawdopodobniej na środek cyklu TŻ będzie za granicą. Pożyjemy zobaczymy =)
A teraz się ładnie żegnam i lecę dalej. Dzisiaj dentystka, szkołą tańca, robienie winietek i inne pierdółki.
Tasiu, za starania!
A jak z TŻ? OK?

Powodzenia w przygotowaniach

Hania

Stary 2012-09-21, 11:35   #4158
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Super sprawa z tym domkiem zaradna dziewczyna z Ciebie i odważna
Co do pieseczka, teraz nie mam warunków, mam mega malutkie mieszkanko, chyba tylko jakiś chichuachua wchodziłby w grę
A z tym makijażem to idziemy na żywioł czy wolałabyś się wcześniej spotkać??? Sesja ma być dokładnie za tydzień. 28go w piatek tylko jeszcze nie wiem o której...... zdjęcia robi mój kolega, więc wszystko na luzie w sumie mogłabyś mieć już jakąś fotkę do portfolio
No i jaki masz cennik

Aha..... miałaś chyba kiedyś w podpisie linka do swojego blogu???? Wiem, że tam zaglądałam, ale już go ni ma
A tam odważna od razu Miałam milion problemów wcześniej i do roku wstecz kompletnie niepoukładane życie. Ale jak już się wszystko wyprostowało i przetrwaliśmy z tż ciężkie czasy to pokazały się perspektywy;-) "Jak Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno..." (Twardowski). Sęk w tym by nie przegapić dobrego momentu. A bez pomocy rodziców teraz (prezent) domku by nie było;D Także kochana wszystko na czas, do każdego się los uśmiechnie

Miałam bloga, ale niewiele na nim było, a teraz z psiapsiółą strartujemy, więc wkrótce będzie już bardziej profesjonalnie. A cennik...;P że tak powiem CIebie nie obowiązuje;-) Co innego malować koleżankę dla funu, a co innego klientkę do ślubu czy na sylwestra;P Dam ci znać do przyszłego tygodnia czy jaka kawunia wcześniej, bo nie wiem czy będę miała przed tym terminem wolne w pracy, ale myślę, że da się przed zdjęciami zapoznanie zrobić;D o ile też masz na takowe ochotę
Stary 2012-09-21, 11:39   #4159
(t)asia
Zadomowienie

jest lepiej =) my z TŻ to w ogóle jesteśmy udani... przypomnijcie mi po ślubie to wam napisze jak to z nami było. Lecę bo dzwonią już po mnie, a ja przed kompem =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:40   #4160
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
A tam odważna od razu Miałam milion problemów wcześniej i do roku wstecz kompletnie niepoukładane życie. Ale jak już się wszystko wyprostowało i przetrwaliśmy z tż ciężkie czasy to pokazały się perspektywy;-) "Jak Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno..." (Twardowski). Sęk w tym by nie przegapić dobrego momentu. A bez pomocy rodziców teraz (prezent) domku by nie było;D Także kochana wszystko na czas, do każdego się los uśmiechnie

Miałam bloga, ale niewiele na nim było, a teraz z psiapsiółą strartujemy, więc wkrótce będzie już bardziej profesjonalnie. A cennik...;P że tak powiem CIebie nie obowiązuje;-) Co innego malować koleżankę dla funu, a co innego klientkę do ślubu czy na sylwestra;P Dam ci znać do przyszłego tygodnia czy jaka kawunia wcześniej, bo nie wiem czy będę miała przed tym terminem wolne w pracy, ale myślę, że da się przed zdjęciami zapoznanie zrobić;D o ile też masz na takowe ochotę
Chętnie jej nie pamiętam kiedy ostatnio w jakiejś kawiarni byłam...... a to chyba ostatnia chwila na wyjście
A co do kosmetyków do malowania, to ja też mam mnóstwo cieni bo jak tylko mam czas i ochotę to nawet lubię się pobawić w kolorowanie oczu problem tylko z nimi taki, że są głęboko osadzone, i muszę kombinować, żeby jakoś je "wydobyć"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-21, 11:40   #4161
Malensstfo
Zakorzenienie

Przyszły mi kolczyki...i nie umiem ich założyć! Nie chcą przejść przez dziurkę!!

I tylko kolczyki przyszły...więc mi jeden prezent nie doszedł! Wrrr!!

Aaa i gadałam z listonoszem...i jak się domyślałam...to w sumie nie jego wina...bo on większe paczki nie ma jak nosić, więc jakby z góry wypisuje awizo
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:45   #4162
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Przyszły mi kolczyki...i nie umiem ich założyć! Nie chcą przejść przez dziurkę!!

I tylko kolczyki przyszły...więc mi jeden prezent nie doszedł! Wrrr!!

Aaa i gadałam z listonoszem...i jak się domyślałam...to w sumie nie jego wina...bo on większe paczki nie ma jak nosić, więc jakby z góry wypisuje awizo
Kochana spokojnie będziesz miała jak znalazł prezent na mikołajki
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-21, 11:47   #4163
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana spokojnie będziesz miała jak znalazł prezent na mikołajki
No tak...tylko, że zależało mi, żeby to takie Memo doszło...a chyba właśnie tego nie ma...heh...i jeszcze te kolczyki
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 11:59   #4164
xxKasiax
Wtajemniczenie

Wklejam linka do naszego fotografa slubnego dla Strong i Dodajii, no i dla reszty dziewczyn tez, jesli sa zainteresowane

http://www.jkfotografia.pl/

Polecam
Stary 2012-09-21, 12:09   #4165
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jestem już po tej drożności, bolało jak cholera, jakby mi nóż ktoś w brzuch wbijał, ja mam wysoki próg bólu ale to było straszne przeżycie. To znieczulenie co mi podali nic chyba nie działało ale przeżyłam i ginka mówiła, że dobrze, że boli, bo są drożne jajowody, tylko macicę mam przesuniętą bo kiedyś musiałam mieć jakiś większy stan zapalny, ale mówiła, że to raczej nie problem. Trochę krwawię ale teraz brzuch na razie nie boli, zobaczymy jak znieczulenie puści. Czekałam ponad 2 h i napatrzyłam się na brzuszki, co mnie zdołowało a ktg podpięte w sali obok z bijącym serduszkiem to już w ogóle pogorszyło mój nastrój

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:11   #4166
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu z sentymentem? Miałaś wyżła?

Mój poprzedni psiak nazywał się Gordon
Gordon - też śliczne imię!

A do wyżłów mam słabość, bo mój najukochańszy wujek miał wyżły. W sumie 3 pamiętam, a wcześniej był jeszcze jeden. Wszystkie Tażany Wujek jak byłam mała zabierał mnie do lasu i własnie z psem i tym samym uwielbiam te psy! Kiedyś będę miała! Jak już będę miała dom z ogródkiem

Cytat:
I tak będzie!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Czesc

Witam sie i zegnam, bo idziemy na maisto pozalatwiac sprawy.
Musze zajsc do szkoły, bo mojej grupy nie bedzie i kazali przyjsc po pieniedzeJestem zła

Pozdrawiam
szkoda! Miłego dnia mimo wszystko!

Cytat:
mam, tzn rodzice mają, ale to Nasz pies Rewelacyjne są!

A Ty masz ślicznego psa!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:11   #4167
gochaa_p
Zakorzenienie

co do chandry jesiennej to ja mam takową cały rok na okrągło

Cytat:
A oto obiecane zdjęcie naszej sypialni po przeprowadzce TŻ do mnie i stworzeniu nareszcie jednego domku;-) Co prawda nie mogłam ruszyć do tego pupy aż do wieczora, ale efekt mnie zadawala;-)
bardzo łądna sypialnia - przytulna
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:12   #4168
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Jestem już po tej drożności, bolało jak cholera, jakby mi nóż ktoś w brzuch wbijał, ja mam wysoki próg bólu ale to było straszne przeżycie. To znieczulenie co mi podali nic chyba nie działało ale przeżyłam i ginka mówiła, że dobrze, że boli, bo są drożne jajowody, tylko macicę mam przesuniętą bo kiedyś musiałam mieć jakiś większy stan zapalny, ale mówiła, że to raczej nie problem. Trochę krwawię ale teraz brzuch na razie nie boli, zobaczymy jak znieczulenie puści. Czekałam ponad 2 h i napatrzyłam się na brzuszki, co mnie zdołowało a ktg podpięte w sali obok z bijącym serduszkiem to już w ogóle pogorszyło mój nastrój
Ty za chwilkę też będziesz z takim brzuszkiem! Głowa do góry i mam nadzieje, że nie będzie boleć brzuch! Dobrze, że masz to już za sobą!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:13   #4169
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

O 10.30 przychodzi do mnie kobietka robić mi pazurki na dłoniach i stopach W środę fryzjer, dziś pazurki .... czuję się błogo
ja też tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 12:14   #4170
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
KochanaNajważnie jsze, że masz już to za sobą. Przepraszam, ale nie za bardz osie orientuje, wynik miałaś odrazu?? tzn. że jak Cie bolało to dobrze??
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości