|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Ale pychota" ?
Cytat:
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Drogie wizażanki
Muffinki w foremkach z "Ale pychoty" piekłam już conajmniej 5 razy i jestem z nich mega zachwycona. Nie miałam problemów ze znalezieniem tej gazetki w mojej miejscowosci wiec kupilam piec numerow i takim oto sposobem za 35zl kupilam 30 foremek więc w 20 min robie duza porcje muffinek Nigdy nie wkrecalam sie w takiego typu prenumeraty, ale tym jestem bardzo zainteresowana i myślę, że będę kupować każdy numer. Z tego co wyczytałam w Internecie to w numerze trzecim będzie forma do keksu, w czwartym foremka do babki a w piątym forma kwadratowa Jezeli cena nie przekoroczy 20zl to mysle ze warto sie zaopatrzyc w takie cudenka
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
juz dzisiaj kolejny numer! ; )) ja juz swój zdobyłam ;D
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
A jakie są wymiary tej keksówki ?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
O masz, przegapiłam foremkę do tarty
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam już nowy numer, wymiary keksówki to 22cmx9cm.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Wasze foremki też są takie śliskie od środka? Chyba droższy numer to może będą jakieś "porządniejsze", nie żebym narzekała na poprzednie bo też są porządne i za tą cenę zdecydowanie warto, ale te od muffinek zaczęły mi odbarwiać się na spodach.
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Ja także 3 numer kupiłam dzisiaj bez żadnego problemu
Zapisałam się w osiedlowym kiosku na kolejne numery Pan będzie mi zostawiał Nie mam jedynie 2 numeru, ale Pan w kiosku powiedział, że będzie go ściągał z hurtowni bo bardzo dużo ludzi pyta o niego. Z foremek na babeczki jestem bardzo zadowolona, keksówkę wypróbuję jutro Chociaż prawdę mówiąc troszkę mała i na babkę troszkę za mała, ale spróbuję upiec babkę z mniejszej porcji Może wyjdzie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Kurczę, według moich obliczeń forma do keksu powinna być dopiero 24.09
Skąd macie je tak wcześnie? W moim sklepiku są co dwa tygodnie, w poniedziałki.JA NIE MOGĘ PRZEGAPIĆ TEJ FOREMKI! ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Chyba wybiorę się do sklepu i obadam sytuację I tak jak koleżanka powyżej poproszę w sklepie o odkładanie każdego numeru, żeby uniknąć niespodzianki :P
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
numer wychodzi co dwa tygodnie w srode : )
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
W środy? O masz
Mam nadzieję, że znajdę ten numer w jakimś innym sklepie...
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiła któraś z Was może prenumeratę? Bo ja tak, od pierwszego numeru, ale nigdzie nie znalazłam info kiedy bedą wysyłać. Cierpliwie czekam na pierwszą przesyłkę...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam ... nowe numery wychodzą co 2 tygodnie w środy. Ostatni numer tzn. 2 był 5 września, więc 3 numer pojawił się wczoraj (środa) tj. 19 września
Kolejny czyli 4 numer będzie już w październiku czyli 3go ![]() Freya_85 nie, nie zamawiałam prenumeraty, ale właśnie zastanawiam się nad tym głęboko Wiem, że raz w miesiącu będą przysyłali dwa numery Ale kiedy zaczną wysyłać tego nie wiem bo także nie widzę takiego wpisu ani na www, ani też w gazetce. Pewnie niedługo dostaniesz przesyłkę. Obliczałaś może jak to wychodzi z kosztami? Aaa i jeszcze coś... zamówiłaś 20 numerów czy 10?
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiałam 20 numerów, jak szaleć to szaleć
![]() Nie porównywałam kosztów, o prenumeracie zdecydowała wygoda- nie chce mi się latać po kioskach w poszukiwaniu nowych numerów, bo jak widać kolekcja jest rozchwytywana |
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Jutro obejdę caaaaały Białystok i znajdę tą keksówkę choćby nie wiem co
Też chyba pomyślę nad prenumeratą, bo jestem zakochana w tych silikonowych foremkach Jak ja mogłam przegapić trzeci numer
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
w prenumeracie:
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Przyczajenie
|
A na stronie wydawnictwa przy prenumeracie jest:
Cytat:
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Jak się zamawia prenumeratę to koszt przesyłki pokrywa wydawca. Prenumerata 20 numerów kosztuje 279,80 co daje 13,99 za numer.
Jak się zamawia pojedyncze egzemplarze, to się płaci za przesyłkę. Jestem strasznie ciekawa jakie bedą dawać formy za kilkanaście numerów, bo na razie są dość typowe kształty |
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
dzięki za wyjaśnienie.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Uff, udało mi się zdobyć 3. numer, a więc: Miszyn Komplit
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Wrrr napisałam posta i mi się coś zacięło i się skasowało
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Próbowałam już swoją nową foremkę dwa razy piekąc małe ciasto. Jest bardzo poręczna, nic nie przywiera. Można ją nawet wywrócić na lewą stronę i wraca do swojego pierwotnego kształtu. Przydatna cecha jak polewam ciasto w foremce polewą i pozostawiam w niej do wystudzenia. Wtedy nie trzeba "babrać się" w polewie, tylko można wywrócić foremkę na "lewą" stronę i ciasto samo "wyskakuje" .
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Na muffinki, tartę i keks formy silikonowe mam ale nigdy ich za wiele hahaha :P[COLOR="Silver"]

Muffinki w foremkach z "Ale pychoty" piekłam już conajmniej 5 razy i jestem z nich mega zachwycona. Nie miałam problemów ze znalezieniem tej gazetki w mojej miejscowosci wiec kupilam piec numerow i takim oto sposobem za 35zl kupilam 30 foremek więc w 20 min robie duza porcje muffinek

.