|
|
#1382 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
ale tenis to nie są ćwiczenia ![]() kazałby mi ktos robic cwiczenia ![]() jedyne na co sie skusiłam by cwiczyc (cwiczylam ze 3 dni pod rzond ) to był karaluszek czy jak mu tam było
|
|
|
#1383 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No przecież sama napisze
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no, czy to co poczułam, to była Twoja szpila?
![]() przegapiłam wczoraj. W tygodniu mam zazwyczaj netowe tyły Za to pośmiałam się dziś
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
A wiadomo to czy monsz da Jej pisać skoro się stęsknił
![]() Dziś znów bezy zrobiłam, nie wyszły ale nie popękały
|
#1387 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1388 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1389 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
robi wrażenie c'nie mogłaby śpiewać dwustronnie
|
#1391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale to było niezwykle udane lapsuso ![]() Cytat:
tenis is cool - i friking good i za jedną razą załatwiasz wszystko chandre figure dotlenienie zdrowie szysko - bez nudnych aerobików i innych badziewiów - ino mnie dalej nie stać ![]() ale tenis to dobro Cytat:
jestem okropna no ale... ![]() ja dziś też wróciłam z pogrzebu ale kolo się sam pogrzebał zatem juz nie pamietam ![]() piję dziś w intencji Flo - tak gópio pod pogrzebowymi tresciami ale intencja wymyślona byłą wczesniej, ot nie podzieliłam posta ![]() niech dziewczyna we końcu wróci z tarczą i diagnozą Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-21 o 20:41 |
|||
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
że to nic poważnego i tabsami da się wyleczyć
|
#1393 |
|
Konto usunięte
|
To ja letę się kurować, bo przed komputrem, to chyba ni da rady
|
|
|
|
#1394 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
cała przyjemność po mojej stronie ![]() Cytat:
![]() jak przyjdzie piwo ![]() Bo na razie to chuop przepadł w Realu i dzwoni mi co 3 minuty z pytaniami typu: "jak wygląda cukier-puder" albo "co to znaczy że w przepisie jest "miękkie masło", czy to jest jakiś specjalny rodzaj masła?" Panika zakupowa wynika z jutrzejszej imprezy urodzinowej chuopa
|
||||||
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem niemal pewna że tak będzie - o ile nie lepiej - bez wielkich tabsów może się uda
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
hah ale chuop = panika, to synonimy zwłaszcza na wełasnym punkcie ![]() my an szczęście zlewamy urodziny i nie obchodzimy - czasem jest impreza w klubie ale tylko moich natomiast znam takie pytania - sweet - bo się starają - no we końcu ja tez zadaję takie jak mam kupić łącznik stabilizatora Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-21 o 21:03 |
|
|
|
|
#1396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używam lidlowego, albo biedronkowego. Nie są mrożone, ale są dobre. Leżą w lodówkach, w okolicy serów i sałatek
|
|
#1397 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Takie z lodówki to nawet lepsze bo nie trza rozmrażać
|
|||
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
wyszłam
![]() witajcie Kochani
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak właśnie tak ![]() net jest tzn. stoi komp z wielkim napisem "Dla pacjentów szpitala- Internet" i ma mozillę i inne, ale połączyć z netem się nie chce (nie tylko ja próbowałam, innym też nie działał ) pielęgniarki nic nie wiedzą. Kupię własny, bo fri wifi złapałam z Papryki, ale za słaby sygnał i mnie wywala a bez netu tam nie przetrwam mam salę z Paniami starszymi sztuk 3, jedna strasznie krzyczy i twierdzi, że z gównem się nie biła ale pod prysznic poszła i rano i wieczorem, druga cytuję: ...prysznicuję się wieczorem, rano myję podpachy... koniec cytatu i fogle serialem wszechczasów były: "Krzaki ciernistych krzewów" ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- bosko mam zabiegi (płatne częściowo) na 2 tyg. pobrali mi duuużo krwi, trzasneli 4/5 fotek rtg, wymacało mnie już pięcioro lekarzy i dwie pielęgniarki , wszyscy kazali rozebrać się do gaci i np. wypinać zad
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załatw tego neta koniecznie, to przynajmniej będziesz nam na bieżąco relacjonować |
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopóki nie stoi radio co ma ryja na co drugiej szafce ( we sali 9 osób) to masz wewczasy niemalże ![]() ja po szpitalu kochałąm własne łóżko miłością absolutną i nic nie było tego w stanie pobić - ale drugi tydzień jest lżejszy i szybszy - serio jak kothy? kot chuopa całą noc robił prrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiii i wrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiii iiiiiiprrrrrrrrrrrrrrrrii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiii iiiiiiiii\ i potem chrapał po ludzku aż sprawdziłam który t tak andaje - ale te wysokie tony priii wrrriii ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() gópi szart przerobiłam - pono to ludzkie i nie ma co marudzić taka juz ta nasza kokutfa ludzkość
|
||
|
|
|
#1406 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Omg , ale niestety to częstsze niż by się zdawało , znaczy taka postawa , nie połykanie kostki ![]() Możliwe ![]() Cytat:
:ksia dz:![]() Cytat:
2.zwyczajnie , bierze się krzepką dziewkę kuchenną , na odwieczerz sadza w kuchni na zydlu , dziewka wbija dwie kopy żółtek do maślenicy , bierze krzyżak i ubija całą noc Cytat:
![]() Cytat:
takie brzuchy jak na ostatnim zdjęciu po prostu nie istnieją znaczy istnieją w fotoszopie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1408 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() 3. Cytat:
Moja kotha skacze po ścianach i piszczy pazurami po nich ![]() Kiedyś z parapetu przybalkonowego skoczyła na żuczka na ścianie naprzeciw , rozpłaszczyła się jak placek i zjechała na glebę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
atrakcji nie brakuje , np. jeden kibelek na całe piętro Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

ale nie popękały

tenis is cool - i friking good i za jedną razą załatwiasz wszystko chandre figure dotlenienie zdrowie szysko - bez nudnych aerobików i innych badziewiów - ino mnie dalej nie stać 

) pielęgniarki nic nie wiedzą. Kupię własny, bo fri wifi złapałam z Papryki, ale za słaby sygnał i mnie wywala ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
:ksia dz: