![]() |
#331 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie aż tak bardzo nie wystrzeliły, mam teraz solidne C, i ja osobiście jestem nimi zachwycona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie połówka 17 tyg i pierwsze ciążowe spodnie poszły w ruch. Brzuszek już widać, ale to dlatego że jakoś specjalnie go nie ukrywam, bo strasznie mi się podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli będziesz w miarę się czuła, to może faktycznie warto iść chociaż na chwilę, ale jeżeli masz się stresować to lepiej odpuścić. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziś pogrzeb tego Dawidka, ale poryczałam się teraz, bo w wiadomościach pokazywali jego pogrzeb ![]()
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, wszystko w porząsiu - chociaż znów mnie mdłości atakują
![]() ![]() w piątek startujemy z 13! ![]() ![]() Kurcze, ależ mam "wybałuszony" brzuch! Nie wiem co mi go tak wydęło... w WC byłam... nie jadłam żadnych fasolek ![]() ![]()
![]() |
#334 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale bym zjadał takie kluski z serem zwane leniwymi :żarlok: I trzymam kciuki za jutrzejsze genetyczne i za dziewczynkę zdrową dziewczynkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do ciągnięcia ja ciągle czuję ciągniecie w jajnikach tak na dole w pachwinie. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ponadto zrobiłam paluszki rybne i devolaie, kalafior, mizerię, buraczki i ziemniaczki duszone. Czuję się dużo lepiej dziś choć dziwne bo gorączka nadal choć już niższa bo 37,1 myślę że obejdzie się zupełnie bez tych tabletek i cieszę się że ich nie wzięłam. Tylko muszę ogarnąć mieszkanie bo takiego bałaganu to ja już dawno nie miałam, ale to może jutro. A w niedzielę jak będę się dobrze czuła mam zamiar wybrać się na grzyby uwielbiam ![]() Miłego wieczorku ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W ciąży jesteś :P
![]() |
#336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_________ co do wesela decyzję podejmiemy jutro po wizycie. wesele mojej siostry. dzisiaj napisałam tylko mamie, że może nas nie być. zobaczymy. myślę, że jak się okaże, że nie muszę leżeć plackiem to pójdziemy, tylko będę siedzieć, a co jakiś czas może chodzić do apartamentu młodych położyć się na jakiś czas i wracać na jedzenie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jutro od Mamy odbieram wreszcie moje buraczki z chrzanem ![]() wymarzone ![]()
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
co do sikania polecam sprawdzony sposób odkrecić wodę z kranu i niech się leje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
caly czas sobie tak tlumacze rzeczywistosc...
Cytat:
Monika ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na seks.. nawet mi nie przpominaj bo ochote mam straszną ale nie moglismy a teraz to juz za bardzo się boimi o maleństwo, w ciąży po # niestety lepiej sobie odmówić.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |||||
Zakorzenienie
|
...ja też planowałam niespodziankę... a na usg genetycznym sama się dopatrzyłam....
![]() więc też życzę wytrwałości w postanowieniu... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do wesela to sama musisz wiedzieć.Jeśli będziesz się denerwować cały czas to nie ma sensu iść ale jewśli bardzo Ci zależy to mozna jakoś pokombinować aby nak najmniej wysiłku włożyć ale efekt zaliczenia był... ja np.-choć nie miałam żadnych dolegliwości a to zmienia postać rzeczy -jak szłam na ślub to przyjechałam na sam koniec do kościoła(no,ale ja jestem niewierząca....),a potem wesele-większość przesiedziałam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#343 | |||
Zakorzenienie
|
Fajnie że niespodzianke ale nie wiem czy realne
![]() Moja siostra chciała mieć i miała cały czas, poszła na porodówkę wiec przed porodem robili jej USG profilaktycznie i powiedziała polozna ze male dziecko i "no tak ale małgosie są zawsze mniejsze od jasiów" i dupa siostra dowiedziala si ezaraz przed porodem ![]() ale szwagier miał niespodzianke ![]() przy drugiej powiedział jej lekarz na USG genetycznym, a tez nie chciała wiedzieć ![]() ja też bym nie chciała wiedziec, ale przy moim dziecku to niewykonalne ![]() Cytat:
![]() a na dziewczynkę i tak kolej więc... ale będą jaja jak się sprawdzi ![]() Cytat:
![]() A zalezy Ci na tym weselu, to dla Ciebie ktoś ważny? Bo jak nie to nie idź, albo idź tylo na obiad. Ja osobiście bym nie poszła, bo to w kociele trzeba stać, przy zyczeniach itd. ale jesli to ktoś bliski to warto chociaż na chwilę ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Witam w II.
Niezłe mam opóźnienie :P U mnie nadal okropne mdłości itp. przy porannym myciu zębów ![]()
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Któraś z Was pisała o kosmetykach Palmers powiem wam tak kupiłam jak dowiedziałam się że jestem w ciąży balsam i moje wrażenie ![]() Co do oliwki dla dzieci zaczęłam stosować pod prysznicem, i Pani w aptece powiedziała mi że na dłuższą metę oliwka zacznie przesuszać skórę tak więc po niej albo balsam albo raz da razy na tydzień. Obecnie zamiast Palmersa zakupiłam jakiś balsam z Iwostinu chciałam mustellę ale akurat nie było balsamu a ten z Iwostniu i nawet w przyzwoitej cenie bo coś niespełna 35 zł to i ładnie pachnie, zobaczymy jak się sprawdzi dziś pierwsze stosowanie zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj hormony dały mi popalić, w pracy ze 3 razy powstrzymywałam płacz, dmuchałam w oczy bo już zachodziły łzami ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2012-09-21 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa ![]() Odnośnie sikania, mam to samo, chodzę do wc co chwila, a sikam po kilka kropel ![]() O co chodzi z tym klubem?? Bo chyba opuściłam tą "lekcje" ![]()
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwka, zazdroszcze kosmetykow. jestem maniaczka kosmetyczna (ale i leniuchem balsamowym...) a teraz pelna asceza. na poczatku mi smierdzialo, potem sie balam wszystkiego a teraz... heh jak sobie przypomne to uzyje oliwki ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kosmetyków przed tym jak się okazało że jestem w ciąży zrobilam większe zakupy no i co ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strippi ![]()
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Mokka_83
hmmm... a skąd oni tam takie informacje mają? jak dokonujesz rejestracji to wpisujesz swoje wszystkie dane imię nazwisko adres itd. i wchodząc na ich stronę po zalogowaniu wyskakujesz jako mamuśka z okolicy ![]()
#354 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Leonikowa;36681806][QUOTE=Mokka_83 hmmm... a skąd oni tam takie informacje mają? jak dokonujesz rejestracji to wpisujesz swoje wszystkie dane imię nazwisko adres itd. i wchodząc na ich stronę po zalogowaniu wyskakujesz jako mamuśka z okolicy ![]() aha ![]() ![]()
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisze bez pl znakow, bo mi niewygodnie jedna reka na lezaco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
bylam u lekarza dzis, wszytsko w porzadeczku - wyniki badan znakomitye,
![]() no ale co z tego ze dalej zle sie czuje, schudlam kolejne 2 kg, a tak chyba nie powinno byc, wmuszam na chama jedzenie bo wiem ze musze cos zjesc, a najchetniej bym tylko spala ![]() potem pojechalam na to mieszkanie, eh myslalam ze bd blizej ![]() ![]() na szczescie znajoma sisotry sie odezwala wiec moze jest szansa na inne mieszkanko ![]() ogolnie dzis wymyslilam imiona i dla chlopca i dla dziewczynki, nudzialo nam sie z siotra czekajac u lekarza mial maly poslizg 45 minutowy ![]() i oto tym sposobem chlopczyk - Emil Jan (jan po ojcu ojca, sie ucieszy jak bd chopak w sumie moje nzwisko bd dziecko mialo, wiec kolejny powod do radosci dla pradziadka ![]() dziewczyna - Emilia Nina ( nina od janina mojej ukochanje prabaci ![]() napisalam mamie eska czy jej sie podobaja, to powiedziala ze supoerowo a tacie az podobno lezka w oku sie zakrecila ze ten Jan bedzie ![]() ide spac dalej, moze jutro jak sie lepiej bd czula poudzielam sie wiecej buziole i slodkich snow kobietki ![]() ooooo dzis zaczelam 13 HURA !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
dobrze
Cytat:
![]() dzięki ![]() ale ten czas leci ![]() Cytat:
![]() dzięki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ładne imiona wybrałaś ![]() wiecie co? chyba mój brzuch wziął się za rośnięcie, bo momentami porządnie swędzi. jak znajdę aparat zrobię dziś zdjęcie i wkleję muszę przeszukać I część wątku i zobaczyć jakie balsamy na rozstępy polecałyście, bo pamiętam, że z jakiś z rossmana ale nie pamiętam nazwy ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
muszę przeszukać I część wątku i zobaczyć jakie balsamy na rozstępy polecałyście, bo pamiętam, że z jakiś z rossmana ale nie pamiętam nazwy
![]() Ja szukałam na necie i dużo kobiet pozytywnie wypowiada się o kremie Elancyl - fakt cena wysoka bo 150ml - ok.65zł, ale jak ma pomóc i brzuchol nie popęka to może warto ![]() Wiecie co nie wiem co z tymi moimi bólami z tyłu głowy. wczoraj ok 22.00 znów musiałam kilka łyków mocnej kawy wypić bo aż bolała mnie skóra głowy i nie mogłam leżec. Dodam że nigdy nie miałam takich objawów jeśli chodzi o skoki ciśnienia ![]() ![]()
#360 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma chyba co przeszukiwać bo polecano właśnie Elancyl i babydream. Swoją drogą ja chyba niedługo kupię. Widział ktoś jakieś miejsce on line gdzie można trochę taniej kupić Elancyl?
Poza tym brryyyyy weeekend ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.