Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-22, 09:18   #4321
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

weekend i poniedziałek też mam wolny opierdzielanko
Zazdraszczam! Ale ja też dziś planuję się troszkę porannie poopierdzielać

Ale później muszę się wziąć za sprzątanie mieszkania bo aktualnie jest u tragicznie;p

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A ja upiekłam pierwszy w życiu sernik. Dokładnie sernikobrownies z malinami. Rewelacyjny, ale bez atrakcji się nie obyło. Pierwszą porcję masy serowej wylałam, bo stwierdziłam, ze musiałam coś spinkolić, bo za wodnista mi się wydawała... druga wyszła taka sama.... stwierdziłam trudno - spróbuję ją wylać na ciasto. później z górną warstwą miałam problem. Pisałam już do koleżnki, że du.pa a nie sernik mi z tego wyjdzie i dopiero ona mnie uświadomiła, ze wszystko jest tak jak być powinno ufff! już próbowałam - rewelacja
Super! Gratuluję Ci Mi by pewnie jak zwykle nie wyszło
a wrzucisz przepis do klubu bo brzmi zasmaczyście

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Przejechalam dzis 52km na rowerze i chyba bede chora bo mnie gardlo boli
Woow. 52 km to dla mnie póki co niemożliwy wynik
A nie był Ci za zimno??

W Rudzie jest paskudnie zimno - rano jest ok. 0 stopni.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Blonde pewnie mnie jutro nie będzie, więc już teraz wszystkie co najpiękniejsze dla Was

My tez jutro wybywamy. Jedziemy do znajomych na wieś na weekend, będziemy robić prażone, do tego winko, piwko - co kto lubi!
Tylko pogoda mnie troche martwi, ale damy radę!
To miłego weekendu
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 09:18   #4322
Nikita...
Zakorzenienie

Dzien dobry!
Myslalam, ze tu bedzie pusciutko przy sobotnim poranku a tu prosze.

Blonde - wszystkiego naj naj naj!!!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
łał, to dałaś czadu, tyle kilometrów zrobić, szacundzięki za kciuki
Oj dalam dalam, dzisiaj mnie tak strasznie boli tylek i moje przyrodzenie jest opuchniete

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane ja wczoraj bylam juz tak padnieta ze nawet nie wlaczalam lamptopa.

Po wczorajszej wizycie, doakldnie 32 tydz. Maya wazy 1901 g, lekarka powiedziala ze nie duza i nie mala tak doakldnei w polowie (a M. mowil ze wielka ze juz prawie 2 kg i ze sie taki paczus urodzi). Lozysko sie podnioslo z czego sie niezmiernie ciesze a i mala jest juz glowka w dol
A dzis mialam wizyte tylko z lekarka (inna niz wczoraj) i stwierdzila ze Maya jest dosc mala i nie sadzi ze dobije do 3500. Mowila ze nie bedzie az tak mala ja Filip ,stawia na nie wiecej niz 3000-3200 g
Today! Swietnie, ze wizyta udana i ze mala juz sie przekrecila glowka w dol! Teraz to juz z gorki.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziś mnie rozkłada choroba ale i tak zamierzam dziś ładnie wysprzątać domek a potem jedziemy na urodziny
Zdrowka! Mnie wczoraj zbieralo ale zrobilam sobie cieplej herbatki i dzisiaj jak wstalam to juz jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Cześć!
Czuję się o niebo lepiej, ale za to po nocy jestem jakaś połamana, plecy mnie bolą, ale mamę i męża również więc to może pogodowe
Za to po wczorajszej radzie miałam kryzys... nowej pani nie będzie, zrezygnowała jak to jest, ze tyle poszukuje pracy, a ja tyle musze czekać
Ojej, oby szybko sie ktos znalazl! Tak to jest, ze sie wydaje, ze ludzie pracy szukaja a jak przyjdzie co do czego to nie ma ludzi do roboty...

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 09:20   #4323
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
My jutro jestesmy zaproszeni na grila do znajomych ale tez sie obawiam, ze pogoba moze nam pokrzyzowac plany
My też.. ciekawe jak to dzisiaj wyjdzie. Tak zimno jest..

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja wlasnie nie lubie takiej szarej ponurej jesieni
Zime lubie mrozna i snieznobiala
Dla mnie najważniejsze, żeby było słoneczko czyli albo tzw. złota jesień albo zima mroźna (nie ciapa!) i własnie słoneczko

Przykro mi z powodu kursu

Cytat:
Madzia, tóż to specialnie te krzesełko kupiłaś dla zięcia? Miły gest jak na teściową

Fajnie, że Kamilkowi już kolki nie dokuczają Pozdrowionka dla Was

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane ja wczoraj bylam juz tak padnieta ze nawet nie wlaczalam lamptopa.

Po wczorajszej wizycie, doakldnie 32 tydz. Maya wazy 1901 g, lekarka powiedziala ze nie duza i nie mala tak doakldnei w polowie (a M. mowil ze wielka ze juz prawie 2 kg i ze sie taki paczus urodzi). Lozysko sie podnioslo z czego sie niezmiernie ciesze a i mala jest juz glowka w dol
A dzis mialam wizyte tylko z lekarka (inna niz wczoraj) i stwierdzila ze Maya jest dosc mala i nie sadzi ze dobije do 3500. Mowila ze nie bedzie az tak mala ja Filip ,stawia na nie wiecej niz 3000-3200 g
a 3kg to wcale nie taka mała będzie Najważniejsze, że wszystko ok!

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
A co to za gadanie o młodzieżowym slangu? Że na atrakcyjnego faceta nie mówi się ciacho? Przepraszam, zachowałam się jak gówniarz Aczkolwiek do socializmu mi daleko, więc może na moje 25 stoję jedną nogą w bliżej drudziestki, a jedną bliżej trzydziestki Pamiętam jak kiedyś dla mnie 25 było synonimem dorosłości, taaaaaa..........
Tak a 30 to już starość..

Cytat:
Mrowinko dziękuję

żabciu hej hej!

Cześć!
Czuję się o niebo lepiej, ale za to po nocy jestem jakaś połamana, plecy mnie bolą, ale mamę i męża również więc to może pogodowe
Za to po wczorajszej radzie miałam kryzys... nowej pani nie będzie, zrezygnowała jak to jest, ze tyle poszukuje pracy, a ja tyle musze czekać
Współczuję

No własnie realizuje cudowny plan porannego opierdzielania herbatka, wizaż.. pewnie za chwilę tv Szkoda tylko, że trzeba się potem ruszyć do sprzątania

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Stokrotko cieszę się, że masz to badanie za sobą. Najważniejsze, że wszystko jest dobrze
Mnie też koszmarnie bolało w trakcie badania ale po już właściwie nie - także mam nadzieję, że u Ciebie tez juz później się ból nie pojawił..

Blonde wszystkiego naj
Stary 2012-09-22, 09:21   #4324
Nikita...
Zakorzenienie

Czesc Malenstwo!
Jak mdlosci?

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Woow. 52 km to dla mnie póki co niemożliwy wynik
A nie był Ci za zimno??

W Rudzie jest paskudnie zimno - rano jest ok. 0 stopni.
Chyba cie telepatycznie przywolalam bo ostatnio malo z nami bywasz.
Czesc slonce! No wyjechalismy ok 11 wiec juz bylo sloneczko i temp wyzsza ale dlugie getry oraz kurtki byly, wieczorem mnie gardlo bolalo ale dzis juz lepiej. Dupa opuchnieta.
Dzis bede robic ostatnia plyte Ewy

Stary 2012-09-22, 09:26   #4325
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Malenstwo!
Jak mdlosci?
Moje? No cóż...to nie są już mdłości z początku ciąży...ale powiedziałabym, że brzuch mnie nadal pobolewa...tylko że tak, jakby żołądek nie bardzo tolerował jedzenia...

Ale i tak jest zdecydowanie lepiej niż na początku...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 09:28   #4326
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Moje? No cóż...to nie są już mdłości z początku ciąży...ale powiedziałabym, że brzuch mnie nadal pobolewa...tylko że tak, jakby żołądek nie bardzo tolerował jedzenia...

Ale i tak jest zdecydowanie lepiej niż na początku...
oo to dobrze! A rosnie juz? w sumie pileczka powinna sie pokazac w miare szybko nie??? koniecznie musisz pokazac zjecia brzuszka wizazowym ciociom

Stary 2012-09-22, 09:35   #4327
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
oo to dobrze! A rosnie juz? w sumie pileczka powinna sie pokazac w miare szybko nie??? koniecznie musisz pokazac zjecia brzuszka wizazowym ciociom
Poproszę jutro męża, żeby mi zrobił...ale dużo nie widać...może trochę odstaje ten mój "tłuszczyk", ale to nie jest nie wiadomo jaki brzuszek...
Na potwierdzenie wczoraj ta koleżanka mnie obejrzała dookoła i sama przyznała, że faktycznie niewiele widać
Stary 2012-09-22, 09:37   #4328
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Poproszę jutro męża, żeby mi zrobił...ale dużo nie widać...może trochę odstaje ten mój "tłuszczyk", ale to nie jest nie wiadomo jaki brzuszek...
Na potwierdzenie wczoraj ta koleżanka mnie obejrzała dookoła i sama przyznała, że faktycznie niewiele widać
Ech, zapomnialam ze ty chudzina jestes wiec na pileczke chyba jeszcze troche poczekamy. Ale skoro pobolewa cie brzuszek to moze kropki juz sie tam rozpychaja i potem z dnia na dzien ci pileczka wyskoczy.

Stary 2012-09-22, 09:54   #4329
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba cie telepatycznie przywolalam bo ostatnio malo z nami bywasz.
Czesc slonce! No wyjechalismy ok 11 wiec juz bylo sloneczko i temp wyzsza ale dlugie getry oraz kurtki byly, wieczorem mnie gardlo bolalo ale dzis juz lepiej. Dupa opuchnieta.
Dzis bede robic ostatnia plyte Ewy
Pierwszy raz będziesz robiła "petardę"?
Ja bym też chciała już spróbować ale to raczej za wcześnie jeszcze na takie ostre ćwiczenia. W planach mam jutro trochę poćwiczyć nogi i ręce - ale bardzo statycznie, żeby mi brzuch w jednej części pozostał
Stary 2012-09-22, 09:55   #4330
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Ktoś się pytał co to za kurs, Pani plastyk i wyzażystka Anna Brózda daje mi przez półtora miesiąca indywidualne lekcje;-) świetna sprawa. Niebawem będę malowała klientki w spodku;D A po tym normalny honorowany papier na wizażystę

ja pytalam to jak juz bedziesz w spodku to daj cynk to przyjade do Ciebie
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Jutro chrzciny mamy dość wcześnie bo na 10,30 już Ale to fajnie
u nas w kosciele tez chrzciny robia na 10:30 i mielismy tak jak Wy, po kosciele na obiad i zimna plyte, ciasta i tort. Nie bralismy cieplego dania. U nas polowa gosci o 17 juz sie zmyla (reszta siedziala do 20) bo przed nimi byla 3 godzinna podroz a ze chrzciny byly w styczniu to wiadomo ze woleli na spokojnie wyjechac. A i tak sporo jedzenia rozdalismy i jeszcze przez dwa dni dojadalismy w domu ( w sumie 7 doroslych osob jadlo przez dwa dni chrzcinowe jedzonko )
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Strong no właśnie. I już każdemu powiedzieliśmy aby zjadł lekki śniadanko tylko bo potem będzie sporo jedzenia. 4 gorące + zimne przystawki. No ale na tyle godzin siedzenia to musi być tyle jedzenia. A czego nie zjemy to nam wszystko do domku pakują więc w tygodniu będziemy zapraszać znajomych i świętować
ooo matko!!! duzo macie tych cieplych dan potem przyjedziemy i pomozemy pozjadac

kurcze wczoraj mialam sie odezwac ale tak fatalnie sie czulam ze poszlam lezec z ksiazka. Nafaszerowalam sie i jak narazie troche mi lepiej.

i dzis jestesmy z Maja same (tzn jest babcia i dziadek na dole) bo moja mama i Tz pojechali na grzyby z pracy brrrr a pogoda jak pod zdechlym Azorkiem

Blonde wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!

idziemy z Maja na dol na kawe

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 10:12   #4331
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy raz będziesz robiła "petardę"?
Ja bym też chciała już spróbować ale to raczej za wcześnie jeszcze na takie ostre ćwiczenia. W planach mam jutro trochę poćwiczyć nogi i ręce - ale bardzo statycznie, żeby mi brzuch w jednej części pozostał
Tak, pierwszy raz bede robic Petarde
Jeszcze nie mialam okazji a dzis czuje, ze to jest to!

Stary 2012-09-22, 10:18   #4332
Malensstfo
Zakorzenienie

Wiecie co...trafiłam właśnie na TVN Style i leci jakiś program o nianiach...tak się zastanawiałam co to będzie...generalnie chodzi o to, że jakaś para poszukuje niani do dzieci...i mają kamery w domu, żeby podpatrzeć na kandydatki...ale jakieś takie sztuczne i wyreżyserowane mi się to wydaje
Stary 2012-09-22, 10:44   #4333
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, no nieciekawa sytuacja w pracy może ja się przyjmę ?
dawaj tylko wpierw załatw wykształcenie pedagogiczne ja bym brała Cie w ciemno

Cytat:
Ojej, oby szybko sie ktos znalazl! Tak to jest, ze sie wydaje, ze ludzie pracy szukaja a jak przyjdzie co do czego to nie ma ludzi do roboty...
Wiesz co myślę, że osoby to są chętne tylko te wszystkie procedury i cała papierologia i wybieranie tyle trwa

Cytat:

Współczuję

My wstawiliśmy już 2 pranie... ale nawet nie bardzo jest jak suszyć, bo pada ;[ a prania całaaaa łazienka, a łazienkę mamy dużą bo mąż z pracy robocze ciuchy jeszcze przytargał

a w ogóle to zjadłam 1/4 bułki z jajkiem na twardo i coś mnie mdli znowu... ehh :[ a przed sobą mam kawę i tak mi zatrąca, ze szok - napiłam się dosłownie 2 małe łyczki i blee niedobra jak nie wiem... eh widać, że wirus jeszcze nie uciekł.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 10:50   #4334
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Ej, już weekend, coście się tak rozpisały

Ja tu chciałam wejście z dobrymi wieściami zrobić, a tu już tyle napisane.....
...... no ale powracając do dobrych wieści......... to mam dziś taki nastrój a dlaczego??? Nie sądziłam, że tak szybko to minie, ale dziś....... UWAGA zaczynamy 38 tc czyli Emilka donoszona może się zdrowo rodzić
Aż się pokusiłam o statystyki, i tak:
przytyłam 9,5kg
w biuście przybyło 8cm
pod biustem 9
w talii 17
w brzuszku 11
a w biodrach 4

Jeszcze apropo statystyk to mój mężuś schudł 4kg a wcale nie trzymał się restrykcyjnie tej diety, bo to urodziny, to imieniny, ale i tak był twardy, bo tylko łyżeczkę ciasta zjadł i wsio, więc jestem dumna z niego

A no i jeszcze jeden powód do zadowolenia - dziś w nocy nie miałam skurczów łydek ale to pewnie dlatego, że wieczorem mi je mężuś rozmasował

Teraz do Madzi - Ty na prawdę myślisz, że kurcze łydek mogą być skurczami przepowiadającymi coś jeszcze miałam Ci napisać, ale kurcze zapomaniałam........ aha..... pisałaś, że mnie widzisz wieczorkiem lub bardziej nocną porą to zawsze mnie widać, bo jak nie mogę zasnąć to sobie Was przez tel podczytuję, ale nie piszę, bo nie lubię przez tel.
A co do samych skurczy przepowiadających.... to te skurcze braxtona-hicksa już od dawna mam

No i na koniec prośba do Was, błagam polećcie jakiś fajny film tylko nie głupowaty, lubię coś ala dramaty psychologiczne itp. proszę, proszę, proszę, bo ostatnio to oglądam 30 minut filmu i go wyłączam, bo głupoty i chmastwa nie zniesę

A jeszcze na koniec MIŁEGO WEEKENDU

Blonde też życzę wszystkiego najlepszego
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Edytowane przez Bika83
Czas edycji: 2012-09-22 o 10:53
Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 10:59   #4335
mysia1986
Zakorzenienie

Halo Halo
Ale żescie sie rozpisały od wczoraj
Mój ambitny plan opierdzielania sie nie powiódł. Wstałam o 7.30 Matko, to prawie tak jak do pracy i już nie mogłam zasnąc, dlatego wziełam sie za sprztanie, pranie wstawiłam itp. Aż dostałam z☠☠☠e od TZa , że hałasuje w sobote rano zamiast odpoaczywac
No ale cóż, jak sie poszło spac po 21 to sie i wczesnie wstało.
Bikus brawa za 38 tydzien. Już tuż tuż
Dziewczyny które maja ambitne plany weekendowe zwiqzane z odpocztniekm na wsi i grilu i czyms tam jeszcze, czego moze nie doczytałam, aby Wam kochane pogoda dopisała
Ja ide dalej sprzatac, TZa wygoniłam na zakupy

Aaaa no i Nikita tyle kilosów na rowerze?!? Szacun
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2012-09-22 o 11:00
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 11:27   #4336
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Aaaa no i Nikita tyle kilosów na rowerze?!? Szacun
to chyba ostatni rower w tym roku aczkolwiek slyszalam, ze w przyszlym tyg ma byc ponad 20st

Bika,
za 38tydz wielkie
Alez jestem ciekawa twojego porodu.

Stary 2012-09-22, 11:31   #4337
Malensstfo
Zakorzenienie

Bika brawo! To teraz tylko czekamy...!
Stary 2012-09-22, 11:38   #4338
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
to chyba ostatni rower w tym roku aczkolwiek slyszalam, ze w przyszlym tyg ma byc ponad 20st

Bika,
za 38tydz wielkie
Alez jestem ciekawa twojego porodu
.
Ha ha ja też, ja też
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 11:39   #4339
gochaa_p
Zakorzenienie

BIKA to czekamy
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 12:26   #4340
kotekk81
Zakorzenienie

Bikusia no gratuluje 38 tc ja tam takiego tygodnia nie doczekalam

z tej okazji moze rzucic (jak sie uda ) tarta chalwowa (z przepisu Mistrza Butter tyle ze ona robila tartletki a ja mam jedna duza forme tartowa) i miniserniczkami chalwowymi (tez z przepisu Butterkowego)

a po obiedzie bede piekla chlebek

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 12:38   #4341
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
z tej okazji moze rzucic (jak sie uda ) tarta chalwowa (z przepisu Mistrza Butter tyle ze ona robila tartletki a ja mam jedna duza forme tartowa) i miniserniczkami chalwowymi (tez z przepisu Butterkowego)

a po obiedzie bede piekla chlebek
o widzę, że tylko ja jestem takim koszmarnym leniem
Musze w końcu ruszyć się z tej kanapy
Dobra to teraz kawka... która mnie zmobilizuje do sprzątania??
Stary 2012-09-22, 12:43   #4342
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
o widzę, że tylko ja jestem takim koszmarnym leniem
Musze w końcu ruszyć się z tej kanapy
Dobra to teraz kawka... która mnie zmobilizuje do sprzątania??
Smacznego!! Ja też popijam. I teraz skonczyłam już sprzatac i ja zaczne sie lenic
Oby te 20st przyszło bo ja juz teraz zamarzam, boszee jak pomysle o zimie
Marcel <3

Stary 2012-09-22, 13:07   #4343
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Blonde wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Today
super ze wszystko w porzadku z mała,

Cytat:
Cześć!

ja bym chetnie do Was poszla

Cytat:
Wiecie co...trafiłam właśnie na TVN Style i leci jakiś program o nianiach...tak się zastanawiałam co to będzie...generalnie chodzi o to, że jakaś para poszukuje niani do dzieci...i mają kamery w domu, żeby podpatrzeć na kandydatki...ale jakieś takie sztuczne i wyreżyserowane mi się to wydaje
no wlasnie, ogladalam to kiedys i uwazam ze program jest beznadziejny tzn przeslanie pewnie dobre ale film sztuczny jak nie wiem,

Bika brawa za 38 tydzien,

ja zrobilam serniczka wg przepisu Butter ale nie do konca wyszlo tak jak powinno
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 13:29   #4344
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej kochane

Ja juz na nogach. Wczoraj zrobilam bukiety robilam je pierwszy raz ale musze przyznac ze niezle mi wyszly

Dzis chrzciny o 13:3o a pozniej prosto do lokalu
Juz sie doczekac nie moge jak ubiore malemu garniak

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 13:40   #4345
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej kochane

Ja juz na nogach. Wczoraj zrobilam bukiety robilam je pierwszy raz ale musze przyznac ze niezle mi wyszly

Dzis chrzciny o 13:3o a pozniej prosto do lokalu
Juz sie doczekac nie moge jak ubiore malemu garniak
Sama robiłaś bukiety?? Wow! Zdolniacha z Ciebie
Udanego dnia, żeby wszystko wyszło tak jak sobie wymarzysliscie
Marcel <3

Stary 2012-09-22, 13:43   #4346
zaaaabcia
Zakorzenienie

Tak sama robilam kupilam wazony gabke zamowilam kwiaty , ja to lubie sie bawic w takie rzeczy Porobie jakies zdjecia stolu juz gotowego to pozniej wrzuce

Dziekuje .

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 13:44   #4347
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Tak sama robilam kupilam wazony gabke zamowilam kwiaty , ja to lubie sie bawic w takie rzeczy Porobie jakies zdjecia stolu juz gotowego to pozniej wrzuce

Dziekuje .
Super!! To czekam na zdjęcia
Marcel <3

Stary 2012-09-22, 14:06   #4348
metkaa
Zakorzenienie

zaaaabcia udanej imprezki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 15:51   #4349
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
no wlasnie, ogladalam to kiedys i uwazam ze program jest beznadziejny tzn przeslanie pewnie dobre ale film sztuczny jak nie wiem,
Właśnie na koniec była taka informacja powiedziana, że to w celu pokazania, na co zwrócić uwagę...i w takim sensie- to jestem na tak, ale oglądając - to porażka!

Żabciu udanej imprezy! I zrób zdjęcie Dominikowi w gajerku!!!

Ja sprzątnęłam, ugotowałam po raz pierwszy barszcz biały i trochę padam...śpiąca jestem i coś mnie brzuszek dziś pobolewa...ale na szczęście mama już wróciła..
Stary 2012-09-22, 20:32   #4350
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Hej kochane (
zaczęłam plamić
znowu biorę duphaston, luteinę i nospę (
Muszę leżeć plackiem i w poniedziałek do mojej lekarki. Jeśli mocniej się rozkręci od razu mam gnać do szpitala (
Tak się boję (

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości