|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
w końcu w życiu mi się coś układa i jest fajnie Tak jak Tobie nie jest chyba pisane mieć komplet zębów to mi nie jest pisane życie w Polsce bo tam zawsze było pod górkę. No właśnie straszne to jest że wszystko pod skowronki jest ustawione... my sowy to mamy przerąbane! ciężki ten nasz żywot :P Ten mój lokator to gorzej jak gówniarz się zachował.... brak słów normalnie! Współczuję jego żonie :/ i w sumie nie dziwię się że im się nie układa i ona ciągle u mamy siedzi. Z tym dentystą to nieźle Cie załatwili... 1,5 godziny czekania i dupa z tego wyszła załamac się można! Teraz tylko dbaj o gardło i siebie żebyś się nie rozchorowała A siostra gdzie mieszka że pierwszy raz Cie odwiedza?? ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
w ciąży masakrycznie chce się spać i to normalka ja to ciągle spałam, czasami nawet po 20 godzin Noo kawy to broń boże! zakaz na kawe masz :P Inkę sobie wypij ![]() COś Ty! ja z wstawaniem się nigdy nie przyzwyczaje... taka natura moja że kocham spać do południa a w nocy buszować :/ także czeka mnie męczarnia przez całe życie jeśli będę rano wstawać :/ Eee 2 kilo to nie dużo ja na początku schudłam 2 kilo ale potem nadrobiłam trzydziestoma hahaha :/ Eee jak szef wkurzony na Ciebie to powiedz mu o ciąży to dopiero się wkurzy, że pracownica idzie na 2 lata na urlop ![]() I super, że idziesz na chorobowe! każda kobieta w ciązy powinna korzystać z tego przywileju i siedzieć odpoczywać w domku! super!
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Monika fajnie ze maly sie powoli przyzwyczaja
bedzie dobrze musisz pojsc na kurs, zeby w koncu moc wszedzie samodzielnie sie poruszac i w ogole- bez jezyka ani rusz- ja juz mysle ze na studiach pociagne angola, ale na lepszym poziomie i znowu zaczne niemiecki-postawy mam, ale w szkole to ani checi ani nic... a potem moze kiedys francuski ![]() Cindy moze potem rzeczywiscie bedzie lepiej- bedziesz wiedziala co i jak Raz co jakis czas wyszorujesz dom tak porzadnie, a tak to przelecisz szmata i tyle :P ja dzis widzialam jak pokojowka nam sprzatala pokoj- nie wiem czy jej to nawet z 20min zajelo- zmienic posciel, umyc podlogi, reczniki, wszystko przetrzec... Zoska ja naprawde nie wiem jak ty to znosisz... wybacz, ale to chyba ta z tych toksycznych milosci... w moim pierwszym zwiazku facet tez gorowal nade mna (choc nie bylo zadnego znecania, ale bardziej mi wszystko narzucal) ale nagle zrozumialam, ze nie o to chodzi i go rzucilam :P Wiecej nie doczytam, bo konczy mi sie czas, a nie chce spedzac czasu przy kompie :P Milego laski )
|
|
|
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie mega kaloryczne jak to na amerykańskie jedzenie przystało ![]() Coco a no cześć co tam słychać? Lady super że wycieczka Ci się podoba napstrykaj dużo fotek i nam wklej później jak wrócisz odpoczywaj dużo i baw się dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
troche niemieckiego już podłapałam przez te 3 miesiące jak tu mieszkam ( JEZU TO JUŻ 3 MIESIĄCE!!! jak to zleciało! ) ale oczywiście nie na tyle żeby się dogadać :P Przypominam sobie też sporo ze szkoły no ale to i tak wszystko jak kropla w morzu. Już sie nie mogę doczekać aż będę mogła swobodnie rozmawiać po niemiecku! pewnie jeszcze długa droga mnie czeka ale wierzę w siebie chcę się nauczyć! No Ty jeśli masz okazję i możliwość to ucz się na studiach porządnie jakiegoś języka! to na prawdę wiele daje. Ja teraz żałuję że w szkole tak olewałam ten niemiecki no ale któż to wiedział że ja tu będę mieszkała..... zresztą nigdy nie lubiłam tego języka i nadal nie lubię ale przyzwyczajam się pomału Jak byliśmy we Francji ostatnio to słyszałam jak rozmawiają francuzi - dla mnie to kosmos! strasznie trudny język. Mi się bardzo Hiszpański podoba
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-09-20 o 20:49 |
||
|
|
|
#4504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
bardzo mi przykro, że najbliższa Ci osoba tak Cię traktuje i rani Ja też byłam źle traktowana przez mojego ex, też później jak się zeszliśmy po zaręczynach i po zerwaniu to się go pół roku prosiłam o pierścionek, a mi ciągle mówił, że zapomniał itd. Teraz wiem, że ten koleś nie był mnie wart, on chyba nikogo nie jest wart. A mi jest świetnie samej. ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
#4505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
tylko, że ja przed @ zawsze tak mam, że bym muciła wszystko co się da ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
bo dziś mi się nie chcę ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czaje. W koncu po to pracujesz zeby miec nie taak, jeszcze poznalam w niedziele czarnoskorego chlpaka i sie z nim dzis spotkalam. Bylam na spacerze. Fajnie sie gadalo, ale to tyle nawet bardzo spoko. Ale jutro bedzie mega ciezki dzien. 2 h pracy potem z malym 3 h posiedziec i pozniej babysitting night czyli 2-3 h z malym od 7-8 do 10 a potem clubbing, padne jutro ale bedzie super!! ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szczególnie mi jako tłumaczowi jak tylko ogarnę angielski na poziom super extra mega wysoki biorę się za niemiecki. Przyda mi się do tłumaczeń, dużo aut się z niemiec sprowadza podobno kolega dzielnicowy mi mówił Jak ja się cieszę, że robię wreszcie coś dla siebie. Inwestuje w siebie i swoją przyszłość. Wreszcie nie myślę jak matka polka (nawet matką nie jestem ) !! fajnie jest tak zmnienić nastawienie Dobra lecę już spać. Dobranoc robaczki
|
|
#4508 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Siemano
![]() No to dziś tradycji stanie się zadość: jestem nieprzytomna ledwo się zwlokłam umyłam łeb i czekam jak mi trochę włosy obeschną to je wysuszę... ciemno jak w ale najpierw woda z cytrynką coś mnie gardło boli chyba kupię sobie Orofar ![]() Cytat:
tylko z języka trzeba mieć zdany certyfikat. Ten rok pozostawia sobie na naukę i jak już będzie miał papierek to chyba wyjedziemy. Myślę, że i ja będę miała łatwiej. Oczywiście też się będę uczyć tego porypanego języka boooże całe życie unikałam go jak ognia; wybierałam angielski, francuski, łacinę byleby nie uczyć się niemca i co? przewrotność losu Cytat:
no ja w Anglii wstawałam o 4, ale to było lato chociaż ciemno było. Ale zapitalałam na piechotę 35 min bałam się okrutnie, no ale jak mus to mus ![]() No postaram się udzielać jak najwięcej zbrzydnę Wam niedługo ![]() Cytat:
No to mam co oglądać w jakim typie? Podobny do czegoś? ![]() Cytat:
pięknie Baw się dobrze i trzymaj się ciepło i też wracaj do nas szybko!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia, normalnie te buty mierzyłam 2 dni temu super są i sama myślę czy by sobie nie sprawić ale jeszcze nigdzie nie chodziłam po sklepach, więc nie wiem co jest jak nic innego mi się nie spodoba to też sobie je sprawię ![]() Eeeej, jak masz tak blisko na ten kurs to nie musisz wstawać strasznie wcześnie Dobrze, że nie płacisz całości kwoty, 120 euro jeszcze idzie przeżyć ![]() Przekaż Madzi nasze pozdrowienia, powiedz, że ją kochamy, pamiętamy o niej i tęsknimy! ![]() ![]() Niech wraca do nas szybko Zapraszam mam zapasów na pół roku Cytat:
w Anglii był
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mylę, że i Ty byś była wyspana rano, fakt, nie chciało mi się wstawać, ale jak już wstałam to byłam "kontaktowa" bo zazwyczaj nie jestem Pogoda jest straszna dzisiaj ma być to samo... ale widzę, że na razie nie pada, to może nie zmoknę z tym deszczakiem to muszę się zastanowić poważnie no wiem, że jestem wariat i ułożyłam włoski ![]() Cytat:
wszystko pomroziłam, ledwo co upchnęłam będę wyciągać na bieżąco zero słoniny ![]() hehe, mąż wszystkie dzieci wysłał do szkoły Super, że już nie masz problemów z Kolinem! I tak chętnie zostaje w przedszkolu Hej może coś więcej?
|
||
|
|
|
#4511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owoce to nie tragedia ![]() Kurde, mecz widziałaś?! Messsiego na żywo?! Woooow Korzystaj z uroków, próbuj wszystkiego i nie przejmuj się dietą nie codziennie jeździsz na wakacje, więc raz na jakiś czas możesz zaszaleć ![]() to usłyszenia! ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Taaak, wiem jestem uzależniona czekam na przesyłkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też jestem przed @ i to może dlatego te humory ehh, no nie wiem, może mi się poprawi ![]() czekam na foty!
|
||
|
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardziej praktyczny,bo nie trzeba czapki.Sweter koralowy z "warkoczami" Jak odzyskam aparat to cyknę focisze
|
|
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
to ten Zara Basic
|
|
#4514 |
|
Zadomowienie
|
Heroine Chętnie bym posmakowała,ale Ty z Sandomierza jesteś,tak?
Dieta u mnie leży...zamiast posiłków,jem słodycze-np.zamiast obiadu-ciasto itp. ale po weekendzie już dietowo,aj słer ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- OMG aleś Ty rozmowna
|
|
#4515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam sporo takich ludzi i też dla mnie to troche głupie bo ja jak kase mam to lecę i wydaję hehe Cytat:
no totalna bzdura i weź tu się połap! Samochodów pełno Polacy sprowadzają z Niemiec, nawet tutaj przy granicy francuskiej gdzie mieszkam często widzę lawety z polskimi rejestracjami zabierające stąd niemieckie samochody do polski. A jak jedziemy autostradą to ciągle jakieś lawety wiozą samochody do polski. Także handel kwitnie Ja też mam zamiar nauczyć się świetnie niemieckiego i pójść tutaj na germanistykę ale to tylko marzenia i nie wiem czy dam radę je spełnić bo niemiecki jest mega trudny. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
Kochana ja muszę wstawać bardzo wcześnie bo musze dzieci przyszykować i zawieźć do przedszkola do którego mam 3 kilometry ( na drugim końcu miasta). Także dupa ze spania kurs mam na 8:30 więc do tej pory muszę wszystko zrobić :/ od poniedziałku będe więc wstawała o 6:30 gdzieś :/ a potem spała na kursie zapewne hehe No 120 euro to jeszcze w miare ale niby miało być za darmo a tu taka niespodzianka :/ ale spoko chcę się nauczyć więc muszę zabulić :P Przekaże Madzi wieczorkiem do niej napiszę No dziwne bo widziałam że kosmetyki do włosów z Revlonu tutaj mają ale podkładów nigdzie nie znalazłam :/ Będę dalej szukać a póki co pozostane przy Astorze ale tym razem chcę kupić ten http://avanti24.pl/moda/51,103622,7520005.html?i=4 zobaczymy czy się sprawdzi
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-09-21 o 17:31 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo 14 godzin? w sumie to może i bym się wyspała albo jeszcze bardziej by mnie zamuliło No widzę, że Wy już macie jesień w pełni ? Tutaj deszcz zapowiadają i dupa! dziś miało cały dzień lać a niebo czysto błękitne! ale tylko 21 stopni więc nie za ciepło. Rano jak zawoziłam dzieci do przedszkola to już czuć w powietrzu jesień fajnie bo jest w końcu czym oddychać Ja boczku też nie lubię, za tłusty jest! kiełbasy jeść nie mogę bo mój żołądek jej nie toleruje. W ogóle to w Niemczech mięso jest niedobre, nie kupujemy kiełbas itp bo są nie do przełknięcia! Tak mi się chce metki cebulowej a tutaj jest taka ohydna że nie da się jej jeść! No ja się normalnie czuję jak pierwszak hehe na tym kursie będę niemiecki od podstaw poznawać, nawet alfabet więc jak w pierwszej klasie podstawówki hahahaha Kolin dzisiaj był od 9 do 14stej w przedszkolu i super się bawił Od poniedziałku będzie już od 8 do 14stej także długo troche.... ale będzie dobrze jemu się podoba już w przedszkolu ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Moja kuzynka ma taki ale bez futerka i czarny ładnie leży Twój mi się bardziej podoba bo ma futerko koniecznie zrób fotki sobie w nim i nam pokaż! ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Ja dzisiaj zawiozłam dzieci na 9 do przedszkola i jak wróciłam walnęłam się spać do 13stej :P wstałam, wypiłam kawkę, zjadłam takie ciastko francuskie z jabłkami w środku i pojechałam po dzieci. Wróciliśmy po 14stej i tak siadłam do kompa. Idę jakiś obiad robić bo mąż nie długo wróci. Fajnie, że jutro sobota! nie trzeba rano wstawać Lecę do garów buziaki kruszyny!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo! Dzisiaj bylismy na wycieczce na obrzezach Bulgarii. Bylismy na rejsie po rezerwacie ptactwa wodnego. Teraz na drinki jakies i spacerek. Pogoda okropna!
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
A ja już miałam nadzieję, że jakimś cudem jestem w ciąży Miałam takie plamienia, i już kiedyś tak miałam i miałam zapłodnienie tylko się nie zagnieździło, więc myślałam, że i tym razem... A tu
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super, że się nie kłócicie oby tak już zostało!!! A Ty masz neta w telefonie? Pewnie sporo płacisz za internet w roamingu co? Współczuję pogody... straszna szkoda że Wam nie dopisała :/ może jeszcze się poprawi? trzymaj się tam! ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
przykro mi strasznie kochana W ogóle to miałam Wam napisać że mojego męża kuzynka jest w ciąży a ma 42 lata!!!!! i ona nie wpadła tylko chciała to dziecko, długo się starali ale im się udało. Dla mnie to już duża przesada w tym wieku świadomie dziecko sobie zrobić, ale ta kobieta nigdy normalna nie była... strasznie jej nie lubię, nie cierpię wręcz! głupia i pusta jak stodoła jest. Szkoda dzieciaka bo jeśli urodzi się zdrowy to będzie miał mamo-babcie i w dodatku co takie dziecko będzie miało za dzieciństwo? matka już "nie na czasie", nie ma zielonego pojęcia co w tych czasach jest najlepsze dla dzieci i czego one potrzebują. Ja rozumiem jakby ona nigdy dziecka nie miała i to by było jej pierwsze ale ona już ma dwóch dorosłych synów! brak słów dosłownie.....
|
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak naprawdę ciężko to nazwać staraniami, bo udało się nam być razem 2 dni przed owulacją i mąż musiał jechać do pracy, ale miałam nadzieję, że może się udać Bo tak to zawsze on dostaje wolne po mojej owulacji albo mi się niespodziewanie przesuwa o dzień lub dwa no i ze starań A co do ciąży w wieku 42 lat to w dzisiejszych czasach, przy dobrobycie zdrowego jedzenia i w ogóle to może być całkiem ok Najgorzej to jest z ta pierwszą ciążą, organizm "powinien się rozkręcić" w miarę możliwości w młodszym wieku. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- No i co do dzieci, to też myślę, że fajniej jest jak mają rodziców "na czasie", ale tu metryka niczego nie gwarantuje. Ja mam cały czas kontakt z maluchami, młodo wyglądam i młodo się czuję, u mnie w rodzinie późno kobiety dojrzewały i późno przekwitały, a z drugiej strony na osiedlu mam pełno 20-letnich lasek w wyciągniętych dresach, które zajmują się czytaniem brukowców jedynie. No to sama powiedz, jakie taka matka ma horyzonty ograniczone i dla dzieci to też porażka
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że coś tu pusto się robi na forum
wszystkie zalatane no i w dodatku weekend mamy ale wierzę że wrócicie do mnie ja się będę starała codziennie tu zaglądać i pisać z Wami Co do mojej diety to zakończyłam już ją. Lato się skończyło więc nie mam potrzeby chudnąć czuję się dobrze ze swoją wagą no i trzeba też odpocząć od diety. Zacznę jak zwykle wiosną w przyszłym roku Przechodzę więc na utrzymanie na kolację wpierdzieliłam kanapkę z serem i wypiłam szklankę kakao pycha! Wszyscy u mnie już śpią ja się wykąpałam i leże w łóżeczku Byłam dziś poszukać jeszcze tego Revlonu ale dupa nigdzie nie mają i jak pytam to dziwią się strasznie nie wiem o co chodzi....Kupiłam więc podkład z Astora ten co wcześniej linka wrzucałam. Jutro go wypróbuję. 10 euro kosztował więc tu w Niemczech to taniocha, coś jak 10 zł w Polsce dla Polaka. Na prawdę tutaj kosmetyki przy niemieckich zarobkach to jak za darmo prawie... Dobra spadam. Pooglądam troche TV jutro do Was zajrzę buziaki miłej nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
jak nie teraz to na Święta pewnie będzie dłużej w domu więc wtedy już na pewno się uda ![]() Pewnie masz rację, to że jej nie lubię na pewno wpływa na moją opinię o ciąży w tym wieku ale mimo wszystko 42 lata to już i tak lekka przesada. Ty to przecież młoda szprycha jesteś jeszcze! z 5 dzieci powinnaś spokojnie urodzić jeszcze Ja bym chciała dzieciątko po 30stce jeszcze często o tym myślę mam jeszcze 4 lata na zastanowienie się hehe Noo za młoda to też nie dobrze, bo teraz 20latki mają często siano w głowie jeszcze no ale to dobrze - niech korzystają z życia! Do 25 lat powinni się wszyscy bawić i imprezować a potem dzieci robić u mnie się to nie sprawdziło akurat ale nie żałuję
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Monia, 5-cioro!!! Ty wariatko jedna
No a Tobie to też jeszcze by się mogło przydarzyć, młodziutka jesteś i po 30 te Twoje przytulaki już się skończą tak przytulać pewnie... Dobrej nocy, ja też się kładę, pa pa
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesoło byś miała Ostatnio w Gdańsku czworaczki się urodziły więc jak widzisz różnie to bywa A ja właśnie najbardziej się tego obawiam że te moje szogunki dwa urosną nie długo i przestaną się przytulać :/ Starszy synek już nawet nie chce się przytulać! w sumie to on nigdy nie lubił, młodszy synek za to uwielbia ale pewnie do czasu. Dlatego trzecia dzidzia by się przydała za pare lat Pożyjemy zobaczymy na razie trzymam kciuki za Ciebie aby Ci się udało!!! Za Basie też trzymałam i moment w ciąże zaszła więc Ty też zajdziesz Lecę spać bo coś mnie muli buziaki i dobranoc kolorowych snów!!!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Nie poodpisuję Wam bo mam doła
Z TŻ się trochę pożarłam. Obyło się bez scen, bo ja naprawdę nie mam do tego siły. Chodzi o to, że od kiedy jeździ do pracy autobusem to regularnie pijał tam piwo-dwa (nie wiem czy w pracy konkretnie czy gdzieś poza) a ostatnio pił nawet wódkę. Zmartwiło mnie to bo po pierwsze: robi to coraz częściej, a po drugie: możliwe że w pracy. Wczoraj już naprawdę było od niego czuć alko. Powiedziałam żeby przestał to robić bo naraża nie tylko stanowisko w pracy, ale też i nasz związek. To on mi zarzucił że przesadzam, że on ma problemy, ale nie będzie mi o nich mówił, bo jestem zapatrzona w czubek swojego nosa, co jest nieprawdą. Ale nie chciał mnie słuchać, ciągle powtarzał, że rano znów ma do pracy i musi się wyspać. Poszłam do drugiego pokoju, napisałam mu kartkę, przeczytał, ale nie zrobił nic o co go w tym "liście" prosiłam - żeby wziął kanapki, żeby dał mi jakąś odpowiedź po przeczytaniu. A nie robiłam mu tam żadnych wrzut - po prostu napisałam jak się czułam... Że przecież robię wszystko w domu (pranie, gotowanie,sprzątanie), że szanuję i doceniam to że pracuje, że jest odpowiedzialny, ale martwię się o ten alko i o te problemy, że może mi nie ufa Kartka w koszu, kanapki w lodówce, TŻ nie ma...
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-22 o 07:08 |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Monia-mam wifi i zlapalam siec
co do poznej ciazy,moja mama urodzila moja najmlodsza siostre w wieku 44lat. Co prawda to wpdka byla,ale Maja ma sie super! a rozumiem ta kobiete troche...mysle ze jakby miala mozliwosc zajsc w ciaze wczesniej to by to zrobila. Z pogody nici,a jutro wyjezdzamy
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochaniątka
Wczoraj byłam z TZ-tem na zakupach to powiedział mi,że coś mu się u mnie nie podoba że jak szedł za mną to widzi,że mam płaską doope i chude nogi! ![]() Miałam ubrane buty na obcasie i obcisłe jeansy i mówie mu,że to tak mu się wydaje.Stwierdził,że mu się NIE PODOBA jak wyglądam i że jak miałam troche odstający tyłek to napatrzeć się nie mógł,a teraz jest niefajny,szeroki i płaski.Masakra,ale mi było przykro ![]() Monia Ja też teraz na utrzymaniu jestem-pewnie cos tam mi się przytyje,więc jesteśmy umówione na poowny start na wiosne,np.w kwietniu-po świetach
Dżaguś Szkoda,że masz takie przeboje
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
Ja wieczorem myślałam, ze już mi się @ rozkręca, rano jak zwykle w te dni po przebudzeniu pędęm do łazienki, a tu nic, zero ![]() Dzaga, no a może on ma jakichś kolegów tam , co mają takie zwyczaje... Ja mam za to inaczej z TŻ, na co dzień nie pije, nawet piwa nie chce czasem ze mną wypić, ale jak się umówi ze swoimi najlepszymi kumplami raz na 2 miesiące mniej więcej to wraca narąbany jak dzika świnia ![]() I tyle razy go prosiłam, i zawsze mówi, że tym razem tyle nie wypije i zawsze jest to samo ![]() Like, no jak on mógł tak powiedzieć... no wiadomo, że przykro. Mój Tż nawet jak coś delikatnie powie na temat mojego wyglądu, to i tak się stresuję. A ten z grubej rury wypalił ![]() zooska, ale Ci zazdroszczę wyjazdu..
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-22 o 09:35 |
|
|
|
#4528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-09-22 o 09:40 |
|
|
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praktycznie każde ćwiczenie w skalpelu angażuje dupkę dzięki czemu ładnie się napina i modeluje. Ja nie wiem czy on zechce wracać do tego tematu. To raczej człowiek czynów...Ale jak wróci i będzie chciał gadać to z nim oczywiście porozmawiam. Bo dla mnie to jest dziwne: przez ostatnich kilka dni żyłam tylko jego życiem. Mamy podwójne chrzciny, szukałam prezentów, info co teraz się daje, patrzę gdzie co można kupić. Tak poza tym pytałam go co chce na obiad (sama zapychałam kiszkę byle czym), robiłam kanapki, wczoraj miał w drugiej pracy wolne to spał cały ranek, zbudziłam go 20 min. przed autobusem do pierwszej pracy - krótko mówiąc robiłam wszystko żeby JEGO odciążyć od tej pracy, żeby w domu nie miał za wiele do zrobienia, i nie miał! Może to przemęczenie...Ale moim zdaniem niesprawiedliwie powiedział co powiedział... ![]() Cytat:
![]() Co do TŻ...On kiedyś jeździł autem i tego problemu nie było. Czasem wozili się z kolegą na zmianę po tygodniu, to wtedy przyjeżdżali pod blok i wypijali po piwku. I dla mnie to było w zupełności ok. Ale teraz jak powiedział mi o tej wódce to wiesz...Zaniepokoiło mnie to... Nie wiem czy był już trochę podpity i takie rzeczy mówił, czy po prostu zmęczony...nie wiem...Ale trochę przykro mi się zrobiło...Bo może i siedzę ciągle w domu, ale ten dom ogarniam i to chyba też jakieś zaangażowanie. Ale naprawdę nie miałam ochoty się kłócić, dlatego poszłam do salonu i tam spałam. A kolegów to ma na pewno. Przedwczoraj mówił że jakiś miał urodziny. Ok...chociaż to nie powód żeby pić (chyba) w pracy! Ale jest tam kilku takich co na swoje żony mówią "stara" i posyłają dzieci do byle szkół oby tylko pozbyć się ich z domu...Co ich obchodzi los chłopaka, który ma rozsądną dziewczynę, która zawsze miała go za odpowiedzialnego faceta Oni może mają wódkę i to jest najważniejsze... (Swoją drogą nie wiem jak człowiek wykształcony może tak nisko upaść jak oni - sensie pod kątek podejścia do życia).Miałam iść dzisiaj na spotkanie w sprawie korków, ale wiecie, żeby tam się dokitrać to trzeba przez całe miasto przejechać, potem iść pół km na autobus, a potem z przystanku do bloku jeszcze 1km bo nic bliżej nie dojeżdża. W dodatku dzielnica ma dosyć złą opinię (kiedyś szłam tamtędy z koleżanką w biały dzień i zaczepiła nas grupa menelo-dresów a jak teraz będę chodzić sama, wieczorem...). Myślicie że dobrze robię? Może jeszcze kogoś znajdę u siebie na osiedlu Chciałabym jeszcze parę groszy na bieżące wydatki dorobić, bo wypłata będzie na koncie lądować...
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-22 o 09:56 |
||
|
|
|
#4530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyłek będę miała kształtniejszy jak przybędzie mi tam z 1.5cm.![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- W nocy dostałam @ i cierpię niemiłosiernie Biorę tabletkę i spadam do wyrka.Pogoda do doopy,zimno brrr
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.

fakt przepraszali i ekstra konsultacje dostałam i wiem już wszystko co mnie czeka itd ale jednak taki bałagan nie przystoi niby to renomowanymi gabinetowi
w piątek mam nowy termin ale coś mnie gardło boli więc jak nie przejdzie to muszę znowu przełożyć- posiadanie kompletu zębów nie jest mi pisane
przygotowuje plan wycieczek
w końcu w życiu mi się coś układa
i jest fajnie
Tak jak Tobie nie jest chyba pisane mieć komplet zębów
to mi nie jest pisane życie w Polsce bo tam zawsze było pod górkę. No właśnie straszne to jest że wszystko pod skowronki jest ustawione... my sowy to mamy przerąbane! ciężki ten nasz żywot :P
załamac się można! Teraz tylko dbaj o gardło i siebie żebyś się nie rozchorowała

bardzo mi przykro, że najbliższa Ci osoba tak Cię traktuje i rani
pogoda do
wiem, ja to porypana jestem 

nie czaje. W koncu po to pracujesz zeby miec nie 

ledwo się zwlokłam
więc rozumiem ale i tak kategorycznie zabraniam nas tu opuszczać
,daj trochę
i ułożyłam włoski