|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Doczytałam Was do końca
![]() Ewula najlepsze życzenia dla Ciebie ![]() I jak tam wszystkie przymiarki, próbne czesania i makijaże? Szczęśliwa jak drugie podejście? Łącze się blair z Tobą w chorobie... W samolocie mnie przewiało i od 2 dni jestem na prochach które niewiele mi pomagają ![]() W walce z robactwem niestety nie pomogę a sama użeram się z pająkami ![]() Piosenka z "Zaczarowanej" śliczna a co do sztuczności układów to niby sie z Wami zgadzam ale dla mnie jednak było to wielkie przeżycie i spełnienie marzenia zatańczyć walca z mężem. W końcu wyszło tak że on się lepiej spisał ode mnie bo ja ciągle w halkę wchodziłam ale jak wszyscy się pytali kto układu nas uczył to z taką dumą mówił ze to jego zona wszystko wymyśliła ![]() Cytat:
Cytat:
A co do Teneryfy to jesteśmy zadowoleni ale osobiście wolałam Kretę. Hotel mieliśmy bajkowy ale wszystko przeraźliwie drogie. Finalnie wyszaleliśmy się tylko w Siam parku (mąż był po raz pierwszy wiec zachwycony ale dla mnie jeśli chodzi o roślinność to przepiękny ale atrakcje lepsze były we Włoszech i na Krecie) i nałaziliśmy się bardzo dużo. Właściwie to trafiliśmy na marną pogodę bo 3 dni były bezchmurne a 4 pochmurne ![]() Dobra lecę w końcu do klubu obejrzeć Wasze zdjęcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- dodałam kilka zdjęć w albumie w klubiku na moim wątku ![]() ![]()
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Wrzucam zdjecia z czesanie próbnego. Wybaczcie, że zamazałam twarz ale byłam bez makijażu i tylko bym Was straszyła
![]() http://e-fotek.pl/images/51579517593804168759.jpg http://e-fotek.pl/images/97433487802064805601.jpg http://e-fotek.pl/images/75889532973231166127.jpg Dodaje tam bo przez forum cos mi nie działa :/
Always and forever! <3 13.10.2012 ![]() ![]() 11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3 Edytowane przez blair_90 Czas edycji: 2012-09-22 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Ewula wszystkiego najlepszego, niech dzisiejszy dzień będzie tym najszczęśliwszym
![]() Pradip jak fajnie, że wróciłaś ![]() ![]() Blair na tych zdjęciach niedokładnie widać jak to wygląda rzeczywiście z tyłu. Ale to jest taki kok z loków, tak? Wygląda całkiem nieźle ![]() ![]() Ja miałam dziś znów koszmar ślubny ![]() ![]() Mam dziś panieński ale obawiam się, że będzie nas bardzo mało. Impreza miała być kameralna bo tak chciałam - nawet niespecjalnie planujemy iść na tańce bo nie jestem w nastroju na balety. Już wiem, że jedna osoba nie przyjdzie, mam podejrzenia, że tak samo będzie jeszcze przynajmniej z jedną... no nic, mam nadzieję, że mimo wszystko będzie miło ![]()
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2012-09-22 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za udaną zabawę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana nie liczy sie ilość a jakość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() za tydzień planuję posiadówę z siostrami i mamą tak a'la drugi panieński bo przez te "zawichrowania" z mieszkaniem nie mogłam dziś zaprosić sióstr bo nie miałabym gdzie ich przenocować. U was też tak zimno? ![]() ![]()
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jakaś masakra- 5 stopni jest, wieje i pada. Na dodatek mam pouchylane okna w domu żeby nie było gorąco (te moje robale nie lubią zimna) i kuźwa wieje mi ![]() ![]()
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
Tak to jest upiecie z lokow z prostownicy. Mi sie podaba i generalnie innym tez
![]() Przymiarka była, suknia wisi juz u mnie w szafie ![]()
#3610 |
Zakorzenienie
|
EWULA - spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
Magnusia - nawet nie wiedziałam, że istnieje takie dziadostwo, próbuj to prać może vanishem potraktuj jeśli możesz stosować na tą tkaninę... Blair - fryzurka fajna ![]() Jojla - udanej zabawy! Pradip - cieszymy się, że wróciłaś ![]() idę pooglądać co tam w klubie się dzieje ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-22 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() blair - bardzo ładna fryzurka ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że mi wybaczycie że do Was od czwartku nie zajrzałam ![]() wczoraj dziewczyny zrobiły mi niespodziankę i miałam swój panieński ![]() ![]() wracając do panieńskiego, nie był długi, bo o 22 już byłam w stanie idealnym do snu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj za to miałam mieć farbowanie włosków i make-up próbny, ale dotarliśmy do salonu prawie godzinę później, bo tak się zbierałam jak sójka ![]() ![]() przy okazji się was poradzę ![]() dobra, lecę do Klubu, bo widziałam że sporo tam się dzieje ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- EWULA - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Neave Super, że juz o przeprowadzce
![]() ![]() Jeszcze sie zastanawiam czy mi sie podoba. Z jednej strony niby ładnie ( tak mi wszyscy mówia) Ale upatrzyłam sobie inna fryzurę. Ale nie wiem jak bym w niej wyglądała. Mój panieński będzie 6.10 i dziewczyny nic na razie mi nie mówią :P a TŻ kawalerski już za tydzień ![]() Zastanawiam sie nam podróża poslubna. Bo generalnie nie chcemy duzo wydac ale pojechac gdzies chcemy. Budzet bedzie nie duzy wiec moze cos last minute? Gdzies czytałam, o ofertach z lotniska. Że jedzie sie na lotnisko juz spakowanym i tam szuka ofert "last second" wiecie cos moze na ten temat?
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kosztów to ja płacę 160zł za próbną fryzurę + ślubną, 100zł za makijaż próbny i ślubny, pazury zależy jak robisz ja liczę, że za french na moich naturalnych wyjdzie jakieś 70zł to wychodzi 330zł, jak doliczyć do tego koloryzację to mogłoby wyjść coś koło 500zł więc myslę, że cena ok ![]() Niedawno wróciłam z mojego panieńskiego - było fajnie bo kameralnie tak jak chciałam. Trochę mi przykro bo dotarły tylko 3 osoby ![]() ![]()
![]() |
#3614 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() najważniejsze byś była zadowolona z tego co Ci przygotowały ![]() u mnie wychodzi szczegółowo tak: koloryzacja- 170, fryz próbny+właściwy- 130, makeup próbny+właściwy- 140, pazury- 60 (nie pamiętam tylko czy ustaliłam że będzie zwykły lakier czy hybryda... ale zdaje mi się że hybryda). ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- mój TŻ od 17:30 jest na kawalerskim i jeszcze nie wrócił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że przeprowadzka gładko poszła ![]() ![]() o do kosztów- myślę, że to dobra cena 500 zł za tyle rzeczy, ja płaciłam za to wszystko razem co wymieniłaś coś ok 700 zł więc 500 zł to dobra kwota ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
nie zlazło vanishem.... no nic będę próbować a wczoraj poszłam i kupiłam inną bluzkę i jeszcze sweterki dwa więc miałam zakupki ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
pokazuj koszulkę ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- lecę się szykować bo na chrzciny dzis jedziemy ![]() ![]()
![]() |
#3616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzięki, bo jak tak osobno na wszystko patrzę to wychodzi mniej niż normalnie bym zapłaciła. no może oprócz koloryzacji, bo tego nie robiłam nigdy normalnie u fryzjera, kiedyś chadzałam do centrum szkoleniowego JLDavid, ale tam były śmiesznie niskie ceny. ale sumka ładna się zebrała. no cóż raz się ślub bierze to muszę mieć buźkę i włosy porządnie zrobione ![]() a propos fryzurki - dziewczyny w salonie uznały, że powinnam mieć jeszcze jednego kwiatka takiego do wpięcia we włosy, bo inaczej pusto będzie.... a ja mam wogóle problem, bo moja "florystka" się nie odzywa... nie odpisuje na maile, smsy... no i nie wiem co robić z bardzo... zwłaszcza że w ostatnim mailu była bardzo zdziwiona, że chcę mieć oprócz bukietu dla siebie również bukiet dla świadkowej plus 4 butonierki w sumie. ona myślała, że chcę tylko bukiet dla siebie, bo przecież bukiet dla świadkowej jest taki niepraktyczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Neave- gratuluję sprawnej przeprowadzki i cieszę się że jesteście już w swoim mieszkanku ![]() super, ze panieński się udał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ona w tym samym dniu co Ty ma swój ślub?
![]() |
#3618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a propos bukietu dla druhny usłyszałam, że "to jest kiepski pomysł i ona to wie z autopsji bo była świadkową wiele razy i bukiet tylko przeszkadza w pełnieniu obowiązków druhny". generalnie napisała mi to w taki sposób żeby mnie jak najbardziej zniechęcić do tego... a ostatnio (czyli tydzień temu) dowiedziałam się że ten bukiet dla mnie to ona robi w ramach prezentu ślubnego dla mnie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może na Maltę znaleźć tani bilet, październik to nadal fajny czas na tej wyspie - około 30stopni Neave - fajnie, że już przeprowadzona ![]() ![]() Jojla - i dobrze, że wieczór udany ![]() ![]() Magnusia - ile ty wcześniej kupiłaś swoją wycieczkę na Cypr? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój twierdzi, że nie chce mieć kawalerskiego ale moim zdaniem chce tylko wie, że na swojego świadka (brata) nie za bardzo w kwestii organizacyjnej może liczyć bo to taki stateczny człowiek, obecnie z małym dzieckiem i nie bardzo miałby czas i ochotę na takie zabawy. Inna sprawa, że mój TŻ ze względu na pracę to raczej wolnych weekendów nie ma więc i z tego powodu sypie się organizacja ![]() pokazuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Jojla - super koszulka - to mężusiowi wyjdą oczy jak cię w niej zobaczy
![]() Neave - nawet nie wiem co powiedzieć na temat twojej florystki... to nie jej decyzja ile ty chcesz bukietów ja na początku też miałam zamawiać kwiaty u pani florystki, ale potem okazało się, że mojej kuzynce zrobiła zupełnie inny bukiet niż chciała, nie było jakiegoś "wow", a jak mi wyceniła jeden bukiet to ja za wszystkie mniej zapłaciłam tam gdzie w końcu się zdecydowałam zaopatrzyć w kwiaty Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-23 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Blair - najpierw określasz jakie regiony cię interesują, termin, rodzaj zakwaterowania, (np śniadania, czy śniadania i obiadokolacje), ja akurat nigdy nie jestem za opcją all bo często wychodzi dużo drożej niż nawet jadając na mieście, chyba, że ktoś dużo pije alkoholi i cały czas w hotelu siedzi,... potem szukasz sobie tanich lotów, np ryanair (często jak się leci w środku tygodnia to loty są tańsze); wizzair, możesz zrobić to na szybko przez skyscanner.pl tam przeszukuje kilka tanich linii lotniczych naraz... ewentualnie jak wyskoczą ci kolosalne sumy to możesz poszukać lotów czarterowch np na stronie jakiegoś biura podróży - bo wtedy są np bezpośrednie. Ja osobiście lokali szukam na booking.com, ale jest jeszcze agoda, tripadvisor, przynajmniej masz faktyczne opinie tych ludzi którzy tam przebywali, dobrze jest kilka przeczytać, a na niektóre popatrzeć przez palce :P np łóżko za twarde dla innego za miękkie, ja na takie opinie nie zwracam uwagi; zwróć uwagę co hotel oferuje dla dzieci, bo pewnie dzieciaczka będziecie brać ze sobą prawda?
trzeba jeszcze zerknąć jak najlepiej dojechać z lotniska do hotelu... jak masz jeszcze jakieś pytania czy jakieś kraje cię interesują to pisz, chętnie pomogę ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-23 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że panieński udany i koszulka śliczna jak znalazł na noc poślubną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny świetnie się spisały i jak widać wcale nie trzeba iść do klubu żeby się dobrze bawić. Co do cen to według mnie jak na Warszawę to bardzo rozsądne ceny Cytat:
Słyszałam że takie prawdziwe "lasty" są w Niemczech a u nas w kraju to tak jak Malgos pisze to samo co w biurze podrózy Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Pradip - tak jak pisałam moi znajomi pojechali na takiego "lasta" do Berlina i wyszli na tym gorzej... a jeszcze podróż do Niemiec ... może jak ktoś tam mieszka to inaczej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mojemu kawalerski organizował kumpel, bo świadek ma malutką córeczkę (2 miesiące) z tą florystką problem jest taki, że to znajoma, więc ceny miałam mieć takie po kosztach, a teraz jeszcze wyszło, że w ten sposób chciała się wykpić z prezentu... teraz z TŻtem mamy stanowisko, że jak to ma tak wyglądać to sobie pojedziemy sami na giełdę (musimy niestety poprosić jakiegoś znajomego z samochodem o helpa) kupić kwiaty i sama coś z tego wymodzę ![]() wiesz, najgorsze jest chyba to, że od 3 tygodni (dokładnie od 29.08) co się do mnie odezwie to mi mówi, ze na pewno kwiaty będę miała, ale jak tylko piszę o czymś dodatkowym prócz mojego bukietu to zaraz mi odradza, bo to niepraktyczne etc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No koszulka się przyda, TŻ zawsze się śmieje z takich prezentów, że to bardziej dla niego niż dla mnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3630 | |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki w piękny słoneczny poranek
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Koszulka świetna a tż będzie zachwycony na pewno ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.