|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
no to pytanie za sto punktów - jak szybko wysuszyć dżinsy ? żelazko i suszarka nie dają rady - od razu zaznaczam ze to chuop się tak załatwił że nie ma w czym wyjść - i suszy bidok - są jeszcze jakieś niezawodne domowe sposoby? bo czas ucieka a dżinsy wciąż wilgotne
|
|
|
|
|
#1472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a macanko fajne?Fajnie że Cię wypuszczają ![]() Cytat:
Cytat:
A jak ktoś go nie ma to co podnosi? ![]() Ja tysz
|
|
#1473 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podobno bo nie próbowałam ![]() ew sposób mojego TZ-ubierasz wilgotne na doope
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-09-22 o 15:03 |
|
|
|
|
#1474 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dżast bikoz ![]() Cytat:
![]() Cycki ![]() --- Czas się chyba umyć, c'nie? |
||
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1476 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Krakowianki- może przypadkiem zna któras jakiś fajny hotel w centrum?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1477 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chyba własnie tak,a czy sie nie spalą to sie okaze ,moze lepiej dac niższa tenp a nie ma maksa---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
http://www.copernicus.hotel.com.pl/coper_pl/HOTEL i jeszcze ten http://www.stary.hotel.com.pl/stary_pl/HOTEL
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-09-22 o 15:14 |
||
|
|
|
#1478 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1479 |
|
grozi wypollizowaniem
|
acha myslalam ze fajny fajny ![]() tani i fajny moze byc hostel, a tani to do ilu?
|
|
#1480 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No jeszcze nie wiem, czy 2 czy 3 osoby, max zakładam 140 zł za 2 noce za osobę. Gdzieś niedaleko ul. św Lazarza, bo tam będę mieć sympozjum. W necie sporo ofert, ale nie znam Krakowa, muszę patrzec pod katem lokalizacji.
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mogłabym w takich mieszkać |
|
|
|
|
#1482 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie rozbijam sie wcale , po prostu wiem co jest w srodku ze żródeł powiedzmy zawodowych ![]() copernicusa zwiedzalismy na studiach
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spadam pomału na bibę |
|
|
|
|
#1484 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bardzo w centrum i tanio jest np dpm turysty...no ale to dom turysty....
|
|
#1485 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ul. św Łazarza to jaka dzielnica? To sobie zawężę ofertę.
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę colę
Właśnie miałam zapytać ![]() Na Łazarza jest hotel Batory ale chyba nie fajny(tani) ![]() Na Kazimierzu szukaj albo na ul. Starowiślnej
|
#1487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poważnie to się uspokój, załóż pajacyka, zapodaj smoka i pakuj się grzecznie do kołyski ![]() ja nie wnikałam, poraził mnie z marszu zalinkowany widok ![]() a ja nie ![]() Cytat:
![]() ja w klasycznej wersji nie czuję ![]() Cytat:
![]() moje smaki ![]() u mnie pada i albo jest burza, albo piloci F16 mają ćwiczenia
|
|
#1488 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czy Wy musicie wstawiać te posty z pustym miejscem na pół strony rozumiem parę linijek, ale bez przesady.
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie suonko
Jakbyś potrzebowała to służę pomocą
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1492 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
To dobrze
![]() Nie ma za co. Ja też wybuchnęłam śmiechem jak to usłyszałam. Gorzej. Jestem pewna, że ryknęłabym w trakcie ![]() Cytat:
![]() Grzegórzki/Stare Miasto [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36690395] Zimnoooooooooooooooo [/QUOTE]Ano Kurde głodna jestem. A rano było po kanapce i herbacie Nie chce powtórki z rozrywki, a nie mam pomysłu, co mój biedny żołądek łaskawie przyjmie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-09-22 o 16:22 |
|
|
|
|
#1493 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak sobie pomyslałam, że jak jednak dla 3 osób wyjdzie to chyba zarezerwuję apartament
|
|
|
#1494 | |
|
Konto usunięte
|
Też zgłodniałem
![]() Cytat:
Znowu mi się perfumy zachciało ![]() W dodatku prawie w ciemno, tzn teściłem na bloterku w Sephorze, stwierdziłem, że zapach nie mój |
|
|
|
|
#1495 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36691331]
Znowu mi się perfumy zachciało ![]() W dodatku prawie w ciemno, tzn teściłem na bloterku w Sephorze, stwierdziłem, że zapach nie mój[/QUOTE] Którą perfumę masz na oku? A może zrobić swoją? KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja już mam wino
![]() Cytat:
? Ale nie próbowałam No ![]() ![]() Cytat:
Czy ciąża? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-09-22 o 17:30 |
||
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
o! mój też tak robi ![]() zawsze uważa że wyprane wieczorem dżinsy na drugi dzień są prawie suche, co jest nierealne ![]() Cytat:
Przeleciałam Was na szybko bo za chwilę goście sie zaczną schodzić przesadziłam z czasem spędzonym w qchni i już nie mam siły na imprezowanie teraz
|
|
|
|
|
#1498 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie zapomniałem zupełnie, jaka to konfiguracja emotek była ![]() Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36690395]Jaki ksionżę takie berło Uspokój się lepiej, bo Cię do czyszczenia latryn wyślę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A-ha! ![]() Cytat:
![]() Mi też bez popity nie przejdzie ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1499 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1500 | ||
|
Konto usunięte
|
http://allegro.pl/woda-toaletowa-shi...636129589.html
Ale chyba mi się odwidziało ![]() Cytat:
![]() Panie łaskawy, tylko nie to, już wolę czyścić stajnie ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

pobrali mi duuużo krwi, trzasneli 4/5 fotek rtg, wymacało mnie już pięcioro lekarzy i dwie pielęgniarki 

a macanko fajne?
( i jedzenia 

Tylko pepsi wymieniłbym na colę ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

po kanapce i herbacie
Nie chce powtórki z rozrywki, a nie mam pomysłu, co mój biedny żołądek łaskawie przyjmie