|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
Cytat:
Fajny nie oddawaj No ja też raczej wolę dekolty ale kusi ta bluzeczka :P
|
|
#2012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie oddawaj! świetny jest
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam do sprzedania pewien płaszczyk jesienno-wiosenny. Gdzie wrzucić by móc go zaprezentować, sprzedać bądź wymienić i nie naruszyć regulaminu?
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedaż jest zabroniona, jaka firma i rozmiar i kolor plaszcza ?
|
|
#2016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oki wkleję go w twój wątek |
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabyś mi na PW napisać za ile ew. chciałabyś go sprzedać i podrzucić linka, jak już gdzieś wkleisz zdjęcie? ja niestety nie dysponuję niczym adekwatnym na wymianę, a szukam właśnie jakiegoś płaszcza...
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
A odnośnie płaszczy z C&A ja w tamtym roku kupiłam sobie taki
Bardzo ciepły i pod spodem ma jakby podpinkę którą można sobie zasunąć pod szyję Jestem bardzo z niego zadowolona i tą zimę też przetrwam Na stronie www jest dostępny do kupienia mimo że kolekcja zeszłoroczna.Podoba mi się ta ramoneska z kożuszkiem z F&F ![]() I ten płaszczyk również z F&F :P Co sądzicie ?
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
Ten płaszczyk z F&F akurat mam taki akurt dokładnie ten sam. Oczywiście jak zwykle na focie wygląda lepiej niż w rzeczywistości. Mogę wam wrzucić zdjęcie w nim jak się obfocę. ma tez taki sam ale czarny- czasami już go noszę- bo zimno jest.
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż pokaż się w nim
|
|
#2021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajne te płaszczyki , szczególnie ostatni mi się podoba ....
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Mraau pięknie wyglądałaś na Kasi ślubie .A płaszczyk i sukieneczki super-Kobieto jakie ty masz seksowne krągłości
Nic dziwnego ze na Tobie dobrze wyglądają i leżąKasiu Ty na swoim wyglądałaś jak księżniczka i bardzo dobrze sie róż prezentował.Sukienka z opisu wydawała mi się "bogata"ale na zdjęciach prezentuje się bardzo dobrze. kurcze ja też muszę sobie kupić jakąś kurtkę, albo płaszczyk na jesień -ale co zajde do sklepu jakiegokolwiek to nic zupełnie mi sie nie podoba.Ja nie wiem. Może ja już sama wymagam Bóg wie czego,zamiast brac Co jest<i jeśli jest rozmiar dla mniejutro wybieram sie na zakupy bo i spodnie muszę dopaść i buty mi sie zamarzyły na lekkim koturnie< na wysokim obcasie to sie zabije albo powykręcam kopyta swoje
|
|
|
|
#2023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuję bardzo Gosia .... aż nie wiem co powiedzieć ! ** Ja wymagam właśnie Bóg wie czego.. wymyśle coś w domu a potem poszukuje tego co wymyśliłam - często z marnym skutkiem ;P Co do obcasów jak się nie nosi na co dzień - albo często - to właśnie takie są konsekwencje - że się kopyta wykręca - wiem z własnego doświadczenia ... dlategood biedny wolę koturny .. ale kurcze...MUSZE w końcu zacząć pomykać w jakichś obcasach porządnych ;P ... / myślę nad tą torebeczką ..do płaszczyka ...
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Raczkowanie
|
mraau mam dokładnie tak samo
![]() dla mnie chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby nauczyć się szyć i wtedy bym sobie chodziła w tym co tak naprawdę mi się podoba
|
|
|
|
#2025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo dobry pomysł ! umieć szyć to niezła opcja !! masz wszystko co Ci się podoba jak Ci się podoba i dopasowane tak jak Ci się podoba ! żyć nie umierać !
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą, jakby dziewczyna z tego bloga ubrała się w sposób indywidualnie dobrany do jej figury, to w ogóle nikt by jej tu nie wrzucił, bo ciężko by się było w niej tego plus size dopatrzyć. |
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
http://etorebka.pl/sklep-produkt.php?f=0324 Mizensa Nancy z etorebki
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Musze znaleźć jakieś ładne i wygodne buty na jesień i już mam lęki przed ruszeniem na łowy
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż udało mi się załapać na zbiorowe zamówienie z sigmy Jak nic nie namieszają, to będę miała bardzo proste, bordowe "kopytka" na koturnie Niestety znam jakość i trwałość ich letnich butów, bo miałam już 3 czy 4 pary i żadne nie przetrwały dłużej niż 1 sezon, więc nie sądzę, żeby . Ale przynajmniej cena mi to rekompensuje...Za to przeglądałam przedwczoraj stronę CCC i powiem Wam, że wyjątkowo dużo ich butów mi się spodobało bo wreszcie jest sporo prostych, stabilnych, a nie tylko te szpile albo tony wiszących lub błyszczących ozdóbek, których nie trawię. No i są też niezamszowe. W ogóle co to za szał w tym roku na zamszowe buty? Znowu kompletnie nie rozumiem mody na coś Moje puchnące stopy i kostki ostatnio najlepiej znoszą właśnie koturny. Na obcasie źle, na płasko jeszcze gorzej a jak są buty z koturnem (niezależnie od wysokości), to nie puchną i nie bolą. Lekarka, jak to usłyszała, zwątpiła |
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam bluzkę wczoraj na urodziny
![]() Ooo taką
Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2013-02-06 o 20:10 |
|
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jakiej botki by mi się zdały![]() http://allegro.pl/balerinki-atmosphe...631405230.html czarne
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
Ja też już coś kupiłam na jesień i zimę . Długi ,czarny płaszczyk czarny udało mi się znaleźć w tkmaxx, tak samo jak czarne emu. Dodatkowo kupiłam fajne materiałowe krótkie brązowe kozaczki w Bata ( w promocji za 60zł ).
Fajne kurtki do rozm 48 są czasem w Tchibo. Ja kupiłam w tamtym roku. W weekend byłam w tesco. jest mnóstwo płaszczyków, kurtek itp.
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2036 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie zamowilam sukienke z Asosa
na allegro ponad 200 zl a ja mam polowe taniej http://www.asos.de/ASOS-Kurzkleid-au...UJlbHQvUHJvZC8. Kupilam sobie ostatnio troche ciuszkow jak bede miala wiecej czasu to Wam powklejam szukam jakiejs fajnej ramoneski czarnej krotkiej..
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Mój niedzielny zestaw:
spodnio-jeanso-leginsy z C&A są teraz po 34,99 jeszcze bordowe i takie ciemno jeansowe Kurtka z lumpeksu(nowa) koszula również C&A też są teraz po 34,99 botki i torebka z bazaru |
|
|
|
#2038 |
|
Przyczajenie
|
Witam, ostatnio przypadkiem natrafiłam na to forum i bardzo sie ucieszyłam że są takie wątki
![]() Na razie przeczytałam cały ten temat ale widziałam że są jeszcze inne części więc też będe musiała je przeglądnąć ale przynajmniej szybciej i milej zleci czas w pracy Chętnie do Was dołącze Zawsze byłam "większą" dziewczyną, na studiach udało mi sie troche zrzucić i wtedy nosiłam 40, a teraz po ciąży to bardzo skoczyłam w góre i w sumie ciężko powiedzieć jaki rozmiar nosze bo każdy ciuch mam w innym rozmiarze no ale np. ostatnio kupiłam z F&F jeansy w rozmiarze 46 i zwykle w takich okolicach nosze... Kasia ślicznie wyglądałaś na ślubie, to kompletnie nie mój styl ale wszystko świetnie do siebie pasowało i bardzo mi sie podobało, Ty Mraau też wyglądałaś super piękne z Was kobietki
|
|
|
|
#2039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przechodzę metamofrozę i workowate spodnie zamieniam na bardziej przy ciele
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2012-09-25 o 10:25 |
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslę, że do 46 albo 48 znalazłam na stronce http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Dżinsy/Dżinsy bootcut/91440/3 http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Dżinsy/Dżinsy bootcut/91448/1 Edytowane przez candy111 Czas edycji: 2012-09-25 o 10:35 Powód: znalezione |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

! / a co do pozy bez torebki .. tragiczna jak jakiś zawodnik mma
)
No ja też raczej wolę dekolty ale kusi ta bluzeczka :P

Nic dziwnego ze na Tobie dobrze wyglądają i leżą
Może ja już sama wymagam Bóg wie czego,zamiast brac Co jest<i jeśli jest rozmiar dla mnie
Dziekuję bardzo Gosia .... aż nie wiem co powiedzieć
**