Moda "plus size" cz.4 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-19, 12:09   #2011
aleksandra188
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size" cz.4

Cytat:
Napisane przez mraau Pokaż wiadomość
Ładna ta z kołnierzykiem - może sama bym wzięła gdyby nie to, ze nie jestem przyzwyczajona do takich dekoltów ... dziwnie się czuję w czymś..pod szyję

+ wrzucam foty w tym płaszczyku... no i nie wiem czy zostawić czy oddać ... ale martwię się, że później nie kupie żadnego ;/ i zostanę na lodzie ;o

(fotki robione na szybko - dlatego twarz była - nie do pokazywania światu ! / a co do pozy bez torebki .. tragiczna jak jakiś zawodnik mma pudzian )

Fajny nie oddawaj No ja też raczej wolę dekolty ale kusi ta bluzeczka :P
Stary 2012-09-19, 14:08   #2012
paulinia18
Zadomowienie

Cytat:
Ładna ta z kołnierzykiem - może sama bym wzięła gdyby nie to, ze nie jestem przyzwyczajona do takich dekoltów ... dziwnie się czuję w czymś..pod szyję

+ wrzucam foty w tym płaszczyku... no i nie wiem czy zostawić czy oddać ... ale martwię się, że później nie kupie żadnego ;/ i zostanę na lodzie ;o

(fotki robione na szybko - dlatego twarz była - nie do pokazywania światu ! / a co do pozy bez torebki .. tragiczna jak jakiś zawodnik mma pudzian )

nie oddawaj! świetny jest

włosy: 98cm

paulinia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 15:45   #2013
olenkalejdi
Zadomowienie

Dziewczyny mam do sprzedania pewien płaszczyk jesienno-wiosenny. Gdzie wrzucić by móc go zaprezentować, sprzedać bądź wymienić i nie naruszyć regulaminu?
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-19, 15:48   #2014
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do sprzedania pewien płaszczyk jesienno-wiosenny. Gdzie wrzucić by móc go zaprezentować, sprzedać bądź wymienić i nie naruszyć regulaminu?
tutaj https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=27 możesz tylko wymienić, sprzedać np. na allegro
Stary 2012-09-19, 16:10   #2015
aleksandra188
Zakorzenienie

Cytat:
mozesz go w moim watku wkleić bo się wymieniam na wizazu sprzedaż jest zabroniona, jaka firma i rozmiar i kolor plaszcza ?
Stary 2012-09-19, 17:26   #2016
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra188 Pokaż wiadomość
mozesz go w moim watku wkleić bo się wymieniam na wizazu sprzedaż jest zabroniona, jaka firma i rozmiar i kolor plaszcza ?
Ja z miła chęcią wymieniłabym się na podobny płaszczyk, o takim kroju ale teraz w dużo mniejszym rozmiarze, bo spadłam z 52 na 44. Płaszczyk w kartkę, czarno-biały F&F rozmiar 50/52 z paskiem. Wogóle pozbyła się go bo mi już niepotrzebny teraz to jest jak worek.

oki wkleję go w twój wątek
Stary 2012-09-19, 17:28   #2017
adrijah
Zakorzenienie

a mogłabyś mi na PW napisać za ile ew. chciałabyś go sprzedać i podrzucić linka, jak już gdzieś wkleisz zdjęcie? ja niestety nie dysponuję niczym adekwatnym na wymianę, a szukam właśnie jakiegoś płaszcza...
Stary 2012-09-20, 09:41   #2018
aleksandra188
Zakorzenienie

A odnośnie płaszczy z C&A ja w tamtym roku kupiłam sobie taki Bardzo ciepły i pod spodem ma jakby podpinkę którą można sobie zasunąć pod szyję Jestem bardzo z niego zadowolona i tą zimę też przetrwam Na stronie www jest dostępny do kupienia mimo że kolekcja zeszłoroczna.

Podoba mi się ta ramoneska z kożuszkiem z F&F cena chyba 159 zł ale nie widziałam ich w moim Tesco, może ktoś już je widział ? Zastanawiam się czy bym dobrze w niej wyglądała

I ten płaszczyk również z F&F :P

Co sądzicie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 68820_1.jpg (135,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 68820_2.jpg (124,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LL22102210_md.jpg (25,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg JV22407004_md.jpg (16,4 KB, 27 załadowań)
Stary 2012-09-20, 12:52   #2019
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:

Co sądzicie ?
Ten płaszczyk z F&F akurat mam taki akurt dokładnie ten sam. Oczywiście jak zwykle na focie wygląda lepiej niż w rzeczywistości. Mogę wam wrzucić zdjęcie w nim jak się obfocę. ma tez taki sam ale czarny- czasami już go noszę- bo zimno jest.
Stary 2012-09-20, 13:28   #2020
aleksandra188
Zakorzenienie

Cytat:
Ten płaszczyk z F&F akurat mam taki akurt dokładnie ten sam. Oczywiście jak zwykle na focie wygląda lepiej niż w rzeczywistości. Mogę wam wrzucić zdjęcie w nim jak się obfocę. ma tez taki sam ale czarny- czasami już go noszę- bo zimno jest.

Pokaż pokaż się w nim
Stary 2012-09-21, 13:23   #2021
mraau
Raczkowanie

GG do mraau

Cytat:
A odnośnie płaszczy z C&A ja w tamtym roku kupiłam sobie taki Bardzo ciepły i pod spodem ma jakby podpinkę którą można sobie zasunąć pod szyję Jestem bardzo z niego zadowolona i tą zimę też przetrwam Na stronie www jest dostępny do kupienia mimo że kolekcja zeszłoroczna.

Podoba mi się ta ramoneska z kożuszkiem z F&F cena chyba 159 zł ale nie widziałam ich w moim Tesco, może ktoś już je widział ? Zastanawiam się czy bym dobrze w niej wyglądała

Co sądzicie ?

fajne te płaszczyki , szczególnie ostatni mi się podoba ....

... Zdecydowałam się być szczęśliwa, bo od tego jestem piekniejsza ; ) ...
mraau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 19:55   #2022
GOśka T.
Zakorzenienie

Mraau pięknie wyglądałaś na Kasi ślubie .A płaszczyk i sukieneczki super-Kobieto jakie ty masz seksowne krągłościNic dziwnego ze na Tobie dobrze wyglądają i leżą

Kasiu
Ty na swoim wyglądałaś jak księżniczka i bardzo dobrze sie róż prezentował.Sukienka z opisu wydawała mi się "bogata"ale na zdjęciach prezentuje się bardzo dobrze.

kurcze ja też muszę sobie kupić jakąś kurtkę, albo płaszczyk na jesień -ale co zajde do sklepu jakiegokolwiek to nic zupełnie mi sie nie podoba.Ja nie wiem. Może ja już sama wymagam Bóg wie czego,zamiast brac Co jest<i jeśli jest rozmiar dla mnie
jutro wybieram sie na zakupy bo i spodnie muszę dopaść i buty mi sie zamarzyły na lekkim koturnie< na wysokim obcasie to sie zabije albo powykręcam kopyta swoje
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 18:41   #2023
mraau
Raczkowanie

GG do mraau

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
Mraau pięknie wyglądałaś na Kasi ślubie .A płaszczyk i sukieneczki super-Kobieto jakie ty masz seksowne krągłościNic dziwnego ze na Tobie dobrze wyglądają i leżą

kurcze ja też muszę sobie kupić jakąś kurtkę, albo płaszczyk na jesień -ale co zajde do sklepu jakiegokolwiek to nic zupełnie mi sie nie podoba.Ja nie wiem. Może ja już sama wymagam Bóg wie czego,zamiast brac Co jest<i jeśli jest rozmiar dla mnie
jutro wybieram sie na zakupy bo i spodnie muszę dopaść i buty mi sie zamarzyły na lekkim koturnie< na wysokim obcasie to sie zabije albo powykręcam kopyta swoje

Dziekuję bardzo Gosia .... aż nie wiem co powiedzieć ! **

Ja wymagam właśnie Bóg wie czego.. wymyśle coś w domu a potem poszukuje tego co wymyśliłam - często z marnym skutkiem ;P
Co do obcasów jak się nie nosi na co dzień - albo często - to właśnie takie są konsekwencje - że się kopyta wykręca - wiem z własnego doświadczenia ... dlategood biedny wolę koturny .. ale kurcze...MUSZE w końcu zacząć pomykać w jakichś obcasach porządnych ;P ...

/ myślę nad tą torebeczką ..do płaszczyka ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f0324ad1.jpg (50,6 KB, 26 załadowań)

Stary 2012-09-22, 19:31   #2024
skierkaaa
Raczkowanie

GG do skierkaaa

mraau mam dokładnie tak samo często coś sobie wymyślę w tej mojej głowie i potem latam i szukam czy przypadkiem czegoś podobnego nie uszyli
dla mnie chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby nauczyć się szyć i wtedy bym sobie chodziła w tym co tak naprawdę mi się podoba
skierkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 20:36   #2025
mraau
Raczkowanie

GG do mraau

Cytat:
Napisane przez skierkaaa Pokaż wiadomość
mraau mam dokładnie tak samo często coś sobie wymyślę w tej mojej głowie i potem latam i szukam czy przypadkiem czegoś podobnego nie uszyli
dla mnie chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby nauczyć się szyć i wtedy bym sobie chodziła w tym co tak naprawdę mi się podoba

oo dobry pomysł ! umieć szyć to niezła opcja !! masz wszystko co Ci się podoba jak Ci się podoba i dopasowane tak jak Ci się podoba ! żyć nie umierać !

Stary 2012-09-22, 23:05   #2026
Maith
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
Moja znajoma jest nianią za granicą pilnuje dziewczynki która jest mulatką, gdy idzie tam ulicą nikt się nie gapi. W sobotę przyleciała z małą do Polski spotkałyśmy się, i co i gdzie nie poszłyśmy mała wzbudzała sensację i w sumie głupie teksty "pewnie puściła się z murzynem"
Nie wiem, co ma wspólnego zastanawianie się, komu jakie ciuchy pasują, a jakie nie, z robieniem sensacji z powodu dziecka-mulatki.

Swoją drogą, jakby dziewczyna z tego bloga ubrała się w sposób indywidualnie dobrany do jej figury, to w ogóle nikt by jej tu nie wrzucił, bo ciężko by się było w niej tego plus size dopatrzyć.
Maith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 00:03   #2027
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

/ myślę nad tą torebeczką ..do płaszczyka ...

skąd ona

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 14:18   #2028
synesthesia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość

skąd ona
http://etorebka.pl/sklep-produkt.php?f=0324 Mizensa Nancy z etorebki
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 15:34   #2029
chilanes
Zakorzenienie

Musze znaleźć jakieś ładne i wygodne buty na jesień i już mam lęki przed ruszeniem na łowy
Stary 2012-09-23, 15:47   #2030
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Musze znaleźć jakieś ładne i wygodne buty na jesień i już mam lęki przed ruszeniem na łowy
Ja tak samo Chociaż udało mi się załapać na zbiorowe zamówienie z sigmy Jak nic nie namieszają, to będę miała bardzo proste, bordowe "kopytka" na koturnie Niestety znam jakość i trwałość ich letnich butów, bo miałam już 3 czy 4 pary i żadne nie przetrwały dłużej niż 1 sezon, więc nie sądzę, żeby . Ale przynajmniej cena mi to rekompensuje...

Za to przeglądałam przedwczoraj stronę CCC i powiem Wam, że wyjątkowo dużo ich butów mi się spodobało bo wreszcie jest sporo prostych, stabilnych, a nie tylko te szpile albo tony wiszących lub błyszczących ozdóbek, których nie trawię. No i są też niezamszowe. W ogóle co to za szał w tym roku na zamszowe buty? Znowu kompletnie nie rozumiem mody na coś

Moje puchnące stopy i kostki ostatnio najlepiej znoszą właśnie koturny. Na obcasie źle, na płasko jeszcze gorzej a jak są buty z koturnem (niezależnie od wysokości), to nie puchną i nie bolą. Lekarka, jak to usłyszała, zwątpiła
Stary 2012-09-23, 17:24   #2031
Imperfecta
Zakorzenienie

Dostałam bluzkę wczoraj na urodziny
Ooo taką

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2013-02-06 o 20:10
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 18:55   #2032
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja jak na razie zamówiłam tylko balerinki na all ale jakiej botki by mi się zdały
http://allegro.pl/balerinki-atmosphe...631405230.html czarne

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 10:07   #2033
dentico
Rozeznanie

Ja też już coś kupiłam na jesień i zimę . Długi ,czarny płaszczyk czarny udało mi się znaleźć w tkmaxx, tak samo jak czarne emu. Dodatkowo kupiłam fajne materiałowe krótkie brązowe kozaczki w Bata ( w promocji za 60zł ).

Fajne kurtki do rozm 48 są czasem w Tchibo. Ja kupiłam w tamtym roku. W weekend byłam w tesco. jest mnóstwo płaszczyków, kurtek itp.
Stary 2012-09-24, 12:59   #2034
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez dentico Pokaż wiadomość
Ja też już coś kupiłam na jesień i zimę . Długi ,czarny płaszczyk czarny udało mi się znaleźć w tkmaxx, tak samo jak czarne emu. Dodatkowo kupiłam fajne materiałowe krótkie brązowe kozaczki w Bata ( w promocji za 60zł ).

Fajne kurtki do rozm 48 są czasem w Tchibo. Ja kupiłam w tamtym roku. W weekend byłam w tesco. jest mnóstwo płaszczyków, kurtek itp.
Faktycznie w Tesco jest w czym wybierać, ale jakość tych płaszczyków pozostawia wiele do życzenia, szczególnie, że ich cena nie należy do najmniejszych :/
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 20:50   #2035
dentico
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Faktycznie w Tesco jest w czym wybierać, ale jakość tych płaszczyków pozostawia wiele do życzenia, szczególnie, że ich cena nie należy do najmniejszych :/
Nie wiem jak te z tego roku ale ja kupiłam płaszczyk 3 lata temu, biały, na początku prałam w pralni, potem zorientowałąm się , że można w pralce i jest jak nowy. Co do ceny , to prawda , najtańsze nie są ale najdroższe też nie . Coś się znajdzie
Stary 2012-09-24, 21:14   #2036
kasiamniam
Wtajemniczenie

A ja wlasnie zamowilam sukienke z Asosa
na allegro ponad 200 zl a ja mam polowe taniej
http://www.asos.de/ASOS-Kurzkleid-au...UJlbHQvUHJvZC8.
Kupilam sobie ostatnio troche ciuszkow jak bede miala wiecej czasu to Wam powklejam szukam jakiejs fajnej ramoneski czarnej krotkiej..
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 09:45   #2037
candy111
Zakorzenienie

Mój niedzielny zestaw:

spodnio-jeanso-leginsy z C&A są teraz po 34,99 jeszcze bordowe i takie ciemno jeansowe

Kurtka z lumpeksu(nowa)

koszula również C&A też są teraz po 34,99

botki i torebka z bazaru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0130.jpg (98,1 KB, 230 załadowań)
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 09:52   #2038
sunshiness
Przyczajenie

Witam, ostatnio przypadkiem natrafiłam na to forum i bardzo sie ucieszyłam że są takie wątki
Na razie przeczytałam cały ten temat ale widziałam że są jeszcze inne części więc też będe musiała je przeglądnąć ale przynajmniej szybciej i milej zleci czas w pracy

Chętnie do Was dołącze
Zawsze byłam "większą" dziewczyną, na studiach udało mi sie troche zrzucić i wtedy nosiłam 40, a teraz po ciąży to bardzo skoczyłam w góre i w sumie ciężko powiedzieć jaki rozmiar nosze bo każdy ciuch mam w innym rozmiarze no ale np. ostatnio kupiłam z F&F jeansy w rozmiarze 46 i zwykle w takich okolicach nosze...

Kasia ślicznie wyglądałaś na ślubie, to kompletnie nie mój styl ale wszystko świetnie do siebie pasowało i bardzo mi sie podobało, Ty Mraau też wyglądałaś super
piękne z Was kobietki
sunshiness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 10:08   #2039
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
Mój niedzielny zestaw:

spodnio-jeanso-leginsy z C&A są teraz po 34,99 jeszcze bordowe i takie ciemno jeansowe

Kurtka z lumpeksu(nowa)

koszula również C&A też są teraz po 34,99

botki i torebka z bazaru
Orientujesz się do jakiego rozmiaru są te spodnio-jeansy-leginsy? Bo albo ślepam albo na stronce namierzyć ich nie potrafię

Przechodzę metamofrozę i workowate spodnie zamieniam na bardziej przy ciele

Edytowane przez Wronia3
Czas edycji: 2012-09-25 o 10:25
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 10:23   #2040
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
Orientujesz się do jakiego rozmiaru są te spodnio-jeansy-leginsy? Bo albo ślepam albo na stronce namierzyć ich nie potrafię

Przechodzę metamofrozę i workowate spodnie zamieniam na baleciej przy ciele
już mało ich było na wieszaku, ja wzięłam 44 i są za luźne jak się pochodzi a normalnie kupuje 44-46 spodnie.

Myslę, że do 46 albo 48

znalazłam na stronce
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Dżinsy/Dżinsy bootcut/91440/3

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Dżinsy/Dżinsy bootcut/91448/1

Edytowane przez candy111
Czas edycji: 2012-09-25 o 10:35 Powód: znalezione
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości