|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
a ja bym chciała swój angielski podszkolić. Ktoś zna jakieś fajne stronki, sposoby czy coś? Jak to zrobić? W ogóle to nie wiem, czy wystarczy mi motywacji, no ale naprawdę by mi się przydało...
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wybaczcie, ale Was nie nadrobię ![]() Obroniłam się tydzień temu, dostałam na dwie wymarzone magisterki I mogę w pełni cieszyć się wakacjami ![]() Zaczęłam czytać "Weranda pełna słońca"
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Tiaaaaa
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Arya90 moi znajomi korzystaja z:
http://www.ang.pl http://www.isel.edu.pl/sluchaj/index.php http://angielski.gregloby.net Ja polecam tez ogladanie filmow po angielsku , angielskiej TV jesli masz.
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie Kachaaa, że zatęskniłaś ![]() Ja miałam po wczoraj znowu jakiś magiczny dzień przerwy od Jakoś tam wcisnęłam w siebie jakieś pseudośniadanie i wybraliśmy się z TŻtem na zakupy. Horror to był, bo nie było nas w domu z 6h, rano nawet nie włączyłam kompa, ale pod koniec kręgosłup już mi ostro dawał w kość i nogi też (jak się tyle leży to trudno potem tyle chodzić), ale cieszę się, bo dużo nam się udało załatwić.... Fotek nie mam jak wklejać, to nie mam jak się pochwalić zakupami....
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.empik.com/jak-znalezc-prz...4520,ksiazka-p, kilka odmóżdżających gazet
miękki stanik do spania, bo mi moje cyce donice już bardzo przeszkadzają (awansowałam z miseczki h jak himalaje do k jak katastrofa) krem na cyc dla ciężarówek, bo mi się rozstęp zaczyna robić... lepiej nie mówić, ile kosztował, ale TŻ stwierdził, że moje cyce są tego warte ![]() ![]() ![]() niestety pewnie jak większość moich kremów będzie miał tą wadę, że w tubce/słoiku nie działaBB cream Garniera, bo ma prawie niewyczuwalny zapach, a ja się nawet przypudrować nie mogę, bo zaraz paw na jakikolwiek zapach... mnie nachodził przy każdej mocniej wyperfumowanej kobicie i jak mam zakupy robić???legginsy, bluzkę i sukienkę ciążową i chyba tyle.... aaaa i lego na urodziny chrześniaka TŻta no i zwiedzaliśmy markety budowlane, żebym się wreszcie zdecydowała na kolor naszej biblioteki i chyba zostaniemy przy starym dobrym buku, bo pokój jest na północnym zachodzie i to go rozświetli nieco. zresztą podobno lepiej się pracuje przy jasnym blacie, bo mniej się wzrok męczy.... aaaa i na ikei jeszcze kupiliśmy takie ramy - szuflady na wiszące teczki do dokumentów do tej naszej biblioteki bo kartony, segregatory i teczki wszędzie poutykane z papierami, których nigdy nie można szybko znaleźć już mnie nieco wkurzają..... a Kachaaa chyba już poszła, nabyła tonę książek znów - bo nadgoniłam 4 strony co naprodukowałyście na forum od wczoraj, ale chyba przeoczyłam...
|
#2712 |
|
Konto usunięte
|
Jestem u Tż więc rozumiecie nie pisze
![]() Wpadłam tylko sie pochwalić ze kupiłam 2 książki plus Biblię razem wszystko za 5.97 ![]() ImageUploadedByTapatalk1348334422.915580.jpgImageUploadedByTapatalk1348334494.538203.jpgImageUploadedByTapatalk1348334512.032848.jpg |
|
|
|
#2713 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Cytat:
Kurczę, dlaczego ja nie mogę natrafić na takie cenowe okazje ![]() Dziś przeczytałam ,,O bibliotece'' Umberto Eco i kończę ,,Kup kochance męża kwiaty'' Bardzo mądra książka
|
||
|
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
Philippa Gregory
coś dziś jestem ospała. przespałam przed chwilą dwie godziny podczas słuchania BookTuberek... no i kicham, więc chyba moje osłabienie jest zrozumiałe z jednej strony dobrze, że będę mamie tłumaczyć te teksty dopiero jutro, a z drugiej źle, bo pewnie prześlęczę nad nimi cały dzień...zaraz Mam Talent, a potem książka. Bylebym nie zaczęła gorzej kichać :<
|
|
#2715 |
|
Konto usunięte
|
Za phillippe dałam 1,99 lub mogłam wziąć 3 książki za 5 funtów ale nic nie mogłam znaleźć fajnego haha
Lecę do Tż sie poprzytulac miłego wieczorka
|
|
|
|
#2716 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mieszkające w Polsce : jakie księgarnie lubicie najbardziej? Mi najbardziej odpowiada Matras. Często są promocje i książki można upolować nawet za mniej niż 6 zł.
|
|
|
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
Karen, Matras, Empik bardzo sporadycznie - bo rzadko mają ciekawe promocje. Poza tym składy taniej książki
|
|
#2719 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Matras, Empik i tam, gdzie są okazje
|
|
|
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
a zapomniałabym
Weltbild
|
|
#2721 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Austen ma nawet więcej niż dwie książki Jak dla mnie to do lutego wystarczy Cytat:
![]() Cytat:
gratulujęCytat:
Właśnie skończyłam "Kwiaty na poddaszu"- robią piorunujące wrażenie. |
||||
|
|
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
mam "Kwiaty na Poddaszu", poluję na "Płatki na wietrze"...
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Mam calosc Andrews, wkrotce zabieram sie za czesc 4
![]() Zycze milego wieczoru, Maz przygotowal kolacje z winem,a pozniej pewnie film i ksiazka
|
#2724 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pooglądać Cytat:
![]() Cytat:
I też mam "A thousand splendid suns" ![]() Ja sie parę razy nacięłam na takie tanie książki, czesto to niesttety coś co mi się potem nie podoba...
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Ja na razie wypożyczoną czytałam, ale chciałabym mieć całą serię. Tylko, że poczekam aż cała wyjdzie w nowym wydaniu. Na razie doszli do 3 części dopiero
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
hej a ja zaczelam czytac jeszcze "świat kobiet" i jakos mi sie nie podoba
tak to jest jak sie ma tyle ksiazek i czytajac jedna mysli sie co bedzie w tamtych |
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Kopiuję na szybko swój wpis z innego wątku:
We wrocławskich Empikach trwa promocja: w Renomie i w Pasażu przy wejściu do budynków (nie do Empików) rozdają karteczki z rabatem 20%. Są one ważne do jutra, czyli niedzieli, 23.09. Tej promocji najprawdopodobniej nie ma w Empiku na Bielanach. Myślałam, że się zapłaczę, bo najpierw zrobiłam spore zakupy w Empiku, a dopiero potem dowiedziałam się o promocji. ;( ;( ;( |
|
|
|
#2729 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dzięki za te strony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i czasami promocje nr 2. Matras - niskie ceny,mega promocje ![]() Witaj w klubie
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

Jakoś tam wcisnęłam w siebie jakieś pseudośniadanie i wybraliśmy się z TŻtem na zakupy. Horror to był, bo nie było nas w domu z 6h, rano nawet nie włączyłam kompa, ale pod koniec kręgosłup już mi ostro dawał w kość i nogi też (jak się tyle leży to trudno potem tyle chodzić), ale cieszę się, bo dużo nam się udało załatwić.... Fotek nie mam jak wklejać, to nie mam jak się pochwalić zakupami....

z jednej strony dobrze, że będę mamie tłumaczyć te teksty dopiero jutro, a z drugiej źle, bo pewnie prześlęczę nad nimi cały dzień...

gratuluję
tak to jest jak sie ma tyle ksiazek i czytajac jedna mysli sie co bedzie w tamtych