|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
|
|
|
|
#4172 |
|
Klientka w krawacie
|
Tak mi zimno, że aż wyciągnęłam arsenał świeczek
. I teraz nikt nie wchodzi do mojego pokoju, bo daje wanilią .
|
#4173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#4175 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie nowy post o nadmiernym wydzielaniu sebum i jak mu zapobiegać. Idę spać bo padam dziś :padam:
|
#4176 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór ! A jakże dobry
![]() Jak już wcześniej wspomniałam, mam gdzie mieszkać z tego wszystkiego skoczyłam do YR i zrobiłam małe zakupy- antyperspirant Werbena i zapas zielonej herbaty, jak mi się Ardenka skończy to ją opuszczę na jakiś czas. W ogóle nie można tak świętować, bo portfel płacze... mam nadzieję, ze w końcu spłodzę jakąś notkę, bo przez stres związany z brakiem łóżka w Krakowie był dość spory.Miłej reszty dnia, Kobietki ! |
|
|
|
#4177 |
|
Moderator
|
buuu nie mogę nigdzie znaleźć mojej ulubionej zimowej herbaty! Teekane magic moments...
|
|
|
|
#4178 |
|
Klientka w krawacie
|
Może jeszcze nie wróciła? A z czym ona jest, że tak ubolewasz?
|
#4179 |
|
Moderator
|
taka wiesz, korzenna ekspresówka. Jakieś cynamony owoce itp. kupiłam vitaxa ale jakoś nie urywa
|
|
|
|
#4181 |
|
Moderator
|
Dziewczyny czytałyście posty u Cammie i Jamapi o porodzie? Ja sama zastanawiam się nad takim wpisem. Z jednej strony to bardzo osobiste a z drugiej strony tematyka bardzo kobieca. Zobaczę ile osób się wypowie u mnie pod postem.
Sadzicie że takie wpisy - poruszające jednak temat trochę tabu są przydatne w blogosferze?
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Zamierzam zrobić sobie domowy ocet jabłkowy do płukanek, chciałybyście o tym post?
|
|
|
|
#4183 |
|
Moderator
|
Powiem Ci Kasiu, że mnie takie historie wzruszają, bardzo nawet, ale jednocześnie przerażają na tyle, że po ich czytaniu odkładam decyzję o ciąży... boję się, wiem że dziecko to największe szczęście jakie może nas spotkać ale jest to też olbrzymi permanentny strach i jeszcze chyba jestem niegotowa :/
może nie powinnam tego pisać, broń boże nie chcę nikogo urazić! |
|
|
|
#4184 | |
|
Moderator
|
Cytat:
tak to natura urządziła
|
|
|
#4185 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#4186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4188 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ale nie wiem, czy napisałabym post o tym doświadczeniu, może...
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Moderator
|
Dzięki dziewczyny za opinie. Z jednej strony jest to owszem bardzo osobiste a z drugiej strony ja sama baaardzo byłam spragniona takiej wiedzy - nie medycznej historii a historii normalnej kobiety. Dużo ciekawych wpisów jest na wizażu.
|
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
Sondrina, usiluje sie zmobilizowac wlasnie. Przyroslam troche do domu ![]() basiago, drugi sezon AHS ma byc zupelnie inny, w innych czasach, z innymi aktorami. Kilku aktorow bedzie sie powtarzac, ale ma to byc troche co innego. Zobaczymy ![]() kaarooo, milo Cie czytac Dobrze takiego kopa dobrej energii dostac. kascysko, super wiesci! ![]() tylkokasia, wydaje mi sie, ze jesli ktos nie chce czytac o porodzie, to nie musi. Wiec jesli masz ochote pisac, to pisz. Jest na pewno cala masa osob, ktore beda chcialy przeczytac. Jedne sa ciekawe i po prostu chca wiedziec, inne porownac doswiadczenia. Ja nie trawie jednej rzeczy – zdjec z porodowki. Kuzynka kiedys na FB wstawila i poczulam sie tym wrecz...urazona. Bo nikt mnie nie pytal, czy chce na to patrzec Sama rodzilam, wiem jak to jest, wiem jak to wyglada I ciekawi mnie, jak to bylo u innych. I prawda jest to, ze na koncu ciazy czlowiek ma juz tego tak dosc, ze zrobi WSZYSTKO, zeby juz w tej ciazy nie byc. Naprawde, jakikolwiek strach jest chyba mniejszy, niz chec bycia pojedynczym ![]() A u mnie kanal jakis. Wczoraj nie mialam internetu, bo...nam odlaczyli. Maz spoznil sie z zaplata rachunku. Bywa. Ale jak zadzwonil, zeby zaplacic, to sie okazalo, ze nie zaplacil rowniez poprzedniego rachunku i trzeba zaplacic dwa rachunki i odsetki. A potem sie okazalo, ze zapomnial zaplacic za karte kredytowa. Nastepnie dostalismy pismo, ze moze nam sie jedna sprawa walnac (rowniez finansowa). Mam ochote walic lbem w sciane. Wiem, ze takie rzeczy sie wala w jednej chwili i ze pewnie sie wyprostuje, ale i tak mam ochote walic.
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam troszkę co tam na blogach
![]() aaaa mam pytanie, czy ta promocja na tusze clinique jeszcze trwa? bo nie wiem czy warto się wybierać do douglasa tam pracują dziwni ludzie...
|
|
#4192 |
|
BAN stały
|
Ja nigdy raczej nie zdecydowałabym się na taki wpis, ale jeśli opowiedzenie o porodzie nie stanowi dla Ciebie żadnego problemu, to dlaczego miałabyś o typ nie napisać? Uważam, że wiele osób czeka na taki wpis. Jeśli o pewnych sprawach porozmawiamy ze zwykłym człowiekiem, to jest nam łatwiej. Może pomożesz komuś oswoić lęk. Myślę, że nie powinnaś zamieszczać zdjęć z tego wydarzenia, bo ludzie mogą to źle odebrać. Wiele osób postrzega takie zdjęcia jako niesmaczne. Ja nie podzielam ich poglądu, ale lepiej nie narażać się na przykre komentarze. Sama opowieść to fajna i pomocna sprawa. Wiem, że nigdzie nie wspominałaś o zdjęciach, ale uznałam, ze warto o tym wspomnieć.
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-09-23 o 00:26 |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam troszeczkę szablon na blogu. Jest bardziej przejrzyście. Jeszcze muszę jakiś nagłówek zrobić
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj garść blogów wartych obejrzenia
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#4199 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stąd wychodzę z założenia, że nie ma co myśleć za dużo, będzie jak będzie![]() Cytat:
A ja jestem za takim postem Kasiu, czytałam posty dziewczyn, oglądam porodówkę na TLC i znowu tak jak z sekcjami zwłok (choć może to drastyczny temat) mam wrażenie, że im więcej się nasłucham, naoglądam i naczytam tym mniej będę przerażona. No bo u mnie najgorsze jest to uczucie, że "nie wiem czy to normalne" jeśli rozumiesz o co chodzi. Że coś się będzie działo z moim ciałem i będę panikować że to źle, że coś dziwnego, a ciąża to przecież wyjątkowy stan, jak cammie napisała tykająca bomba Więc jak poznam takie historie to wierzę, że się z nimi oswoję, no i w sercu będzie nadzieja, że tak jak piszecie mimo wszystko warto to wszystko przeżyć i przetrwać dla maleństwa. I ta miłość jest najważniejsza ![]() Dziewczyny ja z innej beczki. Macie już prezenty na Dzień Chłopaka? Ja zawsze coś mężowi kupuję, żeby było miło i tak dumam. Co prawda nie mam kasy zbyt wiele ale zastanawiam się czy nie zaszaleć i nie kupić mu zdalnie sterowanego helikoptera. Jak w centrach handlowych przechodzimy obok takich gablot to zawsze się zatrzymuje i marzy o takim. Na allegro widziałam takie do 100zł więc git, tyle że ja się kompletnie na tym nie znam, jakie powinien posiadać funkcje. Może któraś z Was albo TŻtów się zna i możecie podpytać? Edytowane przez ciriness Czas edycji: 2012-09-23 o 12:03 |
||
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
W jakim programie robicie nagłówki? Mam Gimpa, ale nie umiem z niego korzystać. Jakiś taki skomplikowany jak dla mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

. I teraz nikt nie wchodzi do mojego pokoju, bo daje wanilią 

Lush & China Glaze lover! 

おはよう!