|
|
#1531 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() małżon mi się po tym cieście zaczął podduszać - cynamon go uczulił czy jak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1532 |
|
Konto usunięte
|
) Teziak wszystkiego co najlepsze |
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36694886] ) Teziak wszystkiego co najlepsze cześć Młody Teziaczku najlepsze życzenia
|
|
|
#1535 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pisałaś coś?
Pierwszy Ale wiem, że nie ja jedyna miałam dosyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
To dlatego mi nie odpisujecie
|
#1538 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wyłączyłam na chwile, żeby Ci ten jeden jedyny raz odpisać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. jak słyszę chlupoczący wieśniak, to od razu przed oczami mam zmoczonego wieśniaka z deszczówką w gumowcach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-22 o 21:12 |
|
|
|
|
#1540 |
|
Konto usunięte
|
A jak się tego ignora włącza?
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę się moczyć w bąbelkach skoro mnie nikt nie czyta
|
|
#1542 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36695388]A jak się tego ignora włącza? [/QUOTE]Bym Ci odpowiedziała, ale pewnie na mnie szykujesz
|
|
|
|
#1543 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
wyjątkowo ładny jak na Szwaba
![]() edit: no znów i poszło jako załącznik... nie umiem wklejać zdjęć w treść postu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-22 o 21:22 |
|
|
|
#1545 |
|
grozi wypollizowaniem
|
niech mnje ktos oswieci czemu to ambre sultan wygląda tak?
http://allegro.pl/serge-lutens-ambre...649319652.html
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wygląda. Pierwszy raz widzę taki design, ale jestem mało obeznana w Lutensach, może to jest powszechne?
|
|
|
|
#1548 |
|
grozi wypollizowaniem
|
blisko centrum-ale tam wkoło są same szpitale i zakłądy pogrzebowe
, i idzie sie do centrum tez poprzez rózne kliniki ciąhgnie swój do swego jak widac ![]() pozatym to jest ulica wzdłuz torów bezposrednio przy dworcu-pewnie wszystkie pociągi tam hamują co moze byc mało komfortowe, ale moge sie mylic i moze nie słychac zdecydowanie polecałabym jakis hostel w centrum
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
ja obstawiam, że to z tej zeszłorocznej zdobionej serii lutków
co wtedy ten flakon Sege Noire z krzyżem był itp. I co te luty takie tanie??
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-22 o 21:36 |
|
|
|
#1550 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale jak to? tu tez taki ![]() http://www.kokai.pl/perfumy/serge-lu...fumowana-50-ml kurde-brzydkie to ,ale o so chosi?
|
|
#1551 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
poza tym jednak wynajmiemy apartament, mozna sobie coś samemu zrobić do żarcia, można zapalić i większy luz tak w ogóle.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-09-22 o 21:34 |
|
|
|
|
#1552 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a widzisz -w koncyu jakis konkret, no t ofaktycznue łazarza jest w samym centrum szpitala uniwersyteckiego , ale ujot ujot jest gdzie indziej ![]() apartament jaki? znaczy sie cos jak prywatna kwatera? tamten link mi ise nie otwiera
|
|
|
#1553 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Apartament, czyli samodzielne małe mieszkanko, takie co funkcjonuje tylko pod wynajem. W Wawie tak mieszkałam 2 dni, pełna swoboda, a w parę osób nawet taniej niż w hotelu.
|
|
|
|
#1554 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! a mozna gdzies to sprawdzic? jak ta kolekcja cała wyglądała? tanie wuosnie i bym se wkoncy sultanka capneła
|
|
|
#1556 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I jaka trwałość to nie wiem.---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Może miało być wydojnym
|
|
|
|
#1557 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podobne jest...mnie sie wydawało bardziej słodkie i bardziej owocowe a mnej drzewne
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Teziak, wszystkiego najlepszego! na jednej imprezie piłam zmieszane (jakieś słodsze winko i cola), w kuflu 0,5 l kolega zrobił mi 2 takie drinki, proporcji nie widziałam w drugim utopiłam telefon Cytat:
![]() mam próbki obu, sprawdzę dokładnie i porównam
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
no iiii sympatyczny wieczór sobotni poszed się walić
, na P. zawsze można liczyć ![]() ![]() było na oddziale siedzieć, gupia ja
|
|
#1560 |
|
BAN stały
|
![]() ...chuop również chory, lecz na ból gardła Wysłał mnie do sklepu po słone paluszki i coś jeszcze słonego, i jakieś czipsy, ale nie takie zwykłe, tylko jakieś prażynki w stylu Pom-Bär ("to weź ze dwie paczki"). Moja reakcja: bo on zawsze tylko warzywka, mięcho, szejki proteinowe, na makaron kręci nosem, bo same węglowodany, ryż to samo, to tłuste, to niezdrowe... No ale poszłam.I jemy te misiowe czipsy, paluszki, jedna paczka, druga, trzecia... Więc pytam: "Co się stało, dlaczego nagle jesz takie niezdrowe rzeczy???" ![]() Odpowiedź (z bardzo zbolałą minką): "Bo jestem chory... "I tak cały dzień jemy tylko te misie i paluszki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Ale wiem, że nie ja jedyna miałam dosyć 

I jaka trwałość to nie wiem.
, na P. zawsze można liczyć