|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Cytat:
Ja sądzę, że się doczekasz i będziesz się tu nam chwalić
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Osw się pyta czy może plotkować ?
|
#754 |
|
Konto usunięte
|
Ale się rozpisałyście.
Karolina melduję, że do galerii nie dotarłam W sumie to było do przewidzenia. Ale jutro jedziemy do kina, więc może o galerie zachaczymy bo do Plusa musimy skoczyć |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie, będzie
Miałam z tż oglądać walkę Diablo, ale padł Tzn. tż, nie Diablo Miał być na walkę, no ale walki nie będziemy oglądać Zerknę tylko, kto wygrał A przy okazji zerkam na czarną kuleczkę, która śpi na moim fotelu A Ty co planujesz?![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Może, a nawet powinien Opowiedz nam coś o sobie[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3669692 7]Ale się rozpisałyście. Karolina melduję, że do galerii nie dotarłam W sumie to było do przewidzenia. Ale jutro jedziemy do kina, więc może o galerie zachaczymy bo do Plusa musimy skoczyć[/QUOTE] Mamy wenę ![]() Widzę, że nie tylko ja czasami gdzieś się wybieram i nie docieram Gdybyś jutro była, to czekam na relację![]() Na co idziecie do kina? Ja polecam Plusa na Raszkowskiej Tam jest taki miły pan, który wszystko potrafi wytłumaczyć i nikogo nie olewa
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie ![]() cynamon HRVATSKA ESPANA PORTUGAL TürkiyeEdytowane przez karolina_zb Czas edycji: 2012-09-22 o 22:27 |
|
|
|
#756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak pozatym to też jakiś film obejrze, może kogoś wykorzystam, zeby ze mną pograł w literaki albo kalambury na necie ![]() Uwaga, juz mi nie jest smutno ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Może , a nawet powinien ![]() Pisz coś o sobie :P |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Takie pytanko jak smakuje ? O widzę , że też z Osw . O sobie zbytnio opowiadać nie lubię , 2 klasa LO i znowu chora jestem
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w szafce chipsy, to mogę się podzielić Sama jednak od kilku dni mam smaka na frytki, ale się powstrzymuję![]() Uwielbiam scrabble, tylko tak na żywo ![]() Mów tu szybko, dlaczego Ci nie jest smutno Kto Cię uszczęśliwił?
|
|
#759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale też bym zjadła pizze, pierogi, jakieś ciastka,ogolnie wszystko co konkretne i dobre:P Ale pewnie sknczy się na jakiś kanapkach ..xDJa nie mam tej gierki, żeby grać na żywo.. Więc net mi zostaje.. To musisz być naprawde niezla haha Ja zawsze takie dziwne slowa wymyślam A czemu mi nie smutno już... Nie wiem.. Jakoś tak przeszło mi to.Co się bede jakiś chlopem przejmować.. Znajde sobie lepszego i ladniejszego |
|
|
|
|
#760 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do kina idziemy na ,,Jestem Bogiem" My chcemy numery przenieś do Plusa ale w tygodniu zbytnio nie mamy czasu tego załatwiać, więc pewnie zrobimy to w Galerii. |
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeziębienie?Też, też Są tu jeszcze 2 dziewczyny z okolic Zresztą kto wie, czy się kiedyś nie spotkałyśmy w mieście![]() My tutaj musiałyśmy taką ankietę wypełnić: Każdą nową członkinię obowiązuje wypełnienie tej oto ankiety: 1. Jak masz na imię? 2. Ile masz lat? 3. Skąd dokładniej jesteś? 4. Jakie masz zainteresowania? 5. Czy masz TŻta? Które LO? ![]() Desperados fajny, taki owocowy Ostrzegam też Was, że jak zacznę głupio gadać, tzn., że Desperadosek się kończy
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
Apropo jedzenia to byliśmy na kebabie i teraz przejedzona jestem
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale to nie ja tę nazwę wymyśliłam Podzielę się też piwkiem![]() Moja mama zawsze się śmieje, że albo ja jestem taka dobra, alobo nasi faceci tacy durni Bardzo dobrze Nie ma się co przejmować, skoro stać Cię na dużo lepszego[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3669736 1]Jasne, jeśli jutro dotrę to zdam relację. Do kina idziemy na ,,Jestem Bogiem" My chcemy numery przenieś do Plusa ale w tygodniu zbytnio nie mamy czasu tego załatwiać, więc pewnie zrobimy to w Galerii.[/QUOTE] Z góry dziękuję
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie ![]() cynamon HRVATSKA ESPANA PORTUGAL TürkiyeEdytowane przez karolina_zb Czas edycji: 2012-09-22 o 22:57 |
|
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
70kg, jeszcze za dużo
btw. właśnie wróciłam z "Jesteś Bogiem" całkiem fajnie nakręcony, ale nie poruszył mnie jakoś bardzo. Z takich biograficznych filmów to "Skazany na bluesa" czy "Control" bardziej mi się podobały,może dlatego że klimatem muzycznym te filmy były mi bliższe(?). Może za bardzo psychologicznie podeszłam do oglądania...Ale ogólnie wart obejrzenia:tak:
Wishing wont change anything. Go make it happen! Dzik jest dziki, Dzik jest zły odchudzanie-ON -13 zapuszczanie włosów-ON Edytowane przez dzikidiki Czas edycji: 2012-09-22 o 22:57 |
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, zapomniałam o Tobie, sorki
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3669740 7]Apropo jedzenia to byliśmy na kebabie i teraz przejedzona jestem [/QUOTE]Hania, nieładnie tak kusić Wcale mi się jeść nie chciało, a teraz zjadłabym kebaba z sosem czosnkowym Trzeba zwalczyć tę chęć
|
#767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i Ty jesteś taka dobra i ogolnie wydajesz się bardzo pozytywna i sympatyczna , mimo,ze osobiscie Cie nie znam jeszcze . ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Ja mam 173 ^^
|
|
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę to jutro powiedzieć tż ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Ja tutaj każdą bardzo, bardzo lubię![]() No, to uwaga - ja mam w dowodzie 164, ale w rzeczywistości mniej No, ale małe jest piękne, nie?
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wciąż młoda 17 3. Osw okolice Pruślina 4. oczywiście muzyka , trochę kosmetologia ( napalam się na wyjazd do wro na targi kosmetyczne 25.10 5. od długiego czasu brak TŻ i jakoś nie narzekam Ja mam takiego smaka , żeby spróbować tego Desperadosa ale jak mi nie będzie smakowało to bym wolała komuś dać niż wylać i poszukuje takiej osoby która lubi Jak dla mnie najlepsze LO bo 1 LO A tak dokładniej ? Po której stronie Osw ?
|
|
#770 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gorzej z Tż ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Dokaldniej to nie moge powiedziec na forum publicznym
bo jeszcze ktos niepowolany mnie zlokalizuje Jak bedziesz chciala się zapoznac bardziej ,to mozesz pisac na pw ![]() Asia fajne imie,co Ty chcesz:P CHyba tutaj jesteś najmlodsza ja jestem 2 lata starsza od CIebie a jakiej muzyki sluchasz?
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z centrum Widzisz, dobrze trafiłaś, bo my mamy w naszym gronie kosmetyczkę I mów tu zaraz, jakie masz zwierzątka ![]() Bo padnę Najlepsze LO, to II LO [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3669770 3]Ja się na tej muzyce wychowałam i w sumie miłość do Kalibra i Paktofoniki pozostała mi do dzisiaj, więc pewnie mi się spodoba. Gorzej z Tż ![]() A wiesz jaki dobry był [/QUOTE]Już widzę mojego tż, jak idzie Hanka Przez Ciebie chyba chipsy otworzę, a nie miałam na nie ochoty
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. 2 lata to nie tak źle , jakoś tak nie przeszkadza mi to , że jestem najmłodsza U mnie ostre brzmienie coś rock , metal , punk , blues .Karolina to dobrze , że mamy kosmetyczkę . Jakoś tak mi się marzą studia w tym kierunku ale zdecydowana jeszcze nie jestem . Bić będę jak będzie się ktoś zwracał do mnie Asiu :rózga: . Zwierzątka to kochana psinka , która jest rozpieszczana przez wszystkich domowników wabi się Kora i kochany lekko zboczony szczurek , Lucyfer
" Wanting to be someone else is a waste of the person you are. " ![]() Klik i poznajesz mnie Edytowane przez beforeyou Czas edycji: 2012-09-22 o 23:19 |
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie dobijajcie mnie, bo ja tu jestem najstarsza ![]() I otwarłam chipsy Wszystko przez Hanię No, ale to nie to samo, co kebab
|
|
#775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale chipsy też bym zjadła. |
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Joasiu można, Czy mogę tylko Joanno? Kora od tej Kory? Ja też uwielbiam rozpieszczać mojego pieska---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3669798 0] ![]() Ale chipsy też bym zjadła.[/QUOTE] To chodź Albo poczekaj, rzucę, bo Ty taka objedzona, to po co będziesz wstawać Są o smaku zielonej cebulki
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina Jak już po imieniu to wolałabym Asia , a tak to tylko Asiu używać nie można bo się wkurzam
Kora od drzewa
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Pytam, bo sama byłam na diecie
Ważę teraz 56 Karolina, przyniosłam kaktuski do domu. To znaczy wysłałam po nie Tż, bo deszcz padał, a ja taka wykąpana. Czego słuchasz? Szkoda, że nie mogę z Wami dzisiaj poplotkować, bo mam robotę
Edytowane przez Mahdab Czas edycji: 2012-09-22 o 23:36 |
|
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój piesio cały rok śpi w łóżku ![]() A to Twój szczurek jest w avku? ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Właściwie kilka zjadłam, bo to jednak nie to samoDobrze zrobiłaś, bo jednak jest za zimno Pracę piszesz, czy coś innego?
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina Tak na avku to on jak go do domu przyniosłam miał jakieś 3 tyg czy jakoś tak . Jak się zimno robi to u mnie śpi , bo jeszcze ją przykryje , a tak to albo w dużym pokoju na sofie albo na dworze wszystko zależy od jej humorku . Ostatnio lata w mordce z piłką , a spróbuj jej tylko wziąć to zacznie warczeć i się kłaść , żeby tylko jej nie wziąć
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

1-2lata temu mialam duże powodzenie, przewaznie jak coś się rozwalilo, to od razu pojawial się ktoś nowy i nigdy sama nie byłam
A teraz jestem sama już 10 miesięcy ,też z mojej winy,ale jak ktoś mnie do siebie nie przekonuje to nie bede się zmuszać... Czekam na tego jednego jedynego
Ale nie moge się go jakoś doczekać

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

Miał być na walkę, no ale walki nie będziemy oglądać

Więc net mi zostaje.. To musisz być naprawde niezla haha 
Nie ma się co przejmować, skoro stać Cię na dużo lepszego

No, ale małe jest piękne, nie?
Wszystko przez Hanię