|
|
#451 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
A dlaczego Cię przeraził? Jakos anty napisany?o jaaaaa.... Ale bym zjadła takiego dobrego mamcinego sernika... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
#452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz to nie wiadomo co to jest, a już 18tydzień mi leci Myślałam, że już w 5 miesiącu mogę być spokojniejsza a tu jednak nie
|
|
|
#453 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
- wiem coś o tym.... ![]() och... uwielbiam kabarety.... kocham się śmiać... ![]() Cytat:
ja też miałam dzień komplementów..... wyjeżdżając z parkingu mój już opłacony bilet okazał się "nieczytelny"(tak się wyświetliło),i bramka nie chciała się otworzyć .Więc" głos" w automacie zapytał co się dzieje? ja wytłumaczyłam i zaraz z pomocą zjawił się przystojniak z tekstem"bo ładnych dziewczyn nie wypuszczamy...." Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie, jak jeden mąż, trzymamy kciuki za Ciebie i maluszka!
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi, kochana trzymaj się!
![]() I nie denerwuj się!
|
#456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kciuki mocno zaciśnięte
|
|
#457 |
|
Kniaginia
|
Strippi, spokojnie. Może krwiaczek się odnowił? Leż, wypoczywaj.
Dobrze, że masz blisko tego lekarza.
|
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno wszystko bedzie dobrze bo przeciez nie ma innej opcji!! |
|
|
|
|
#459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
nie wiem, nie było go już Cytat:
![]() Dzięki kochane, staram się nie myśleć, ale ciężko jest. Włączyłam sobie na tvn7 "Pamiętnik" mój ukochany film, kto nie oglądał, niech sobie włączy, cudowny o miłości zajadam lody czekoladowe i mąż gotuje mi kisiel cytrynowy
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______________ jesteśmy już w domu. ślub był o 15, więc i tak długo posiedzieliśmy jak na obecną sytuację. tyłek zaczynał mi przyrastać do krzesła bo jedyne spacery to te do wc były. trochę się pośmialiśmy, w sumie fajnie było, ale tak bym potańczyła... najgorsze było informowanie rodziny o ciąży, właśnie teraz, kiedy nie jest dobrze, wszyscy gratulują a mi głupio, bo akurat teraz wolałabym nie mówić. o tym, jak jest na prawdę nie mówiliśmy bo i po co. dziś już leżymy, przynajmniej przez najbliższe 12-13 godzin, jutro obiad poprawinowy, i leżenia ciąg dalszy. |
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh no na pewno nie swojo się czułaś jak każdy gratulował, a Ty w niepewności, ehh to teraz jesteśmy obie. ( Jutro ja mam obiad u mamy, to też nic nie robię, a mama mieszka obok w bloku, to tylko 2 min przejdę się i będę leżeć tam.
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat dzisiaj oglądam z Tż walki bokserskie-dziś walczy Włodarczyk.... ale któregoś razu muszę "luknąć" co to za film ten "pamiętnik"o który tak zachwalacie..... za to też mam lody!!!
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochany tż dodał jeszcze malin do kisielka
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno bedzie dobrze lez odpoczywaj a w pon do ginki zobaczysz ze jest dobrze. To pewnie cos z krwiaczkiem.
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Już się nie mogę doczekać tej poniedziałkowej wizyty. A najgorsze, że na 10:00 mam kanałówkę u dentysty i potem dopiero do gina.
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem, gdzie ja sie wychowalam, ze pamietnika nie ogladalam...jeszcze nie ma polowy filmu a mi juz lezki polecialy...super film dzieki ze go zareklamowalyscie
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to zobaczysz później
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
no i poduszka cala mokra od lez...sliczy film...dawno sie tak nie poryczalam...dobrze ze mojego tz nie ma bo by mial ubaw
a teraz slodkich snow wszystkim zycze
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi- trzymam kciuki z całych sił.
Z tego co zauważyłam u siebie, to po jednym krwiaku lubią robić się nowe. Wypisywali mnie ze szpitala i był ślad po krwiaku, a tydzień później już na usg nowy było widać. Oby to nic nie znaczyło, a dzidzia miała się bardzo dobrze. Ja nie czuję ruchów 2 dni i też lekko świruję. Do tego 3 dni temu Igor nacisnął mi brzuch, aż zajęczałam. Po tym poczułam bardzo wyraźnie dzidzi, jak się przerzuciła i od tej pory cisza... Usg mam w piątek- jakoś dotrzymam może. ---------- Dopisano o 04:43 ---------- Poprzedni post napisano o 04:41 ---------- Poza tym, jak widać, nie mogę spać. Już prawie 3 godziny leżę bez sensu...
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Straszny wysyp zmartwień,
strippi, monika i megi głowa do góry będzie dobrze, limit nieszczęść na ten wątek wyczerpany.Najważniejsze to po prostu dużo wypoczywać i nie szaleć. Ja też pobudka o świcie, siedzę cichutko przy kompie, żeby chociaż mąż pospał
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
miłego dnia życze ja idę do kina na "Jesteś Bogiem" ciekawe czy dla mnie która nie jest i nie była fanką Paktofoniki będzie to ciekawy film. pa
|
#473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak w ogóle to cześć dziewczyny...... ![]() zapowiadał mi się super dzień ..... wczoraj włodarczyk wygrał walkę,na kolacje zjadłam pyszne lody ,potem jeszcze"przytulanko",i usnęłam..... w nocy znowu przytulanko a potem.....zwierzaki moich rodziców nie dały w ogóle spać....spaliśmy u nich bo pojechali na zakończenie sezonu motocyklow. a my opiekowaliśmy się ich zoo.I tak 0 3 w nocy przez 1,5 godz.kot żałośnie miałczał ,że chce na dwór,ale jak mu otwierałam drzwi to w między czasie wbiegał inny z dworu aby tamtego pogonić i tak kilka razy jestem tak wściekła i zmęczona...... a jutro trzeba wstać o 6 bo Kuba do szkoły.....
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
nestelle wow niezły zwierzyniec
mnie też by pewnie wybudziły ! Ja kończę właśnie, zaczęte wczoraj wielkie porządki w ciuchach, przed zakupami chciałam po przymierzać i oszacować ile mi tych ubrań zostaje, poza tym pochować rzeczy letnie a wyjąć jesienno- zimowe. Ale nawet całkiem sprawnie się udało, popakowałam w pudła, opisałam i zapakowałam do innej szafy, żeby mi się nie przewalały po szafie mąż też wstał i biega coś podmalowuje, przykręca, zamontował mi półeczkę w sypialni i ogólnie ruchliwa niedziela póki co ![]() paradoksalnie odkryłam, że im więcej się ruszam, tym mniej mnie bolą plecy ! Widać po prostu to leżenie je tak rozmontowało.
|
#475 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się! na pewno się krwiaczek odnowił a z dzidzią jest wszystko dobrze! musi być! Trzymam kciuki!Cytat:
![]() Cytat:
ale rodzice to są wytrwali ze zwierzakami. Wiem jak jeden kot potrafi dać w kość w nocy i się kręci dom-ogród a co dopiero takie zoo!
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-09-23 o 10:56 |
|||
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... ![]() jejku a ja marudzę......
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Witam
chciałabym więcej pisać ale czas mi na to nie pozwala za bardzo ale stram sie na bieząco przegladac co piszecie. Wczoraj bylam na weselu teściowej i to był koszmar Ci ludzie są nienormalni twierdząc że dziecku kilka kieliszków niezaszkodzi co oczywiście zakonczyło się kolejną wizyta w toalecie... Koło 22 już nie wytrzymałam zadzwoniłam do rodziców i odebrali mnie z tamtąd bo miałam dośc ciągłych tłumaczeń że nie będę pila i tanczyła mój tż oczywiście pijany że jak mi się coś niepodoba to moge iśc do domu więc zakonczyłam wiecór u rodziców płacząc z nerwów z tego wszystkiego a moja super teściowa zadzwonila do mnie i stwierdziła że jestem niepoważna i jak mogłam wyjśc a teraz rodzice odwieźli mnie do domu i zamęczam sie myślami... mojego tż dalej nie ma w domu Zastanawiam się czemu ja zostałam skarana taką "rodziną"... Moj teść emerytowany policjant obecnie instruktor nauki jazdy teściowa menadzer bardzo eleganckiej restauracji a Ci ludzi to za przeproszeniem jakaś "patologia"...
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy Edytowane przez 22Paula22 Czas edycji: 2012-09-23 o 11:43 |
|
|
|
#478 | |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdobry wszystkim!!!
Cytat:
Miłej niedzieli wszystkim życze
|
|
#479 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh jeszcze trochę i połowa, a potem już z górki poleci. Ja na razie nie czuję ruchów i to pewnie przez to, że tak mnie wywaliło z brzuchem, bo brzuch piłka a dzidzi malutkie. Cytat:
ja też wstałam rano i sobie w kuchni siedziałam i segregowałam w szafce z przepisami Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale brzuch dalej boli jak na okres, ale plamienie zmieniło się w brązowy ślub, więc chyba lepiej. Nie wiem czy to zasługa leków i leżenia, ale mam lepsze nastawienie mimo, że pół nocy nie spałam i chodziłam do wc, by ze strachem spoglądać na papier. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Sorki, za takie słowa, ale wkurzyło mnie to jak Cię potraktowali.
|
|
|
#480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Artykul ma tytul "Ojciec sie boi"... no faktycznie strachy maja. ale maly cytacik: "od kiedy ona jest w ciazy, miedzy nami jest gorzej, ale to nie ja sie zmienilem. jestem tym samym czlowiekiem, moje potrzeby sa takie jak wczesniej. a nawet wieksze"...
Artykul o kastracji poniekad... ![]() Cytat:
heh we mnie strach pozostanie chyba do 18stki Torresa... Cytat:
a ja nie mam tago kanalu, takze bede musiala od kogos pozyczyc. lubie sie czasem splakac na maxa choc Harlequinow nie trawie ![]() moj doktorek caly czas mowi, widzac moje histerie i paniki, ze kazdy etap ciazy ma swoje strachy ![]() Cytat:
a padlam ok. 23 ![]() Cytat:
boshe... paly na takich ludzi. i tak nalezy Ci sie medal z ziemniaka ze tyle wytrzymalas...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

A dlaczego Cię przeraził? Jakos anty napisany?
mam nadzieje że wyjdzie 
Ale bym zjadła takiego dobrego mamcinego sernika...
(

- wiem coś o tym.... 

mnie też by pewnie wybudziły !
....
twierdząc że dziecku kilka kieliszków niezaszkodzi
więc zakonczyłam wiecór u rodziców płacząc z nerwów z tego wszystkiego a moja super teściowa zadzwonila do mnie i stwierdziła że jestem niepoważna i jak mogłam wyjśc