Mole książkowe - pogaduchy :) - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-22, 22:56   #2731
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)

No i znowu się rozpisałyście

jakoś nie mam humoru ani nastroju na czytanie, jestem wściekła na tż dopiero wróciłam z pracy, jestem mega głodna, więc idę zrobić kanapkę, herbatkę, pod prysznic i spać, poczytałam trochę w autobusie, więc na dzisiaj wystarczy
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-22, 23:03   #2732
ParoleParole
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie gratulację Już nie będę wątku zaśmiecała osobnymi podziękowaniami

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mieszkające w Polsce : jakie księgarnie lubicie najbardziej? Mi najbardziej odpowiada Matras. Często są promocje i książki można upolować nawet za mniej niż 6 zł.
oo a ja tam nigdy nawet nie byłam

Buchmana jeszcze lubię Czasami można fajne rzeczy uplować
Stary 2012-09-22, 23:28   #2733
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie gratulację Już nie będę wątku zaśmiecała osobnymi podziękowaniami

oo a ja tam nigdy nawet nie byłam

Buchmana jeszcze lubię Czasami można fajne rzeczy uplować
O i to to Zapomniałam kompletnie

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 08:01   #2734
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dzien dobry! nie wiem co sie stalo, nie dzialaja mi polskie znaki
teraz lece do lazienki, moze uda mi sie doczytac przed praca "Czyste szalenstwo"
41/2018
Stary 2012-09-23, 08:07   #2735
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
a ja bym chciała swój angielski podszkolić. Ktoś zna jakieś fajne stronki, sposoby czy coś? Jak to zrobić? W ogóle to nie wiem, czy wystarczy mi motywacji, no ale naprawdę by mi się przydało...
Oglądanie angielskich/amerykańskich filmów/seriali z angielskimi napisami Jeszcze testy na słówka na megaslownik.pl są fajne

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Jestem u Tż więc rozumiecie nie pisze

Wpadłam tylko sie pochwalić ze kupiłam 2 książki plus Biblię razem wszystko za 5.97
Załącznik 4897553Załącznik 4897562Załącznik 4897563
To się naoglądałaś

Cytat:
Napisane przez LaBamBam Pokaż wiadomość
Kopiuję na szybko swój wpis z innego wątku:

We wrocławskich Empikach trwa promocja: w Renomie i w Pasażu przy wejściu do budynków (nie do Empików) rozdają karteczki z rabatem 20%. Są one ważne do jutra, czyli niedzieli, 23.09. Tej promocji najprawdopodobniej nie ma w Empiku na Bielanach. Myślałam, że się zapłaczę, bo najpierw zrobiłam spore zakupy w Empiku, a dopiero potem dowiedziałam się o promocji. ;( ;( ;(
W Kielcach w Galerii Echo też coś takiego było chyba tydzień (?) temu.

Skończyłam Przedwiośnie Jutro zaczynam Granicę

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 08:40   #2736
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaBamBam Pokaż wiadomość
Kopiuję na szybko swój wpis z innego wątku:

We wrocławskich Empikach trwa promocja: w Renomie i w Pasażu przy wejściu do budynków (nie do Empików) rozdają karteczki z rabatem 20%. Są one ważne do jutra, czyli niedzieli, 23.09. Tej promocji najprawdopodobniej nie ma w Empiku na Bielanach. Myślałam, że się zapłaczę, bo najpierw zrobiłam spore zakupy w Empiku, a dopiero potem dowiedziałam się o promocji. ;( ;( ;(
No ja się właśnie też na tą promocję załapałam - dla zainteresowanych to jeszcze była biografia Adele za 50% ceny w ofercie specjalnej - a cena przed obniżką to 49,90, więc faktycznie sporo taniej. Trochę mi szkoda, że nie kupiłam, bo bardzo lubię Adele, ale TŻ już przytupywał, żeby iść z tego Empiku, a w sumie żeśmy strasznie dużo kasy wydali.

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Też polecam filmy i seriale
I dzięki za te strony

Hahahaha Jesteś niezawodna

Mój nr 1. to Empik - atmosfera w sklepie i sentyment no i czasami promocje
nr 2. Matras - niskie ceny,mega promocje troszkę nie mogę się odnaleźć w półkach-długo szukam konkretnej książki

Witaj w klubie
Ja chyba też najbardziej lubię Empik (choć chyba w sumie najdroższy), w Matrasie się gubię, choć czasem faktycznie można coś bardzo atrakcyjnie złowić, bywają też faktycznie niezłe promocje w Weltbildzie, a z internetowych to selkar, merlin, no i wydawnictwa prószyński i znak - przed premierą w prószyńskim kupuję picoult i dużo taniej wychodzi no i w znaku bywają niezłe pakiety (np thorwald)

A w ogóle to dzień dobry

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 09:46   #2737
Ojoanna29
Zakorzenienie

To się naczytałam - poleciałam do sklepu, teraz dopiero śniadanie i czekam na łazienkę

Ja właściwie za empikiem nie przepadam - jeśli są jakieś promocje to jak najbardziej, ale inaczej się nie opłaca w matrasie są fajne wyprzedaże, ale tytuły są słabe.. W weltbild jeszcze nigdy nie byłam - za daleko za to internetowo podoba mi się weltbild, wydawnictwo Znak, czasem empik zaszaleje z jakąś promocją ogólnie poluję na okazje, raczej nie kupuję książek w cenach okładkowych, bo wiem, że księgarnie biorą dla siebie nawet połowę ceny
41/2018
Stary 2012-09-23, 09:51   #2738
Arya90
Zakorzenienie

A wie któraś, gdzie w Poznaniu jest matras? Nigdy tam nie byłam, ale chętnie bym wpadła, jak mówicie, że takie promocje można tam spotkać

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 10:15   #2739
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Skończyłam Przedwiośnie Jutro zaczynam Granicę
Ehh a ja o tym nie wiedziałam

Dzień dobry

Nie wiem, co dziś sobie poczytać bo za dużo tego jest

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
Stary 2012-09-23, 10:25   #2740
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
moja siostra złapała się na -20% na buty w Deichmannie ale nie wykorzystała w końcu : a i chyba na coś tam jeszcze, a ja latałam po Galerii i nic nie wiedziałam.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 10:53   #2741
teacherka
Zakorzenienie

JA z wydawnictw najbardziej lubię W.A.B - za ich serię "Z miotłą" ile tam jest wspaniałych książek...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 10:55   #2742
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
JA z wydawnictw najbardziej lubię W.A.B - za ich serię "Z miotłą" ile tam jest wspaniałych książek...
No i W.A.B. zorganizował spotkanie ze Stephenem Clarkiem

There is no cure.
Stary 2012-09-23, 11:07   #2743
aerien83
Zadomowienie

Heeej

mogę się przyłączyć?

podczytuję Was nieśmiało od 2 dni, przejrzałam trzy pierwsze strony, kilka ostatnich, parę ze środka (wszystkiego nie jestem w stanie nadrobić, a szkoda ) i wiem, że to wątek idealny dla mnie

Nie wiem, czy zdołam się włączyć w dyskusję, bo na pewno jesteście już bardzo ze sobą zżyte, ale co tam, spróbuję

Pisałyście o ulubionych księgarniach, dla mnie Matras rządzi - jednak (wczoraj nabyłam tam kieszonkowe wydanie I części "Cukierni pod Amorem", o której czytałam wiele dobrego). Poza tym zaopatruję się głównie na allegro. Taniej

Jeśli chodzi o radio, to głównie to lokalne, czasem Trójka. W samochodzie słuchamy RMF

....

aktualnie w czytaniu Kate Morton "Dom w Riverton" 120 stron za mną i zastanawiam się, czy jednak nie przerwać lektury W ogóle nie wciąga, akcja doskonale się wlecze, nuży... Słyszałam o autorce wiele dobrego, dlatego jestem zdziwiona. Co robić, co robić?
Czytać? Czy przerwać, jeśli się nie podoba?? Odwieczny dylemat moli książkowych. Ja w nawyku mam czytanie od deski do deski za wszelką cenę, ale w tym momencie wydaje mi się to stratą czasu Co robicie w takich sytuacjach? Przerywacie lekturę? A może ma ktoś tę książkę za sobą? Jak wrażenia?

....

wiele z Was bardzo ceni Philippę Gregory, zainteresowałyście mnie tą autorką. Co polecacie na początek znajomości z nią? Jaki tytuł? Czy to są serie, zalecana jest chronologia? czy można swobodnie wybierać między tytułami? I za co lubicie te książki?

....

uff, to może starczy na początek
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego molowego grona
pozdrawiam Was wszystkie i każdej z osobna życzę miłej i pierwszej prawdziwie jesiennej niedzieli najlepiej z książką

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-09-23 o 11:08
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 11:21   #2744
teacherka
Zakorzenienie

aerien, witaj
Ja lubię Philippę Gregory. Serię o Tudorach polecam czytać chronologicznie
1. Wieczna księżniczka 2. Kochanice króla 3. Dwie królowe 4. Błazen królowej 5. Kochanek dziewicy
Można to poszerzyć o cykl Wojna kuzynów - Biała królowa, Czerwona królowa i Władczyni rzek. Ja tego nie zrobiłam, bo nie byam świadoma, a teraz żałuję

Są to romanse historyczne. JA akurat lubię czytać o historii Anglii, a tu mamy właśnie dzieje Tudorów. narratorkami sa głównie kobiety uwikłane w romans z królem Henrykiem VIII. Niektóre zakochane, inne nie.... Dzieje na pewno upiększone itrochę przeinaczone, ale i tak wciągające.
Stary 2012-09-23, 11:37   #2745
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heeej

mogę się przyłączyć?

podczytuję Was nieśmiało od 2 dni, przejrzałam trzy pierwsze strony, kilka ostatnich, parę ze środka (wszystkiego nie jestem w stanie nadrobić, a szkoda ) i wiem, że to wątek idealny dla mnie

Nie wiem, czy zdołam się włączyć w dyskusję, bo na pewno jesteście już bardzo ze sobą zżyte, ale co tam, spróbuję

Pisałyście o ulubionych księgarniach, dla mnie Matras rządzi - jednak (wczoraj nabyłam tam kieszonkowe wydanie I części "Cukierni pod Amorem", o której czytałam wiele dobrego). Poza tym zaopatruję się głównie na allegro. Taniej

Jeśli chodzi o radio, to głównie to lokalne, czasem Trójka. W samochodzie słuchamy RMF

....

aktualnie w czytaniu Kate Morton "Dom w Riverton" 120 stron za mną i zastanawiam się, czy jednak nie przerwać lektury W ogóle nie wciąga, akcja doskonale się wlecze, nuży... Słyszałam o autorce wiele dobrego, dlatego jestem zdziwiona. Co robić, co robić?
Czytać? Czy przerwać, jeśli się nie podoba?? Odwieczny dylemat moli książkowych. Ja w nawyku mam czytanie od deski do deski za wszelką cenę, ale w tym momencie wydaje mi się to stratą czasu Co robicie w takich sytuacjach? Przerywacie lekturę? A może ma ktoś tę książkę za sobą? Jak wrażenia?

....

wiele z Was bardzo ceni Philippę Gregory, zainteresowałyście mnie tą autorką. Co polecacie na początek znajomości z nią? Jaki tytuł? Czy to są serie, zalecana jest chronologia? czy można swobodnie wybierać między tytułami? I za co lubicie te książki?

....

pozdrawiam Was wszystkie i każdej z osobna życzę miłej i pierwszej prawdziwie jesiennej niedzieli najlepiej z książką

Witaj i zapraszamy
Nom, dzisiejszą niedzielę przeznaczam na książki

There is no cure.
Stary 2012-09-23, 11:38   #2746
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

a ja dziś się czuję fatalnie. Mam okropną @ (jak rok temu zmieniłam tabsy to teraz niestety są bardziej bolesne :<), muszę dziś tłumaczyć mamie te dokumenty na inglisz ... no i jestem przeziębiona. Lovely !

odchudzanie

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę
Ku chwale Helma!
waniliowymakeup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 11:42   #2747
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heeej

mogę się przyłączyć?

....

....

....

Ja zawsze czytam książki do końca, bo chcę mieć o niej jakąś opinię, a trudno wyrokować po przeczytaniu połowy

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 11:49   #2748
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez waniliowymakeup Pokaż wiadomość
a ja dziś się czuję fatalnie. Mam okropną @ (jak rok temu zmieniłam tabsy to teraz niestety są bardziej bolesne :<), muszę dziś tłumaczyć mamie te dokumenty na inglisz ... no i jestem przeziębiona. Lovely !
Oj bidulo, ja zawsze miałam masakrycznie bolesne. Może warto znów tabsy zmienić? Myślałam, że w ciąży to fajnie, bo przerwa od tego na tyyyyle czasu, ale po moich dzisiejszych 5ciu to już wolałabym mieć okres....

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-09-23, 11:52   #2749
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:
Ja zawsze czytam książki do końca, bo chcę mieć o niej jakąś opinię, a trudno wyrokować po przeczytaniu połowy
To tak jak ja

Cześć dziewczyny Jak tam? Ja się czuję wprost znakomicie Dzięki TŻ

Jeśli chodzi o czytanie, to tak jak miałam w planach poczytałam sobie Norę Roberts. Lubię jej książki, bo są takie lekkie. Jedyną ich wadą jest to, że pochłania się je na raz i zaraz trzeba sięgać po następną, bo przyjemność czytania jest za krótka Na razie nie chwytam za nic ambitniejszego. Poczekam do października
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 11:54   #2750
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Oj bidulo, ja zawsze miałam masakrycznie bolesne. Może warto znów tabsy zmienić? Myślałam, że w ciąży to fajnie, bo przerwa od tego na tyyyyle czasu, ale po moich dzisiejszych 5ciu to już wolałabym mieć okres....
biorę już 4 rok, za rok planuję przerwę (albo za dwa), więc nie wiem czy warto znowu zmieniać tabsy. Za 3 opakowania zmieniam ginekologa, bo mój jest do D. mam nadzieję, że trafię na kogoś ogarniętego tym razem z kim będę mogła porozmawiać o wszystkim i rozplanować wszystko tak, żeby sobie nie zaszkodzić

odchudzanie

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę
Ku chwale Helma!
waniliowymakeup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 11:56   #2751
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
To tak jak ja

Cześć dziewczyny Jak tam? Ja się czuję wprost znakomicie Dzięki TŻ

Jeśli chodzi o czytanie, to tak jak miałam w planach poczytałam sobie Norę Roberts. Lubię jej książki, bo są takie lekkie. Jedyną ich wadą jest to, że pochłania się je na raz i zaraz trzeba sięgać po następną, bo przyjemność czytania jest za krótka Na razie nie chwytam za nic ambitniejszego. Poczekam do października
Ja odnośnie października to chyba przeczytam "Stambuł" (jeśli go znajdę w kartonach), a co do widoku to nie wiem jeszcze, a 3ciego wyzwania nie pamiętam..... Muszę poszukać gdzie to naskrobałyście...

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-09-23, 11:57   #2752
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Zmieniłam wygląd bloga i chyba taki już zostanie

Lecę czytać

There is no cure.
Stary 2012-09-23, 11:57   #2753
joakoz86
Rozeznanie

Polskiej autorki to 3 wyzwanie
Stary 2012-09-23, 12:04   #2754
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez waniliowymakeup Pokaż wiadomość
biorę już 4 rok, za rok planuję przerwę (albo za dwa), więc nie wiem czy warto znowu zmieniać tabsy. Za 3 opakowania zmieniam ginekologa, bo mój jest do D. mam nadzieję, że trafię na kogoś ogarniętego tym razem z kim będę mogła porozmawiać o wszystkim i rozplanować wszystko tak, żeby sobie nie zaszkodzić
No wiesz, jak za każdym razem tak cierpisz to jeszcze masz przed sobą potencjalnie 12 lub 24 wpieniające miesiączki Gina warto poszukać fajnego - ja miałam bardzo fajną babkę, ale niestety przeniosła się na drugi koniec Polski - potem chodziłam do kilku lekarzy i prywatnie i na NFZ, ale jakoś do nikogo nie miałam zaufania; a że w perspektywie była ciąża to zintensyfikowałam poszukiwania. Teraz jestem zadowolona.

Tak samo wiele razy się nacięłam, jeśli chodzi o dentystów, aż trafiłam zupełnie przypadkiem na rewelacyjną babkę i teraz chodzę tylko do niej.

Warto poszukać dłużej i iść do kogoś, do kogo ma się zaufanie - bo w końcu min raz w roku tam się trafia, a bywa, że i dużo częściej.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Polskiej autorki to 3 wyzwanie
Dzięki! Uuu, czyli faceci się nie liczą. Szkoda, bo mam Kreta, Wiśniewskiego kilka pozycji na stosie do przeczytania.... Nie wiem czy mam coś babki, jakoś zagranicznych autorów ostatnio wciąż kupuję...

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-09-23, 12:19   #2755
aerien83
Zadomowienie

dzięki dziewczyny za miłe powitanie , zastosuję się chyba do Waszych rad i spróbuję przebrnąć przez ten nieszczęsny "Dom w Riverton", ale daję sobie czas do 200-nej strony jak nie wciągnie to ostatecznie i bez wahania porzucam.

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
aerien, witaj
Ja lubię Philippę Gregory. Serię o Tudorach polecam czytać chronologicznie
1. Wieczna księżniczka 2. Kochanice króla 3. Dwie królowe 4. Błazen królowej 5. Kochanek dziewicy
Można to poszerzyć o cykl Wojna kuzynów - Biała królowa, Czerwona królowa i Władczyni rzek. Ja tego nie zrobiłam, bo nie byam świadoma, a teraz żałuję

Są to romanse historyczne. JA akurat lubię czytać o historii Anglii, a tu mamy właśnie dzieje Tudorów. narratorkami sa głównie kobiety uwikłane w romans z królem Henrykiem VIII. Niektóre zakochane, inne nie.... Dzieje na pewno upiększone itrochę przeinaczone, ale i tak wciągające.
bardzo Ci dziękuję za szczegółowe wyjaśnienia dzięki nim nie zacznę od "Kochanic króla", a tak planowałam, bo to najgłośniejsza jej książka zdaje się. Ciekawam, czy podjedzie mi tego typu lektura

....
Tymczasem wraz z mężem postanowiliśmy dziś polepić pierogi z soczewicą - pierwszy raz w życiu. Pewnie zajmie nam to pół dnia - drugie pół przeznaczę na "Dom w Riverton" na zmianę z serialem "American Horror Story", który absolutnie uwielbiam.
....

co do blogów, to ja też prowadzę, książkowego chociaż ostatnia aktualizacja odbyła się w czerwcu cosik nie mam motywacji, mam nadzieję, że dzięki Wam ją odnajdę
a mieszkam tutaj: substytut-zeszytu.blogspot.com (absolutnie nie reklama, raczej chęć przedstawienia się Wam )
....
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:37   #2756
joakoz86
Rozeznanie

Oglądałam dziś Dzień Dobry TVN i pokazywali jak mieszka Martyna Wojciechowska. Imponującą ma biblioteczkę Taka estetyczna, bardzo mi się spodobała
Stary 2012-09-23, 12:46   #2757
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam dziś Dzień Dobry TVN i pokazywali jak mieszka Martyna Wojciechowska. Imponującą ma biblioteczkę Taka estetyczna, bardzo mi się spodobała
Ja widziałam w jakiejś gazecie wnętrzarskiej pokoik jej córeczki i strasznie mi się spodobała tapeta/mural/naklejka - napisano, że sprowadzona ze Stanów, niedostępna w Polsce - naszukałam się jak głupia i znalazłam, ale cena jest kosmiczna - zastanawialiśmy się z TŻtem, bo jemu też się strasznie spodobała, ale chyba jednak nie - ale zobaczcie... http://muralunique.com/store/index.p...roducts_id=314

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-09-23, 12:47   #2758
tootsie86
Raczkowanie

dzień dobry!
ostatnio czytam po nocach i długo śpię.. ja muszę swoją biblioteczkę zacząć poszerzać bo tak to wypożyczam sobie książki z biblioteki..
zawsze jak tu wejdę to jest już tyle naskrobane..
ostatnio byłam w empiku po kalendarz, i sobie oglądałam nowości, ale nic nie kupiłam bo klepię biedę.. :P

62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

tootsie86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-23, 12:58   #2759
teacherka
Zakorzenienie

aerien,nie ma za co ja właśnie popełniłam taką pomyłkę że zaczęłam od Kochanic króla, a potem się cofnęłam
Scarlett, wydaje mi się że na początek to bez sensu dziecku tapetować pokoik za taką kasę i w taki wzór - nie doceni
Stary 2012-09-23, 13:00   #2760
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Ja widziałam w jakiejś gazecie wnętrzarskiej pokoik jej córeczki i strasznie mi się spodobała tapeta/mural/naklejka - napisano, że sprowadzona ze Stanów, niedostępna w Polsce - naszukałam się jak głupia i znalazłam, ale cena jest kosmiczna - zastanawialiśmy się z TŻtem, bo jemu też się strasznie spodobała, ale chyba jednak nie - ale zobaczcie... http://muralunique.com/store/index.p...roducts_id=314
W programie też pokazywali ten pokoik i tą ścianę. Podobno jej córeczka średnio zadowolona z tego - wolałaby coś różowego i księżniczki Tak opowiadała Martyna. Dzieci są boskie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości