![]() |
#1171 |
Przyczajenie
|
Dot.: Adipex retard
Dziewczyny czy to możliwe, że adipex na mnie nie działa ? Biorę go już 2 tygodnie ... i nic nie schudłam. Jem 1000kcal dziennie max. Odkąd biorę adidka strasznie mocno głowa mnie boli.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Raczkowanie
|
dostawczyni mnie wystawiła..10 dni bez a..3 kilo do przodu -załamka.wiem,że ciężko tu o namiary ale jeżeli ktoś się zlituje uczciwy to błagam o kontakt.
gosia160377@wp.pl a jeżeli będzie to możliwe to wyślijcie mi na mejla adres apteki to sama pojadę.błagam
15.05.2012----104kg 15.06.2012----98kg 05.09.2012---92kg ![]() 10.11.2012----92kg ![]() 19.12.2012----95kg ![]() Edytowane przez Margolcia2 Czas edycji: 2012-09-19 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny wiecie ile kosztuje teraz Adi w Czechach?będę miała receptę i chcę sama po niego skoczyc.
Z góry dziękuję za odp. |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny wiecie ile kosztuje teraz Adi w Czechach?będę miała receptę i chcę sama po niego skoczyc.
Z góry dziękuję za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem.. może powinnam faktycznie co drugi dzień brać? Ale ale.. od minionej środy -2kg (przy dwóch tabletkach adika) ![]()
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Panie i Panienki :P Zajadam się orzeszkami popijam malinówkę z sokiem bananowym! Ostatnia uczta przed ogromnym postem alkocholowym!!!! W nocy mąż będzie z tabletkami (wraca z pracy, nie jest wariatem i nie pojechał po nie o 15:P) hehe najpóźniej w sobotę zaczynam!? Czuję że się szykuje ogroooooomna przemiana!! Albo tylko mnie fantazja ponosi:P No nic żegnam was pełna optymizmu co do efektów!! ![]() Branoc! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Przyczajenie
|
W zeszłym tygodniu kupowałam Adipex w Czechach, kosztował dokładnie 819,20 koron czeskich. W przeliczeniu tj. 138 zł (w zależności od kursu waluty).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie czy któraś z Was Kochane brała kiedyś adika a później zrobiła długą ok roczną przerwę? Czy po tej przerwie zadziałał "on" na Was drugi raz? Pytam bo ja jestem w takiej sytuacji i biorę "go" już miesiąc i waga stoi w miejscu. Dziękuję za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Przyszło moje hula hoop ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2012-09-20 o 09:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-albo się ruszasz tyle co nic - albo 1000 kalorii to tak naprawdę 1800, a Ty źle liczysz albo idź na badania tarczycowe. Adipex za Ciebie nie schudnie. On działa na głód, nie na zrzucanie wagi, nie powoduje spalania. Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2012-09-20 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Adipex to nie są cud tabletki, a czasem odnoszę wrażenie, że niektórzy tak własnie myślą. Napisz swój jadłospis, może znajdzie się ktoś, kto się na tym zna i policzy te kalorie. Jeszcze w kwestii jedzenia. Ja po adiku nie czuję głodu, a mogę pochłonąć pół pizzy, bo tak mi smakuje. I byłabym ignorantką, gdybym po kilku dniach o pizzy przytyła i stwierdziła, że to wina tabletek, a nie moja ![]() Edytowane przez Lil_83 Czas edycji: 2012-09-20 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Raczkowanie
|
dzisiaj weszłam na wagę iii.. 55,5 kg !
![]() ![]() nie ma co jesc małokalorycznie, ja biore adika, aby żołądek się skurczył, jem 2 razy dziennie, czasem raz.. np warzywka na patelni bez tluszczu.... taaaak wiem, zaraz sie posypie, ze rujnuję zdrowie - ale ja juz widzę, że gdy zjem tak, jak kiedys sniadanie to jestem nażarta, a nie 'pojedzona' ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
Karolazaw, ja mam takie podejście jak ty. Jem mało, żeby schudnąć szybko i skurczyć żołądek. Według mnie Adipex i zdrowe odchudzanie nie za bardzo idą w parze. Przede wszystkim zdrowo chudnie się wolno, a ja np. nie zamierzam tak długo brać Adipexu. No chyba że spala się dziennie masę kalorii - jak w programach typu The Biggest Loser, to można schudnąć zdrowo i szybko.
Co do efektu jojo - ja przez miesiąc byłam bez Adipexu i żadnego efektu jojo nie było. Edytowane przez Lil_83 Czas edycji: 2012-09-20 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Raczkowanie
|
Tabletki już mam
![]() ![]() ![]() nie bądźmy wrogo do siebie nastawione, bo chyba nie po to tu jesteśmy... Z racji późnej dziś pobudki (12) nie zjadłam tabletki, za to dziś jadłam lekko więc nie będzie stresu że mnie zacznie czyścić:P a fe... A serio mówiąc zaczynam od soboty, na spokojnie. Weekend mam cały wolny tak że mój organizm będzie miał czas na spokojne zapoznanie się z tabl. Kolega zjadł już dwie tabletki, mówił że jedyne co mu żyć nie daje to okropna suchość w gardle i ciągle mu się pić chce... Śmiesznie, ale do przeżycia. Jutro też planuję lekkie posiłki, a w sobotę po południu dam już znać jak to na mnie i ze mną działa ![]() Dobranoc ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Lil_83 Zgadzam się z wypowiedzią i sama to tak mniej więcej widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Przyczajenie
|
czesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zadomowienie
|
U mnie już 66 kilo.
było 74, będzie poniżej 60 ![]() wreszcie przestałam czuć się gruba |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Przyczajenie
|
Ja dziś wziełam pierwsza tabl- a w zasadzie przed chwila.. za godz ide na silownie.. Teraz czekam na reakcje po zazyciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na wagę wejdę jutro ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, wszystko zależy od tego, ile macie nadwagi. Jeśli ktoś ma do zrzucenia 30 kg, to szybka utrata wagi doprowadzi tylko do rozstępów i obwisłej skóry, jeśli niedużo to ok, można szybko. Ale zbyt mała ilość pokarmu to nie jest dobra rzecz przy tych tabletkach bo są dość agresywne dla organizmu, przynajmniej moim zdaniem. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Przyczajenie
|
No i cała noc przespana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
Widzę, że niektóre z Was są tutaj już bardzo doświadczone, dlatego proszę Was serdecznie o pomoc. Moja historia w skrócie wygląda tak.... Mam 22 lata w wieku 19 lat przez 8 miesięcy brałam silne tabletki na twarz, które w połączeniu z antykoncepcyjnymi wzbogaciły mnie o 15kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez panika90 Czas edycji: 2012-09-22 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Po okresie zepsutej wagi w domu dzisiaj nareszcie weszłam i doznałam szoku...-6 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś zjadłam pierwszą!! Około 9 rano, żadnych skutków ubocznych- jestem zadowolona! W ciągu dnia trochę śpiąca byłam, czy pobudzona? Raczej nie! Generalnie to za wiele nie zjadłam, bo było to pół szklanki żurku i może dwa razy nawinęłam na widelec spagetti... myślałam że w końcu zacznę odczuwać głód a tu nic dalej mi się nie chce jeść... ale z racji tego że wiele dziś w buzi nie miałam to zjadłam jeszcze leczo ale też w tak przeraźliwie małej ilości... Hmmm waga 74.4kg na dzisiejszy dzień Zobaczymy co będzie za tydzień ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A trochę z innej beczki.....Moja kosmetyczka była u dietetyka i ten jej powiedział, że kawy nie powinno się pić rano, bo spowalnia działanie trzustki i produkcja insuliny jest mniejsza a przez to nie możemy schudnąć. Dziewczyna zaczęła jeść śniadanie zamiast kawy i bardzo schudła, a kawę pije tylko dla przyjemności po 13 godzinie. Nawet powiedziała, że takie śniadanie lepiej ją pobudza niż kawa. ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2012-09-22 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Raczkowanie
|
Nie miałam pojęcia że kawa ma aż taki wpływ... Ale dobrze wiedzieć, będzie można powiedzieć znajomym bo u mnie akurat jest masa ludzi którzy dzień zaczynają od mocnej kawy!
Ja dziś już drugi dzień ![]() Miłego |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Przyczajenie
|
Biorę tabletki od 3 dni i najgorszy jest ten ból głowy- czy któraś z was tez go odczuwa- wiecie może czy to przejdzie i jest to tylko chwilowa reakcja organizmu??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.