|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Ponadrabiałam trochę stron i jak tak poczytałam o Waszych Aniołkach, to aż mi łzy poleciały, tż się pyta co mi się stało
|
|
#3062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę, ja to stara stara będę, ale kto mógł przewidzieć,że tak to wszystko się potoczy Ty nie marnowałaś życia, wcześniej odpoczniesz po odchowaniu dzieciaczków hehe Kiedyś jak se myślałam o tej przepowiedni majów o końcu świata to śmiałam się, że będę miała 28 lat, pewno nieduże dziecko i męża i nie dożyję jego nastoletnich lat, a tu dupox, dopiero bebeszek mi rośnie haha ![]() ========================= ================ Debrah, jesteś jeszcze? Kurczę, mam pytanie, strasznie jestem ciekawska , bo siedzę jeszcze na innym forum i słyszę bardzo różne ceny za 3D. Twoje połówkowe usg było 3D i masz filmik, mogłabyś napisać ile za to zapłaciłaś?W ogóle to jedna dziewczyna ,która tam jest ma już synka i jest w ciąży jak my, dała 300zł (!) i miała w 1 ciąży 2 x 3D w 22tyg. i w 32 zdaje się. Ona twierdzi, że pierwszy termin był za szybki ,bo dziecko za małe.. i pokazała beznadziejne faktycznie zdjęcia; a ja po tym, jak zobaczyłam zdjęcie Twojej Amelci mogłabym się z nią kłócić, że są dobre zdjęcia tylko musi być dobry lekarz i ułożenie dziecka! Zulą mi tam wręcz by pokazać zdjęcie skoro w 21 tyg. i wg mnie śliczne, ale bez Twojej zgody im nie będę pokazywać Twojej kruszynki (chyba, że nie masz nic przeciwko by uświadomić inne babki i udowodnić, że SIĘ DA dostać ładne wyraźne foto z 21 tyg. ciąży )
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma mnie?? Toż to byłam Przypatrz się no dobrze
|
|
|
#3064 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamba - witaj u nas. Ja się witam i zarazem żegnam. Idę spać. Pa kochane.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
|
|
|
#3065 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaaa mam Cię! Ślepota na starość mnie bierze chyba
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeeee tam,żadna starość!!! W ciąży podobno takie i inne cuda się dzieją eheh nie zdziw się jak kiedyś znajdziesz słoik z kawą w lodówce, albo co innego ehheh Dobranoc dziewczyny!
|
|
|
#3067 |
|
Raczkowanie
|
heloł,
właśnie wróciłam z wakcaji,na których pracowaliśmy z mężem nad potomkiem (znowu)...i teraz czekam by zrobić test,ale to dopiero za jakiś tydzien....a problem mam taki,że wróciłam mega przeziębiona i nie wiem czy coś moge zażyć? Przy okazji z basenu przywlekłam jakieś grzybki prawdopodobnie-no maskakra jakas... ktoś ma pojęcie co zrobiić?? Czy to juz jest ten czas,kiedy nic moge zażyć ani się posmarować??? ratujcie komentarzem... |
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Dziewczyny ja jem śniadanie i uciekam do gina
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3069 |
|
Rozeznanie
|
Witam poniedziałkowo!
Weekend spędziliśmy na "domowo" Brakowało mi takiego leniuchowania. Ostatnimi czasy cały czas, gdzieś jeźdźiliśmy albo jakieś ipmpezy były także nam się należało. Tż jeszcze mi się troszkę rozchorował więc trzeba było się im opiekować. Magdammm gratuluje decyzji, czyżby to była ta niespodzianka, którą Tż planował dla Ciebie? ![]() Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#3070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Spokojnie możesz coś wziąść na to przeziębienie. Po pierwsze podobno dla maluszka są gorsze zarazki i choroba panująca w Twoim organiźmie niż jakiś lek, a po drugie przez pierwsze 2 tygodnie maluszka odżywia ciałko żółte bo nie ma łożyska jeszcze i dziecko nie jest z Tobą połączone ![]() A Ty jesteś tydzień przed testem także spokojnie!!! Na grzybka to nie pomoge, może Nystatyna dowcipnie Ale z tym to do gina idź![]() Cytat:
Witam dziewczyny! ![]() Ja jeszcze tradycyjnie w wyrku, ale już po porannej kawce ![]() Dzisiaj 24dc. Ja wiem,że nic z tego nie będzie bo czuję się identycznie jak co miesiąc przed@, ale mimo wszystko niech te dni już szybciej lecą,ta niepewność się skończy i zaczniemy przytulanka znowu
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
Bry
oficjalnie rozpoczęłam kolejny cykl starań Dzastin poproszę o zmianę Idę się upić...
|
#3072 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Zimno! I powiem Wam coś .. Wczoraj wieczorem zaskoczyła mnie kota ... Nigdy wcześniej tego nie robiła, a wczoraj położyła mi się na brzuchu. Zwykle kładła się obok, a po "człowieku" chodziła tylko jak chciała przejść na drugą stronę. Czytałam, że koty mogą coś wyczuwać i znowu się nakręcę jak głupia.Eeeh
|
#3074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
No to witam w klubie U mnie małpy nadal brak. Dziś myślałam z rana że już jest bo tak mokro mi było a tu kicha. 35Dc Nie pamiętam żebym kiedyś miała tak długi cykl. Najdłuższy w moim życiu do tej pory miał 24 dni Szyjkę próbowałam badać dzisiaj jest wysoko. Ciężko było mi ją dosięgnąć i jest miękka Co do testu to planuje go zrobić dzisiaj jak kupię test.---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Kto wie kto wie Szkoda że ja nie mam kota
|
|
#3075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3076 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kotek mówisz![]() Czekamy czekamy, jeszcze kilka dni i test ![]() Cytat:
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Ej dziewczyny u was też wszystko takie zminimalizowan? Ledwo literki widzę
|
#3078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- U mnie jest ok |
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie boję się
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też ok z literkami
![]() Testuj babooooooooooooooooo:cmok :
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Testuuuj!
albo kolejna głupota do nakręcania się.Sierściuchy są super, jak masz warunki to przygarnij jakiegoś ![]() Cytat:
![]() Kicia W ogóle TŻ się śmieje, że się ze mną zsynchronizowała, jak miałam owu mniej więcej to jej się też wkręciło (nie jest sterylizowana, w sumie może trzeba pomyśleć).Miauczy w nocy,, wystawia tyłek itp, a do mnie się cholernie łasi. TŻta olewa. Co najlepsze, to jego kot
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Za testuje. Po prostu jakoś nie chce mi się wierzyć że mogło się udać chciałabym tak bardzo ale z drugiej strony się boję. Nie chce się zawieść na prawdę. Tym razem już raczej wynik będzie pewny na stówę. Nie rozumiem tylko mojej temperatury wczoraj spadła do 36,7 i dzisiaj utrzymuje się na tym samym poziomie. Można fioła dostać
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kwitka13 w takim razie trzymamy kciuki za kolejny
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
MarudexuS U mnie nie było by problemu z kotem mój Tż uwielbia ja osobiście wolę psy
No ale koty też ujdą tylko na razie ciężko z miejscem może jak współlokatorzy się obudzą i zaczną szukać czegoś dla siebie to wtedy ale podejrzewam że nie szybko to nastąpi chyba że oznajmię im cudowną nowinę o potomku Wtedy to ich sami ładnie wyprosimy.---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Najpierw muszę kupić. Dopiero po kursie wam coś powiem więc wieczorem niestety sama już się niecierpliwię
|
|
#3085 |
|
Raczkowanie
|
Witam wpadlam sie przywitac byscie nie myslaly ze sie obrazilam. Mialam nieplanoeany wyjazd dlayego mnie nie bylo. Ale pomalu jutro wejde i nadrobie zaleglosci u mnie 40dc i brak@ jutro yestuje ponownie a w czwartek gin mam nadzieje ze beda dwie bo inaczej bede sie martwic co jest nie tak. Milego dnis i do jutra
|
#3086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dŻEM DOBRY!!!
witam po weekendzie ![]() Ja spakowana, dziś jedziemy do rodziców psa zawieźć....stresuje sie hehehe jak zawsze lotem! Cytat:
Ooooo kolejna szczecinianka...super ![]() Gipiurka bedzie do teo pasować jeszcze... ![]() Cytat:
Wez apap i do łozka. N a grzybki chyba mozna clotrimazolum....:rolleye s: Cytat:
Cytat:
Moj kotopies tez sie kład na moj brzuch - wiedziałam, ze wyczuwa.. I miał rację..byłam w ciązy. Dla zrozumienia mam psa ale ma nature kocia i nie szczeka
|
||||
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to pozostaje mi życzyć Ci spokojnego lotu i mega wypasionych wakacji,bzykania gdzie popadnie i wracaj tu z pasażerem!!!
|
|
|
#3088 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki,,,nie zdazylam Was nadrobic po 4 dniach mojej nieobecnosci... ale nadrabiam, nadrabiam....
![]() poki co jestem w .... 33dc, 10 dniu fazy lutealnej i .. 11 dni po ostanim bzykanku :P a i 8 dni bez duphastonu. testa robilam w sobote..ale to poprostu moja natura niecierpliwa sie odzywala. I kreska bo OCZYWISCIE za wczesnie ![]() ![]() nie wiem kiedy powinnam zrobic testa teraz..nie moge patrzec na osotanie cykle bo trwaly mega dlugo.... 55dni.... na syzbkiegho napisze ze zkolenie , na ktorym bylam bylo mega fajne ...i szkolenie i caly pobyt ( bo to z noclegiem )
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super że szkolenie udane To może powtórz jutro z rana test? Może akurat coś jest na rzeczy Ja zaczynam się czuć dziwnie. Żołądek mnie boli cały czas i jakoś tak nie dobrze mi Boje się że to opóźnienie niestety na skutek jakieś choroby jednak jest. Nic kompletnie nic na @ nie wskazuje teraz a skoro już powinna być albo jak już się spóźnia na dniach się pojawić to jakieś plamienia bym już chyba powinna mieć tak jak w ostatnich cyklach było plamienie już tydz przed @. Sama nie wiem denerwuje mnie to wszystko. Teraz tylko jakieś dziwne uczucie w dole brzucha mam. Nie boli raczej tak grzeje...
|
|
#3090 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witam się poniedziałkowo ![]() Na dziś wzięłam sobie urlop Nadrobiłam Was, na szczęscie nie było tego dużo więc dałam radę. ![]() Mnie wczoraj jajniki bolały i mam mega mokro ale to za wcześnie na owu bo dziś 14 dc a ja mam przeważnie ok 20dc. I właśnie dziś biorę 1 tabletkę dupka... Tymczasem zabieram sie za małą ogarkę
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Ślub brałam w 2005 roku mając niespełna 19lat i będąc w ciąży:P Oczywiście mimo młodego wieku mały został "zrobiony" z premedytacją,że tak powiem,ślub i reszta też
Ty nie marnowałaś życia, wcześniej odpoczniesz po odchowaniu dzieciaczków hehe
, bo siedzę jeszcze na innym forum i słyszę bardzo różne ceny za 3D. Twoje połówkowe usg było 3D i masz filmik, mogłabyś napisać ile za to zapłaciłaś?

Szyjkę próbowałam badać dzisiaj jest wysoko. Ciężko było mi ją dosięgnąć i jest miękka

(nie jest sterylizowana, w sumie może trzeba pomyśleć).