|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Czesc laski :P Pogoda srednia u mnie- slonce za chmurami to nie ma co sie opalac, ale nie placze z tego powodu :P
Wczoraj bylam na wycieczce w Barcelonie- piekne miasto- zapewne kiedys wroce :P Dzaga a ja ci powiem ze tak to jest jak sie za bardzo komus w tylek wchodzi Ja wiem, ze chcesz mu pomoc, ale prawda jest taka, ze jak sama sie nie poszanujesz to nikt cie nie poszanuje. Widzi, ze robisz obiadki, kanapki itd. to zacznie to wykorzystywac. Olej to i niech raz przyjdzie na niegotowe bo ty akurat chcialas odpoczywac- wiele jest takich zwiazkow, gdzie on pracuje, a ona po prostu lezy w domu lecz on nawet jednego zlego slowa nie powie, a wrecz wychwala ja pod niebiosa. Nie mowie ze twoj TZ taki jest zly postaraj sie do niego dotrzec i jakos to bedzie ustalcie jakies warunki i tyle przeciez na weekendy sie moze spotykac i popic :p Monika mojej kolezanki mama jest po 40 (42 czy cos takiego) i teraz jest w ciazy- bardzo chcieli miec jeszcze jedno dziecko. Najstarsza ich corka jest wlasnie w moim wieku, czyli 18 i maja syna ale ma z 5 lat. Wiec duze roznice wieku. Ale wiem, ze pierwsze dziecko poronila i rok temu przed wakacjami miala urodzic, ale dziecko podczas porodu zmarlo strasznie to przezyli i lekarze nie dawali jej szansy na nastepne, ale sie udalo. Kobieta wyglada na mloda i nie wydaje mi sie teraz to juz takim problemem powoli jakos sie kobiety przestawiaja na te pozniejsze rodzenie. Moja mama mnie urodzila jak miala 34- bylam typowa wpadka Bo moich braci jak miala 22 i 24 :P Ja to wiem ze przed 25 nie chce dzieci a potem to ok. 30 chcialabym zaczac ciag rodzenia hahaha ale jak bedzie to bedzie :P Zoska ja wlasnie mam malutki telefon (kwadratowa motorolle, ktora troche wczoraj zalalam ) i ciezko cokolwiek zobaczyc, a mam wifi w hotelu- szkoda ze nie wzielam kompa. Ale tacie konczy sie umowa i ma lepsze warunki to chyba wezme nowego samsunga lub sony z takim wielkim wyswietlaczem A teraz siedze w kafejce- za godzine mam 1euro to nie ma tragedii :PW ogole przeszlam dzis cala taka wielka ulice szukajac czegos dla mojego bratanka ale nic nie znalazlam za fajnego. Jakby co to zawsze na lotniskach sa wielkie strefy gdzie sa oryginalne sklepy to cos wybierzemy mysle ze terminal dla turystow jest dobrze wyposazony za to sobie znalazlam kilka rzeczy i musze tate z jego karta zaciagnac marzy mi sie skorzana kurtka, ale ciezko go bedzie do niej przekonac :P predzej w polsce kupie Dobra laski :P raczej sie odezwe dopiero jak wroce we wtorek choc zobacze, bo w domu moge byc dopiero po 18, bo jestem umowiona po szkole na korki... masakra :P
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Noo zobaczę co się dziś urodzi Póki co jestem sama w domu. Wróciłam z Biedry, nakupiłam 2 siaty i pełen plecak produktów Mam produkty na rosół, na sałatkę, na deser ![]() Jednak wcześniej idę wyprać sobie bluzki i sweterki, bo później na roku nie będę miała czasu, tylko po jednym/jednej będę prać (bo piorę ręcznie). Także zmykam...Kupiłam jakiś Biedronkowy płyn do płukania inny niż zawsze (zawsze brałam Milan, a teraz wzięłam Eden - chyba podróba Silana Perfumelle). Mam nadzieję że wszystko będzie bosko pachniało
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-22 o 13:14 |
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
Monia, ja się z Tobą zgadzam, za dobre serce ma nasza Dzaga
Nagrałam sobie skalpel, zobaczę wieczorem, co to za cudo... Może będę ćwiczyć, tylko, że ja taka leniwa jestem
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja jakoś bez humoru jestem, dlatego się zbytnio nie udzielam. Pogoda okropna, wychodzić się nie chce na zewnątrz ale byłam dzisiaj zmuszona, bo byliśmy na rynku kupić walizkę i kilka potrzebnych rzeczy na wyjazd. Wyszliśmy po 8, wróciliśmy o 13... wróciłam głodna jak wilk a jak już zrobiłam obiad to mi się jeść odechciało cały dzień czuję się przejedzona, nie wiem czym ![]() Śliczny ![]() Nie Cytat:
dzisiaj jeszcze raz je przymierzałam ![]() ale zauważyłam, że czubek tak się błyszczy jakby już ten zamsz się ścierał u Ciebie też tak jest? Boję się, że kilka wyjść i zrobią się niefajne w wyglądzie Aaa przymierzałam dzisiaj te a'la Emu w Daichmanie powiem Wam, że nawet mi się spodobały a wcześniej byłam totalnie anty bo one są takie aseksowne takie ciapaki ale ciepłe i wygodne! Coś pisałyście o nich ostatnio, która miała z nimi do czynienia? Coctail, nie Ty? Trwałe są czy raczej nie? ![]() I co, fajny ten Astor? Bo ja lubię próbować nowych ![]() Cytat:
uuu, szkoda, że Wam się pogoda nie poszczęściła
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trzymam mocno kciuki za Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
myślę, że tylko szczera rozmowa jest rozwiązaniem. Może rzeczywiście jesteś dla niego za dobra? pomyśl czasem o sobie Kochana mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnicie i TŻ weźmie sobie do serca Twoje obawy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętacie jak mówiłam, że kupiłam oryginalne tak sie wkurzyłam bo mi napisali, że to była ostatnia para tego rozmiaru i że buty nie nadają sie do użytku i czekam na zwrot kasy także emu nie bedzie :beczy: Ja przyjechałam do domu wczoraj. Ale byłam z koleżankami sie spotkać to nawet nie pisałam. A teraz siedze w domu pod kocykiem, bo zimno a jeszcze nie grzeją ![]() Wczoraj jak gadałam z koleżanką to sie zapierałam, że póki co nie odwiedze fryzjera bo ledwo co mi wlosy odrosły po obcięciu. A dzisiaj stwierdziłam że chociaż podetne końcówki i takim sposobem ide w poniedzialek do fryzjera. Tż mnie namawia na grzywke a ja nie wiem może pomożecie ? Tak ślicznie jak Dzaga to mi chyba nie bedzie
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-09-22 o 18:46 |
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedzialam ze tak bedzie!
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
heroine
hej!! tak, chce wszystko skonczyc przed zima Też sie cieszę, w końcu cos sie zmienia w moim zyciu do studniowki jeszcze 5 miesiecy, bo jest dopiero 2 lutego wiec mam czas Monia dziekuje nie poddawam się biegam 3-4 razy w tygodniu,bo tez duzo nauki i nie moge codziennie odzywiam sie zdrowo, musze znow zaczac duzo pic, bo teraz w ogole nie pijedzaga Na pewno wszystko sie jakos ulozy, musisz z nim porozmawiac jak bedzie trzezwy, moze ma gorsze dni, ale powinien Ci powiedziec o problemach, przeciez jestescie razem, ufacie sobie, nie rozumiem go ... a Faceci mowia, ze my jestesmy bardziej skomplikowane i trudno nas zrozumiec musisz to jakos przetrwac i probowac ciagle z nim rozmawiac, a w najgorszym wypadku postawic mu jakis warunek jakos wszystko sie ulozy, musisz byc dobrej mysli![]() ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Patiuszka, Monia, dziękuję
Może i tak...Ale on też nie jest złym człowiekiem, wręcz przeciwnie. Wyobraźcie sobie jak to jest spać przez 3h a przez resztę doby pracować... Nie miałabym serca zwalać jeszcze na niego domowe obowiązki, bo wiem, że on nie robi tego dla siebie, tylko dla nas (z naciskiem na "mnie"). Ostatecznie pogadaliśmy, dłuuugo dłuuuugo...i jakoś sobie wszystko wyjaśniliśmy. Obiecał mi mówić o problemach, powiedział, że obecnie żadnych nie ma, że jet ze mną szczęśliwy, że mu głupio i wstyd że w ogóle powiedział o tym "czubku nosa" bo wie że to co robię w domu oraz te całe moje studia, doktorat, to też nie jest tylko dla mnie, ale z myślą o lepszej przyszłości...Co do alko, powiedział, że wypił 2 kieliszki i miało to miejsce tylko 2 x w tym tygodniu, było zimno (bo tak jak pisałam w nocy musi pilnować magazynu) plus raz te urodziny kolegi i to było tak na rozgrzanie Powiedziałam mu o moich obawach, że do czego takie 2 kieliszki tu i tam mogą prowadzić, powiedział, że jest tego świadomy i że zamieni te kielonki na gorącą herbatę.No i na koniec powiedział, że mówi mi o wszystkim, bo chyba tego od niego oczekuję. Że nie chce ukrywać że pił, a mówić że tego nie zrobił. Cocktail, Tobie będzie na 100% ładnie z grzywką! Nawet ładniej niż mi! Masz takie wyraziste oczy i usta, naprawdęja to się chowam! I masz piękne włosyyy! Nie wiem czy oglądasz Bitwę na Głosy ale to w necie sobie popatrzysz jeśli nie. Bo teraz Jula zrobiła sobie grzywkę (mówię że skopiowała ode mnie Zoooosia, widzisz, pogoda jest taka wredna Bo akurat trafiłam tam na ulewy ![]() Ale już następnym razem jak pojechałam to może tylko parę razy (wprawdzie przez okres 3 m-cy) padał deszcz ![]() Wiem że to nie to samo - ale trochę zobaczyliście, odpoczęliście, pojedliście. Ja poza UK nigdzie nie byłam więc i tak cieszyłabym się jak głupia ![]() No a ja dziś do 9 pospałam dacie wiarę I nie wiem co dziś robimy. TŻ jeszcze drzemie i budzi się co parę minut na łyk kawy A ja pewnie idę po owsiankę. Wczoraj ciupaliśmy w GTA, dziś może też I pewnie tradycyjny niedzielny megadłuuugi spacer Chce mi się jakiegoś ciacha ale nie chce mi się piec. Ale może zrobię malutką chatkę puchatka. Wczoraj kupiłam 10dag markiz to do kawy były. Ale mi się chce ciacha z prawdziwego zdarzenia
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba chciałaś powiedzieć, że ja sie przy Tobie schowam. Weź Ty taka laska jesteś, że nawet sie nie kłóć ! Zaraz włącze sobie bitwe bo nie zdążyłam na powtórke ![]() Dzisiaj musze sobie zrobić małe spa, trzeba wydepilowac nogi w końcu złapie na wosk
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu takie pustki nie ma z kim pogadać
|
|
|
|
#4544 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, wiem że rzadko tu zaglądam i może mnie nie pamiętacie. Przyszłam napisać, że udało mi się dojść do prawidłowego BMI, odkąd tutaj zaczęłam się udzielać minęło 10 kg
Pozdrawiam was serdecznie i dalszej motywacji co jakiś czas będę zaglądać, bo niestety ale i tak jest jeszcze co zrzucać ^^'
|
|
|
|
#4545 |
|
Wtajemniczenie
|
WItam... Jak mnie tu daaawno nie było, aż 3 dni;p
dzaga ja tez sie pokłóciłąm z moim Tż. U mnie jest raczej tak że ja bym chciała zeby on mi pomagał. Wczoraj wszystko sama robilam obiad, do obiadu i po obiedzie. Wkurzylam sie i mu powiedzialam ze zachowuje sie jak królewicz i mógl by mi pomóc, a nie tylko TV. 2 raz pokłócilismy się o pasy w samochodzie. On nigdy ich mnie zapina. Jak ja mu zwracam uwage to sie strasznie wpienia i krzyczy ze go ustawiam ze nie lubi ze mna jezdzic. Tłumacze mu ze to chodzi o bezpieczeństwo, a on dalej swoje ze go to krempuje. Juz raz miał poważny wypadek i cudem wyszeł z życiem, jeden z pasażerów nie zapiął pasów i zginął. Mój chłopak niestety nic z tego nie wyciągnął żadnej lekcji. Znowu był dym... już przywykłam do tego.
|
#4546 |
|
Zadomowienie
|
No rzeczywiście dziewczyny pustki tutaj straszne.
Ja przez weekend tak poszalałam,że wolę nie wchodzic na wagę
![]() Dżaga jak tam ten płyn z Biedry?Ja piorę w Lenor Perfumelle,a pisałaś że podobny?Jest 2l.czy 1l.?Mielnus Szkoda,że tak się żrecie,no ale z tymi pasami to masz rację ![]()
|
|
#4547 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
Ale mi weekend szybko zleciał! nawet nie wiem co robiłam bo to tak szybko wszystko trwało Wczoraj byliśmy w lesie i szukaliśmy grzybów ale nic nie ma :/ nawet muchomorów nie ma więc to jeszcze nie sezon na grzyby :/ ale pachnie pięknie grzybami w lesie! tylko żadnych nie ma ![]() Byłam dziś na kursie pierwszy dzień! w nocy spać nie mogłam z wrażenia wstałam o 6:30 już. Zawiozłam dzieci rano do przedszkola i o 8:30 poszłam na kurs. Oczywiście połowa osób nie przyszła więc siedzieliśmy i czekaliśmy do 10 aż reszta się zjawi... W końcu zjawili się spóźnialscy i zaczeliśmy zajęcia. Moją nauczycielką jest ta polka o której Wam kiedyś pisałam, teraz to już moja koleżanka dobra siedzę koło jej biurka i jak jest przerwa to cały czas gadamy sobie W grupie jest 10 osób - jedna ukrainka, dwie z Bułgarii, dwie babki z Turcji, dwóch chłopaków z Syrii, dwóch facetów z Turcji i jeden z Grecji no i ja z Polski także jest wesoło oni co prawda rozmawiać umieją troche po niemiecku ale pisać w ogóle nie umieją i nawet alfabetu nie znają. Dzisiaj więc uczyliśmy się literek hahaha troche się czułam jak na kursie dla nienormalnych ale spoko Wszyscy nauczą się literek i zaczniemy normalniejsze zajęcia Ogólnie jest wesoło Odebrałam dzieci z przedszkola o 14stej, dałam im obiad i teraz sobie grają w gre na kompie a ja leże w wyrze u nas dziś bardzo ciepło ale tak wiatr wieje że masakra! ledwo na nogach można stać! czekam na męża, za 1,5 godziny wróci z pracy W ogóle to mam taki apetyt że masakra a to przez nadchodzący okres. Jeszcze jedna tabletka mi została i będzie przerwa. Zawsze pod koniec opakowania mam ataki na jedzenie. Na wagę nawet nie wchodzę bo się załamię pewnie. Może po okresie z tydzień się odważę......---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() Po co Ci walizka? jaki wyjazd? bo nie kojarzę o co chodzi ![]() Cytat:
jakby był sam zamsz na czubku to szybko by się zdarł. A to tak zrobili że jest mega trwałe i fajnie też wygląda beznadzieja :/ straszny jest!!! gęsty i bardzo ciężko się go nakłada. W ogóle to wchodzi w pory i widać to strasznie! Ogólnie widać go na buzi, tworzy nienaturalną warstwę i w dodatku taką brzydką - niegładką. Na suchych partiach skóry strasznie wygląda.... masakra! wróciłam do wcześniejszego podkładu z Max Factora ale on jest bardzo nie trwały, szybko znika z buzi i dlatego będę musiała iść znowu kupić nowy podkład ale nie będę już testować! wrócę do swojego starego podkładu Astora Mattitude HD bo był najlepszy ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- yhy
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Heloooł
Kurde, gdzieś nie mam o czym pisać wiecie. Nic takiego nie robię. Wczoraj calutki dzień naginaliśmy w GTA, gdzieś między czasie wpadły posiłki i wieczorem skalpel. Dziś byłam w pracy - poszłam zapoznać się ze szkołą, z tablicą interaktywną, zapytać o książki, itp.I dowiedziałam się że 6.10 jest spotkanie dla nowych lektorów a ja wtedy miałam iść na chrzciny do siostry TŻ, ale chyba nie pójdę Byłam w Tesco, myślałam, że kupię torebkę (widziałam piękną u jednej bloggerki, ale może była z ubiegłego roku, nie wiem...pisała że z FF). Miałam kupić siemię lniane i kurde zapomniałam ), daktyle i bułkę i jogurt na drogę ![]() Poodpisuję Wam i sobie serial trzasnę Świetny ten Hart of Dixie ![]() Cocktail, noo cisza. Ja się spodziewałam więcej do nadrobienia. Ale wydaje mi się że to trochę przez to że rok szkolny się rozkręcił i nie każdy ma czas na regularne pisanie Moja grzywka jakoś się przyzwyczaiła. A też bałam się że będzie się wykrzywiać. Jak jest lekko skrzywiona to po prostu pryskam po niej wodą i suszę i elegancko Ale chyba już ją muszę podciąć (a przecież z 3 tyg temu ścinałam). Mogłabym poprosić TŻ ale mam cieniowaną i boję się że mi coś spsuje I będzie płacz ![]() Ciekawe ile taka przyjemność - samo podcięcie. Ktoś tu na forum ma grzywkę bo mi ktoś pisał to ta osoba mogłaby się wypowiedzieć ![]() Meg, hej! 10kg to bardzo dużo! Gratuluję! ![]() Mielnus, nie wiem czemu te chłopy tak tych pasów nie lubią Ja mojego też zawsze musiałam upominać, ale zapinał...Co do tych obowiązków...Ja ogólnie jak czytam to co piszesz to mam wrażenie że czekasz do ostatniej chwili i dopiero jak coś Ci nie będzie pasowało w TŻ to wybuchasz. Rozmawiałaś z nim o obowiązkach? Co powiedział? Faceci myślą inaczej serio. Często jak nie powie się takiemu jak chłopu na miedzy że "Jest tak i tak, co z tym robimy" to nie zajarzy U nas tak jak zawsze piszę, zawsze szukamy kompromisu. Pod kątem finansów, zakupów, sprzątania, gotowania, itp. Np. jeśli chodzi o gotowanie mamy ustalone: jedno gotuje, drugie zmywa - i wtedy nie ma żadnych wymówek. Przy sprzątaniu to ja wolę ścierać kurze, czyścić łazienkę itp. bo TŻ po prostu robi wszystko na odwal, więc on zawsze odkurza podłogi i je zmywa. Ale to naprawdę efekt rozmów, ustaleń...Samo z siebie się nie weźmie Like a women, wiesz cooo, świetny jest! Ja nie wiem jak te Silany (tzn. już dawno miałam i nie pamiętam) pod kątem tej "koncentracji" zapachu. Ale chyba jakościowo nie odbiega. Ten Milan jest o wiele gorszy, słabiej pachnie. A dziś nałożyłam bluzkę która zdjęłam z suszarki to cały czas czułam ten zapach. Tam do wyboru były 3 zapachy że tak powiem regularne i 2 (chyba) limitki. Te limitki mają dość mocny zapach w butelce, ale już po wypłukaniu ciuchy pięknie pachną. Za 8zł polecam! 2l Monika, ja też tak mam że spać nie mogę jak na drugi dzień czeka mnie coś super lub cos przełomowego No to fajna ekipa. Super że się z lektorką dogadałaś I fajnie że jest Polką. Zawsze to raźniej. A jest z tego miasta w którym Ty mieszkasz czy jakoś dojeżdża?Ja też miałam apetyt w weekend, ale jakoś szukałam zajęcia żeby nie jeść. Ale straaaasznie chce mi się pieczonego ciacha. Może na chrzcinach w niedzielę pojem ![]() I też czekam na @ ale coś przyjść nie może
|
|
#4549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do płynu to kupię na pewno,bo ten Lenor to juz nie jest taki jak kiedyś
![]() Dziewczyny gdzie Wy wszystkie jesteście?Jak czytam powszednie części to poznać wątku nie mogę. ![]() Dzisiaj z trudem zachowuje umiar w jedzeniu,eh ciężko się przestawić. -1/2 grahamki z serkiem i pomidorem -to samo -5 pierożków -jabłko -jogurt FruVita-nie mam nic innego ![]()
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Straszne tu pustki
![]() A ja byłam dzisiaj u fryzjera i jestem wkurzona ![]() Co do diety to nawet sie nie wypowiadam miałam @ i robiłam za odkurzacz
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz tak mnie babka ostrzygła,nie dość że za krótko,to jeszcze krzywo.Tak ją ochrzaniłam,że chyba ślepa jest i powinna lalki strzyc,a nie ludzi,bo ja sama i to po pijaku bym sie lepiej obcięła i wyszłam nie płacąc!
|
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
dzaga on powinien wiedziec ze fajnie jest pomagac, tymabrdziej ze tylko raz na jakis czas. Ja zawsze przy nim skacze, a on się przyzwyczaił chyba. To fakt że czasem wybucham, ale staram sie tego już nie robić. On jest pomocny, dobry człowiek. Tylko ze w niedziele to wolał TV oglądac i leżeć na kanapie, a pozniej marudził że ja cały czas coś musze robic zamiast z nim posiedziec.
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystając z okazji, że jestem w domu chciałam isc na aerobik
Z dobrym nastawieniem pojechałam a tam co ? Zajecia odwolane a takie miałam chęci poćwiczyć
|
|
|
|
#4554 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Siama
![]() No cicho to strasznie jak nie nasz wątek u mnie dalej humoru brak, jakaś bez sił chodzę ostatnio... dobrze, że urlop zbliża się wielkimi krokami ![]() Cytat:
uuuu, szkoda a gdzie indziej nie patrzyłaś? ![]() Cytat:
zimno, że nie wiem gdzie się wcisnąć, w co się ubrać ![]() normalnie zamarzam Ooo, muszę się rozejrzeć ![]() Cytat:
I jak, jesteście już na ziemi ojczystej? odezwij się i może jakieś zdjęcia zapodaj ![]() Cytat:
super, że masz taki zapał ![]() Cytat:
pamiętamy no i odzywaj się częściej
|
|||||
|
|
|
#4555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak międzynarodowo no i fajnie, że babeczka prowadząca to Polka zawsze to ktoś "swój" ![]() a widzisz, dzisiaj u nas było w miarę ładnie Ja też jestem przed @ 37 dzień cyklu, a tu dalej nic w sumie to już się powinnam przyzwyczaić... No jak to po co? przecież wyjeżdżam do Francji będę bliżej Ciebie już się nie mogę doczekać tego urlopu ![]() Cytat:
ale ogólnie buty są świetne albo, że planuję kradzież Cytat:
jednak zostanę przy Revlonie i nic nie będę nowego testować
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-09-24 o 20:20 |
|||
|
|
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo to czekamy na fotorelacje z urlopu Ja sobie zamówiłam probki mineralnego do testowania zobaczymy ale chyba revlonu nie przebije
|
||
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjj, może jeszcze będzie okazja ![]() yyyy, jasne Co do fotek, to nie wiem czy będą, bo gdzieś posiałam ładowarkę do aparatu nie mam jej w mieszkaniu Ja muszę zamówić, bo właśnie mi się kończy zresztą tusz do rzęs też ahh, te wydatki... ;/
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Ja wiem, ze chcesz mu pomoc, ale prawda jest taka, ze jak sama sie nie poszanujesz to nikt cie nie poszanuje. Widzi, ze robisz obiadki, kanapki itd. to zacznie to wykorzystywac. Olej to i niech raz przyjdzie na niegotowe bo ty akurat chcialas odpoczywac- wiele jest takich zwiazkow, gdzie on pracuje, a ona po prostu lezy w domu lecz on nawet jednego zlego slowa nie powie, a wrecz wychwala ja pod niebiosa. Nie mowie ze twoj TZ taki jest zly
postaraj sie do niego dotrzec i jakos to bedzie
strasznie to przezyli i lekarze nie dawali jej szansy na nastepne, ale sie udalo. Kobieta wyglada na mloda i nie wydaje mi sie teraz to juz takim problemem 

a jak już zrobiłam obiad to mi się jeść odechciało
cały dzień czuję się przejedzona, nie wiem czym 
a wcześniej byłam totalnie anty 

Może i tak...Ale on też nie jest złym człowiekiem, wręcz przeciwnie. Wyobraźcie sobie jak to jest spać przez 3h a przez resztę doby pracować...
I nie wiem co dziś robimy. TŻ jeszcze drzemie i budzi się co parę minut na łyk kawy
A ja pewnie idę po owsiankę. Wczoraj ciupaliśmy w GTA, dziś może też 

zresztą tusz do rzęs też