|
|
#2911 |
|
Konto usunięte
|
Jak już wolałabym polskich książek zyskać heh
![]() Poza tym niestety ale nawet jak napisze ze wymianka z UK to pisza bo nie czytaja a potem sie dziwia i narzekaja ze wysyłać sie nie opłaca |
|
|
|
#2912 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki mniej więcej jest koszt takiej paczki? Mam przyjaciółkę w USA, jak coś tam wysyłam to jest masakra, już jakiś czas temu ostatnio, nie wiem czy coś się pozmieniało, ale za list lotniczy to co 10g stawka rośnie...
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarza. Na szczęście nie jest to angina. Właściwie to nic mi nie jest, ale boli straszliwie.
|
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem ile z polski ale dla mnie wysłanie książki to koszt min 5-8 elżbiet
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa, właśnie zauważyłam jaką masz ilość postów
Piszesz przez sen też? Ale zauważyłam, że dziwnie, bo czasami pojawia się Twój post pod postem, a mi się robią tasiemce długie, nawet jak mam sporo cytatów.---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Jednej?!?!?!?!?! Ło matko i córko! Toż to rozbój w biały dzień! Pewnie więcej niż sama książka - na pewno zresztą..... Hehehe, żeby to się jeszcze na pensje listonoszy przekładało - u nas na poczcie było ostatnio ogłoszenie, że szukają na etat - za 1200 na rękę........
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
no wiec tak, potrzebne Ci: - makaron penne - losos wedzony (ale moze byc tez zwykly) - cebulka - pomidor - smietana 18% - bazylia, sol, pieprz, troche cukru Makaron gotujesz. Na patelni smazysz cebule, pomidorka pokrojonego w kostke (moga byc dwa jak lubisz). Mozesz je troche podusic pod przykrywka. Jak juz bedza miekkie to wtedy dodajesz lososia pokrojonego w kostke. Przyprawiasz. Po 5 minutach dodajesz smietane (ilosc w zaleznosci od gustu). Mieszasz wszystko z ugotowanym makaronem. Pychaaaaa Cytat:
Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2012-09-24 o 13:30 |
||
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie kliknęłam sobie "Bed rest" na allegro. Co do tych telefonów do iphone'y są takie estetyczne - ładny po prostu... No ale nie wiem jak z tą dotykowością....
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do świata żywych po weselichu przyszłej szwagierki
nie udało mi się nic przeczytać ;/
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosnie telefonow - chyba sie jednak nie skusze na zaden nowoczesny i dotykowy, tylko kupie w Polsce w komisie jakis normalny. az boje sie pomyslec co bedzie za kilka lat, wtedy to dopiero bede zacofana. |
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda... Cytat:
po prostu musisz się wyleżeć pod kocykiem z ciepłą herbatką i książką To najlepsza terapia |
||
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, od poniedziałku przed weselem ciężko było mi znaleźć czas na cokolwiek
Dziś dopiero może uda mi się coś poczytać
|
|
|
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
Przetłumaczyłam te dokumenty :brawo:
I skończyłam "Przebiegłą i niewinną" ! Mogę się zabrać za "Ludzi 8 dnia" ![]() Dziewczyny, którą powieść de Sade'a polecacie na początek?
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się stresuję - raz mam dzień totalnie bez objawów (jakbym nie była w ciąży), raz ledwo się czołgam - jak mi totalnie minęły jakiekolwiek objawy przez 2 dni w zeszłym tygodniu nagle to się zestresowałam, że dziecko nie żyje i dzwoniłam do gina - ale był poza miastem, powiedział, że na tym etapie mogą mi stopniowo mijać. Dziś ma dyżur, mam podjechać, wczoraj strasznie wymiotowałam, dziś wcale, ale słabo mi i spać mi się chce. Nie wiem czy truć mu d w szpitalu, za tydzień mam wizytę zaplanowaną i najważniejsze usg w ciąży.... Schizuję już, bo co mi się śni dziecko, to Down albo jakieś jeszcze gorsze wady.
Oglądałam na TVN film "Kobieta bez twarzy", potem TŻ mnie budził w nocy, bo krzyczałam w nocy przez sen, a śnił mi się jakiś koszmar w stylu "Dziecka Rosemary" ze mną w roli głównej.... Zwariuję....... W dodatku stres na każdym kroku, wczoraj dostaliśmy od rodziców mebel, którego nie chcemy - nie wiem po co to wymyślili. Nie chcą go oddać, a my nie chcemy go mieć..... Musimy się dziś wybrać i pogadać, bo nie wyobrażam sobie takich niespodzianek na dłuższą metę.......
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2928 |
|
Raczkowanie
|
miód owszem ale do herbaty letniej, bo gorąca zabija wszystkie jego właściwości lecznicze i antybakteryjne
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
racja
a herbatę z cytryną poleca się tylko przy gorączce, bo ona wychładza organizm rozgrzewa zwykła czarna, można soczki według uznania do niej dodawać najlepiej z czarnego bzu
|
|
#2931 |
|
BAN stały
|
Amazon Kindle 4 classic
. Moje nowe bejbe Już przeczytałam na nim swoją pierwszą książkę. Chcę!. Wyszło mi drugie zimno (opryszczka), a poprzednie ledwo zeszło... Coś jest nie tak chyba |
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
mocna, to Ty osłabiona musisz być mocno. Rutinoscorbin, owoce i białko.
|
|
#2933 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jak pisze z telefonu nie mogę wielocytowac i temu tak bo mogę tylko jedna osobę cytowav :/ |
|
|
|
|
#2934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A blackberry wygodny jak piszesz dużo smsow
|
|
|
|
|
#2935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak przeczytałam opis od razu mi sie ty nasunelas na myśl
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
co z tym Sade'm dziewczyny
co polecacie ;>
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytałam tylko "Nieszczęścia cnoty" czy coś takiego, już dawno temu, chyba nic nadzwyczajnego, no nawet tego nie pamiętam. Jakaś taka bardziej hardcore wersja "Niebezpiecznych związków"
|
#2938 |
|
BAN stały
|
O, dziękuję kochana. Zastosuję się do wskazówek... Choć znów zaczynam uczelniane życie w biegu. Dziś pomagałam przy konferencji geochemicznej... Jutro też. No a w poniedziałek powrót do chemicznego życia pełną parą...
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Poprawki prawie zaliczone (1 w toku) więc wracam do dyskusji :P Obecnie czytam 2 cz. Kwiatów na Poddaszu czyli Płatki na wietrze. Wciąga ale to co oni tam wyprawiają w tej książce przechodzi wszelkie pojęcie :O a i założyła sobie konto na lubimyczytac. pl wciąż uzupełniam listę przeczytanych książek. Wcześniej udzielałam się na biblionetce (http://www.biblionetka.pl/) ale widzę że tutaj jest i ładniej i ciekawiej i więcej ludzi ![]() [QUOTE=ekstramocna;3672296 5]Amazon Kindle 4 classic . Moje nowe bejbe Już przeczytałam na nim swoją pierwszą książkę. /QUOTE] mam dokładnie taki sam sprzęcik <3 btw jutro przyjeżdża do Warszawy Musso , dziewczyny z okolic wybieracie się?Kopiuje tekst zaproszenia dla zainteresowanych: "Zapraszamy na pokaz filmu „POTEM” oraz premierę książki „TELEFON OD ANIOŁA”. Gościem specjalnym będzie autor książki - Guillaume Musso. W trakcie wydarzenia zapewniamy możliwość zdobycia autografu autora oraz zakupu najnowszej książki pt. „TELEFON OD ANIOŁA” oraz książki „POTEM”. WSTĘP WOLNY dla osób które zgłoszą swój udział w spotkaniu. Potwierdzenie przybycia prosimy przesyłać na adres: walbatros@op.pl" |
|
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
nada13 , w grupie książkowej jest specjalny wątek o wydarzeniach, wrzuć to też tam
![]() gratuluję poprawek, bo sama miałam jedną ostrą na początku września i wiem co to znaczy ![]() "Płatki na wietrze" pragnę mieć, bo mam "Kwiaty...", ale nie wiem kiedy kupię. Na razie w planach zakupowych mam nową torbę z Nike na uczelnię (http://images.sklepy24.pl/64447193/1...ge-si-tote.jpg) i dysk przenośny na seriale :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

Piszesz przez sen też?
Ale zauważyłam, że dziwnie, bo czasami pojawia się Twój post pod postem, a mi się robią tasiemce długie, nawet jak mam sporo cytatów.

Szkoda...