|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Teraz to zaczynam się bać
Cytat:
|
|
#1712 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1713 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1714 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cześć
![]() Moja poczta znowu mnie wkurza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1715 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ba, usiłuję nadanżać za Red ![]() też się cieszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
łączę się, tu też za ciepło nie jest się śmiejemy że tylko na taką krioterapię NFZ "dał" kasę Cytat:
wypisali krzyczącą panią od Krzaków ), która też lubi wieczorem dłużej posiedzieć i razem się boimy kogo nam tu dokwaterują i jestem już po zabiegach, ćwiczeniach, badaniach czyli można ruszać w miasto
|
|
|
#1716 |
|
Piers do przodu
|
Taką miałam nadzieję, że jednak już szybciej działają ...
|
#1717 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1718 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
To czemu aspiryna pomaga?
Cytat:
oby ktoś sensowny
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1719 | |||
|
BAN stały
|
Czy ja na psychopatę wyglądam?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Moich mini Teosiek jeszcze nie ma, ktoś sobie kpiny urządza chyba
|
|||
|
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobra, żem zaopatrzona w medykamenty, mniód , sok malinowy.
i dałam ciała z kredytem, zapomniałam że pierwszą ratę mam większą niż kolejne i za mało przelałam forsy na konto, już mnie ścigli przez firmę windykacyjną, jeeeeju ale ze mnie snurek dostałam wezwanie od tej firmy do zapłaty, tymczasem bank sam sobie tę brakującą kwotę pobrał dzisiaj z konta. To już mi chyba dadzą spokój co nie?
|
|
#1721 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A Lucho chyba ma urodziny, co?
Najlepszego!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1722 | ||
|
BAN stały
|
Zdrowiej szybko!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weś, weś... ja naprawdę miałam pietra, cały czas żyję w nerwie Ciekawe po ilu latach człowiek przywka do kredytu
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb, skoro pobrali brakującą należność, to powinno być ok. Chyba, że zapomnisz o kolejnej racie
![]() Na wszelki wypadek przeszłabym się do banku i wyjaśniła sytuację. |
|
|
|
#1725 | |
|
BAN stały
|
No już dooobrzeee ![]() Cytat:
![]() --- Mi się przypomniało - siostra kupowała auto, które ubezpieczone było w firmie A. Jako, że poprzednie samochody ubezpieczone miała w firmie B, wymówiła firmie A umowę (a i sama firma B kontaktowała się ponoć z firmą A w tej sprawie). Jakiś tydzień temu przyszło pismo od firmy A właśnie, że siostra musi uregulować należność, ponad 900 zł. Zadzwoniła więc do firmy A, powiedziała, że wysyłała wypowiedzenie umowy listem poleconym, kazali więc podać nr z tego świstka pocztowego (wszystko trzeba trzymać na zaś, serio), po czym okazało się, że... faktycznie! Mają to wypowiedzenie, więc w związku z tym nie 900, a tylko nieco ponad 40 zł do zapłaty. Jeleni szukają normalnie
|
|
|
|
|
#1726 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1728 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie tak, gdyby jeszcze nie budzili o 6 rano, nie kazali spać już o 22 i nie prosili o rozebranie się do gaci i wypięcie zadu, to wakacje pełną gębą ![]() Cytat:
lepiej wyjaśnij sprawę zarówno w swoim banku jak i w tej firmie windykacyjnej Cytat:
Cytat:
i znajdują, też mieliśmy przeboje z taką firmą co niby wszystko przez tel. załatwisz (pisałam chyba?)Cytat:
zimno na mieście, szybko wróciłam
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
i muszę sobie kupić to
|
|
#1731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwoniłam... wszystko ok. Od terminu zapłaty nie mineło nawet 30 dni , więc to nawet nie tyle windykacja , co ta firma w imieniu banku "przypomina" czy też wyciska z ludzi co się opóźniają forse Ale jest to znana firma windykacyjna więc się wystrachałam mocno ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
w jusku tańszy ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- z okazji choroby i siedzenia na
|
|
#1732 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szykują się na niespłacaczy rat, pasażerów na gapę i handlujących przy drogach runem leśnym ![]() Cytat:
![]() Po prostu uśpili Twoją czujność, żebyś za granicę nie zwiała ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym chciała Mehareeeeeeeeeeeeees...
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze go dopadnę. Jest piękny Poza tym muszę też Dolcelisir poznać. |
|
|
|
|
#1737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U nas zawsze w niedzielę jest mięso jakieś (taka świecka tradycja), no i zazwyczaj starcza tego na dwa obiady, ino pyry trza obrać ![]() Eeee, mdlor taki
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Nindżopesz
|
Para wynajmujaca u nas mieszkanie wyprowadza sie i szukamy kogos nowego. Byla dzisiaj na ogledzinach jakas drobna blond wizazanka, ktora zajmuje sie sprzedaza perfum na Allegro i mieszka w Wawie - ciekawe kto zacz, moze znacie?
|
|
|
|
#1739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zazwyczaj niestarcza
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moge prać, sprzątać, gotować i pyskowac na nietopesza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-24 o 18:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

A piło się to kiedyś i bez "okazji" nawet

), która też lubi wieczorem dłużej posiedzieć i razem się boimy kogo nam tu dokwaterują 

oby ktoś sensowny

w jusku tańszy
U nas zawsze w niedzielę jest mięso jakieś (taka świecka tradycja), no i zazwyczaj starcza tego na dwa obiady, ino pyry trza obrać