|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uniwersytet Przyrodniczy- Poznań
a dziękuje a GI 1 to np . ćwiczenia sala normalna grupa 1 tak ?
a i mam jeszcze pytanie co oznacza tydzie A i B ?
'nie jesteś moją własnością,ja po prostu mam Ciebie". T. 24.01 Edytowane przez NieidealnaJa Czas edycji: 2012-09-24 o 18:20 |
|
|
|
|
#902 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielkie dzięki
|
|
|
#904 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bo mnie troche ten plan przeraził. A mam pytanko w planie jest napisany np. ekologia i ochrona środowiska s.1 to jesli niema żadnej adnotacji że ta sala jest w jakimś budynku na innej ulicy to znaczy że zajęcia są w głównym budynku ( Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi)
|
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tej sali to w maxie ( głównym budynku) sale wykładowe to A,B,C,D 1 kojarzę na Ogrodach |
|
|
|
|
|
#906 |
|
Przyczajenie
|
Ja już nie ogarniam :P To ogólne rozpoczęcie dla wszystkich wydziałów jest we wtorek tam na UAMie? a w różne dni, mają różne wydziały?
Wie ktoś może czy można zmieniać grupy ćwiczeniowe i laboratorium? Zależy mi na tym żeby się przenieść bo w innych grupach jest koleżanka z którą chciałybyśmy być w jednej grupie
|
|
|
|
|
#907 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Aha, to ja Ty miałaś jeszcze więcej przedmiotów to już sobie wyobrażam do której miałaś zajęcia. A to sale wykładowe tak jak napisałaś to A,B,C,D a np sala 158,268 ... to są sale w któej odbywają sie ćwiczenia I czy np przez pierwszy miesiąc są same wykłady czy np ćwiczenia sa juz w pierwszym tyg zajęć?![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#908 |
|
Przyczajenie
|
jest tutaj ktoś może z technologii żywności i żywienia człowieka?
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Czyli jak dobrze rozumiem, rozpoczęcie dla wszystkich jest 02.10... a termin spotkania zależy od wydziału? Naprawdę mi wstyd, bo jestem dorosła, a nie potrafię tego ogarnąć. Nie wiem z czego to wynika... czy z tego, że ja jestem taka tępa, czy strona UP jest taka uboga w informacje i mało czytelna...? A plan dla wydziału technologia żywności i żywienia człowieka to dla mnie czarna magia. Totalnie nie umiem tego czytać. Mógłby mi ktoś pomóc? http://www.foodsciences.edu.pl/uploa...em1%281%29.pdf i Jak to jest? Mam to całe spotkanie 1 października, a później normalnie po tym spotkaniu zajęcia? |
|
|
|
|
#909 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja się zastanawiałam nad nordic walking ale w zimie trochę kiepsko chodzić z kijkami po śniegu i lodzie chyba też się zdecyduje na któreś z tych
|
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ja cały czas czekam za planem ![]() Ja też nie moge tego ogarnąć, bo to wszystko odbywa się przez internet i tak jak mówisz strona UP jest mało czytelna
|
|
|
|
|
|
#911 |
|
Przyczajenie
|
jagoda1881 : na stronie wydziału.... i totalnie nie łapie o co w nim chodzi
a powie mi ktoś jak z tym rozpoczęciem ?
|
|
|
|
|
#912 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak, sala np. 158 to sala od ćwiczeń znajdująca się w głównym budynku UP (w maxie). Wykłady i ćw zaczynają się tak samo i już 1 października udasz się na zajęcia takie jakie masz w planie Chyba,że masz napisane że dane zajęcia zaczynają się np. od 20 października, to wtedy idziesz dopiero tego dnia Mam nadzieję,że rozumiesz![]() Cytat:
Otóż długie prostokąty to wykłady, tak więc w poniedziałek masz same wykłady: chemia ogólna od 11 do 13 godz. i tak dalej. Jedynie grupa GL C 7 od 8 tygodnia zajęć będzie miała ćw z prawa żywnościowego Ćwiczenia to te krótkie prostokątyi np. w piątej chemię ogólną będą miały GL C3 i C4 razem o godzinie 8 do 10.30 po nich GL C5 i C6 i tak dalej..
|
||
|
|
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My nieraz do północy czatowaliśmy za zapisami albo tachałam komputer na uczelnie, żeby zapisać się na to co chce
Edytowane przez anulka785 Czas edycji: 2012-09-25 o 11:47 Powód: Błąd |
|
|
|
|
|
#914 |
|
Przyczajenie
|
zaluzja55 wielkie dzięki ;D
i jeszcze jedno? Na stronie wirtualnego dziekanatu mam podane ze jestem w trzech grupach : GI04, GL05, GW01 ;P tak powinno byc? ;p myślałam, że będę w jednej grupie Edytowane przez cappuccinooooo Czas edycji: 2012-09-25 o 12:33 |
|
|
|
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja caly czas czekam za planem i doczekać się nie moge ![]() Dziewczyny pisały co znaczą te skróty: GI ćwiczenia w normalnej sali GL ćwiczenia w laboratorium a GW to chyba wykłady
|
|
|
|
|
|
#916 |
|
Przyczajenie
|
Ja również bardzo dziękuje za pomoc zaluzja55.A mam jeszcze jedno pytanko i juz więcej Cię nie zamęczam mianowicie na tych ćwiczeniach to wykładowca bierze osoby do tak zwanej tablicy?? I ta sala ento. to ma też jakis numerek czy bd musiała chodzic i szukać drzwi z tabliczką ento?
|
|
|
|
|
#917 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc się nie martw![]() Cytat:
na pewno na matematyce będzie brał. A tak to przeważnie zadają pytania kierując je czasem do jednej osoby a czasem do wszystkich, więc nie chodzi sie do tablicy![]() sala od entomologii jest na ogrodach w katedrze o tej samej nazwie na 2 piętrze jest taki korytarzyk z ławkami. Jak będzie się zbliżała godzina zajęć to trzeba zadzwonić dzwonkiem. Rzadko się zdaża,żeby profesor sam ruszył tyłek żeby zawołać studentów Ewentulanie za pierwszym razem;P
|
||
|
|
|
|
#918 |
|
Przyczajenie
|
jagoda1881 a na jakim jesteś kierunku?
|
|
|
|
|
#919 |
|
Przyczajenie
|
w planie mam oznaczenie sali s.B-8 ona też się znajduje w budynku na Wojska Polskiego?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#921 |
|
Przyczajenie
|
wie ktos kiedy jest inauguracja roku na wydziale rolnictwa i bioinzynierii?i kiedy pojawi sie plan dla ochrony srodowiska?
|
|
|
|
|
#922 |
|
Przyczajenie
|
hej wszystkim
ja mam pytanie odnośnie grup ćwiczeniowych i laboratoryjnych. Mianowicie chciałabym wiedzieć czy jest możliwość przepisania się do innej grupy. Razem z koleżanką wybieramy się na ten sam kierunek, jednak jesteśmy w różnych grupach, a chciałyśmy być razem. Byłabym wdzięczna za odpowiedź
|
|
|
|
|
#923 |
|
Przyczajenie
|
a może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się (prawdopodobnie sala,tak oznaczona na moim planie zajęć) s.B-8?
oraz A-100 i A-209 ?I czy na to spotkanie organizacyjne wymagany jest strój galowy? Edytowane przez labsolu Czas edycji: 2012-09-25 o 19:31 |
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Przydałby się jakiś rozkład sal co gdzie i jak .
a ta sala Ento to w jakim budynku ? ja tego nie ogarnę.
|
|
#925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale damy rade, każdy kiedyś przez to przechodzil ![]() ty też jesteś na ogrodnictwie, że masz już plan? ![]() już znalazłam odpowiedz
Edytowane przez jagoda1881 Czas edycji: 2012-09-25 o 20:02 |
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś może mi powiedzieć w jakim budynku jest sala :
Ento ? s.1 s.162 s.C s.D s.268 s.168 A-1 ??
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale będe się bić żeby się dostać na listę
|
|
|
|
|
|
#929 |
|
Przyczajenie
|
zaluzja55 naprawdę wielkie dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Mam ogromną prośbe - nie wiem do kogo mam napisać podanie o indywidualny plan studiow
( takiego określenia użyla Pani w dziekanacie)Jestem na wydziale spoleczno ekonomicznym i za nic nie moge tam znalezc info o dziekanie. Pomocy !
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

tydzień A to tydzień pierwszy, że wykłady lub ćw z tego przedmiotu są co 2 tygodnie, tydzień B drugi
( Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi)

tak, sala np. 158 to sala od ćwiczeń znajdująca się w głównym budynku UP (w maxie). Wykłady i ćw zaczynają się tak samo i już 1 października udasz się na zajęcia takie jakie masz w planie