|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Konto usunięte
|
Tez mówiłam ze nigdy nie wezmę dotykowego
Teraz nie che innego :P |
|
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Mi dotykowe nie przeszkadzają byleby nie były wadliwe. Też widziałam na necie oferty i trudno się połapać w tych nowych telefonach
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
mogę wam pomóc w wyborze, akurat na telefonach się znam - pracuje w branży ;d faktycznie teraz same smartfony na rynku. Mało jest już takich ładnych klasycznych modeli. Ale mogę wam np polecić -z takich klasyków- samsunga s5610. Ładny wizualnie telefon i fajny aparat. A i powiem wam że najlepsze oferty dostaje się przy składaniu rezygnacji. Operator staje wtedy na głowie żeby was zatrzymać
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- nie są wadliwe ale bateria kiepsko trzyma. praktycznie w każdym max 1 dzień... |
|
|
|
#3094 |
|
Rozeznanie
|
A taki żeby miał internet, dobry aparat, najlepiej na androidzie i w rozsądnej cenie? Jaki polecasz?
Tylko że w salonie oferują to co mają a nie to co by ktoś chciał. |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
a w jakiej sieci masz telefon joakoz86? Bo ja pracuje w Play. U nas są specjalnie dobrane abonamenty z pakietem internetowym, a jak jest w innych sieciach nie wiem niestety. Takim fajnym smartfonem w rozsądnej cenie jest np Samsung Ace.
|
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, to chyba najbardziej spamerski wątek na Wizażu
A mi tak okropnie nie chce sie uczyć ![]() Kachaaa załóż bloga, ja też o tym myślę
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już naukę mam za sobą, teraz czekam na wyniki. Kochana Pani profesor nie ma litości nad nami i sprawdza prace już ponad tydzień
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3098 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
A u mnie nauka dopiero się zacznie
I muszę w końcu zrozumieć, że nie należy zakuwać dzień przed sesją
|
|
|
|
#3099 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
łojeju ile ja się zarzekałam, że będę się uczyć na bieżąco, że będę chodzić na wykłady, robić notatki... ta pfff... na gadaniu się jak zwykle kończyło. Ale ja leser straszny jestem to nic nie poradzę, że nie lubię się przemęczać
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
ja już przeżyłam 8 sesji (nie licząc poprawkowych :P) i nie mogę się nauczyć na błędach dalej uczę się tylko jak muszę a i tak jest mi coraz gorzej się zabrać :O już się nie mogę doczekać jak będę po studiach
![]() btw trzymam kciuki za was
|
|
|
|
#3102 |
|
Zadomowienie
|
taka mentalność przeciętnego studenta, po co tracić czas każdego dnia skoro na serio można ogarnąć cały materiał dzień wcześniej? A tymczasem kładę się do łóżeczka, cały dzień dziś mnie mdli i jakaś senna jestem. Oczywiście już wyobraźnia mi działa, że to to czego się obawiam, chociaż to całkowicie wykluczone. Panikara ze mnie.. Poczytam sobie jeszcze, może dziś wreszcie skończę tą arabską żonę i biorę się za Rozważną i romantyczną, a potem jeszcze smażone zielone pomidory - obym się wyrobiła
|
|
|
|
#3103 |
|
Konto usunięte
|
ja poczytac mialam ale odpalilam kompa
|
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko na pewno ok
też lecę, muszę wstać o 6 żeby pojechać na uczelnie po głupi wpis papa
|
|
|
|
#3105 |
|
Raczkowanie
|
ej dziewczyny, tylko tak serio.
Koleżanka dziś na fb wygłosiła swój pogląd na temat PPD, że nie dziwi się, że faceci to szowiniści skoro kobietom się wciska, że powinny w domach ciągle sprzątać itd... No i ja tam jej napisałam, że ja jestem za tym, żeby kobieta prócz zawodu prowadziła dom, bo tego moją mamę nauczyła Babcia, mnie mama, a ja tego chcę nauczyć moje dzieci. I ona tam coś, że ma większe ambicje. A ja na to, że też mam, a o tym świadczy to, że studiuję na UJ. I tu się zaczęła dyskusja do której się jeszcze jej koleżanka dołączyła zjeżdżająca mnie po całości. Tak się zastanawiam, czy nie powinnam w ogóle w rozmowach z ludźmi wspominać gdzie studiuję. Bo każda wzmianka o tym jest przez wszystkich odbierana jako "wywyższanie się", a wcale tak przecież nie jest. Jestem ciekawa czy inni moi znajomi z uczelni mają takie doświadczenia, muszę z nimi o tym pogadać
|
|
#3106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co, może my nie sekta i zakon książkoholiczek? Sorry, jesteś przewodniczką stada, nie wyprzesz się Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Ale naprodukowałyście - normalnie na jedno popołudnie Was nie można zostawić - wracam i mam 6 stron w plecy.............. Do lekarza w końcu nie poszłam, ale byliśmy u rodziców i udało nam się (mam nadzieję) wyperswadować im kupowanie nam mebli itp. rzeczy.......... Teraz się chyba przytulę do śpiącego TŻta i zaraz też zasnę
|
|
#3107 |
|
Konto usunięte
|
scarlett ale ci fajnie ja usne obok TŻ moze w srode dopiero albo i za tydzien :<
|
|
|
|
#3108 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Btw, mam nowy post na blogu o czerwonych szminkach, w podpisie nie mieści mi się aktualizacja
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Konto usunięte
|
zaraz wchodze
tworze swoj ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- http://ksiazkowefantazje.blogspot.co.uk/ wiem tytul lipcy ale MUSK mi nie dziala o tej porze , niewazne whatever, dobranoc
Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2012-09-25 o 01:41 |
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obserwuje |
|
|
|
|
#3111 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry wszystkim ![]() A ty kim jesteś z zawodu scarlett26, że ludzie się do ciebie źle odnosili? Ja też nie rozumiem takiej postawy. Do mnie, jako do nauczyciela, najgorzej odnosili się rodzice dzieci, z którymi pracowałam. Byłam wychowawcą świetlicy w SP, ale miałam swoją grupę (tylko klasy II). Dzieci w porządku, ale rodzice niektórych to po prostu koszmar |
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeeeń dobry
![]() Miałam wczoraj skończyć Pilipiuka, ale usnęłam.. o 22 a to wyspałam się i od 7 na nogach teraz śniadanko, troszkę wizażu i biorę się za robienie chlebka
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3114 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- ładny czyli jaki? O szablon chodzi? |
|
|
|
|
#3117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Rozeznanie
|
Lecę na zakupy, bo obiadu nie będzie. Potem UP - wizyta. Jak wrócę to pewnie poćwiczę i pojeżdżę na rowerku, oczywiście czytając. Inaczej nie umiem. Do później dziewczyny
|
|
|
|
#3120 | |||
|
Raczkowanie
|
A skąd ty masz pyzy z sosem w UK?
![]() Cytat:
Cytat:
bez obrazy, ale jakbyś mi powiedziała: "mam ambicje, bo studiuję na UJ" to też bym pomyślała, że się wywyższasz. Studiowanie dziś to nie jest nic specjalnego (powiedz mi że masz/robisz doktorat - wtedy ok), a dostanie się na studia dzienne na UJ czy UW to też żadne osiągnięcie, no nie oszukujmy się. Nie jest się od kogoś lepszym tylko dlatego, że się studiuje. Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

A mi tak okropnie nie chce sie uczyć 
ja już naukę mam za sobą, teraz czekam na wyniki. Kochana Pani profesor nie ma litości nad nami i sprawdza prace już ponad tydzień