|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIII
Solo .
Cytat:
Cytat:
Przede wszystkim : morfologia i TSH. Na ich podstawie będzie wiadomo co dalej. Badanie moczu też przydałoby się. A Ty się przypadkiem nie odchudzasz ? Te szampony / odżywki mają przeważnie w składzie namiastkę "farby". |
||
|
|
|
#3272 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Rudy.
![]() racja, są opinie, że henna kuku robi i to też biorę pod uwagę, a jakże. Stąd te moje prawie półroczne rozważania. Ja zodiakalna Waga jestem, więc raczej nieprędko się zdecyduję na cokolwiek w tej kwestii.
|
#3274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, lekarz ma obowiązek wypisać Ci skierowanie, przecież takie badania powinno się robić co jakiś czas przynajmniej kontrolnie!! Niestety sporo lekarzy ma wciąż przeświadczenie, że dopiero jak już prawie się umiera, to można zrobić badania... Wczoraj po masce balea z kokosem miałam fajne, mięciutkie włosy. Niestety jak zużyję próbkę to moja przygoda z baleą się skończy, bo łupież się nasila... ![]() Mam boski plan zajęć na uczelni
|
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie tu nie było... bo mój transfer się wyczerpał ! jednak to nie znaczy, że pielęgnacji zaniechałam
martwi mnie jednak, że na raz wyczerpały mi się moi ulubieńcy - BD niebieski i Isana z babassu W dodatku poszłam wczoraj do drogerii po Garniera AiK, a tu... zero odżywek Garniera ! jedynie Fructis :/ lipnie, lipnie, bo bezsilikonowe dobrodziejstwa się pokończyły, a Rosska będę miałą dopiero w czwartek ![]() weronka19, jaki to boski ? bo ja mam zajęcia tylko we wtorki i czw, na 11
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dzisiaj u mnie raczej skromnie z pielęgnacją. Siedzę w domu, chora jestem ale nie mogę naolejować ani nic bo mnie dzisiaj czeka niemiecki. No chyba, że nie pójdę...Ewentualnie zostanie mi nakremowany isaną koczek, zmycie i banan. Ale to wieczorem dopiero
|
|
|
|
#3278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mam po 1 zajęciach dziennie, głównie na 13 i 15 (można na noc się olejować
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wybaczcie, że dawno mnie nie było. O włosy nadal dbam, trochę mniej, ale muszę nadrobić pielęgnację
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaraz Was nadrobię wczoraj mnie najpierw głowa rozbolała a potem pobiłam mały przegląd szafy i wyjęłam trochę swetrów na wierzch ![]() Myślę żeby sobie zrobić domowy ocet jabłkowy do płukanek tyle jabłek w sadzie
|
|
|
|
#3281 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie olewamy włosów ![]() Cytat:
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam okropny sen, śniło mi się, że podeszłam do lustra i byłam łysa z tyłu
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I to na piątym roku takie cuda sie zdarzają.Nic nie pisałam ale o włoski dbałam i to bardzo mocno Znalazłam coś wspaniałego dla moich włosó takiej miękkości i ładnych błyszczących włosów nie miałam nigdy: amla + olej rycynowy nałożony na isanke naszą ukochaną a to wszystko zmyte szamponem babydream dla dzieci![]()
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam niezbyt fajny plan,a ponoć na mgr to luz blues... yhy :/
umyłam włosy, nałożyłam Pottersa z arniką i wit H jako maskę, pachnie jakimś krzewem, nie podoba mi się Oczywiście włosów mi nawyłaziło, dziś mam niezbyt dobry humor i może dlatego płakać mi się chce przez te włosy kupiłam jogurt, ale dopiero wieczorem go nałożę, bo teraz muszę wyjść niedługo. Ostatnio często mnie łapią skurcze w nogach albo takie tiki, że nagle mi ręka czy noga skacze czy to możliwe, że przez pokrzywę? Niby łykam wit B, ale może jakąś kiepską mam...? Magnez też piję co 2/3 dni, ale się nasiliło aby ostatnio.
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj tylko oczyszczanie Naturią z pokrzywą, potem Garnier VR, Jantar i zabezpieczenie końcówek. No i CP... Te trzy ostatnie to stały element programu ostatnio
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() za jakis miesiac planuje intensywna, wzmozona pielegnacje bo narazie jakos czasu brak... zewnetrznie woda pokrzywowa, isana z babassu, kallos latte, amla, rycyna i lniany zamiennie; wewnetrznie cp i zincas forte ktory udalo mi sie znalezc bez recepty:brzzydal: aa i podgolilam sobie czolo co prawda tak delikatnie al jak przejade w tym miejscu reka to mam wrazenie ze dotykam meskiego zarostu narazie szczegolnie do kitki dobrze to wyglada bo mam idealnie rowna linie czola
|
|
|
|
#3290 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
pytanie do dziwczyn z Krakowa: wiecie gzie mozna dostac stacjonarnie jedwab CHI? ale po przyzwoitej cenie?
|
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
wr wr wrrr! przez pomyłkę mama kupiła mi odżywkę Isany, ale nie z babassu, tlyko Połysk jedwabiu... Mają podobne opakowania. Stosowałyście? co o niej powiecie ?
...ale jak mama spytała o Isanę z babassu, to żadna pani ekspedientka w Rossku o czymś takim "w życiu nie słyszała!" ...
16.07 - 37 11.11 - 41 Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2012-09-25 o 11:26 |
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oho, waga, to tym bardziej powinnaś się szybko decydować (niekoniecznie na hennę) i sprawić sobie prezenty, bo urodziny jak mniemam tuż-tuż ![]() A ja w ogóle jeszcze nie mam planu, a jestem niecierpliwek. TŻ ma plan, Wy macie, nie mam tylko ja, buuuu
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry laski. pomozecie
![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=446681 |
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze planuję zapisać się na chemię teoretyczną na duży kurs![]() Ewidentnie masz niedobory, przerzuć się na magnez codziennie na jakiś czas. Przecedziłam macerat amlowy, nałożyłam na kłacze, zrobiłam micel - jest dziś twórczo
|
|
#3297 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z tym kremem to jest dziwna sprawa. W niektórych Biedrach ich w ogóle nie ma i we szły jakieś inne kremy a w niektórych są normalnie dostawy tego naszego kremu
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wczoraj taki dzień, że marzyłam żeby się skończył
![]() Najpierw zastałam swojego dozorowanego nawalonego, w domu maleńka dziewczynka urodzona 5 września ten się awanturował, wyzywał matkę od ku**w, sz*at i dziw*k. Odgrażał się więc wezwałam policję tragedia Później jeszcze zadzwoniła moja kuzynka, że prawdopodobnie, zamordowano brata naszej koleżanki Znaleziono go w jakimś parku i nie wiadomo co się stało![]() Więc nie miałam wczoraj czasu ani ochoty żeby wejść do was
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
Tak mnie korci żeby coś sobie nałożyć na włosy...ale nie mogę. No chyba, że poudaję jeszcze bardziej chorą niż jestem (chociaż będzie trudno bo nie mogę mówić i nawet zadzwonić nie mogę
) i powiem mamie, że nie idę na niemiecki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

W dodatku poszłam wczoraj do drogerii po Garniera AiK, a tu... zero odżywek Garniera ! jedynie Fructis :/ lipnie, lipnie, bo bezsilikonowe dobrodziejstwa się pokończyły, a Rosska będę miałą dopiero w czwartek 

nie olewamy włosów