Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-25, 11:44   #3031
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XII

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
a kiedy brzuch wraca do starego wygladu? z przed ciazy? ja chce na basen wrocic od stycznia;p i chociaz 2 razy w tygodniu poplywac troche;p oczywiscie w stroju 2-czesciowym;]
u mnie 3 miesiące po porodzie nie było śladu po ciąży i 20 kg, nic nie robiłam, żadnych ćwiczeń ani diet
Stary 2012-09-25, 11:44   #3032
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Pokrzywko Adaś pięknie fika mój Kuba też tak fikał jakieś półtora miesiąca temu. Teraz to tak zarzuca moim brzuchem, że dosłownie całe ciało mi lata jak leżę na plecach i "zarzuci" moim brzuchem to automatycznie aż nogi idą w bok jakby mnie ktoś popychał

To silny chłopak z niego.
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:45   #3033
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
jak to???
No tak to Myślę że niewielki procent kobiet wraca do wyglądu sprzed ciąży. Ja nie mówię że brzuch będzie duży (mi się dość szybko "spłaszczył"), ale skóra raczej nigdy nie będzie taka sama
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:45   #3034
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Sanetko boje sie tych spadkow:/

Pociesze Was kochane-ja sie smaruje, mam maly brzch przytylam 4 kg i widze rozstepy wokol pepka wlasnie-w pierwszej ciazy nie mialam-ale mam to gdzies
Też się bałam, nawet na pierwsze noce miałam pod ręką słodki napój i słodycze ale jest ok

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:45   #3035
marti86
Zakorzenienie

Monia ja Laurze malowalam kolyske z bialej na niebieska.najpierw matowalam poprzednia farbe i dwukrotnie malowalam ta niebieska.kupujac farbe zaznaczylam ze to na dzidziusiowe lozeczko zeby dali mi jkas nieszkodliwa-o ile wogole takie istnieja...i jakas tam wodna malowalam

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:46   #3036
emylka86
Zakorzenienie

hej dziewuszki...

mam problem nie mogę zdecydować się na wózek... nie chcę wydać na niego fortuny... zastanawiałam się nad wózkami firmy bebetto, ale jak poczytałam w necie to większość opinii mówi że to kicz, teraz staneło na tako, ale te z kolei są ciężkie, a ja na 4 piętrze będę ; / ehh
nie mogę się zdecydować...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:47   #3037
landi0909
Zakorzenienie

Moja siostra przytyła w ciąży prawie 40kg. Zawsze była drobinką, 45-50kg ważyła. Do porodu szła mając prawie 90kg... Szybko schudła, po pół roku nadrobiła te kilogramy i nawet jeszcze chudsza była niż przed ciążą. Ale skóra na brzuchu do dziś jest lekko obwisła, a minęły 3 lata od porodu i też nosiła gorsety wyszczuplające, smarowała się drogimi kremami i nic jej już nie pomogło

emylko ja mam bebetto magnum, moja kuzynka go miała i była zachwycona. jedyne co jej nie pasowało to spacerówka - lekko ściągało wózek w lewą stronę. Ale ogólnie polecała go wszystkim, mam nadzieję że i ja będę zadowolona.
A Tako jumper?? z tego co pamiętam jest leciutki. Moja znajoma go ma i bardzo sobie chwali, raz nawet prowadziłam ten wózek i pamiętam że świetnie się prowadził i lekki był w porównaniu do innych wózków

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-09-25 o 11:50
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:48   #3038
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
to ja sie zglaszam na porodowke w 36 tygodniu i moge rodzic) w sumie to jak Dawid bedzie mial juz 2800 to moge rodzic;]

to ja nie farbuje od prawie roku;/ glupie uczulenie;/ ale stwierdzila ze po porodzie robie sie na rudo lub na blond;p
no wlasnie mi gin powiedzial osta5tnio, ze dziecko jest donoszone jak koneic 36 tyg lub jak 2800 osiągnie

ewka Tyyy domino..mnie krecą kajdanki za to mam takie pluszowe ale nigdy nie wykorzystalismy bo zgubilam kluczyk

własnie kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=2668610781
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:50   #3039
aerien83
Zadomowienie

Wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia - zwiedzaliśmy porodówkę. Superowa, odrestaurowana, całe położnictwo wygląda jak w najlepszych klinikach (co oczywiście nie zmniejsza mojego strachu) a gorąco, że mało bym zemdlała.

A potem zakupy (dziś planuję ogórkową i makaron penne z kurczakiem w sosie śmietanowo-grzybowym ). Gorąco na dworze jak latem, świetna pogoda

To teraz Was nadrobię, pijąc dan mleko czekoladowe
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:52   #3040
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Moja siostra przytyła w ciąży prawie 40kg. Zawsze była drobinką, 45-50kg ważyła. Do porodu szła mając prawie 90kg... Szybko schudła, po pół roku nadrobiła te kilogramy i nawet jeszcze chudsza była niż przed ciążą. Ale skóra na brzuchu do dziś jest lekko obwisła, a minęły 3 lata od porodu i też nosiła gorsety wyszczuplające, smarowała się drogimi kremami i nic jej już nie pomogło
40 kilo przytyc to masakra .pewnie bardziej spuchła

ja nie mam narazie -odpukacżednego rozstepu a niczym sie nei smaruje, tzn oprocz zwyklego balsamu neutrogena po prysznicu (tak tak ostatnio juz nie właże do wanny tylko robie prysznic ktorego nei znosze)

nie wiem moze dziwna jestem, ale jakos sie nie przejmuej specjalnie tzn podejrzewam ze jakby mi wyszly to bym się wku..rwiła ale narazie mi to wisimojej siostzre np. wyszly dopiero po porodzie.i to nie na brzuchu ale na udach i cyckach.wiec jak mają wyjsc to i tak wyjda taka prawda.kiedys nie bylo zadnych kremow a jedne mialy inne nie wiec to chyba nie od smarowania zalezyprzynajmn eij tak sie pocieszam
Stary 2012-09-25, 11:53   #3041
judkama
Zakorzenienie

no czarna dobrze Ci gin powiedzial
koniec 36 tc czyli 36 i 6 dni to Ci wpisza wczesniak w karte a równo 37 tc bez dnia to już donoszone dziecko

co do tego akurat nie mam watpliwosci, bo sie nasluchalam jak odwiedzalam Tomka na oddziale i tam pelno wczesniakow bylo

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:55   #3042
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki...

mam problem nie mogę zdecydować się na wózek... nie chcę wydać na niego fortuny... zastanawiałam się nad wózkami firmy bebetto, ale jak poczytałam w necie to większość opinii mówi że to kicz, teraz staneło na tako, ale te z kolei są ciężkie, a ja na 4 piętrze będę ; / ehh
nie mogę się zdecydować...
My mamy Tako Jumper X, mąż mówi że dosyć ciężki bo ja nie sprawdzałam ale mam 3 schodki do wózkowni bądź piwnicy więc nie będzie to dla mnie problemem.

Cytat:
Moja siostra przytyła w ciąży również 40 kg ale po pół roku od porodu nie było śladu po tym a brzuch ma super.

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
no wlasnie mi gin powiedzial osta5tnio, ze dziecko jest donoszone jak koneic 36 tyg lub jak 2800 osiągnie

ewka Tyyy domino..mnie krecą kajdanki za to mam takie pluszowe ale nigdy nie wykorzystalismy bo zgubilam kluczyk

własnie kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=2668610781
Mmm kajdanki też mamy..., między innymi
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-09-25, 11:56   #3043
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane !

Jestem dzisiaj nie do życia.. Obudziłam się o 3 :30 i do ok. 6 nie mogłam zasnąc.. Ciężko mi się oddychało..kręciłam się z jednego boku na drugi.. jak kładłam się na wznak to myślałam, że odjadę..
No i mała bardzo szalała..
Jakoś usnęłam i wstałam przed 11..

Boli mnie głowa i cały czas jest mi duszno.. zmierzyłam sobie puls ( lekarz kazał robic mi to codziennie po wysiłku (wróciłam ze spaceru z psem)) no i jest 81.. uff..

Trzymam kciuki za wszytskie wizyty i badanka dzisiejsze !
No i gratuluje kolejnych tygodni ciaży

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość

kaaamilka: Twoja malutka boska a jaką ma bródkę z dołeczkiem słodką
Dzięki Taka papuśna jest

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
czesc kochane

ale sie za wami stesknilam wczoaj nawet nie wchodzilam bo cieszylam sie gabbrysia i pojechalam ogladnac budowe bo koncza trynkowac a ja nie widzialam
w skrocie u nas oki szyjka ma 3 cm rozwiera sie w momencie jak maly uciska glowka na 1 cm ale gin powiedziala ze jest oki maly ma dokladanie 2390 i mam brac przez 2 tyg fenoterol pozniej odlozyc i przyjechac pod koniec pazdz rodzic bo stwierdzili ze lepiej bedzie jak urodze wczesniej booo powienien byc duzy chlopak ogolnie czuje sie dobrze tylko cycki zaczely mnie bolec nooo masakra

pozniej pinadrabiam bo mam pore zaleglowsci allegrowe musze powlaplacac za aukcje pokupowac reszte rzeczy npi zaczac prasowanie bo najwyzsza pora
Fajnie, że już jesteś z nami

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość

Trzymajcie kciuki - dziś mam wizytę u lekarza (oby wszystko było ok - bo troszkę się zaczynam bać)
A i dziś wtorek - czyli zaczynamy nabijać 36 tydzień
Kciuki zaciskam z całej siły !

Jaaa.. 36 tydzień

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
raczej się uspakaja, ja właśnie w pierwszej ciąży poszłam na IP, bo córka mało się ruszała i to mnie zaniepokoiło, podłączyli ktg i były skurcze, a że miałam do tego wysokie ciśnienie to mnie zatrzymali w szpitalu, a w nocy urodziłam
Moja kuzynka miała podobnie..martwiła się własnie, bo ruchów nie czuła..

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
dzieczyny czy wam tez przeszkadza stanik?? ja go zaczęłam nosić okazjonalnie... jak z domu wychodzą bo bym chyba umarła dziadostwo jedno no
Ja noszę sportowy

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja miałam wczoraj. I tak: BĘDZIE CHŁOPCZYK!! I najprawdopodobniej Oliwier. W końcu ładnie się pokazał Krew mi sie poprawiła, lekarz zadowolony, narazie nie muszę robić morfologii. Nie mówił mi ile maluszek waży, ani mierzy. Sprawdzał sobie sam i tylko mówił, że wszystko prawidłowe. Trzeba z niego trochę wyciągać informację. Za 3 tygodnie natępna. I akurat tak mi się złożyło że w tym samym tygodniu będę mieć wizytę u prowadzącego i w klinice, w której chcę rodzić. Tam już na pewno powiedzą mi ile maleństwo ma wzrostu i i ile waży.
Byłam wczoraj w Pepco i nabyłam dwa pajacyki polarowe. Wzięłam jeden beżowy i RÓŻOWY! nie moglam się powstrzymać, taki śliczny
Dzisiaj zaczynam 8 miesiąc. O matko! Jeszcze dwa! Ale to zleci

Super ! Brawo za synka i za rozpoczęcie 8 m-ca

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 11:57   #3044
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie ze szkoły rodzenia - zwiedzaliśmy porodówkę. Superowa, odrestaurowana, całe położnictwo wygląda jak w najlepszych klinikach (co oczywiście nie zmniejsza mojego strachu) a gorąco, że mało bym zemdlała.

A potem zakupy (dziś planuję ogórkową i makaron penne z kurczakiem w sosie śmietanowo-grzybowym ). Gorąco na dworze jak latem, świetna pogoda

To teraz Was nadrobię, pijąc dan mleko czekoladowe
na szczęście te porodówki idą do przodu i w co drugim szpitalu wyglądają już jak na najwyższym poziomie : ) ciekawe kiedy my na naszej sr bedziemy zwiedzać porodówkę...

a czytałaś może lubuską dzisiaj... http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT04/120929750

zabiłabym normalnie

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-25, 11:57   #3045
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
no czarna dobrze Ci gin powiedzial
koniec 36 tc czyli 36 i 6 dni to Ci wpisza wczesniak w karte a równo 37 tc bez dnia to już donoszone dziecko

co do tego akurat nie mam watpliwosci, bo sie nasluchalam jak odwiedzalam Tomka na oddziale i tam pelno wczesniakow bylo
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: )
ja nei rozumiem tych tygodni nigdyale juz mi rozjasnilas
Stary 2012-09-25, 11:57   #3046
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Co do ciuchów, to ja przez całą ciążę kupiłam dwie pary leginsów, 3 pary spodni (z czego obecnie mieszczę się tylko w jedne, dwie pozostałe pary już na na prawdę dużym wdechu) i spódnicę. Także na dół te rzeczy muszę do znudzenia ubierać wymiennie, bo nie mam szans wcisnąć się w nic innego.

Teraz musiałam zainwestować w ciążowy żakiet, bo w niedzielę jestem chrzestną...Pewnie ubiorę go ten jeden jedyny raz, bo w październiku już będzie na takie ciuszki za zimno, a stówa nie moja. Całe szczęście, że kurtkę mam obszerniejszą. Co prawda jeszcze trochę jest za gruba na teraz, ale nie będę kupowała przejściówki na dosłownie kilkanaście dni.
Stary 2012-09-25, 11:58   #3047
emylka86
Zakorzenienie

Pokrzywka ja mam go na 4 piętro nosić... ale z drugiej strony tako ponoć rzadko się psuje, a w bebetto ponoć często kółka odpadają ; /

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-25, 12:02   #3048
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Pokrzywka ja mam go na 4 piętro nosić... ale z drugiej strony tako ponoć rzadko się psuje, a w bebetto ponoć często kółka odpadają ; /
z tego co wiem moja kuzynka jak go rok używała, to jej ani razu kółko nie odpadło jedynie musiała dopompować, a jej mąż troszkę przesadził z pompowaniem i kółko wystrzeliło podczas spaceru, tuż pod domem. Huk niesamowity, jakby ktoś strzelał. Dokupili nowe i śmigała dalej
Stary 2012-09-25, 12:05   #3049
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście te porodówki idą do przodu i w co drugim szpitalu wyglądają już jak na najwyższym poziomie : ) ciekawe kiedy my na naszej sr bedziemy zwiedzać porodówkę...

a czytałaś może lubuską dzisiaj... http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT04/120929750

zabiłabym normalnie
to samo stalo się mojej mamie, nie czula tak mocno ruchow jak wczesniej, byla u lekarza nic on nie stwierdzil, po czym nastepnego dnia na gwalt ja brali w szpitalu ale bylo już za pozno i dziecko nie żylo.wina lekarza i tyle.ten lekarz nadal jest lekarzem , ma prywatna praktyke i jest uwazany za najlepszego w moim meiscie.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Co do ciuchów, to ja przez całą ciążę kupiłam dwie pary leginsów, 3 pary spodni (z czego obecnie mieszczę się tylko w jedne, dwie pozostałe pary już na na prawdę dużym wdechu) i spódnicę. Także na dół te rzeczy muszę do znudzenia ubierać wymiennie, bo nie mam szans wcisnąć się w nic innego.

Teraz musiałam zainwestować w ciążowy żakiet, bo w niedzielę jestem chrzestną...Pewnie ubiorę go ten jeden jedyny raz, bo w październiku już będzie na takie ciuszki za zimno, a stówa nie moja. Całe szczęście, że kurtkę mam obszerniejszą. Co prawda jeszcze trochę jest za gruba na teraz, ale nie będę kupowała przejściówki na dosłownie kilkanaście dni.
ja mam tylko jedne ciązowe spodnie materialowe od psiapsiółki i spodnice ciązową, w ktora sie neistety z boku nei dopinam bo mi krawcowa za bardzo wszyla ale chodze rozpieta troche na to dluzszy swterek i nie widac...nic nie kupowalam, jedynie rajstopy ciązowe.i na pewno juz nic nie kupie poza tym w wieksszosc rzeczy oprocz spodni spodniczek się meiszcze bo rozmiar jako tako nadal mam xs tylko brzuszek wiekszy
Stary 2012-09-25, 12:05   #3050
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
to samo stalo się mojej mamie, nie czula tak mocno ruchow jak wczesniej, byla u lekarza nic on nie stwierdzil, po czym nastepnego dnia na gwalt ja brali w szpitalu ale bylo już za pozno i dziecko nie żylo.wina lekarza i tyle.ten lekarz nadal jest lekarzem , ma prywatna praktyke i jest uwazany za najlepszego w moim meiscie.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

ja mam tylko jedne ciązowe spodnie materialowe od psiapsiółki i spodnice ciązową, w ktora sie neistety z boku nei dopinam bo mi krawcowa za bardzo wszyla ale chodze rozpieta troche na to dluzszy swterek i nie widac...nic nie kupowalam, jedynie rajstopy ciązowe.i na pewno juz nic nie kupie poza tym w wieksszosc rzeczy oprocz spodni spodniczek się meiszcze bo rozmiar jako tako nadal mam xs tylko brzuszek wiekszy
nie darowałabym takiemu! w głowie się nie mieści

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-25, 12:06   #3051
landi0909
Zakorzenienie

czarna Ty cholero jedna zamień się ze mną, Ty masz XS a ja XL
Stary 2012-09-25, 12:06   #3052
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Idę tą farbę zmyć
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-09-25, 12:06   #3053
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co wiem moja kuzynka jak go rok używała, to jej ani razu kółko nie odpadło jedynie musiała dopompować, a jej mąż troszkę przesadził z pompowaniem i kółko wystrzeliło podczas spaceru, tuż pod domem. Huk niesamowity, jakby ktoś strzelał. Dokupili nowe i śmigała dalej
i bądź tu mądry... ale decyzję trzeba podjąć bo czas jakby nie patrzeć nagli ; /

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-25, 12:08   #3054
muminek88
Zadomowienie

w czwartek na sto procent zalpzenie zbiorniczka bo glowka znow urosla o 1,5 cm od wczoraj...w sumie ma juz o 4,5 cm wieksza niz przy porodzie,scxiagaja coraz czesciej i wiecej a jest coraz gorzej...pozatym to mała ma juz 1,7 kg,wczoraj sama ja kompałam a dzis jak mnie nie bylo na poranneco cyca to małej nie szlo uspokoic dopiero jak jej dali pic ze strzykawki...spryciara mała
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:08   #3055
emylka86
Zakorzenienie

Czarna rajstopy ciążowe w netto teraz są za 19,90 chciałam kupić ale w rezultacie zrezygnowałam bo i tak nie mieszczę się w żadną spódnicę a kupować nowej nie będę...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-25, 12:10   #3056
dyltharra
Raczkowanie

Dzien dobry! Tak Was czytam i czytam i weny na pisanie nie mam

Powinnam podleciec po wyniki moczu i te alaty sralaty, ale mi sie nie chce... Mam pytanie do mam studiujacych - robicie sobie przerwe w nauce? Czy probujecie pociagnac jakos szkole dalej?
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:10   #3057
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
w czwartek na sto procent zalpzenie zbiorniczka bo glowka znow urosla o 1,5 cm od wczoraj...w sumie ma juz o 4,5 cm wieksza niz przy porodzie,scxiagaja coraz czesciej i wiecej a jest coraz gorzej...pozatym to mała ma juz 1,7 kg,wczoraj sama ja kompałam a dzis jak mnie nie bylo na poranneco cyca to małej nie szlo uspokoic dopiero jak jej dali pic ze strzykawki...spryciara mała
będzie dobrze zobaczysz, silna z niej dziewczynka. z główką lekarze na pewno coś zaradzą i przestanie tak przybierać...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-09-25, 12:13   #3058
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Ja czysto teoretycznie też jeszcze się w 34 mieszczę (te dwie pierwsze pary ciążówek takie miałam), ale czuję się mocno ubita w tych ubraniach. Na górę noszę wszystko sprzed ciąży, ale dół wolę już 36, bo biodra mi się mocno poszerzyły...A raczej w ogóle zaistniały, bo nigdy nic tam oprócz kosteczek nie miałam (Jednak tych 13 kg w kieszeniach nie noszę, gdzieś się to podziało...)
Jedyne z czym był problem, to właśnie z żakietem. Bo w tych sprzed ciąży się już nie dopnę, a okropnie mnie denerwuje, jak niezapięty wisi po bokach brzucha

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-09-25 o 12:17
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:14   #3059
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
rozrabiaka

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja nie mam rozstępów ani celulitu
tak, chwal się jeszcze

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Kochana będzie dobrze! Silna z niej dziewczynka!

Jade dzisiaj do koleżanki i jej małej córeczki, kurcze coś się u nich dzieje bo napisała mi ze mała chora ale to nie przeziębienie i nie na telefon Mam nadzieje ze nic powaznego!

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:19   #3060
landi0909
Zakorzenienie

tak mi się teraz przypomniało, co miałam Wam napisać.
Syn mojej kuzynki ma półtora roku. Urodził się z takim znamieniem na czółku... Będzie miał operację. Lekarze powiedzieli, że możliwe że to jest taki jakby wrzód który może sięgać nawet do mózgu... Masakra jakaś moja kuzynka 10 lat starała się o dziecko, kilkanaście razy poroniła, a teraz jak już była tak szczęśliwa to takie coś.

Muminku a Twoja Laura to silna dziewuszka, będzie dobrze napewno!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości