W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-09-21, 19:19   #451
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
Wytlumaczcie mi bo nie ogladam tego programu - a poza tym raz go mam a raz nie (najlepszy odbior kanalow 4, 5, i 6 jest podczas deszczu ) Co te Veline maja robic? To taki wybor jak missek?

Bylam wczoraj w szkole. Spotkalam swoje nauczycielki i jak to po wakacjach bywa (gdy sie nie cwiczy jezyka - no bo z kim jak sama siedze w domu ) zrobilam pare bledow kiedy z nimi rozmawialam.
Najgorsze jest to ze ja wiem ze zrobilam blad jak tylko go powiem. Bo akurat mi slowko z glowy wypadlo. Albo zaczynam sie jakac - bo nie wiem jak cos powiedziec.
A lekcje zaczynam od poniedzialku.
u mnie tez Mediaset strasznie szwankuje. jakie to jest wkurzajace, zwlaszcza gdy jest cos ciekawego w TV. To jest wybor dziewczyn do "Striscia la notizia". one tam tancza i tyle.
jezyk przyjdzie z czasem. cwiczenie czyni mistrza
Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
cucciola79 ja uzywalam tej wody z Kiko, polecam Ma fajne opakowanie z dozownikiem na platki kosmetyczne no i dobrze zmywa makijaz. Na zmiane kupuje tez ta z Nivea. Tylko nie kupuj tego dwufazowego z Kiko bo to straszny tluscioch.

nie ogladalam Veline ale brunetka mi sie podoba patrzcie tutaj
pasuje do telewizji, za to blondynka ani troche. lepiej chyba pasowalaby na sesje zdjeciowa
foto
foto2

foto tej blondynki to widac ze prosto z photoshop'a. w ogole nie podobna. pewnie chcialaby tak wygladac

niedawno wrocilismy z Pugli. ale sie objedlismy. jeszcze po drodze wstapilismy do Alberobello zobaczyc trulli i tez kupilismy focaccie ripiene z pomidorkami i mortadella i serem w srodku. a tutaj poszlismy do supermarketu i jest focaccia all olio
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-09-21, 20:18   #452
cuciola
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 227
GG do cuciola

cucciola moze sie skora przyzwyczaila za bardzo i dlatego? Mowia ze np szampony do wlosow powinno sie zmieniac zeby wlosy sie nie przyzwyczaily, moze ze skora jest podobnie?
Bo jesli sie boisz kupowac "drogeryjnych" to pozostaje apteka ale ceny wyzsze..

cuciola jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-09-21, 21:29   #453
cucciola79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 998

Cytat:
cucciola moze sie skora przyzwyczaila za bardzo i dlatego? Mowia ze np szampony do wlosow powinno sie zmieniac zeby wlosy sie nie przyzwyczaily, moze ze skora jest podobnie?
hmm....byc mozejuz myslalam,ze to cienie do oczow czy kredka,zmienilam i nic dalej to samo a wiec doszlam do wniosku,ze pewnie to plyn do demakijazu
moze mi cos polecicie dobrego z apteki
Jak tak dalej pojdzie i nic sie nie zmieni to bede musiala skoczyc do dermatologa
Jakie plany macie kochane na weekend??
cucciola79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-09-22, 02:10   #454
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 467

Hej dziewczyny.
Ja wrocilAm z polski we wtorek ale nie mialam kiedy sie odezwac. W sumie to strasznie bylam zmeczona po tym wyjezdzie...obleciec wszystkich znajomych, rodzine, zakupy i jeszcze na chrzciny szlam.
W czwartek mialam na uczelno rozmowe i egzamin z wloskiego na poziomie: czemu wybralam trento, czy lubie gory, gdzie sie naucylam wloskiego itp... A ja sie stresowalam.
W ogole to mAja mi dac pokoj w akademiku ale od 4 dni jest szykowana moja umowa a w poniedzialek mam juz zajecia caly dzien...a ja mialam nadzieje, ze juz w ten weekend sie bede mogla przeniesc do Trento bo u mnie na wsi nic nie ma do robienia.
Stary 2012-09-22, 10:15   #455
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

cucciola79 moze plyn micelarny z Avene?
albo na kwc chwala jeszcze Vichy
vichy 2
albo la roche posay

My chyba wybieramy sie na koncert ale najpierw musze posiedziec nad ksiazka..buu...

paulinka hihi w pl zawsze tak jest, masz sporo rodziny? Bo ja to zawsze tylko do 2 babc i do ciotki wiec 3 obiady i po wszystkim co sobie z pl przywiozlas?

Stary 2012-09-22, 11:21   #456
Romanaccia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 902

Cytat:
zgadzam sie ,ja jak zbyt dlugo uzywam jakiegos szamponu czy nawet balsamu ,to potem nie dziala juz tak dobrze ,wlosy czy skora sa juz "przekarmione" danym produktem ,czasem nawet to wywoluje alergie... przynajmniej u mnie

za dlugo uzywany krem do twarzy (a sa takie ktore kocham) sprawie ,ze sie uczulam .... wiec musze odstawiac,lub zrobic dluzsza przerwe.

cucciola79 - ja bardzo lubie produkty z Avene ,sa hypoalergiczne i na bazie wody termalnej ,nie uczulaja ,sa delikatne.
Stary 2012-09-22, 13:45   #457
cucciola79
Wtajemniczenie

cucci,romanaccia
o jaki wybor z Kiko jak narazie nie wzielam chyba wyprobuje cos lepszego zastanawiam sie czy Vichy czy Avene pozniej skocze do apteki to podpytam jeszcze farmaceutki
cuciolaja to Ciebie podziwiam za te studia naprawde!!jest ciezko a Ty sobie super radzisz!!!moja kolezanka poszla na jezyki obce do Florencji to po pol roku zrezygnowala bo nie dawala rady
paulinkapowodzenia na uczelnia jak z praca??
My dzisiaj jedziemy na Feste St.Lucia tez bedzie koncert i mozna cos zjesc smacznego
Milego weekendu
Stary 2012-09-22, 14:41   #458
Romanaccia
Zakorzenienie

a u mie wczoraj bylo swieto patrona Salerno i prawie wszystko pozamykane bylo ....

wczoraj wychodze z moim wspollokatorem na balkon ,bylo bardzo chlodno ,az sie trzeslam i mowie do niego :

"oddio ,fa schifo ! " chcialam powiedziec "fa freddo" .... nie wiem dlaczego tak mi sie powiedzialo ,ale mial mine ,bo bylismy u niego na balkonie ,on myslal ,ze cos na tym jego balkonie tak mnie "zeschifalo"
Stary 2012-09-22, 17:33   #459
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

cucciola dziekuje za uznanie, ja tam mysle ze jakbym sobie super radzila to bym nie byla fuori corso
no ale jeszcze sie jakos mimo wszystko trzymie, choc mi juz niezle graja na nerwy te studia i bywa raz lepiej raz gorzej z moim humorem

A wiecie ze dzisiaj juz odchodzi sobie lato?
mam nadzieje ze w tym roku obejdzie sie bez chandry spowodowanej deszczem..mam w planie kupic sobie kilka pachnacych swieczek, gumowce zeby sie nie utopic jak trzeba bedzie wyjsc z psem.
Bedzie mozna wyjsc na czekolade ze smietana, poprazyc kasztany
Brrr znowu bede pewnie narzekac na nijakie ogrzewanie domu, moze jakis grzejniczek sobie sprawie. I kocyk z rekawami z polaru
A wy jakie macie plany na jesien, jak ja przetrwac zeby nie bylo szaro i ponuro? To na razie ja wam troche pokoloruje
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg autunno1.jpg (83,1 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg candele.jpg (25,6 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg castagne-arrostite.jpg (51,1 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg cioccolata.jpg (18,9 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg herbata.jpg (27,6 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg jablecznik.jpg (25,4 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg kalosze.jpg (75,3 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg koc.jpg (25,7 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg kominek2.jpg (19,6 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg kapcie.jpg (37,7 KB, 2 za³adowañ)

Stary 2012-09-22, 18:02   #460
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 467

Ciuciola a ty na ktorym roku jestes?
Ja w polsce oczywiscie pokupowalam ciuch bo tu w Trento nie ma zbyt wiele sklepow no i pol rossmana perfumy,kremy, balsamy, zapas farby do wlosow itp.
No rodzine mam w polsce baardzo duzo wiec mialam sporo osob do odwiedzenia poza tym przyleciala tez moja ciocia z ameryki i kolezanka co w braylii mieszka wiec super trafilam, ze moglam sie z nimi zobaczyc.

Co do pracy to narazie nie bede pracowac bo tu gdzie bylam do tej pory jest straszny dojazd a w sumie przez caly rok odlozylam troche pieniedzy no i liczy, ze mi dadza stypendium moze pozniej poszukam cos na weekend w Trento. Zobaczymy jak mi bedzie szla nauka bo w sumie tylko rok mieszkam w it wiec moj wloski perfekcyjny nie jest.
Na powitanie mam zajecia z samorzodu lokalnego wiec pewnie nie bede zbytnio rozeznana.
Stary 2012-09-22, 18:16   #461
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
siiiiii !!!!!!!!!!!!!

Cytat:
mam nadzieje ze w tym roku obejdzie sie bez chandry spowodowanej deszczem..mam w planie kupic sobie kilka pachnacych swieczek, gumowce zeby sie nie utopic jak trzeba bedzie wyjsc z psem.
Brrr znowu bede pewnie narzekac na nijakie ogrzewanie domu, moze jakis grzejniczek sobie sprawie. I kocyk z rekawami z polaru
A wy jakie macie plany na jesien, jak ja przetrwac zeby nie bylo szaro i ponuro? To na razie ja wam troche pokoloruje
szaro i ponuro ! no co ty ! dla mnie szaro i ponuro znaczy pieknie !
Kocham szare niebo ,chlodek i deszczyk ,lubie sobie spacerowac w deszczu w sweterku czy kurteczce ,szaliczku i kozakach ....
szybko sie zciemnia, na chlodek wieczorem popijam pyszna herbatke ...
kocham jesien ,co prawda tutaj nie jest taka jak ta nasza polska ,ale tez ma swoj urok....

zawsze jakos dziwnie sie czulam w tym momencie kiedy konczylo sie lato i zaczynala jesien ,powietrze ma inny zapach ,i wogole jest tak jakos .... nostalgicznie ,ale w przyjemny sposob

P.S. ale a tym zdjeciem z kominkiem to przesadzilas , tez bym taki chciala miec

Edytowane przez Romanaccia
Czas edycji: 2012-09-22 o 18:18
Romanaccia jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-22, 18:19   #462
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
na ostatnim, fuori corso. Mam jeszcze kilka egz + pisanie pracy

jak zaczynalam studia to dopiero od 4 miesiecy mieszkalam w It, a wloski znalam z matury. Poradzisz sobie!

romanaccia ty to jestes nasza ksiezniczka deszczu
ej no, tescie maja kominek i glownie nim ogrzewaja, dlatego w niektorych pomieszczeniach tak zimno potem bo niewszedzie dociera cieplo

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2012-09-22 o 19:04
Stary 2012-09-23, 13:32   #463
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:
a ja sie ciesze, ze w koncu nadeszla jesien. nawet jak bedzie ponuro ( co mnie w depresje wpedza) to wystarczy, ze sobie pomysle jak w tym roku lato dalo popalic ale dzisiaj strasznie parno jest i znowu jest masa tych latajacych mrowek ...
a ja mialam juz 2 pary gumowcow i wszystkie mi popekaly
Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja w polsce oczywiscie pokupowalam ciuch bo tu w Trento nie ma zbyt wiele sklepow no i pol rossmana perfumy,kremy, balsamy, zapas farby do wlosow itp.
No rodzine mam w polsce baardzo duzo wiec mialam sporo osob do odwiedzenia poza tym przyleciala tez moja ciocia z ameryki i kolezanka co w braylii mieszka wiec super trafilam, ze moglam sie z nimi zobaczyc.

Co do pracy to narazie nie bede pracowac bo tu gdzie bylam do tej pory jest straszny dojazd a w sumie przez caly rok odlozylam troche pieniedzy no i liczy, ze mi dadza stypendium moze pozniej poszukam cos na weekend w Trento. Zobaczymy jak mi bedzie szla nauka bo w sumie tylko rok mieszkam w it wiec moj wloski perfekcyjny nie jest.
Na powitanie mam zajecia z samorzodu lokalnego wiec pewnie nie bede zbytnio rozeznana.
ja jestem pod wrazeniem, bo Ty taka mlodziutka jestes i tyle znasz jezykow i zjezdzilas troche krajow tez bym tak chciala. i mieszkac w Trento tez bym chciala

Edytowane przez e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Czas edycji: 2012-09-23 o 13:34
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-09-23, 15:09   #464
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
romanaccia ty to jestes nasza ksiezniczka deszczu ej no, tescie maja kominek i glownie nim ogrzewaja, dlatego w niektorych pomieszczeniach tak zimno potem bo niewszedzie dociera cieplo
Ja kocham deszczyk wiecie jaka energia we mnie wstepuje jak pada ,a zwlaszcza podczas burzy normalnie jestem jak ten kroliczek z reklamy baterii Duracell

a kominek to super rzecz .... zima siedzialabym przed nim chyba bezprzerwy

evelinarav - latajacych mrowek ? pamietam kiedys jak bylam mala ,to w moim miescie byla inwazja tych stworow ,az w tv regionalnej co prawda , mowili o tym jak sie przed nimi bronic....
balam sie wychodzic na balkon ,bo ona tam zawsze wpadaly
Stary 2012-09-24, 08:47   #465
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082

Cuciola - ale piekne zdjecia - klimacik wprowadzasz.

Wiecie co powiedzial kolega meza?
Ze po 15 wrzesnia to juz jesien i ze trzeba sie ubierac cieplo.
Mowil to siedzac w samochodzie w bluzie z dlugim rekawem i w bezrekawniku a my z mezem bylismy w lekkich spodniach i t-shirtach bo bylo 27 stopni. A do tego wlaczyl klime bo mu bylo goraco.

To potwierdza moja teorie ze Wlosi na pogode nie patrza tylko na kalendarz.

Dzisiaj mam pierwszy dzien szkoly.
Zastanawiam sie w co ja sie ubiore.
Wedlug prognozy ma byc jak wczoraj.
Czyli - do poludnia bylo slonecznie i cieplo (i tak jest) a po poludniu przyszly chmury i wiatr i zaslonily sloneczko.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-09-24, 09:11   #466
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

a u mnie zapowiadaja burze caly tydzien

..ciekawe czy jutro mi sie uda zdac egzamin troche sie boje bo komisje jak zwykle sa takie, ze strach sie bac

Stary 2012-09-24, 09:29   #467
mmarcepan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 828

Hej dziewczynki
Jestem po przeprowadzkowym weekendzie - niestety przez te dwa dni nie udalo mi sie skonczyc nawet polowy rzeczy do zrobienia...no coz...
A do tego dzis mamy w MI taka dolujaca pogode... jak ja nie lubie jesieni i deszczu

Cytat:

..ciekawe czy jutro mi sie uda zdac egzamin troche sie boje bo komisje jak zwykle sa takie, ze strach sie bac
Bede trzymac kciuki

mmarcepan jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-09-24, 10:14   #468
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie jeszcze nie ma burzy w zapowiedziach.

Kciuki za egzamin!

Wlasnie skonczylam 30 days shred z Jillian.
Ktorys raz juz go robie a teraz po wakacyjnej przerwie pierwszy - pewnie jutro wszystkie miesnie poczuje.
Teraz prysznic, potem ugotuje cos dla siebie na obiadek i troche sprzatne a o 14 ide do szkoly.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2012-09-24, 12:24   #469
mmarcepan
Rozeznanie

sjoanna milego dnia w szkole

Stary 2012-09-24, 13:33   #470
cucciola79
Wtajemniczenie

ale tutaj nastrojowo i klimatycznie sie zrobilo
Ja nie przepadam za jesienia bo tak jakos smutno mi sie robi gdy sa takie ponure i deszczowe dni

romanacciamy tez mamy kominek (termocamino)zimowe wieczorki przy kominku to jest to
cucciolawlasnie dlatego zrobilismy sobie termocamino bo te zwykle kominki nie ogrzewaja wszystkich pomieszczen tylko to gdzie on jest a termo ogrzewa wszystkie pokoje i mamy ciepla wode to duza oszczednosc zimowa poraa za jutrzejszy egzamin
marcepannajgorsze te przeprowadzkiale jak juz sobie wszystko porobicie to bedzie Wam milo usiasc i odetchnac tak na spokojnie w nowym domku
sjoannanapisz jak tam po pierwszym dniu szkoly
Stary 2012-09-24, 13:40   #471
mmarcepan
Rozeznanie

cucciola79 juz sie nie moge doczekac jak wszystko rozpakuje, poukladam, posprzatam i nie bede musiala juz sie niczym przejmowac
i znowu sie rozpadalo... w taka pogode to najlepiej byloby nic nie robic tylko siedziec w lozeczku pod kolderka z ukochanym

Stary 2012-09-24, 17:05   #472
sjoanna
Zakorzenienie

Marcepan - dzieki za zyczenia.
No i zycze sily w urzadzaniu noego mieszkanka.

Bylo milo bo spotkalysmy sie we 3 ze starego kursu.
Poza tym sa 2 nowe panie. Jedna fajna a druga ... niezabardzo.
Opowiem wam jutro.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2012-09-25, 11:27   #473
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ehh cuciola polegla na egzaminie
trafilam w komisji na profesorke i wymagala zebym ksiazke umiala spiewajaco bo ona jest jej autorem
uffa... przykro mi troche, tyle nauki i dalej musze powtarzac
po co ja poszlam na takie studia.. ???

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2012-09-25 o 11:28

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-25, 12:12   #474
sjoanna
Zakorzenienie

Cuciola - oj! No trudno sie mowi i zyje sie dalej.
To na kiedy masz sie tej ksiazki nauczyc?

Wczoraj byla moja pierwsza po wakacjach lekcja wloskiego.
Ze starej klasy bylysmy tylko 3. Plus 2 nowe panie.
Jedna bardzo mila Moldawianka i pewna zadufana w sobie, naburmuszona Rosjanka.
Nie polubilam jej - nawet na chwile sie nie usmiechnela, na pytania odpowiadala jakby wielka laske robila. Antypatyczna.

Poza tym zwrocila mi uwage ze rozmawiam - nauczycielka nie zwraca nam uwagi jesli tylko po wlosku mowimy (a ja tlumaczylam dziewczynie gdzie ksiazke kupilam) a to sie porzadna taka zmalazla.

Ale to poczatek a u nas na zajeciach duzo sie zmienia i nawet pod koniec roku przychodza nowe osoby.

A dzisiaj bylam na targu i kupilam duzo owocow i warzyw.
M.in. kupilam winogrona za 50 centow - normalnie byly po 1,90 - 2 euro.
Pytam sie dlaczego takie tanie - bo to koncowka i sa brzydkie. Ale naprawde dobre - wzielam 2 kg.
Wzielabym i wiecej gdyby nie to ze jem je sama a i zaniesc do domu tez musialam sama.
Jeszcze mi drza miesnie i ciezko mi w palcach utrzymac winogronko.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2012-09-25, 12:23   #475
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

kolejny termin 11.10.
Ksiazki sa 2 plus jeszcze takie notatki tez od profesorki. I jak tu czlowiek ma wszystko dokladnie umiec? Tylko 1 komisja na 3 jest znosna wiec szanse zdania tez 1 na 3. Uffa! Trzeba utrafic.

Stary 2012-09-25, 12:24   #476
alcon
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 874

Cytat:
Ehh cuciola polegla na egzaminie
trafilam w komisji na profesorke i wymagala zebym ksiazke umiala spiewajaco bo ona jest jej autorem
uffa... przykro mi troche, tyle nauki i dalej musze powtarzac
po co ja poszlam na takie studia.. ???
Cuciola kochana tak mi przykro Tylko non smettere...
Z jakiego to przedmiotu? Nie lubiê takich profesorków, co wymagaj± s³owa w s³owo z ksi±¿ek.
Bardzo Ciê podziwiam, bo sobie dajesz radê i z tego co pamiêtam to jeste¶ ju¿ prawie na finiszu, prawda? Ja mia³am problemy ze studiami w jêzyku polskim, a co dopiero jakbym mia³a w obcym

alcon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:15   #477
mmarcepan
Rozeznanie

cuciola

Stary 2012-09-25, 14:07   #478
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

to bylo diritto di lavoro subordinato i diritto sindacale

same kobyly zostaly mi na sam koniec, no ale co nas nie zabije to nas wzmocni prawda? Tylko szkoda ze na mojej uczelni to taka pamieciowka jest, kiedys sobie to inaczej wyobrazalam mimo ze na prawie zawsze jest pamieciowka. Nie myslalam ze az tak.

Stary 2012-09-25, 14:21   #479
cucciola79
Wtajemniczenie

cucciqrcze przykro mimoze nastepnym razem trafisz na mniej wymagajaca komisjemamma mia wyobrazam sobie jak musi byc ciezkowykuc cala ksiazke na pamiec(anzi 2)
sjoannaa polek nie macie w grupie??ja tez wlasnie wcinam winogron pychota tak moge nawet kg na 1 posiedzeniu zjesca pozniej sie obwiniam ze za duzo zjadlam
Stary 2012-09-25, 14:51   #480
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ja tak mialam z czeresniami, na szczescie sa drogie i sa krotko

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.