Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-25, 12:46   #4681
201606201204
Konto usunięte

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Historia dołka dłuuuga i nie na forum publiczne, a chwilowo nie mam tyle czasu i weny, żeby pisać w k. Ogólnie chodzi o znajomych/przyjaciół, nasze relacje itp. Smutno mi, bo mam wrażenie, że wszyscy się odsuwają i zostajemy sami
Przykro mi, ale niestety coraz częsciej tak jest. Ludzie siedza w domach i tam się bunkrują,a później się dziwią, że w związkach coś jest nie tak. Nie można ciągle tylko we dwoje.
Na pewno są tacy z którymi kontakt się nie urwie. Trzeba zabiegać czasem, a później się samo rozkręci.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:48   #4682
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Historia dołka dłuuuga i nie na forum publiczne, a chwilowo nie mam tyle czasu i weny, żeby pisać w k. Ogólnie chodzi o znajomych/przyjaciół, nasze relacje itp. Smutno mi, bo mam wrażenie, że wszyscy się odsuwają i zostajemy sami
Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale chyba się domyślam. Miałam podobną sytuację ponad rok temu...bardzo dupiato się wszystko potoczyło. Miałam mega doła, teraz chyba mi lepiej.
Jakbyś chciała się wygadać - dawaj

Cytat:
Aaa, dziękuję za wyjaśnienie - choć i tak odbijanie echa usg nic mi nie mówi
Na ile rzetelny jest taki obraz usg? Czy np. jak masz już zdjęcie z 38ego tygodnia, to Emilka po urodzeniu tak właśnie będzie wyglądać? Z takim noskiem itp? Pytam, bo zastanawiam się, czy np. na usg widać wielkość uszu I nie mówię o kącie, bo wszystkie dzieci rodzą się z przyległymi, ale o wielkości płatka. Mój mąż ma masakrycznie ogromne! Oby dziecko się z tym w niego nie wdało. I nos też ma wielki - też poproszę po mnie
Aaby, czyś Ty do reszty oszalała? A co Ci to da, jak się okaże w 38 tygodniu, że uszy są duże? Jezusiuniu!!!

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
tasia i Isa, ja mam farelkę

Butter, mi też łeb zatrzyma się za moment na klawiaturze Już nawet spacery do toalety nie pomagają. A dzień znów się dłuuuży...
Mi też się ciągnie - makabrycznie!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:49   #4683
201606201204
Konto usunięte

My jutro idziemy do znajomych na wieczór, w czwartek po pracy lecę na uczelnię z kartą ocen, a w piątek chyba do kościoła w końcu się wybierzemy.
Stary 2012-09-25, 12:49   #4684
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Ciągłe upławy i ból przy stosunku, bolesne miesiączki. Niestety mam jakieś zapalenie, miałam wcześniej a teraz to już w ogóle szału dostaję. No i nie ma mowy, jest celibat. Po prostu nie mam nawet chęci, aż mnie odrzuca. Tak samo było wtedy, bo zero przyjemności. JUż nawet nie chodzi o ból, bo ten minimalny.
Miałam wymrażaną raz, dlatego się tak boję.
O kurka, to ostre te objawy. Oby lekarz cos zadziałał dzisaj
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:51   #4685
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi, ale niestety coraz częsciej tak jest. Ludzie siedza w domach i tam się bunkrują,a później się dziwią, że w związkach coś jest nie tak. Nie można ciągle tylko we dwoje.
Na pewno są tacy z którymi kontakt się nie urwie. Trzeba zabiegać czasem, a później się samo rozkręci.
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale chyba się domyślam. Miałam podobną sytuację ponad rok temu...bardzo dupiato się wszystko potoczyło. Miałam mega doła, teraz chyba mi lepiej.
Jakbyś chciała się wygadać - dawaj

Aaby, czyś Ty do reszty oszalała? A co Ci to da, jak się okaże w 38 tygodniu, że uszy są duże? Jezusiuniu!!!
No dupiato Dzięki

Będę miała dwa tygodnie na oswojenie się z dzieckiem-Dumbo

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:53   #4686
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

. No lepsze oswojenie, niz korekta chirurgiczna uszu
Marcel <3

Stary 2012-09-25, 12:54   #4687
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
O matko! Padłam.

Ja to mam nadzieję, że moje dziecko będzie ładne albo chociaż nie bardzo brzydkie. No co ja poradzę, że nie umiem się rozczulać nad dziećmi, które są jak większość słodkie.
Stary 2012-09-25, 12:57   #4688
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się

No dupiato Dzięki

Matko, aleś Ty walnięta.... dziecko-Dumbo!!!!! wariatka

Hania

Stary 2012-09-25, 12:59   #4689
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
. No lepsze oswojenie, niz korekta chirurgiczna uszu
Na operację trzeba zbierać od małego
A tak serio to jeśli moje dziecko kiedyś będzie chciało mieć operację np. uszu (o ile w ogóle będzie jej potrzebowało), to zrobię wszystko, aby mu to umożliwić. Za dużo ja w życiu się nacierpiałam i wiem niestety, co to znaczy dla dziecka.

Cytat:
O matko! Padłam.

Ja to mam nadzieję, że moje dziecko będzie ładne albo chociaż nie bardzo brzydkie. No co ja poradzę, że nie umiem się rozczulać nad dziećmi, które są jak większość słodkie.
Ja też nie umiem Ale podobno dla każdej matki jej dziecko jest najśliczniejsze
Najważniejsze, żeby było zdrowe! Reszta jak nie od razu, to przyjdzie z czasem.
Ja np. niby byłam ładna, ale miałam odstające uszy, kształt główki jak z wodogłowiem i byłam łysa A mama do dziś mówi, że byłam najśliczniejsza Co ma powiedzieć

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Matko, aleś Ty walnięta.... dziecko-Dumbo!!!!! wariatka
Obudziłam?

Bikulec, chwal się co tam dostałaś!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-09-25, 13:00   #4690
201606201204
Konto usunięte

Może i tak, zobaczymy. Chociaż u mnie się martwili, że będe łysa, bo do 2 r.z. prawie włosów nie miałam.
Stary 2012-09-25, 13:04   #4691
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Na operację trzeba zbierać od małego
A tak serio to jeśli moje dziecko kiedyś będzie chciało mieć operację np. uszu (o ile w ogóle będzie jej potrzebowało), to zrobię wszystko, aby mu to umożliwić. Za dużo ja w życiu się nacierpiałam i wiem niestety, co to znaczy dla dziecka.

Ja też nie umiem Ale podobno dla każdej matki jej dziecko jest najśliczniejsze
Najważniejsze, żeby było zdrowe! Reszta jak nie od razu, to przyjdzie z czasem.
Ja np. niby byłam ładna, ale miałam odstające uszy, kształt główki jak z wodogłowiem i byłam łysa A mama do dziś mówi, że byłam najśliczniejsza Co ma powiedzieć
[
Obudziłam?

Bikulec, chwal się co tam dostałaś!
Nie obudziłaś...

Aaby, a z jakiego powodu się tyle nacierpiałaś? Przez uszy??Ty chyba oszalałaś... oglądam specjalnie zdjęcia na fb... uszy w normie - jak dla mnie!

Ja miałam zawsze kompleksy przez 'ryżość' ale tego sie nie da zoperować..a natura tak o mnie 'zadbała', że nie mam możliwości fizycznej zmienienia koloru włosów...żadna farba nie łapie...

Hania

Stary 2012-09-25, 13:05   #4692
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Może i tak, zobaczymy. Chociaż u mnie się martwili, że będe łysa, bo do 2 r.z. prawie włosów nie miałam.
No ja też tak mniej więcej, a teraz mam najgęściejsze i najgrubsze włosy z całej trójki

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-09-25, 13:06   #4693
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
No ja też tak mniej więcej, a teraz mam najgęściejsze i najgrubsze włosy z całej trójki
U mnie sie to nie udalo
Stary 2012-09-25, 13:07   #4694
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, a z jakiego powodu się tyle nacierpiałaś? Przez uszy??Ty chyba oszalałaś... oglądam specjalnie zdjęcia na fb... uszy w normie - jak dla mnie!
No niestety... Nawet nie wiesz, jak dzieciaki potrafią uprzykrzyć życie. A i jak miałam lat naście, to znaleźli się tacy, co paluchem wytykali.
Na fb są akurat zdjęcia, gdzie uszu nie widać. Z resztą raczej nie zamieszczam takich, na których je widać

I co więcej - za dziecka miałam jeszcze bardziej odstające.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-09-25, 13:10   #4695
Gucia0987
Zakorzenienie

podczytuję tylko przy drugim śnaidaniu. Jeden dzień ma mnie nie być a tu sajgon jakich malo! powariowali!

Abby dziecko-Dumbo - padłam

Buuter Ty jak zwykle wiesz co powiedzieć "uszy w normie"
Kochana, Ty masz piękny kolor włosów! Nie zmieniaj!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:14   #4696
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety... Nawet nie wiesz, jak dzieciaki potrafią uprzykrzyć życie. A i jak miałam lat naście, to znaleźli się tacy, co paluchem wytykali.
Na fb są akurat zdjęcia, gdzie uszu nie widać. Z resztą raczej nie zamieszczam takich, na których je widać

I co więcej - za dziecka miałam jeszcze bardziej odstające.
Wyobrażam sobie, bo tak samo ja byłam traktowana... nie tylko przez dzieci..ale i przez dorosłych czasem.
Pamietam, jak miałam chyba z 10 lat, szłam ulicą, sama, i szło młode małżenstwo z małym dzieckiem. I baba do chłopa mówi pokazując na mnie palce 'Ej, weź mnie uszczypnij, bo ryża idzie, będę mieć pecha'... więc wiem, co to znaczy, jak Ci ktoś sprawia przykrość... wtedy prawie się popłakałam...
Teraz mi się chcę z tego śmiać, że ludzie są tacy płytcy...bo moje włosy są ładne, a jak nie to je zafarbuję...a ta baba durna zostanie na zawsze z żartów o rudzielcach też nie mam problemu, żeby się śmiać..więc przeszło mi

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Co więcej, mój mąż uważa, że mam najpiękniejsze włosy na świecie (spróbowałby myśleć inaczej ) i kocha każdego jednego piega, których mam z 15 milionów, a które tak bardzo zawsze mnie wkurzały

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-09-25 o 13:12
Stary 2012-09-25, 13:16   #4697
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Mysia, zimny prysznic raczej może być problematyczny

No właśnie, Bika, pochwal się, co dostaliście. Bo już kilka razy słyszałam, że dziewczyny dostały coś na SR...ciekawa jestem właśnie co się dostaje
Przede wszystkim dostaliśmy takie reklamówki z gadżetami od różnych "dzieciowych" firm...... są tam jakieś gazety, ulotki, miniaturki kosmetyków, ale co fajne (i w sklepie drogie) była też butelka z aventu z nowej kolekcji a na zakończenie dostaliśmy takie podnóżki z ikei - przydadzą się do karmienia, a potem dla dziecka, żeby np mogło dosięgnąć do umywalki......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:19   #4698
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobrażam sobie, bo tak samo ja byłam traktowana... nie tylko przez dzieci..ale i przez dorosłych czasem.
Pamietam, jak miałam chyba z 10 lat, szłam ulicą, sama, i szło młode małżenstwo z małym dzieckiem. I baba do chłopa mówi pokazując na mnie palce 'Ej, weź mnie uszczypnij, bo ryża idzie, będę mieć pecha'... więc wiem, co to znaczy, jak Ci ktoś sprawia przykrość... wtedy prawie się popłakałam...
Teraz mi się chcę z tego śmiać, że ludzie są tacy płytcy...bo moje włosy są ładne, a jak nie to je zafarbuję...a ta baba durna zostanie na zawsze z żartów o rudzielcach też nie mam problemu, żeby się śmiać..więc przeszło mi

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Co więcej, mój mąż uważa, że mam najpiękniejsze włosy na świecie (spróbowałby myśleć inaczej ) i kocha każdego jednego piega, których mam z 15 milionów, a które tak bardzo zawsze mnie wkurzały
Się nie dziwie , że kocha. Uwielbiam taką urodę jaką Ty masz. Mówię to całkowice serio, nie podlizuje się
Marcel <3

Stary 2012-09-25, 13:23   #4699
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

W profilu dodaji

Aaa, dziękuję za wyjaśnienie - choć i tak odbijanie echa usg nic mi nie mówi
Na ile rzetelny jest taki obraz usg? Czy np. jak masz już zdjęcie z 38ego tygodnia, to Emilka po urodzeniu tak właśnie będzie wyglądać? Z takim noskiem itp? Pytam, bo zastanawiam się, czy np. na usg widać wielkość uszu I nie mówię o kącie, bo wszystkie dzieci rodzą się z przyległymi, ale o wielkości płatka. Mój mąż ma masakrycznie ogromne! Oby dziecko się z tym w niego nie wdało. I nos też ma wielki - też poproszę po mnie

Jadłam kurczaka w porach i serze. I wzięłam taki większy kęs, dmuchnęłam leciutko i do paszczy. Poczułam, że gorące, więc żeby nie poparzyć podniebienia ani języka to szybko przełknęłam. Niestety był spory i stanął w przełyku :/ Auć!

Gołąbki! Sto lat nie jadłam!
Aaaaa..... tak myślałam, a ja jej nie mam w znajomych.......

Z tym odbijeniem echa to chyba o to chodzi, że Emilka jest za blisko urządzenia i nie wytwarzają się fale, które odbijają się od obiektu (dziecka) żeby ująć obraz...... więc dokładniej widać te części Emilki które są tak jakby głębiej we mnie, a nie te które są tuż pod skórą..... tak to chyba można "na chłopski rozum wytłumaczyć"

Myślę, że taki obraz 4D jest dość wiarygodny...... chociaż Emilka pewnie jeszcze trochę nabierze masy to może się zmieni najlepiej niech mamusie które mają takie fotki się w tej kwestii wypowiedzą

Oj, już sobie wyobrażam takiego pysznego wielkiego kurczaczka..... ale niestety gorącego współczuję

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby;36742647[FONT=Arial Narrow
]

Bikulec, chwal się co tam dostałaś![/FONT]
znów mi Bikulec zabrzmiał ja widelec
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-25, 13:24   #4700
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Przede wszystkim dostaliśmy takie reklamówki z gadżetami od różnych "dzieciowych" firm...... są tam jakieś gazety, ulotki, miniaturki kosmetyków, ale co fajne (i w sklepie drogie) była też butelka z aventu z nowej kolekcji a na zakończenie dostaliśmy takie podnóżki z ikei - przydadzą się do karmienia, a potem dla dziecka, żeby np mogło dosięgnąć do umywalki......
Oo no to faktycznie całkiem fajne 'gadżety' Super

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Się nie dziwie , że kocha. Uwielbiam taką urodę jaką Ty masz. Mówię to całkowice serio, nie podlizuje się
Ojjjjj.... wzruszyłam sie

Hania

Stary 2012-09-25, 13:24   #4701
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm, a mi jasz Szpikulec
Marcel <3

Stary 2012-09-25, 13:25   #4702
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajnie mieć znajomych z dziećmi w podobnym wieku. I Wy pogadacie a dzieciaki z głowy, będą się bawić i fikać
no fajnie fajnieA ta kolezanke poznalam niedawno na otwarciu tego pzredszkola co seba bedzie chodzil

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
cześć kochane

U mnie znów kocioł, pracuję na takich obrotach (mamy mniej o 2 osoby w dziale) jak jeszcze nigdy. W ciągu dnia nie mam czasu do was zajrzeć, a w domu albo padam albo mam korki....I wychodzi na to, że wpadam raz dziennie wyżalić się, że mam dużo pracy (Madzia bij mnie)

Widziałam tylko, że Bika ok na wizycie, cieszę się bardzo

Ja dzwoniłam wczoraj do położnej zapytać o tą edukację przedporodową, wytłumaczyła mi jak to się odbywa, musiałabym raz w tyg chodzić do przychodni...i najlepsze!...Tylko ja jestem chętna, z całego miasteczka nie zgłosił się nikt!

Z ciekawszych rzeczy to mamy projekt i architekt zaczyna robić adaptację Madzia, a jak u Was? I u innych dziewczyn budujących się?

I dalej nie wiem co komu miałam napisać

Bosz...dziewczyny! Ja chyba nawet Wasze chrzty przegapiłan
Onyks zwolnij
Cytat:

Tak tu polecacie te szkoły rodzenia, a ja się zastanawiałam czy warto. Kto wie, może się skusze jak już będzie czas. Ile to ksoztuje?

Zimno u mnie w biurze koszmarnie, wczoraj tak zmarzłam.
ja nie chodzilam i jakos nie załujePzry porodzie mialam dobra połozna ktora mowila co i jak mam robicA sporo tez w czasie ciazy czytalam, ogldalam, nawet online były zajecia ze szkoly rodzenia i wystarczylo

Cytat:
No właśnie, Bika, pochwal się, co dostaliście. Bo już kilka razy słyszałam, że dziewczyny dostały coś na SR...ciekawa jestem właśnie co się dostaje
Cytat:
no tak myslalam,z e probki, ulotki itp.
Ja od gina w Pl dostalam rozne probki, paczki na 2 wizytach

Alle fajnie z tym podnzkiem

Aaby

Bylismy chwile na powietrzu, mimo ze zimno, ale niech Seba troche wyjdzieTeraz wstawilam rogale do piekarnika i Sebe zaraz kalde, bo juz sie poklada na dywanie
Stary 2012-09-25, 13:25   #4703
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Ja też w niedzielę widziałam szczeniaczka a za nim szło takie małe dzieciątko..... jak tylko zobaczyła pieseczka to "jej jaki słodziutki itp" potem szło to dziecko a ja "jakoś małe psy bardziej mnie rozczulają niż małe dzieci"......

A co do urody własnego dziecka, to też się często zastanawiam jaka ta Emilka będzie...... ostatnio mi tż powiedział, że mam spojrzeć w lustro to zobaczę jaka będzie Emilka
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-25, 13:27   #4704
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Chętnie wypróbowałabym kurację Vermuthowo- tyłową;P:P:P:P Nie wiem czy mój na to pójdzie, bo, że tak powiem, jestem bardziej "smarkata", aniżeli "pociągająca" (potocznie - prawie nie oddycham przez ten tragicznie zatkany nochal, ble). Także piję sobie herbatkę i pilnuję by nie osmarkać lapka czytając was w chwili obecnej;D
Ja też coraz bardziej zasmarkana

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Bikula, kuracja rumowo-tyłowa pomogła, efektywnie i szybko;D Tyle, że zaraz po kuracji dostałam @, także ten cykl również i dla mnie zamknięty- teraz pytanie kiedy się skończy, a kiedy się zacznie kolejna...;P
Wpisać kolejny cykl starań?
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Butter nic, totalnie nic. D. nas kolejny raz olała ciepłym strumieniem odpuszczamy narazie... a za kilka miesięcy im powiem że pół na pół i tyle. Przecież sprzeciwu nie zgłaszali
A jak jednak powiedzą "nie"? Nie muszą nic finansować przecież... Poradzicie sobie jakoś?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:32   #4705
metkaa
Zakorzenienie

czesc

pawie_oczko witaj, trzymam kciuki,

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36722952]Cześć, dziewczyny
Ostatnio tylko Was podczytywałam, a nie pisałam, bo kiepsko się czułam. Przeziębienie mnie rozłożyło. No i czekam na @ - temperatura spadła, test negatywny, brzuch boli...[/QUOTE]

blonde_hair dla Sebastianka,

malamaluczka87 w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl,

Cytat:
To już ostatnia taka sesja następnym razem widzimy się twarzą w twarz

pieknie,

strippi dbaj o siebie, dobrze z e z dzidziusiem wszystko ok,

Butter dobry plan

Debrah zadna z nas przy pierwszym dziecku nie ma doswiadczenia, chocby miala kontak z takimi maluszkami, mysle ze dasz sobie rade, wszystkiego sie nauczysz,

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
ale jeszcze ze smutniejszych rzeczy to coś nam z TŻ osłabło uczucie między nami.... chciałam to wczoraj naprawić i ubrałam moją nową bieliznę a dla TŻ bokserki zapakowałam i dałam jako prezent... ale.. nawet ich nie obejrzał tylko podziękował i schował do szuflady, a potem jak widział że mi smutno to za rękę mnie chwytał i tak jakoś się próbował poprawić, no ale wiadomo że nie na to liczyłam, i zapytałam czemu w ogóle ich nie obejrzał, to powiedział że jak je będzie zakładał to przecież je zobaczy. No nic.. bywa. No i od kilku dni się w ogóle na dobranoc ani nie przytulimy ani nic, bo ja się kladę spać i czekam na niego ale nigdy się nie mogę doczekać bo lampi się w tego laptopa do nie wiem jak późnych godzin. Chciałabym popracować nad naszym związkiem, ale totalnie nie wiem jak....

srtongus mysle ze to wszystko przez to ze jestescie zmeczeni, trzeba powaznie pogadac,

ja dzis na badaniach okresowych bylam , wystalam sie w kolejkach jak głupek
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:34   #4706
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Aaaaa..... tak myślałam, a ja jej nie mam w znajomych.......
Wystarczy mnie zaprosić- ja nie gryzę Sama chciałam to zrobić, ale jakiś ukryty masz profil i nie da się tego zrobić.

Widzę, że każda z nas ma jakieś kompleksy
Butter ja tam piegi uważam za mega sexowne

Aaby uszu Twoich nie widziałam, ale wszystkie zdjęcia, które widziałam są urocze !

Też mi się dziś wlecze, tyle, że ja sobie sama funduję dłuższy dzień pracy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:38   #4707
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wystarczy mnie zaprosić- ja nie gryzę Sama chciałam to zrobić, ale jakiś ukryty masz profil i nie da się tego zrobić.

Aaby uszu Twoich nie widziałam, ale wszystkie zdjęcia, które widziałam są urocze !

Zaproszenie poszło

Ja mam ukryty profil..... eeee...... tu to się tak nie da, na FB owszem, ale tu to jestem otwarta na zaprzyjaźnianie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-09-25, 13:38   #4708
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Buuter Ty jak zwykle wiesz co powiedzieć "uszy w normie"
Kochana, Ty masz piękny kolor włosów! Nie zmieniaj!
A myślisz, że nie w normie?

Cytat:

Dodaja, no chyba każdy ma kompleksy Aż dziwne, jakby nie mieć. Piegi seksowne? No co Ty? Przez piegi się wygląda na gówniarę ja mam na twarzy, na ramionach, na dekolcie, na udach, kolanach, plecach... z resztą widać to na moich zdjęciach ślubnych na fb ale nie wiem, czy się znamy na fb

Sama sobie przedłużasz dzień pracy?? Whyyyyy???

Hania

Stary 2012-09-25, 13:40   #4709
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie nie dziwię się, że tak uważa! Ja uwielbiam Twój kolor włosów!
A piegi sama mam i ich nienawidzę

Cytat:
A nie jak fafkulec?

Cytat:

Uważaj, bo zaserwuję Ci zdjęcia z roczku

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-09-25, 13:44   #4710
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
A myślisz, że nie w normie?

Dodaja, no chyba każdy ma kompleksy Aż dziwne, jakby nie mieć. Piegi seksowne? No co Ty? Przez piegi się wygląda na gówniarę ja mam na twarzy, na ramionach, na dekolcie, na udach, kolanach, plecach... z resztą widać to na moich zdjęciach ślubnych na fb ale nie wiem, czy się znamy na fb

Sama sobie przedłużasz dzień pracy?? Whyyyyy???
Ja nie zauważyłam...... i nie mam kompleksów, serio....... kiedyś miałam mnóstwo, ale mi przeszło wiem, że jak Emilka poda się na mamusię, to też moze mieć te moje kompleksy, ale to już moja działka zadziałać wcześniej, żeby się biedaczka nie stresowała np wadami zgryzu

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Absolutnie nie dziwię się, że tak uważa! Ja uwielbiam Twój kolor włosów!
A piegi sama mam i ich nienawidzę

A nie jak fafkulec?

Uważaj, bo zaserwuję Ci zdjęcia z roczku
Hihihihihi a co to jest fafkulec

o, przypomniałaś mi, że mam iść do piwnicy po moje fotki - jak w końcu to uczynię, to się Wam pokaże z tą kokardą kiedyś to coś o tym pisałyśmy
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości