|
|
#1591 |
|
Kici kici miau miau
|
Jesli to stary model to moze nie byc hologramu
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ugg Boots
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy te buty są oryginalne?
) http://www.amazon.com/UGG-Australia-...source=message
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
właśnie to zrobiłam i czekam na odpowiedź
dam znać co i jak
|
|
#1596 |
|
Przyczajenie
|
tu masz odpowiedż:
http://www.uggaustralia.com/on/deman...r-OnlineStores ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- podróbki tez juz mają hologramy ![]() mnie zmylily niedawno na aukcji te: http://allegro.pl/show_item.php?item=2607196801 hologram był a w srodku zamiast futra merynosów "jakieś futerko" wg sprzedajacej ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- metka wyglada ok ale futro wewnatrz wyglada mi na sztuczne-za bardzo sie błyszczy a jesli futro sztuczne to na pewno fejki
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Przyczajenie
|
wełna podczas noszenia ubija sie w charakterystyczny sposób, w załaczniku metka na jasnym uzywanym futrze i nowa metka z hologramem na czarnym futrze jeszcze nie śmiganym
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
najlepiej kupic z oficjalnej strony albo jak ktos ma mozliwosc to w sklepie stacjonarnym wtedy jest pewnosc 100% oryginalnosci
mam pytanie co do czyszcznia, mam szampon z ccc moge potraktowac mini ugg? Najpierw bede testowac na emu ale chce wiedziec czy jest dobry Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2012-09-24 o 16:41 |
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
http://66procent.pl/index.php/ugg.html a co myslicie o tych uggach ?
oryginalne ?
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Kici kici miau miau
|
Tak wiem ale moze ma starszy model?
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyna mi jeszcze nie odpisała więc albo nie sprawdzała poczty albo uznała moją wiadomość za "niewygodną" i postanowiła nic nie odpisywać
w sumie jakby tak porównać futerko w środku do tych zdjęć, które wkleiła jedna z Wizażanek to faktycznie jakoś tak sztucznie się błyszczy to straszne jak trzeba uważać co się kupuje, bo wszędzie można się naciąć
|
|
#1603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2012-09-25 o 08:24 |
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() poczytałam trochę ten wątek nim zamówiłam swoje uggi i właśnie wczoraj przyszły i coś mi się zdawało, że te metka powinna być podwójna a jest taka DSC05311 [800x600].jpg DSC05312 [800x600].jpg jest w końcu hologram, wszystkie inne znaki i sygnały świadczą o tym że to oryginał, nawet w wyszukiwarce na oficjalnej stronie uggaustralia widnieje ta strona z której kupowałam jako official authorized retailer for UGG@ Australi. czy to znaczy że metki i hologramy na nich mogą się różnić? |
|
|
|
|
#1605 |
|
Przyczajenie
|
metka jak najbardziej oryginalna,takie sa teraz, nie materiałowe.jedna wieksza, druga z hologramem mniejsza.
futro tez wyglada na owcze
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Rozeznanie
|
gazelaa, ja kupiłam ten szampon, ale jakoś szału nie zrobił, zwlaszcza na jasnych(sand i te orzeszkowe), poza tym troche je przyciemnil. Juz lepszy efekt na ciemnych(zielonych i brązowych), ale tylko takiego lekkiego odswiezenia.
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
aa już kapuje
![]() takie hologramy były wcześniej od 2010 gallery-sew-stickers.jpg a teraz w 2012 są takie gallery-NEW-security-device.jpg Właśnie, bo co patrzyłam w galeriach to każdy miał w bucie taki sam jak patataj, a u mnie jakiś inny. inny bo najnowszy To gitarka Już się nie mogę doczekać jak wskoczę w moje czekoladki a krótkie są wystarczająco "długie" na zimę. Mmm a jakie one cieplusie |
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
A moje jedne UGG chyba trafiło
. Nie używałam ich za wiele,kupiłam w zeszłym roku,chyba w grudniu,kilka razy myłam oryginalnym szmponem,impregnowałam,by ło ok.Kilka miesięcy przeleżały w kartoniku aż do teraz.Postanowiłam je odświeżyć,wyszczotkowałam ,zaimpregnowałam i się stało.Mam fioletowe UGG,aktualnie jeden jest jasny drugi ciemny.Po kolejnym umyciu powstały zacieki.Najbardziej niepokoi mnie fakt,że jeden jest ciemniejszy od drugiego,po roku czasu!!!Wyprałam je jeszcze raz przed chwilą,nie wiem co będzie .Nie piszcie mi tylko o podróbac,bo jestem pewna oryginalności,buty zakupiłam w stacjonarnym sklepie firmowym w Holandii.Mam jeszcze czarne,też po jednym czyszczeniu wyblakły,podobnie jak buty moejej córki,ale czarny impregnator załatwia sprawę,więc jest ok.Myślałam nad zakupem orzechowych,ale teraz to sama nie wiem,za takie pieniądze takie rzeczy nie powinny się dziać.Ehhh,musiałam się wyżalić,jest mi starsznie przykro
|
|
#1609 | |
|
Raczkowanie
|
Hej poszukaj moich postów w tym wątku. Mialam podobna sytuacje, ze po umyciu na butach zrobily sie zacieki. Prob zdjecia. Ja napisalam do ogolnej siedziby w Stanach, wyslalam, zdjecia i skan paragonu i wyslali mi nowe buty
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam,ale u Ciebie to była sól ,moje nigdy jej nawet nie dotknęły.Tak myślę,to stało się po wyszczotkowaniu i zaipregnowaniu.Ale do licha,użyłam oryginalnego impregnatu no i nie pierwszy raz.Dziwna sprawa,może na jeden but nałozyłam go więcej,stąd ten efekt.Czytałam,że impregnaty potrafią zmieniać barwę obuwia,no nie wiem,zobaczę jutro co się będzie dziaćA co im konkretnie napisałaś?
Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2012-09-27 o 02:00 |
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam czarne jak na razie zaimpregnowalam je impregnatem z deichmanna. hmm a jakby je wyprac piana z plynu do prania tego do welny?
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny które macie ten oryginalny ugg kit bardzo prosze o odp - na ile wystarczają te produkty?
te z zestawu mają po 118ml, a pojedyncze preparaty (do czyszczenia i impregnat) mają 177ml. przydaje się ta szczoteczka? co lepiej zakupić pojedynczo czy zestaw? jak często trzeba impregnować te buty? Edytowane przez kasikbc Czas edycji: 2012-09-27 o 13:03 |
|
|
|
|
#1613 |
|
Przyczajenie
|
Też zastanawiam się na ile starcza ten zestaw. Na wszelki wypadek dokupiłam do niego impregnat w większej butelce bo najczęściej właśnie jego się używa
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Przyczajenie
|
ja od 2 lat impregnuję swoje Ugg zwykłym bezbarwnym impregnatem kupionym za 20zł w sklepie Humanic.
jestem cały czas baaardzo zadowolona, buty spełniają swoją funkcję i nigdy mi się nie przebarwiły. |
|
|
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki ostrzegam przed zakupami w sklepie 66procent.pl to zwykle oszustwo, prawdziwy adres tego sklepu to
Japan Style Ltd. FLAT 6 5/F BLOCK B HAY WAH BUILDING 72-86 LOCKHART RD, WANCHAI Hong Kong termin dostawy maja 30 dni i kosmicznie drogie przesylki, co widac dopiero jak sie zlozy zamowienie! podroby jak byk i jedna wielka ściema!! ![]() NIE KUPUJCIE W 66PROCENT!!
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,a co sądzicie o farbowaniu UGG specjalną farbką do zamszu,nubuku,skóry?Zasta nawiam się nad taką opcją
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
Kto użytkuje model Roslynn? Jeśli noszę rozmiar US5 z Emu to tu brać US6?
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36818412]A z jakiego koloru na jaki?
Ja w tym roku moje czarne UGG, a raczej plamy od soli bede atakowac na poczatek zwykla, czarna pasta do butow.[/QUOTE] Najlepiej z fioletowego na fioletowy,no może ciut ciemniejszy .Myślałam o czarnym,ale moje futerko jest fioletowe,podzeszwa jasna,dziwnie by to wyglądało.Mam to nieszczęście,że to dość nietypowy kolor i podejrzewam,że ciężko mi było by taką pastę dostać.A nie lepiej Ci kupić czarny impregnat w spreyu?Dość mocno farbuje on skórę
Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2012-09-29 o 11:50 |
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
co myślicie o tych butkach? Podróby czy jest szansa na oryginały?
http://allegro.pl/ugg-australia-oryg...html?source=oo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

) 

w sumie jakby tak porównać futerko w środku do tych zdjęć, które wkleiła jedna z Wizażanek to faktycznie jakoś tak sztucznie się błyszczy
to straszne jak trzeba uważać co się kupuje, bo wszędzie można się naciąć

,moje nigdy jej nawet nie dotknęły.Tak myślę,to stało się po wyszczotkowaniu i zaipregnowaniu.Ale do licha,użyłam oryginalnego impregnatu no i nie pierwszy raz.Dziwna sprawa,może na jeden but nałozyłam go więcej,stąd ten efekt.Czytałam,że impregnaty potrafią zmieniać barwę obuwia,no nie wiem,zobaczę jutro co się będzie dziać