|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
Siama Na "Siostra mojej siostry" seans z cyklu kino kobiet.Jesli chodzi o perfumy, to do Davidoffa Cool Water mam obrzydzenie, stoi u mnie w szafce i wykończyć go nie mogę. Ale już Davidoff Echo dla młodej dziewczyny jak najbardziej. DKNY super |
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, popatrzę na te co podałaś. O Moschino też myślałam Jedno co to jest perfumeria, która ma ograniczony asortyment, za to ceny mają bardzo przystępne A co do Davidoffa to ja osobiście nie lubię takich zapachów. Uwielbiam ciężkie perfumy Dlatego już wiem, że będę miała problem z wybraniem czegoś lekkiego a gupia! zgłosiłam się na ochotnika i idę sama... bo sis musi wracać do domu.
|
|
#1713 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
taki mam plan
![]() no i zaopatrzyłam się w kawę, także dam radę! ![]()
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek zdrówka.
Gucia zgodzą się, zgodzą ![]() Ktosiu gratulacje. Boska dziś pogoda
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam do inhalacji dla Kini jakieś kropelki niemieckie
i mam kropić na ubrania bądź w miseczce zostawiać na noc Ktosia, Agus, no K. się wierci, przytrzymuję ją kolanem i ręką i po odciągnięciu glutów i tak płacz przeraźliwy, też już glupia nie jest także mam to samo Nawet jak zwykła chusteczką ścisne jej nosek, żeby coś poleciało to ryk, bo nie lubi jak jej grzebię cokolwiek przy nosie
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
![]() Wrocilam wczoraj z polonii wesele bardzo udane jedynie ta podroz z i na wesele baaaardzo meczaca... na 3 dni to sie nie oplaca tyle tluc...zrobilam nalesniczki i czekam na mezulka... ale mi ten czas od przyjscia ze szkoly do powrotu tzta szybko leci... masakra |
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
wróciłam do żywych ogarnełam się i chałupe a teraz czekamy na mężula i lecimy na zakupy ![]() wesele udane sala przepiękna jeszcze piękniejsi Młodzi myślę że wszyscy zadowoleni Natula tak tańcowała w poprawiny że aż zespół sie nie mógł nadziwić i wołali ze sceny że mamy na sali przyszłą finalistke You Can Dance ![]() ![]() ![]() tańcowała od 15 do 23 z przerwa 40 minut na spanie a i też padła podczas tańca z chrzesnym ![]() także było super Gucu co do perfum toooooooo dostala w piatek próbkę Lancome la vie est belle- i co tu dużo mówić jezu jak pachną przebosko na pewno jak wypsikam probke namówie męża żeby mi kupił
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2012-09-25 o 17:04 |
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko ale ladny komplecik dla malej zrobilas
masz talent kobito co nastepne w planach?Cytat:
![]() a co to za patent z kawa?? ja bedac w polsce bylam u mojego chrzesniaka Boziu jaki ten maly jest boski biegal za mna po calym mieszkaniu i krzyczal ciocia A oć w koncu zaprowadzil mnie do swojego pokoju, kazal siasc w namiocie i wyszedl zamykajac za soba drzwi albo zaraz jak przyszlismy to ten ciagnie mnie za reke i pokazuje swoj nowy pokoj kupilismy mu na 2 urodzinki takiego laptopa jak chyba ktosia wklejala.. maly naciskal jakies przyciski ale i tak najbardziej zadowolony z prezentu byl tata a w pl bylo tak milo cieplutko, a tu wczoraj wyladowalismy i przywitala nas ulewa... jak dojechalismy do domu to w domu bylo 18 stopni... rozpoczelismy sezon grzewczy.... we wrzesniu... ale mieszkamy na poddaszu, pod nami jest jakas fundacja i wiecznie nikogo nie ma wiec nie grzeja, poza tym mamy olbrzymie okna, stare budownictwo i niestety pizga... ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- A w ogole to chwila nieuwagi z przyjaciolka, patrzymy co maly robi, a ten podlapal skads rolke recznikow kuchennych i rozwija od razu przypomnial mi sie maly Martuchy tylko ze moj chrzesniak duzo mniej mowi niz Pat wiec zrobil tylko niewinna minke za to tekst Pata "nio dobla juz nie krzycz" podlapal moj tz i tylko jak cos sie stanie i zaczynam cos mowic/marudzic (bo krzyczec to nie krzycze najwyzej opierdzielam ale na spokojnie ) to zanim zdaze cos powiedziec to on wyjezdza z tym tekstem
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
jak wąchasz kawę to zaraz możesz wąchać inny zapach perfum, nie mieszają się
i na zmianę kawa perfumy, kawa, perfumy ![]() Po zebraniu, dziś pracowałam od 6 do 18 i to na wysokich obrotach idę spać...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-09-26 o 17:33 |
|
|
|
#1721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że to był konkurs, w którym rozdawali kilka pojedynczych wejściówek to z żadną koleżanką też nie pójdę. Troszkę smętnie, ale co tam![]() Jeśli chodzi o zapachy, to ja gustuję w delikatnych, świeżych, nie wiem co mi z tym Cool Water odbiło, bo nie leży mi kompletnie. Najlepszy numer zrobiła moja koleżanka, która kupiła sobie kiedyś Pozo In Black, potwornie ciężki, klasyczny zapach, a koleżanka raczej gustowała w słodkich, delikatnych. Potem się okazało, że kiedy wybrała sobie Pozo była w pierwszych tygodniach ciąży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chrześniak świetny z tego co piszesz ![]() Ana błagam, tylko nie "perfum"
|
|||
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Anika super, że si wybawiłaś.
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kurde mysle sobie , co Wy nic nie piszecie A ja na tel przez przypadek usunelam sobie ten watek ... ![]() ![]() W sobote byly chrzciny Domino Wszystko pieknie sie udalo Mielismy prywatny chrzest o 13:30 maly byl baardzo grzeczny wogole nie plakal usmiechal sie caly czas. Pozniej prosto do lokalu. Wszystko slicznie sie prezentowalo bukiety , stoly dostalam duzo komplementow ze wszytko swietnie zorganizowalam. Domino grzeczny jak aniolek przespal wieksza czesc imprezy. Babcie na zmiane nosily go na rekach a ten byl gwiazda dnia. Dostal pelno prezentow Do domu wrocilismy po 20stej wykapalismy go i od razu zasnal a my jeszcze posiedzielismy Wszystko bylo tak pieknie jak sobie to wymarzylam teraz czekam na zdjecia bo robila je nam ta sama dziewczyna co sesje z brzuszkiem i rodzinna ![]() Znajomi od rana wysylaja sms ze super sie bawili
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-09-26 o 04:42 |
|
|
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
moja mama właśnie go kupuje i mi podrzuca gratisowe gotowce
. Ja osobiście nie kupuję no ale jak już mi dała to nie wyrzucę ![]() Ale pikantnego nie polecam bo naprawdę wypala przełyk ![]() Zabcia fajnie, że chrzciny udane
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia super, że wszystko sie udało. |
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Żabciu cieszę się, że wszystko się udało! |
|
|
|
#1728 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
mi to już wczoraj było wszystko jedno
mogło być nawet perfumus ale specjalnie dla Ciebie edytuje ![]() perfumy prawidłowo tak? możliwe ja tam się nie znam ![]() trochę się uczłowieczyłam, odespałam... podliczyłam wczoraj nadgodziny i mam 24 nadgodzin na ten miesiąc
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-09-26 o 09:53 |
|
|
|
#1730 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
jaki tu spokój...na na na na
nic się nie dzieje...na na na na
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy gdzieś poszli na na na
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nocka lepsza od poprzedniej
ale od 6,40-8 nie spała ![]() Ktosia, Aguś no u mnie też ryk jakby ją obdzierali ze skóry jak jej odciągam psikam jej też no i kroplę jej ubranko jakimś specyfikiem na lepsze oddychanie- eukaliptus bodajże ![]() Anika, fajnie, że się wybawiłaś A żarcie dobre było? ![]() Żabciu no to czekamy teraz na fotki!!
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
ale ona już duża jest to jak o 6.40 wstaje to dobra godzina
![]() my codziennie mamy pobudkę o 7.,10 - tak nam sie rolea automatycznie podnosi i Olka wstaje, siada, "mama?"tata?" i po buziaku na dzień dobry dostajemy - kocham te pobudki ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- boże dziewczyny dzisiaj śniły mi się pająki a wsenniku jest napisane ( wiem wiem, nigdy w to nie wierze, ale jednak a nóż), że Sen o pająku oznacza, że będziesz staranny i energiczny w swojej pracy; zgromadzisz też w zadowalającej mierze fortunę matko, może dostanę te dotację
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo nadgodzin=dużo pracy=dużo kasy ![]() Też mieliśmy dziwną noc, mąż położył młodą koło 19 jak zwykle, ja byłam na zumbie. Kiedy wróciłam, on wychodził do klienta, Marcelina się przebudziła, ale dałam buziaka i spała. O 21 słyszę, że skwierczy, znowu przytuliłam, położyłam. Pół godziny ciszy, a potem znowu, wzięłam ją do drugiego pokoju, a ta rozbawiona w najlepsze. W końcu mąż wrócił przed 23, daliśmy jej trochę mleka i zasnęła i spała do rana My położyliśmy się dopiero przed 1, bo jeszcze się wzieliśmy za papiery, a przed 7 pobudka. Czy muszę dodawać, że wyglądam jak zombie?
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-09-26 o 12:46 |
|
|
|
|
#1736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedzialam o takim czyms... a ta kawe to obojetnie jaka czy najlepiej w ziarnach?przerabane masz w tej pracy... tak to jakos dziwnie jest ze wiele ludzi szuka pracy, a jak juz przyjdzie kogos zatrudnic to pracodawca twierdzi ze nie ma kogo... u mnie w firmie tez tak bylo, po moim odejsciu... Cytat:
![]() Cytat:
czekamy na foty ![]() biore sie za gotowanie dzis kotlety pozarskie mniam
|
|||
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje dziecko chodzi spać najwcześniej po 20 - wtedy zaczynamy kąpać ![]() u mnie dzisiaj też noc była dziwna bo koło 12 mąż się zarzucił nogami na nas, po chwili mówię, kochanie uważaj na nas, a on otwarł oczy, położył się koło Oli, podparł ręką, zaczął ją całować i budzić "ola, oleńka, haloo" ![]() ja mówię co ty robisz?! przecież jest północ czemu ją budzisz ![]() a on obrócił się na bok i w kimę rano nie pamiętał, że takie coś miało miejsce
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Witajcie
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne pocieszenie to taka kasa ![]() Cytat:
![]() ah szkoda gadać z tą pracą...;/ A ci niewdzięcznicy jeszcze narzekają ![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

i mam kropić na ubrania bądź w miseczce zostawiać na noc
także mam to samo
Nawet jak zwykła chusteczką ścisne jej nosek, żeby coś poleciało to ryk, bo nie lubi jak jej grzebię cokolwiek przy nosie 

psikam jej też no i kroplę jej ubranko jakimś specyfikiem na lepsze oddychanie- eukaliptus bodajże
no to czekamy teraz na fotki!!
My położyliśmy się dopiero przed 1, bo jeszcze się wzieliśmy za papiery, a przed 7 pobudka. Czy muszę dodawać, że wyglądam jak zombie?

czemu ją budzisz