Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5. - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-25, 15:15   #3001
matyldaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Dziwią mnie osoby, które układają plan na moim wydziale. Co roku dla mojej grupy jest taki plan z , że nic nie można sobie zorganizować. Robią w środku dnia po jednych zajęciach, albo jakiś wykład na sam wieczór. Oczywiście żadnego dnia wolnego, a pt do 18. Co najlepsze 9 grupom pierwszaków jakoś umieją ustalić tak plan, żeby mieli 2 dni z rzędu wolnego, a jak ja byłam na pierwszym roku to o wolnym dniu można było pomarzyć.
Eh te moje uczelniane irytacje, znowu się zaczynają.
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:32   #3002
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Teraz wydaje mi się to dziwne, ale mając te 17-18 lat też uważałam się za nie wiadomo jak mądrą.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Moje dziecie( synek ) ma prawie 8 miesięcy,a już słysze że teraz kolej na córeczke.
A to jak to się w ogóle robi? Mówię sobie przed prokreacyjnym stosunkiem: "No to teraz dziewczynka" i pyk!mam córeczkę? Albo synka?
Czy w sensie: "próbuj do skutku"?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:45   #3003
201604181004
Konto usunięte

Też mam kijowy plan 5 dni w tygodniu z czego dwa dni... tylko na godzinę jadę dobrze że na 8 raną ale kończyć o 9:30 ... taki trochę bezsens. Wszystko możnaby z palcem w oku rozłożyć na 3 dni i szybko konczyć albo ścisnąc na 2.
Ale nie da rady
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:49   #3004
invisible_01
Zakorzeniona

Matko, pamiętam jak co roku mieliśmy wykład z jedną babką i ona mogła go prowadzić tylko we wtorki o 15:00. Plan był ułożony tak, że we wtorek praktycznie nie było zajęć oprócz tego wykładu (z listą i to taką, że nie da się wpisać za kogoś - podchodzenie do biurka przy niej ) i jedne zajęcia o 8:00. W pozostałe dni plan wypchany do granic możliwości, siedzieliśmy od 8:00 do 18:30 albo 20:00 bez żadnej przerwy, a we wtorek jedne zajęcia na 8:00, potem okienko do 15:00 i o 16:30 koniec Badziew straszny.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:52   #3005
201604181004
Konto usunięte

No ja się przyzwyczaiłam do badziewów. To już kolejny semestr gdy plan dałoby się rozłożyć na 2-3 dni ale jest na pięć.
Stary 2012-09-25, 15:56   #3006
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
OMG . Mam nadzieję, że nikt nie zacznie nam nagle kazać mieć kolejne dziecko. Dobrze, że mam rodzinę daleko od siebie.

http://www.kciuk.pl/Ona-ma-anoreksje...-soba-a107506/ - masakra
Ja to usłyszałam,w sumie usłyszeliśmy przez telefon od brata męża.
O matko strasznie wyglądała.A po o wiele lepiej.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A to jak to się w ogóle robi? Mówię sobie przed prokreacyjnym stosunkiem: "No to teraz dziewczynka" i pyk!mam córeczkę? Albo synka?
Ja niestety nie znam tajników robienia dziewczynki,czy chłopca. Tzn wiem,że przed to na chłopca,a po owulacji na dziewczynke.Nie pamiętam,poprawcie jeśli się myle.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 16:01   #3007
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość

Ja niestety nie znam tajników robienia dziewczynki,czy chłopca. Tzn wiem,że przed to na chłopca,a po owulacji na dziewczynke.Nie pamiętam,poprawcie jeśli się myle.
Wiesz co? Najlepiej będzie jak zapytasz tego, kto Ci kazał się rozmnażać. On ma na pewno 100% sposób

Stary 2012-09-25, 16:09   #3008
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
No ja się przyzwyczaiłam do badziewów. To już kolejny semestr gdy plan dałoby się rozłożyć na 2-3 dni ale jest na pięć.
U mnie nie dałoby się rozłożyć na 2-3 dni, zawsze musi być pełne 5, ale zajęcia np. z piątku można byłoby przenieść na ten wtorek między 9:45 a 15:00 i automatycznie kończyłoby się wtedy 5 godz. wcześniej Ale nie po co, lepiej zrobić okienko kilkugodzinne, a potem w pozostałe dni siedzenie od rana do wieczora. Ja ogólnie mam dużo zajęć i z roku na rok coraz więcej mam wrażenie, zamiast coraz mniej... Ale plan układa jakaś niezbyt mądra głowa.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

A w takim planie najlepsze jest, że niektórzy dojeżdżają. Moja koleżanka jedzie na zajęcia prawie 2 godz. w jedną stronę, więc kiedy mieliśmy to okienko, to jej się nie opłacało kompletnie wracać do domu i siedziała te 5 godz. na wydziale. Ale o tym już nikt nie pomyślał.
Stary 2012-09-25, 16:19   #3009
201604181004
Konto usunięte

Ja dojeżdżam ponad godzinę z w jedną stronę, tak godzina 20... Mam w czwartek 4 godzinne okienko. Prawie 3 godziny zajmuje mi dojazd w te i wewte, mam 1 godzinew domu średnio mi sie opłaca. Wniosek? Nie będę chodziła na poranne zajęcia więc się wyśpię i okienko zniknie. Problem solved
Mnie denerwuje z racji tego że mam imię z serii W... Z.... w sensie na daleką literkę, jestem w ostatniej grupie. No i powiedzmy, czwartek
8:00 wykład
9:45 grupa A zajęcia z panem Filemonem
11:30 grupa B zajęcia z panem Filemonem
13:15 grupa C zajęcia z panem Filemonem

i w ten sposób mając nazwisko na W, jestem w grupie C i nasza grupa jest tą szczęsliwą która na zajęcia sobie trochę czeka
Stary 2012-09-25, 16:26   #3010
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie denerwuje z racji tego że mam imię z serii W... Z.... w sensie na daleką literkę, jestem w ostatniej grupie. No i powiedzmy, czwartek
8:00 wykład
9:45 grupa A zajęcia z panem Filemonem
11:30 grupa B zajęcia z panem Filemonem
13:15 grupa C zajęcia z panem Filemonem

i w ten sposób mając nazwisko na W, jestem w grupie C i nasza grupa jest tą szczęsliwą która na zajęcia sobie trochę czeka
Przynajmniej jest w tym jakaś logika, że po kolei lecą. U mnie plan jest chyba układany na zasadzie `zróbmy tak, żeby było najmniej korzystnie dla wszystkich`
Stary 2012-09-25, 16:29   #3011
201604181004
Konto usunięte

dobre. Nie no ja mam pecha w związku z nazwiskiem i nie można u nas zmieniać grup ;'-( moja i tak jest najmniejsza ;-( powiedzmy że jak jest

1. Basia Barbarowicz
2. Celina Cyckowska
3. Daria Dynkowska

4, Mirella Ewelińska
5. Monika Frał
6. Julita Grzebień

7. Klaudia Kowalska
8. Hernietta Przybylska

to grupa A = 1,2,3 B=4,5,6 C=7,8
więc tak jakby było nie po równo od początku między grupami A i B były transfery a do nas nikt nie chciał nigdy przechodzić bo kijowo zawsze na końcu, buu
Stary 2012-09-25, 16:30   #3012
invisible_01
Zakorzeniona

Najlepszy był jeden wykładowca ode mnie. Notorycznie go nie było - ciągle a to choroba, a to coś. W każdym razie o tej rzekomej chorobie dowiadywaliśmy się czekając na niego w sali, bo nie był łaskaw napisać maila. I oto pan ten wymyślił pewnego dnia, że jesteśmy w tyle (a to niespodzianka) i że będziemy odrabiać w... soboty (studiuję dziennie). Wszelkie głosy, że ktoś pracuje, ktoś jeździ do domu, ktoś studiuje/uczy się zaocznie nie dały efektu. Pan zapowiedział, że normalnie będzie sprawdzał listę. Paranoja.
Stary 2012-09-25, 16:34   #3013
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Serio chcesz wiedzieć? Im bliżej do owulacji, tym większa szansa na chłopca. Działa to na tej zasadzie, że plemniki z chromosomem X (czyli te, z których może być dziewczynka), są silniejsze. Dlatego jeśli seks będzie dajmy na to 5 dni przed owulacją, to do czasu owulacji już głównie plemniki z X przetrwają. Za to jak seks będzie dzień przed owulacją, to i wiele plemników z chromosomem Y przetrwa.
Ale oczywiście, są też inne metody planowania płci, na przykład taka: http://smyki.pl/ciaza/planujemy-ciaze/metody-planowania-plci-dziecka-metoda-selnas,25_79.html

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Drabineczka, zmień nazwisko
Chociaż tu od razu mi się przypomina znajoma, której nazwisko zaczynało się na „Ab”, więc zawsze była pierwsza na liście. Nie cieszyło jej to
Stary 2012-09-25, 16:35   #3014
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Serio chcesz wiedzieć? Im bliżej do owulacji, tym większa szansa na chłopca. Działa to na tej zasadzie, że plemniki z chromosomem X (czyli te, z których może być dziewczynka), są silniejsze. Dlatego jeśli seks będzie dajmy na to 5 dni przed owulacją, to do czasu owulacji już głównie plemniki z X przetrwają. Za to jak seks będzie dzień przed owulacją, to i wiele plemników z chromosomem Y przetrwa.
Ale oczywiście, są też inne metody planowania płci, na przykład taka: http://smyki.pl/ciaza/planujemy-ciaze/metody-planowania-plci-dziecka-metoda-selnas,25_79.html
Znam to.
Chodzi mi o to, że na 100% zaplanować się nie da.

Stary 2012-09-25, 16:36   #3015
201604181004
Konto usunięte

High Five myśmy odrabiali w niedziele bo wtedy ci co studiowali zaocznie mieli luźniej niż w soboty. Znam to tylko że u nas najczęściej kończyło się tak, że przywleczemy tyłek na uczelnie, wykładowcy nie ma, kartki nie ma, idziemy do sekretariatu, sekretariat dzwoni na komórkę... Po którejś takiej akcji sekretariat podał prywatny numer profesora naszemu staroście i już starosta do niego dzwonił jak się spóźniał. Cyrkełłe na kółkełłe

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Drabineczka, zmień nazwisko
Chociaż tu od razu mi się przypomina znajoma, której nazwisko zaczynało się na „Ab”, więc zawsze była pierwsza na liście. Nie cieszyło jej to
Przeszło mi to przez myśl jakbym wzięła ślub to bym awansowała do klasy A :hahaha
Stary 2012-09-25, 16:37   #3016
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Najlepszy był jeden wykładowca ode mnie. Notorycznie go nie było - ciągle a to choroba, a to coś. W każdym razie o tej rzekomej chorobie dowiadywaliśmy się czekając na niego w sali, bo nie był łaskaw napisać maila. I oto pan ten wymyślił pewnego dnia, że jesteśmy w tyle (a to niespodzianka) i że będziemy odrabiać w... soboty (studiuję dziennie). Wszelkie głosy, że ktoś pracuje, ktoś jeździ do domu, ktoś studiuje/uczy się zaocznie nie dały efektu. Pan zapowiedział, że normalnie będzie sprawdzał listę. Paranoja.
U mnie też był taki, że nie przyszedł, a wszyscy na niego czekali, a później zażyczył sobie odrabianie z listą obecności w dzień jakiś zupełnie od czapy.

Inny znowu w ogóle nie przychodził na wykłady, był na pierwszym, a potem w ogóle się nie pojawiał. Wszyscy tak przychodzili jak osły (bo wykład był w dzień gdzie nie było w ogóle zajęć, tylko ten właśnie wykład), bo w poprzednich latach robił listę obecności na jednym z wykładów i osoby z tej listy były zwolnione z kolosa. Jedyne dobre w tym wszystkim było to, że nie zrobił tego kolosa tylko przepisał oceny z projektu.
Stary 2012-09-25, 16:38   #3017
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Znam to.
Chodzi mi o to, że na 100% zaplanować się nie da.
No tak. Tylko przy metodach sztucznego zapładniania się da, bo wtedy można wybrać plemnik z odpowiednim chromosomem.

Cytat:
High Five myśmy odrabiali w niedziele bo wtedy ci co studiowali zaocznie mieli luźniej niż w soboty. Znam to tylko że u nas najczęściej kończyło się tak, że przywleczemy tyłek na uczelnie, wykładowcy nie ma, kartki nie ma, idziemy do sekretariatu, sekretariat dzwoni na komórkę... Po którejś takiej akcji sekretariat podał prywatny numer profesora naszemu staroście i już starosta do niego dzwonił jak się spóźniał. Cyrkełłe na kółkełłe
A w ogóle można kazać studentom dziennym odrabiać w weekend?

Cytat:
Przeszło mi to przez myśl jakbym wzięła ślub to bym awansowała do klasy A :hahaha
No to już wiesz, co masz robić
Stary 2012-09-25, 16:39   #3018
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Why not welcome to Poland
Stary 2012-09-25, 16:40   #3019
matyldaaaa
Zakorzenienie

Drabineczka to zmieniaj szybko, potem ci się już to nazwisko nie przyda
Stary 2012-09-25, 16:44   #3020
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Pewnie nie można, ale co ma zrobić student? U mnie np. jest w regulaminie, że ocena pozytywna jest za 80%, a jeden wykładowca zrobił zaliczenie od 95% No i co mieliśmy zrobić, student nic nie znaczy
Stary 2012-09-25, 16:54   #3021
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Też mam kijowy plan 5 dni w tygodniu z czego dwa dni... tylko na godzinę jadę dobrze że na 8 raną ale kończyć o 9:30 ... taki trochę bezsens. Wszystko możnaby z palcem w oku rozłożyć na 3 dni i szybko konczyć albo ścisnąc na 2.
Ale nie da rady
Ja jak zwykle mam pełno dziur, więcej czasu spędzę na uczelni między zajęciami niż na samych zajęciach. I nie, nie da się wrócić do domu, są za krótkie by jechać z Gda do Gdy i za długie by się nimi cieszyć w tej budzie
Ale będę miała kiedy zakuwać między kołami

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
U mnie nie dałoby się rozłożyć na 2-3 dni, zawsze musi być pełne 5, ale zajęcia np. z piątku można byłoby przenieść na ten wtorek między 9:45 a 15:00 i automatycznie kończyłoby się wtedy 5 godz. wcześniej Ale nie po co, lepiej zrobić okienko kilkugodzinne, a potem w pozostałe dni siedzenie od rana do wieczora. Ja ogólnie mam dużo zajęć i z roku na rok coraz więcej mam wrażenie, zamiast coraz mniej... Ale plan układa jakaś niezbyt mądra głowa.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

A w takim planie najlepsze jest, że niektórzy dojeżdżają. Moja koleżanka jedzie na zajęcia prawie 2 godz. w jedną stronę, więc kiedy mieliśmy to okienko, to jej się nie opłacało kompletnie wracać do domu i siedziała te 5 godz. na wydziale. Ale o tym już nikt nie pomyślał.
To u nas ma tak większość, w tym ja
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 16:59   #3022
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Jak ja się cieszę, że miałam maleńką grupę (tzn rocznik haha), rzadko się zdarzało, aby ktoś nie przyszedł tak ot bez zapowiedzi, a nikomu nie przyszło do głowy, aby w soboty odrabiać Na V roku było nas 5 osób i jak przyszło do odrabiania, to umawialiśmy się na datę i godzinę, a jak komuś nie pasowało (ja idę do pracy, ja jadę na Węgry, ja będę prasować ) to nie musiał się koniecznie zjawiać

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

P.S. Tylko na V roku w II sem. nas baba w penisa zrobiła i specjalnie tak zmieniła plan, abyśmy mieli 2 dni zamiast 1, bo "to tak niezdrowo raz w tygodniu się pojawiać na uczelni"

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 17:02   #3023
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość

P.S. Tylko na V roku w II sem. nas baba w penisa zrobiła i specjalnie tak zmieniła plan, abyśmy mieli 2 dni zamiast 1, bo "to tak niezdrowo raz w tygodniu się pojawiać na uczelni"
Ale dowcipna
Stary 2012-09-25, 17:11   #3024
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
W takich momentach doceniam moją uczelnię - 3 dni w tygodniu bez żadnych okienek, a ponoć teraz na ostatnim semestrze ma się nawet udać wszystko upchnąć w 2 dni

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 17:38   #3025
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
W takich momentach doceniam moją uczelnię - 3 dni w tygodniu bez żadnych okienek, a ponoć teraz na ostatnim semestrze ma się nawet udać wszystko upchnąć w 2 dni
Zazdroszczę, ja na ostatnim semestrze miałam najwięcej zajęć Codziennie od rana do wieczora siedziałam.

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

W temacie zdziwień To zdziwiła mnie koleżanka, która niedawno urodziła dziecko i mówi, że nie ma na nic czasu i że aż sobie kupiła suchy szampon, bo nie ma czasu włosów umyć :co?: Ma faceta, więc naprawdę dziwne jest dla mnie nie mieć czasu umyć włosów - siebie chyba myje. Nie wiem, ja nie wyobrażam sobie poświęcić 24 godzin swojej doby dziecku i chodzić w tłustych włosach albo nie myć się, bo nie mam czasu... Zwłaszcza, że mama to nie jedyny rodzic (chyba, że nie ma faceta, ale jeśli jest, to powinien na równi się opiekować dzieckiem).
Stary 2012-09-25, 17:51   #3026
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
W temacie zdziwień To zdziwiła mnie koleżanka, która niedawno urodziła dziecko i mówi, że nie ma na nic czasu i że aż sobie kupiła suchy szampon, bo nie ma czasu włosów umyć :co?: Ma faceta, więc naprawdę dziwne jest dla mnie nie mieć czasu umyć włosów - siebie chyba myje. Nie wiem, ja nie wyobrażam sobie poświęcić 24 godzin swojej doby dziecku i chodzić w tłustych włosach albo nie myć się, bo nie mam czasu... Zwłaszcza, że mama to nie jedyny rodzic (chyba, że nie ma faceta, ale jeśli jest, to powinien na równi się opiekować dzieckiem).
Zgadzam się… Naprawdę nie wiem, jak trudna musi być sytuacja, żeby matka nie miała czasu na umycie włosów… Rozumiem brak czasu na farbowanie czy układanie ich, ale na umycie? Nawet, jeśli ktoś myje włosy codziennie, to nie zajmuje to pół dnia…

W temacie rodzicielskim jeszcze: dziwi mnie traktowanie korzystania z pomocy niani/opiekunki jako bycie złym rodzicem. Wiadomo, nie mówię o sytuacji, w której ktoś w ogóle nie zajmuje się dzieckiem tylko wiecznie je przekazuje niani pod opiekę. Ale okazjonalne przekazanie dziecka pod opiekę kogoś innego to moim zdaniem nic złego. Młodzi rodzice też czasem chcieliby np. iść do restauracji na obiad czy pójść na basen… To, że ktoś ma swoje życie poza dzieckiem to nic dziwnego. Ba, to jest normalne…
Stary 2012-09-25, 17:57   #3027
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
W temacie rodzicielskim jeszcze: dziwi mnie traktowanie korzystania z pomocy niani/opiekunki jako bycie złym rodzicem. Wiadomo, nie mówię o sytuacji, w której ktoś w ogóle nie zajmuje się dzieckiem tylko wiecznie je przekazuje niani pod opiekę. Ale okazjonalne przekazanie dziecka pod opiekę kogoś innego to moim zdaniem nic złego. Młodzi rodzice też czasem chcieliby np. iść do restauracji na obiad czy pójść na basen… To, że ktoś ma swoje życie poza dzieckiem to nic dziwnego. Ba, to jest normalne…
Ja też tego absolutnie nie krytykuję A wręcz uważam, że rodzice czasami powinni wyjść gdzieś tylko we dwoje albo do znajomych, spędzić czas jako małżeństwo/młodzi ludzie, a nie rodzice.
Stary 2012-09-25, 18:05   #3028
Darkoz
Zakorzenienie

Dziwią mnie ludzie, którzy wszędzie doszukują się pseudofanów. Michael Jackson umarł, ktoś sobie włączy jego piosenkę, i zaraz jest: słuchasz go tylko dlatego, że to modne! Ja byłem fanem, zanim umarł! A co się teraz wokół Paktofoniki dzieje... Aż nie wiem, co mnie bardziej bawi: osoby, które obejrzały film i się uważają za ekspertów, czy ci, którzy rzekomo od zawsze są fanami i twierdzą, że ktoś, kto dopiero teraz poznał ten zespół słucha go tylko dla szpanu. Czy ludzie nie potrafią skoncentrować się na tym, co leci z ich słuchawek, tylko zawsze się muszą do kogoś przy*ieprzyć?

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 18:10   #3029
invisible_01
Zakorzeniona

Dziwią mnie dziewczyny, których kręcą dresiarze Pracowałam raz jako hostessa w parze z obcą dla mnie dziewoją, dopiero co poznaną na miejscu. Musiałyśmy promować piankę do golenia. Podszedł do nas chłopak - łysy, w jaskrawożółtych adidasach, krótkich spodenkach jak od piżamy, koszulką HWDP, tribalem na przedramieniu i skarpecie podciągniętej prawie pod kolano. Rozmowa z nim była bolesna, bo ciężko było mu się wysłowić i nie za bardzo rozumiał co mówimy. Kiedy odszedł, ta druga powiedziała do mnie: "Fajny, nie?". Ja na to, że kompletnie nie mój typ, a ona: "Ja to lubię dresików" i mina: No naprawdę mnie to dziwi, może ja dziwna jestem
Stary 2012-09-25, 18:17   #3030
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dziwią mnie dziewczyny, których kręcą dresiarze Pracowałam raz jako hostessa w parze z obcą dla mnie dziewoją, dopiero co poznaną na miejscu. Musiałyśmy promować piankę do golenia. Podszedł do nas chłopak - łysy, w jaskrawożółtych adidasach, krótkich spodenkach jak od piżamy, koszulką HWDP, tribalem na przedramieniu i skarpecie podciągniętej prawie pod kolano. Rozmowa z nim była bolesna, bo ciężko było mu się wysłowić i nie za bardzo rozumiał co mówimy. Kiedy odszedł, ta druga powiedziała do mnie: "Fajny, nie?". Ja na to, że kompletnie nie mój typ, a ona: "Ja to lubię dresików" i mina: No naprawdę mnie to dziwi, może ja dziwna jestem
Też mnie to dziwi. Innych pewnie za to mój gust dziwi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości