|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
|
|
#1922 |
|
grozi wypollizowaniem
|
niech mi ktos wytłumaczy dlaczego ludzie dają sie nabierac na szafy z drzwiami przesuwnymi?
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1924 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() I mam kolejne zmartwienie zdrowotne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a w mojej pracy magisterskiej mam fragment "Przeprowadzone badania dowiodły,że wytrzymałość mas fugujących zależy od ilości i rodzaju dodanych pigmentów. W związku z tym należy rozważnie dobierać kolorki w łazieneczce" Fragment umieściłam w celach badawczych-chciałam sprawdzić czy ktokolwiek te wypociny czyta ![]() czekam na kuriera dzwonił mi na komórę dwie godziny temu i wysłał sms-a z prośbą o kontakt. Telefonu nie słyszałam,bo był w torebce, sms-a odkryłam godzinę temu, więc oddzwoniłam. Na co pan z pretensją w głosie,że jak jeździł po mojej ulicy to przecież dzwonił. To pana poinformowałam,że mam w mieszkaniu drzwi wejściowe i dzwonek,który działa więc trzeba było skorzystać. Oprócz tego istnieje też taki wynalazek jak domofon. Działający. Pan powiedział,że w takim razie będzie za pół godziny. To było godzinę temu...Więc sobie czekam. Ciekawe co przywiezie,bo nic nie zamawiałam
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na przedpokoju jedna szafa musi być jednak, ukryta w niej będzie pralka , odkurzak i tym podobne pierdoły. Więcej szaf już tam nie chcę...
|
|
#1928 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale naprawdę ni mom co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
), lustro luzem, wieszak i kiedyś może będzie szafka na buty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-09-25 o 20:11 |
||
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę zrobić komodę na odlewki(nie flaszki)i sample, macie pomysł?
|
|
#1930 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36747778] We robocie przesłuchiwał mnie BHP-owiec, bo mieli my kilka dni temu wypadek w pracy [/QUOTE]przez Ciebie ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36748374] Koleżanka sobie kręgi przemieściła i w szpitalu leży ![]() Akurat byłem wtedy na zmianie i musiałem zeznawać jak to się stało. Powinna ładną kasiorę dostać, ale zdrowia jej to nie zwróci Oj , to marnie ![]() A ja byłam pewna , że Luchutek tak się wypachnił , że pracownik jakowyś trupem padł , porażon Amłażem bądź Platynowym ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36750111]Kokufa, myślałem, że potłukłem flachon Opus V, prawie nówkę nieśmiganą, aby brzęk szkła było słychać ![]() Na szczęście nic się nie stało [/QUOTE]A kto flaszki na wysokości w szafce trzymie - trza tak jak ja - nisko w zamykanych od góry skrzynkach i nic się nie przewraca i nie spada ![]() Czytam Pratchetta "Kot w stanie czystym" ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- A taka mała komódka z szufladkami jak na biżuterię ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyy za mała ![]() Wiesz jak wygląda pudełko z Sephory zamykane na magnez?to większe potrzebuję tzn dwa większe.Spoo
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-09-25 o 20:12 |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam i sobie chwalę. Na taką z otwieranymi klasycznie nie miałabym miejsca.
|
#1934 | |
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1936 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() jesczze nie widzialam nigdy jak zyje szafy z drzwiami przesuwnymi w miejscu gdzie by sie zwykła rozwierana nie zmiesciła, przewaznie ludzie robią je w przedpokojach, a nie ma przedpokojów szerokich na 50 cm zeby sie nie dało drzwi szafy rozewrzec
|
|
|
#1937 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ja swoje trzymam w drewnianych skrzynkach , i właśnie na próbki muszę kolejną zrobić
|
|
|
|
#1938 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie n, jasne, jak nie ma wyboru to nie ma..ja sie zastanawiam czemu ludzie wybieraja takie szafy wtedy gdy mają wybór
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo dziękuję
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Jak?tzn wiem jak ale skąd materiały weźmiesz?
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
a, fakt...może to moja maszyna do chleba
Zapomniałam o niej ![]() Cytat:
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1944 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Idę pisać testament, bo się sypię powoli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie masz szpar i przerw gdzie się kurz zbiera bo nie mam pomysłu na trzeci argument ![]()
|
|
#1946 | |
|
Panaroja
|
No se kupie surową skrzynkę i se zdekupażę
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę sobie bo mnie łep na............lalalala:ro za:
|
|
#1948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to jakoś tak jest rozłożone że ni ma gdzie , bo w miejscu gdzie mogłaby ewentualnie być duża szafa stoi drapak koci, dla kotów musi być jakieś miejsce a nie ma wolnego gdzie indziej, na drugiej długije ścianie drzwi , potem zakręt do najmniejszego pokoju, tam już jest wąsko... no nie ma miejsca na szafe i w ogole myślę czy ładować się w komplecik przedpokojowy czy walnąć po prostu wieszak stalowy np i tylko niskiego jamnika na buty Tż miał pomysł aby tą wnękę co jest koci drapak zabudować , zrobić tam skrytkę na kuwete, żwir i wszystko a u góry półki na książki po nie mam albo może wymieć regał w pokoju na taki w którym zmieszczą się ksiązki a to w przedpokoju zrobic zamknięte ![]() Cytat:
niestety bo lubię gromadzić i przywiązuję się do rzeczy ![]() Chozi CI o pomysł na taką komódkę? A jakiej miałaby być wielkości? wysokość , głębokość, drzwiczki, szufladki?
|
|
#1949 | ||||
|
Konto usunięte
|
Szlachetny oki, ale do Opusinki ciut mu brak
![]() I co rży, ke? ![]() Cytat:
W tych ichnich miastach, to normalnie porzucają ekstra fury, we internecie żem widział Cytat:
![]() Skąd takie myśli ![]() Cytat:
*poza wyjątakami kiedy użyłem: JPG Fleur du Male i Quorum ![]() Cytat:
Ale we ciemnych czeluściach mej szafki żem nie zauważył flachona rzeczonego Opusa i było zderzenie z dachowaniem
|
||||
|
|
|
#1950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() trocheu współczuję, ja się cieszę iż nie muszę nic remontować tymczasowo ![]() Cytat:
ja trzymam w skrzynce drewnianej takiej jak na herbatę i wydaje mi się że mam dużo odlewek jeszcze się mieszczą (choć już na styk)
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

dzwonił mi na komórę dwie godziny temu i wysłał sms-a z prośbą o kontakt. Telefonu nie słyszałam,bo był w torebce, sms-a odkryłam godzinę temu, więc oddzwoniłam. Na co pan z pretensją w głosie,że jak jeździł po mojej ulicy to przecież dzwonił. To pana poinformowałam,że mam w mieszkaniu drzwi wejściowe i dzwonek,który działa więc trzeba było skorzystać. Oprócz tego istnieje też taki wynalazek jak domofon. Działający. Pan powiedział,że w takim razie będzie za pół godziny. To było godzinę temu...Więc sobie czekam. Ciekawe co przywiezie,bo nic nie zamawiałam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

[/QUOTE]

Zapomniałam o niej
niestety bo lubię gromadzić i przywiązuję się do rzeczy