|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie dla odmiany notka o cieniach MAC, bo już mam dość lakierów
...w ogóle nie miałam szczerze mówiąc nastroju na forum, w między czasie zostałam magistrem i jakoś nie umiem się ogarnąć życiowo po tym wszystkim. Spróbuję teraz podczytywać na bieżąco, o!A spotkanie po zdjęciach wygląda super. Mnie niestety nikt nie zaprasza, a z chęcią bym się wybrała, bo kocham kosmetyki jak koty.
|
#4563 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Będzie relacja będzie, muszę tylko ogarnąć foty Cytat:
)) mam nadzieję, że kiedyś nie odrzucisz jednak propozycji i się pojawisz i będzie okazja żeby się poznać
|
||
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj złamany pazur
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o konkurs to włosy piękne, ale odpowiedź rzeczywiście nie powala ale wolę to niż wierszyki wymyślane na siłę
|
|
#4566 |
|
Konto usunięte
|
Ja jakiś czas temu musiałam odrzucić propozycję takiego spotkania z ambasadorami marki, ale nie pamiętam, jakiej... Chyba Pantene? Nie mogłam wtedy akurat pojechać, a więcej takich zaproszeń nie dostałam, a szkoda...
Eriski miały coś zorganizować, ale coś nie słychać o tym... |
|
|
|
#4567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę nieśmiałość, trochę niechęć do takiego totalnego "ujawnienia się", trochę inne sprawy. Z jednej strony zdaję sobie sprawę, że mam w sobie nutkę ekshibicjonizmu skoro prowadzę bloga, ale z drugiej przeraża mnie perspektywa bycia rozpoznawaną. Ostatnio np. ktoś mnie rozpoznał na ulicy i ogarnęła mnie mała panika
|
|
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musialo byc ciekawe doswiadczenie i taki maly szok
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy, można lubić pisać i dzielić się pierdółkami z czytelnikami (bo nie oszukujmy się, blog o tematyce kosmetycznej, nawet jeśli pojawiają się w nim od czasu do czasu bardziej lajfstajlowe posty, jest dość płytki i żeby go pisać nie trzeba być ekshibicjonistą), ale zarazem uważać, że to jest maksimum, którym chcemy się dzielić.
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie, chciałabym, żeby ktoś mnie kiedyś zaczepił i powiedział, że kojarzy z bloga
|
|
#4572 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4573 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja kiedyś prowadziłam photobloga i w sumie zdarzyło mi się, że ktoś mnie poznał idącą po ulicy czy nagle odkrył, że jesteśmy z jednej szkoły. Nie odpowiada mi taka "sława" :P W sumie to poniekąd wpłynęło też na zamknięcie owego bloga.
|
#4574 |
|
Konto usunięte
|
Ja kilka razy miałam sytuację, że ktoś mnie rozpoznał
Raz mnie dziewczyna na wydziale złapała za rękę i bez żadnej nieśmiałości zaczęła oglądać paznokcie, mówiąc "O, a co dziś masz? Kiedy pokażesz na blogu?" - to za czasów jeszcze paznokciowego bloga. Innym razem w Naturze oglądałam cienie Kobo i widziałam kątem oka, że czai się na mnie jakaś dziewczyneczka, może z 15-16 lat miała Uśmiechnęłam się do niej, bo dziwnie patrzyła, a ta od razu podbiegła i z tekstem "Bo Ty jesteś Orlica, nie? Polecisz mi jakiś ajlajneeer?" - padłam ![]() Z jednej strony to miłe, a z drugiej nieco przerażające, zwłaszcza, że mało swoich zdjęć daję
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#4576 |
|
Klientka w krawacie
|
Cieszę się, że posiadam praktyczną umiejętność wtapiania się w asfalt i ściany
.
|
#4577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale za to kupuję odzież turystyczną
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4578 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36752977]Ja kilka razy miałam sytuację, że ktoś mnie rozpoznał
Raz mnie dziewczyna na wydziale złapała za rękę i bez żadnej nieśmiałości zaczęła oglądać paznokcie, mówiąc "O, a co dziś masz? Kiedy pokażesz na blogu?" - to za czasów jeszcze paznokciowego bloga. Innym razem w Naturze oglądałam cienie Kobo i widziałam kątem oka, że czai się na mnie jakaś dziewczyneczka, może z 15-16 lat miała Uśmiechnęłam się do niej, bo dziwnie patrzyła, a ta od razu podbiegła i z tekstem "Bo Ty jesteś Orlica, nie? Polecisz mi jakiś ajlajneeer?" - padłam ![]() Z jednej strony to miłe, a z drugiej nieco przerażające, zwłaszcza, że mało swoich zdjęć daję [/QUOTE]ale słodka ![]() przed kilkoma minutami zjadłam rosół. niewiele go było na dnie już. w połowie porcji wciągnęłam w siebie z pół butelki wody, poplułam trochę, wypłukałam usta iks razy i do tej pory piecze- mamcia hoduje sobie papryczki czili i dodała takowej do rosołu ![]()
|
|
|
|
#4579 |
|
Konto usunięte
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36753898]ale słodka
![]() przed kilkoma minutami zjadłam rosół. niewiele go było na dnie już. w połowie porcji wciągnęłam w siebie z pół butelki wody, poplułam trochę, wypłukałam usta iks razy i do tej pory piecze- mamcia hoduje sobie papryczki czili i dodała takowej do rosołu ![]() [/QUOTE]To sobie wyobraź, że kawałek takiej papryczki ostatnio przykleił mi się do gardła... ![]() Myślę, że będę przez jakiś czas omijać sosy chilli w wietnamskich knajpkach
|
|
|
|
#4580 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36753952]To sobie wyobraź, że kawałek takiej papryczki ostatnio przykleił mi się do gardła...
![]() Myślę, że będę przez jakiś czas omijać sosy chilli w wietnamskich knajpkach [/QUOTE]o kurczaki ! nie wiem jak to przeżyłaś i piszesz z nami
|
|
|
|
#4581 |
|
Konto usunięte
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36754054]o kurczaki ! nie wiem jak to przeżyłaś i piszesz z nami
[/QUOTE]Też się nad tym zastanawiam ![]() Uratował mnie przesympatyczny Wietnamczyk, który wybiegł z kuchni z dzbankiem lodowatej wody Wtedy to w ogóle miałam wieczór z przygodami, bo na schodach do knajpki dostałam w głowę kasztanem - była wichura i kasztan rąbnął tak mocno, że aż mnie zamroczyło na sekundę Takie rzeczy to tylko ze mną
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem absolutnie zachwycona fachowością BH Cosmetics. Powiedzieli, żebym przez PayPal wysłała im fakturę na daną kwotę i mi ją zrealizują
|
#4583 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Oczywiście, jeśli Cię rozpoznawalność przeraża to nie namawiam na wyjście z cienia. Ale z chęcią każdą z tego wątku bym chętnie poznała osobiście bo lubię ludzi mam nadzieję że się na tym nigdy nie przejadę też tak sądzę [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36752977]Ja kilka razy miałam sytuację, że ktoś mnie rozpoznał Raz mnie dziewczyna na wydziale złapała za rękę i bez żadnej nieśmiałości zaczęła oglądać paznokcie, mówiąc "O, a co dziś masz? Kiedy pokażesz na blogu?" - to za czasów jeszcze paznokciowego bloga. Innym razem w Naturze oglądałam cienie Kobo i widziałam kątem oka, że czai się na mnie jakaś dziewczyneczka, może z 15-16 lat miała Uśmiechnęłam się do niej, bo dziwnie patrzyła, a ta od razu podbiegła i z tekstem "Bo Ty jesteś Orlica, nie? Polecisz mi jakiś ajlajneeer?" - padłam ![]() Z jednej strony to miłe, a z drugiej nieco przerażające, zwłaszcza, że mało swoich zdjęć daję [/QUOTE]![]() ale jednak jakieś dajesz. Przerażające by było, jakbyś nie dawała a nadal by poznawali są ludzie którzy po prostu mają dobrą pamięć do twarzy i kojarzą
|
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
bry bry
![]() Orli sUawa ![]() z tym ajlajnerem to padłam u mnie nikt nie wie, że prowadzę bloga, rodzina, brat, chłopak, koleżanki jeśli o ostrym żarciu mowa, to ja lubię, ale potem zawsze żałuję ![]() bo smarkam i żołądek tez potrafi się zbuntować ![]() aaa jeśli chcecie się pozbyć ostrości w buzi to warto się napić alkoholu (rozpuszcza kapsaicynę)
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-09-25 o 23:25 |
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Ostrości nie gasi się wodą, bo to jeszcze bardziej podrażnia. Polecam mleko na przyszłość.
|
|
|
|
#4586 |
|
Konto usunięte
|
Obawiam się, że w wietnamskim fastfoodzie nie mieli ani mleka, ani alkoholu
![]() Poza tym chodziło bardziej o odklejenie tej papryczki, z ostrością "po" już sobie poradziłam, bo ogólnie lubię bardzo pikantne potrawy Tylko jak papryczka przylegała do gardła to wręcz bolało w tym miejscu
|
|
|
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
no widzisz
jak nie krk to irlandia !Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to czasem uciążliwe jak chcę zdjęcia porobić a trudno wytłumaczyć czemu fotografuję lakier do paznokci
|
|
#4589 | |
|
Raczkowanie
|
moja mantra: nie potrzebuje nowych lakierów, nie potrzebuje nowych lakierów, nie potrzebuje nowych lakierów...
Cytat:
![]() co prawda jestem dopiero początkująca ale chętnie bym się wybrała na takie spotkanie, ale na Lubelszczyźnie chyba ciężko ************************* ****** ja właśnie kawkę poranna piję i mam dosłownie momencik na neta muszę mieszkanie ogarnąć bo odwiedza mnie siostra
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ja Was, z ciężkim przeziębieniem, a jeszcze muszę dziś wyjść z domu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

))

Lush & China Glaze lover!

?