|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36728643] Ale dostałam pakę od Yves Rocher z nowościami Pochwal się! ![]() Cytat:
![]() tym beżowym?
|
|
#992 |
|
Pani Buka
|
|
#993 | |||
|
Raczkowanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36720049]
Ja, kilkanaście razy już Co potrzebujesz wiedzieć?[/QUOTE] Jak tam wygląda sprawa opłaty zamówienia?? Tzn. według jakiego kursu przelicza się złotówki na dolary?Jak długo ( tak mniej więcej) czeka się na przesyłkę wybierając przesyłkę lotniczą? Nigdy nie zamawiałam nic z zagranicy, a właśnie w tym sklepie mają produkt niedostępny w Polsce a bardzo mi potrzebny. Czyżby UJ i walka z USOS'em moja współlokatorka dzisiaj też walczyła długi czas bo serwer padał.Cytat:
trzymam za niego kciuki Cytat:
![]() Cytat:
W końcu mam mój plan zajęć na uczelnię i o dziwo jestem zadowolona Uda mi się połączyć studia z pracą i jeszcze francuskim
|
|
#994 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie, AGH i długopis
|
#995 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Dokładnie - moje logika głupieje.
Zrezygnowałam z zamówienia pędzli z racji innych wydatków, a jak tylko hiper wrzuciła link do zamówienia kosmetycznego to od razu wysłałam jej długą listę rzeczy które chce. ![]() Cytat:
W wyobrażeniu że są to kotlety drobiowe to: mmmm, brzmi pysznie! Ciekawi mnie jednak jak nadziewasz te kotlety. Bo jak dla mnie kotlet jest trochę zbyt płaski żeby go jakoś ponadziewać... Może go zawijasz i robisz coś a'la roladę? Ciekawi mnie to. ![]() Cytat:
Witaj! Cytat:
Co prawda z szafką Ci nie pomogę, ale jeśli masz jakąś większą szafę z możliwością wkręcenia szyn to możesz spróbować takiego rozwiązania jak na zdjęciu w załączniku. Na pewno można dostać takie 'coś' z pożądanym rozstawem i większą ilością prawideł - bo widziałam takie, ale nie szukałam dokładnie w jakim sklepie.Cytat:
Też mam suszarkę z tej firmy - co prawda o większych gabarytach niż te które można zabrać na wyjazdy, ale też potwierdzam że trzyma się bardzo długo. ![]() Cytat:
Właśnie się miałam pytać o to zamówienie, ale wyprzedziłaś mnie. ![]() Cytat:
To co się dzieje w tych szpitalach to masakra. Świat oszalał. Cytat:
Wstępnie się deklaruję. Ale jak już coś ustalicie to jeśli możesz wyślij mi PW co, gdzie i kiedy, bo nie mam dostępu do klubu. ![]() Cytat:
Czemu nic nie pisałaś Wredoto! ![]() Cytat:
Ja też mam problem z regularnym malowaniem paznokci. Ale aktualnie szaleję, bo robię sobie kuracje tym serum z Lovely (w końcu kupiłam właściwą buteleczkę ).--- Ok, jestem z Wami na bieżąco. Testuję aktualnie ten Rossmanowski krem do stóp i powiem Wam że jestem zszokowana efektami - już po pierwszym razie miałam znacznie miększe pięty - to działa!
|
|
|
#996 | |
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36728643]
Ale dostałam pakę od Yves Rocher z nowościami Oooo co Ci przyslali? To już jest w sklepach czy dopiero będzie? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
Bedąc dziś na zakupach zakupiłam mała suszarkę Remingtona z dyfuzorem, będe testować i zobaczymy czy moje naturalnie kręcone/mocno falowane włosy ujażmi.
A swoją drogą to dość, że wątek uzależnia to jeszcze można fortunę stracić na wszystkie rzeczy, które chce się mieć natychmiast po przeczytaniu o tym tutaj
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisałam, bo zamawiałam dzień po tym jak Shiru organizowała wielkie rajstopowe zamówienie
Więc byłam przekonana, że nikt nic nie będzie chciał. Tym bardziej, że mój sprzedawca miał mniejszy asortyment.O tym nie pomyślałam. Dzięki
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spójrzcie jaki fajny pokaz mody: http://www.thehollywoodgossip.com/vi...-fashion-show/ Piękne ciała (to w końcu VS), wodna stylizacja, energetyczna muzyka, no i uśmiechnięte, zadowolone, żwawe modelki. Super! W pewnym momencie wokalista całuje jednego aniołka w policzek - swoją dziewczynę. Sympatycznie to wyszło. Taki pokaz aż miło obejrzeć. Nie ma snujących się po wybiegu, ledwo żywych z głodu modelek
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do tego Adam Levine
|
|
#1002 | ||
|
Konto usunięte
|
Na 30 dni kuracji (60 tabletek).
2 nowe żele pod prysznic z serii Bio Culture dezodorant w kulce również z tej serii BB Creme 6w1 mleczko odżywcze do ciała Nutrispecific serum na pierwsze zmarszczki zmywacz do paznokci z olejkiem z migdałów i nowy podkład rozświetlający Pure Light Cytat:
Zazwyczaj paczki dochodzą w 21 dni, ale zdarzyło mi się i w 9 Pamiętaj, żeby skorzystać z kody zniżkowego WIC591 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1003 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() hej, a mialam zapytać - jak w końcu wyszło z koncertem Coldplay? ![]() Cytat:
w necie polecają smażyć na głębokim tłuszczu ale ja nie chciałam żeby był aż taki tłusty i normalnie obracałam go na patelni :PCytat:
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-09-25 o 06:55 |
|||
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle nie wiem, co robi Anja Rubik na tym pokazie, a spaceruje już drugi rok. Nie ma figury na modelkę Victoria's secret, a przede wszystkim nie zachowuje się jak modelka w tym przypadku powinna. Idzie jak na zwykłym pokazie mody, a tutaj trzeba czegoś więcej. Cieszę się z kolei, że Magdalena Frąckowiak zasiliła szeregi modelek stałych VS, chociaż aniołkiem jeszcze nie jest. Ale idealnie pasuje na aniołka, więc trzymam za nią kciuki. Niestety w tamtym roku nie chodziła po wybiegu, mam nadzieję, że tym razem będzie. |
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36735817]
Kurs jest taki jaki ma Twój bank w danym dniu. Zazwyczaj paczki dochodzą w 21 dni, ale zdarzyło mi się i w 9 Pamiętaj, żeby skorzystać z kody zniżkowego WIC591 ![]() [/QUOTE] dziękuję Cytat:
na szczęście koncert skończył się na tyle wcześnie, że dzięki pomocy wspaniałego warszawskiego taksówkarza, który zadał sobie sporo trudu , żeby mnie i moją koleżankę odnaleźć w 40tys tłumie i jakimś cudem dowiózł nas na dworzec na czas, zdążyłyśmy na busaCytat:
|
|
#1006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Anji w zupełności się zgadzam z Tobą Cytat:
|
|
|
#1007 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny!Od kilkunastu dni chodzi za mną, żeby zmienić coć ze swoimi włosami. Tylko nie wiem co by mi pasowało, może jakiś jaśniejszy kolor albo trwała? Macie jakiś pomysł? ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36735817] 2 nowe żele pod prysznic z serii Bio Culture dezodorant w kulce również z tej serii BB Creme 6w1 mleczko odżywcze do ciała Nutrispecific serum na pierwsze zmarszczki zmywacz do paznokci z olejkiem z migdałów i nowy podkład rozświetlający Pure Light [/QUOTE] chyba spróbuję tego zmywacza ![]() Cytat:
Nie wiem czemu ale darzę ją dużą sympatią chociaż czasami wygląda jak anorektyczka. |
||
|
|
|
#1008 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Przepraszam, że tak się wtrącę, ale mam dosyć pilną sprawę Potrzebuję dziewczynę na sesję w szkole wizażu. Absolutnie nie musi to być profesjonalna modelka! Musi to być osoba fotogeniczna, z czarnymi lub ciemnymi włosami. Koniecznie z Krakowa (lub okolic, jeśli komuś chciałoby się dojechać ).Sesja odbędzie się w niedzielę 30.09 od godz. 10:00 do 13:00-14:00. Uprzedzam, że nie jest to akcja płatna, w zamian za udział w sesji wybrana osoba otrzymałaby zdjęcia. Do tego w czwartek, piątek lub sobotę chciałabym zrobić próbny makijaż. Ktoś chętny?
|
|
|
|
#1011 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ta modelka Levina była śliczna. Na którą ją wymienił? W ogóle ciekawe jakie teraz mają ze sobą kontakty te modelki. W końcu na pewno dobrze się znały. Zgadzam się z Tobą odnośnie Anji i Magdy ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś dobry peeling enzymatyczny do twarzy? Szukałam na kwc, ale mają bardzo skrajne opinie. Byłoby super jakby jeszcze oczyszczał twarz.Niby Ziaja Nuno super radzi sobie z syfkami, ale są też zupełnie przeciwne opinie. Nie wiem co mam wybrać
|
|
|
#1013 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymienił na Behati Prinsloo, w załączniku jej zdjęcie. Ja akurat Behati bardzo lubię, jedna z moich ulubionych modelek. Wydaje się bardzo sympatyczna. Nie ma w Schleckerze w moim mieście mojego eyelinera. A w Krakowie jest tylko na Okulickiego ten sklep? Bo mi się poprzednia buteleczka skończyła, a ja chyba nie umiem malować kreski niczym innym
|
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza? Myślałam, że będę mieć kilka stron do nadrabiania
![]() Krótki raport ode mnie-z kotkiem na szczęście już lepiej, wmuszanie leków i seria zastrzyków pomogły Dzisiaj rodzice znów byli z nim u weterynarza, maluch się z tego wyliże I zaczyna już pomału dokazywać jak na Urwisa przystałoPoza tym po 10 godzinach jazdy jestem w Krakowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36735817] BB Creme 6w1 [/QUOTE] Oooo czekam na recenzję
|
|
|
#1016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, ledwo odebrałaś auto i od razu taka trasa? jestem pod wrażeniem!
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sama bym go chciała wymiziać! To co, umawiamy się w sobotę do Tandety? Czas mi ucieka Aaaa... stuknęła mi 3 z przodu Nie, nie w latach - jeszcze :P
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-09-26 o 09:12 |
||
|
|
|
#1020 |
|
Copyraptor
|
W mojej magicznej szklanej kuli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

moja współlokatorka dzisiaj też walczyła długi czas bo serwer padał.
Dostał silne leki ale nie wiadomo czy uda się go z tego wyciągnąć 

Zrezygnowałam z zamówienia pędzli z racji innych wydatków, a jak tylko hiper wrzuciła link do zamówienia kosmetycznego to od razu wysłałam jej długą listę rzeczy które chce.
Ciekawi mnie jednak jak nadziewasz te kotlety. Bo jak dla mnie kotlet jest trochę zbyt płaski żeby go jakoś ponadziewać... Może go zawijasz i robisz coś a'la roladę? Ciekawi mnie to. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jestem pod wrażeniem!