|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
dziewczyny - czy Euphoria męska toaletowa ma taki sam psikacz jak perfumowana?
|
|
#1982 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko jedna jest w wersji intens ![]() Zdaje mnie się, że takie same, ale można to zweryfikować, trzeba tylko pobuszować na All, niektórzy sprzedający dają dokładne fotencje |
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm ale wiesz pomyśl logicznie - wszystko tak możemy sobie przypisać - absolutnie wszystko - nie czytaj jeszcze - bo tym sposobem to tylko wynajdziesz coraz to nowe rzeczy a żadna z nich nie musi być prawdziwa nie pocieszma Cie - sama przestaąłm wczytywać sie albowiem pasowało mi kilkadziesiąt schorzeń a jestem laikiem i nie mogę wierzyć w to co mi sie wydaje że mam i pasuje tak szukałąm jak mnie nastraszył ortopeda do czego pasują moje bóle stawów - nie zdiagnozowane do dziś jutro jadę do reumy z wynikami - ale pasowały do kilkunastu chorób zespołów moje objawy i potem zniknęły i potem się zmieniły i kurcze tak an prawdę nikt tego nie wychwycił po dziś dzień ja też chyba wkrótce wyląduje na hospitalu no chyba ze prędzej dzie indziej ![]() po takiej lekturze ma się wrażenie że wszyscy jesteśmy mocno chorzy - albowiem ZAWSZE jakiś objaw pasuje nie daj sie - przefiltruj to i poczekaj z wyrokiem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-25 o 21:49 |
|
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
pytam bo kiedyś się machnęłam i kupiłam zamiast psikacza taki otworek jak przy wodzie do golenia (oczywiście przy innych perfumach)
a już zamówiłam, ale odbieram osobiście, więc jeszcze chcę się upewnić. to sama nie wiem dlaczego mi się ubzdurało, że euphoria też jest perfumowana... (chyba z damską mi się pomyliło + dzień wcześniej oglądałam acqua di gio perfumowaną, może dlatego )
|
|
#1987 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/calvin-klein-eupho...631374970.html Wychodzi na to, że tak, tylko kolor psikaczy jest inny ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Tzw AS
|
||
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie diagnozują w tym kierunku i nie mogłam nie poczytać ![]() muszę iść spać 22 wybiła dzwony słyszę ![]() kolorowych
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana dzwony zara przestaną jakbyś słyszałą chrapańsko to byś dopiero miała |
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzwony to znak, że czas spać, a chrapanie mi nie straszne, bo śpię na pigułach inaczej nołłej spadam
|
|
|
#1991 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam szafę i przesuwną i nieprzesuwną i wniosek mam taki ze w przesuwnej psują sie, prowadnice a w nieprzesuwnej odpadają uchwyty ![]() Czyli wniosek jest jeden, mam do Cytat:
Cytat:
Cytat:
kakaowe kojarzą mi się z podstawówką, kiedy to z koleżankami na lekcjach pod byle pretekstem się zwalniałyśmy i szłyśmy do kajbla (tak wiem, sceneria odpowiednia ) jeść te Flipsy raz nas dyrektorka przyłapała Cytat:
jeszcze tydzień do godziny zero .... Cytat:
mojego tatę przez 2 tyg trzymali w szpitalu i diagnozowali na SM a jak się okazało ze im nie wszystkie wyniki pasują to zostawili bez diagnozy Flo zgadzam sie z Rejcz, nie czytaj bo zawsze znajdziesz coś co pasuje....
|
||||||
|
|
|
#1992 | |||||
|
BAN stały
|
Wierzę, wierzę, jak najbardziej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Będzie dobrze Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36752234]I co rży, ke? [/quote]Uczę się odgłosów paszczowych ![]() Cytat:
![]() Btw - Ty mi tylko powiedz, czy Luszkowo to też Twoje włości? ![]() --- Spadam do magisterki ![]() Pin! Powodzenia jutro!
|
|||||
|
|
|
#1993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to gópota moguam spać - a też sie paczyłam - ino w parapet gópi cowiek Cytat:
2. ano jako i mnie 3. o! właśnie - no to szybkiego końca turnusu - napisz jutro kaki perfum wzięłaś ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() chopecku an wymiar to se można szyćko zrobić za dudki żadna to właściwość przesuwnych |
|||
|
|
|
#1994 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i olsniło mnie! wychodzi na to ze większość ludzi uwaza ze szafa na wymiar, od podłogi do sufitu i z wielkimi lustrami moze byc tylko przesuwna?
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Pinia
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na przeciwko wieszadła może szary kamień i na mnie lusztro ![]() Ksiazek trochę jest w salunie, trochę w sypialni i trochę w pudle w szafie ![]() ale wytłumaczyłam, co nie? ![]() Piniu
|
|
#1998 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- szaro biało czarno - zimne tony przyjszły straight from ikea - i tak się tera ludzie urzondzajoja nie doradzeu bo my po swojemu wbrew modzie i zgodnie z tym co lubimy oraz na co nas stać - czytaj ten kompromis się prawie nigdy nie udaje - na niekorzyść lubienia - po prostu nei stać nas na to co lubimy - kamień i drewno wszystko w beżo naturalsach - mnei szarości nie biero no czyli mamy pamele i płytki udajonce kamień ale nie gipsowe przedpokój tapeta bo tanio i tanio o klatce schodowej i tarasie mogiemy se pomarzyyyyć co najwyżej zatem realizujemy sie w kolorach - kolory nam wyjsżły i one robio dużo - ale ważna też struktura - połaź pomacaj o ile znajdziesz czas - i intuicja Ci podpowie co kcesz ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- a Ty co ? nietopsz nietopry? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-25 o 23:51 |
|
|
|
|
#2000 |
|
BAN stały
|
ano powróciłam do szarej rzeczywistości i się zastanawiam, jak rzyć
![]() a nietopesz wręcz przeciwnie - rzucił mi się na szyję dosłownie od progu i "o boże, jesteś taka cudowna, jesteś taka piękna, tak się ciebie nie mogliśmy doczekać, tak się cieszę, że przyjechałaś, o boże, jesteś taka wspaniała"
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuu serio serio daje w kosć ale wiesz ze to szok powrotu - potem będzie ra ztak raz owak - ale kakies plany? wizje? co dalej z tym życiem? z TYM życiem ![]() 2. no ale to akurat nie jest jakiś dobry znak zwąłszcza ze ust psychologicznych - choć może może - mnie nie słuchaj - jam sceptyk od urodzenia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-26 o 00:35 |
|
|
|
|
#2002 | |||
|
Konto usunięte
|
Czy Ty się oby na pewno dobrze czujesz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
dubel albo i tripel
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-26 o 00:35 |
|
|
|
#2004 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
2. Oni się chyba serio już bali, że ich synek jest gejem. No radość nie z tej ziemi, jak przyjechaliśmy. Całkiem miło, ale męcząco, bo pani mama normalnie jak na jakimś haju - wieczny uśmiech jak pani Grażynka Dobroń z Trójki, och, ach. Ale się niezbyt martwię, bo wiem, że V. nie daje im wejść sobie na głowę, poza tym nasze kontakty jeszcze dłuuugo będą się ograniczały do ich pozdrowień przez telefon. Przynajmniej dostałam torbę słodyczy i masę książek mogłam sobie wybrać z ich zbiorów.
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no ale masz to poorganizowane - na żaden radykalny sie sama nie decyduj - rób jak Ci intuicja podpowiada - to niezawodne - wiesz jak szybko tydzień leci, i miesioncea tam warunki mieszkaniowe - gadam ze studentkom czy z moherkiem - dzielisz z kimś pokój ? w razie wu gosć w dom ![]() 2. toteż sama widzisz ze to niezbyt autentyczne - tzn zwodnicze o - zeby nie obrazić Cię bo pewnie są uradowani że luks kobita natomiast ta otoczka "rodzicielska all is sweet and kjut" bleehhhhhhhhh ale widzę że jesteście na dobrej drodze - vide tel kontakty jest gut, sehr gut - no a komu nie potrzebne książki i słodycze niech pierwszy kamień rzuci imo pięknie korzystasz i czerpiesz z życia - keep goin za pomyślne grafiki wszystkiego - kurcze niełatwo Wam no niełatwo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-26 o 00:56 |
|
|
|
|
#2006 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Mieszka 100 mwtrow ode mnie
Ale chyba mnie tajemnica obowiązuje?Melk
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Melk
i na przyszłość ![]() dla mnie już nie ma żadnej nadziei ![]() dlaczego dlaczego to na czym mi zalezy jest zawsze poza moim zasiegiem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-26 o 02:24 |
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#2009 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak, takie coś jak pokazałaś, nad tą się zastanawiałam, nawet napisałam do sprzedającego z różnymi pytaniami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to nie był 84? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pin ![]() Dobry
|
|
#2010 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie właśnie też jest taki ( i też nie wiem po so) filar między szafami No i potem dalej są drzwi i dalej wieszak na tej jednej ścianie Cytat:
Pierwsze słyszę, ale ja się nie znam na modzie urządzaniowo mieszkaniowej ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
, ale może kiedyś, jak np. wyjdą z mody ![]() Cytat:
![]() Może, bo wiesz ja malutka byłam, mogłam coś pokręcić ![]() Myślę, że dla wielu ![]() Dobry ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Piniu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

hmmm 

22 wybiła 
raz nas dyrektorka przyłapała 
mojego tatę przez 2 tyg trzymali w szpitalu i diagnozowali na SM a jak się okazało ze im nie wszystkie wyniki pasują to zostawili bez diagnozy

żadna to właściwość przesuwnych 

z TYM życiem