|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło ![]() i dzień dobryyy ! odliczam dni Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b Czas edycji: 2012-09-26 o 09:49 |
|
|
|
|
#4592 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam właśnie paczuszkę z czterema boskimi lakierami Orly i dwoma ich kremami do rąk
Rozpływam się A teraz spadam się mierzyć - dziś dzień oficjalnych pomiarów odchudzających
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#4594 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle... uległam GlossyBoxowi, sama w to nie wierzę
Edytowane przez descentrada Czas edycji: 2012-09-26 o 10:25 |
||
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36759446]Dostałam właśnie paczuszkę z czterema boskimi lakierami Orly i dwoma ich kremami do rąk
Rozpływam się A teraz spadam się mierzyć - dziś dzień oficjalnych pomiarów odchudzających [/QUOTE]U mnie piątek to dzień mierzenia i ważenia - trzymam kciuki za Ciebie ![]() A tak w ogóle to dzień dobry! zebrałam się w sobie i wrzuciłam notkę, z zakupami na dobry początek
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Mrau, jak pierwsze wrażenia związane z pędzlami Real Techniques? Zastanawiałam się czy ich nie kupić (ładne, tanie), ale jakoś póki co się do tego nie zebrałam.
|
#4597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przez ostatnie dwa tygodnie dużo mniej ćwiczyłam, zdarzyło mi się kilka niedietetycznych grzeszków, więc myślałam, że szału nie będzie w pomiarach - a jest! ![]() Przez półtora miesiąca zgubiłam prawie 10cm w brzuchu! Jutro będę się chwalić na blogu ![]() A dzisiaj post z serii "Coś do poczytania"
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Ja od kilku dni mam niepomalowane pazury i się jakoś "goła" czuję. ![]() I nie mam mocy na nic. Za długo dziś spałam.
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Super, tak jak nie przepadam za syntetykami tak te są super, ale nim wydam opinię to chcę ich dłużej poużywać. Z tego zestawu fioletowego zastosowanie mam póki co dla dwóch pędzli dopiero, z core mam małe zastrzeżenia do tego największego pędzla (mógłby być bardziej zbity, bo łatwiej nakładałoby mi się wtedy minerały nim), ale może jest to kwestia popracowania z nimi trochę dłużej i przyzwyczajenia się do takiego włosia. Póki co jestem zadowolona tak na 75%, ale to po w zasadzie pierwszym użyciu dopiero.
|
|
|
|
#4600 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
u mnie wie trochę osób: mąż, mama, babcia, siostry i tyle
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
i zapraszam do mnie na posta
|
|
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, chciałabym dodać muzykę do filmiku, ale Windows Movie Maker nie obsługuje formatu filmów z telefonu komórkowego. Poradzicie mi jak to zrobić?
Edit: Już nieaktualne. Poradziłam sobie
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-09-26 o 11:58 |
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() jaka pogoda u was ? u mnie troche sloneczko wychodzi musze isc dzisiaj zlozyc papiery o paszport i moze cos kupic sobie w ramach prezentu za dyplom ?
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie dzwoniłam w sprawie pracy i babka mi powiedziała żebym w przyszłym tygodniu zadzwoniła, bo planują zatrudnić trochę osób.
Więc przejadę się tam żeby ponownie CV złożyć i będę dzwonić i czekać.
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mrau, dzięki, poczekam jeszcze na Twoją recenzję, ale chyba się skuszę na te pędzle (jak tylko będę miała za co, bo póki co napaliłam się na kilka paletek Urban Decay i chyba na tym skończą się moje zakupy w przyszłym miesiącu
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede trzymac kciuki !
|
|
|
#4607 |
|
Moderator
|
O moim blogu wie masa osób. Nie mówię o tym ale mój TZ ma jęzor niewyparzony. Ale się też nie ukrywam.
Kiedyś nagrywałam na YT i zdarzyło mi się że poznały mnie inne osoby. Raz współpracowałam przy wyborach missek polskich w ie to mnie zaczepiły dwie czy ja to ja bo one znają moje makijaże Jakiś czas temu kasjerka w sklepie (która mnie zna z widzenia dobrze bo robię tam zakupy kilka lat i czasem coś tam pogadamy) też mnie poznała bo się zagłębiła w tematykę makijażową i na mnie trafiła . Czasem jak jestem w PL mam wrażenie że ktoś na mnie zerka bo mnie poznał - ale nikt otwarcie w PL nie podszedł.Ja jestem happy bo wczoraj TZ mi sprawił super prezent i do dziś mnie radość trzyma
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dostanę pracę, to napiszę.
![]() Mam nadzieję. Jeśli nie znajdę pracy u mnie w mieście, prawdopodobnie będzie przeprowadzka do miasta w którym TŻ pracuje. Ale średnio mi się to widzi. Bo będziemy mieć na utrzymaniu dwa mieszkania, bo TŻ nie che naszego wynająć póki co. Bo jak wrócimy tutaj, to on będzie miał świadomość, że ktoś moczył pupsko w naszej wannie.
|
|
#4609 |
|
Rozeznanie
|
O moim blogu wie tylko mój chłopak
![]() U mnie dziś relacja z niesamowicie klimatycznej akcji zorganizowanej w niedzielę przez fundację Formy i Kształty http://amantesamentesblog.blogspot.com/
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
O moim blogu się ostatnio dowiedziała jedna kumpela, bo zobaczyła mój komentarz na jednym z blogów, a poznała mnie po profilowym.
![]() I na Fb mi walnęła dłuuuugą wiadomość, że ona też myśli o blogowaniu, bla, bla, bla. Aż mi się głupio zrobiło.
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się z tym jakoś specjalnie nie kryję, ale też nie paplam na prawo i lewo. W grudniu miałam śmieszną sytuację, bo się okazało, że moja dobra koleżanka też prowadzi beauty bloga, co więcej - zaczęła go pisać w tym samym okresie co ja
jak zaczęłam z kolei dbać o włosy bardziej i miałam dużo pytań odnośnie pielęgnacji to odsyłałam do notek z pielęgnacją dla żółtodziobów, bo w kółko te samy pytania padały. a tak poza tym nie jest to dla mnie ani nic do ukrywania ani nic do chwalenia sie...
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
coż za miłe przywitanie
ja nie mówię innym o blogu, bo: boję się ich reakcji, choć wiem, że nic złego nie robię , a także boję się pewnej presji, np. 'tak się wymądrza na blogu, a znów ma pryszcza na środku nosa'
|
#4613 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie wie TŻ, zresztą dziwne, żeby nie wiedział, jak się bez przerwy rozstawiam z zakupami, lakierami czy innym kosmetycznym badziewiem ![]() Śmieszna sytuacja zaistniała kiedyś, bo koleżanka z pracy TŻ coś zaczęła mówić nt. kosmetyków i od słowa do słowa okazało się, że obserwuje mojego bloga ![]() Cytat:
![]() Dobry TŻ? Zdradzisz co to za niespodzianka?
|
|
|
#4614 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi by się przydał katar do picia drożdży, ale do spiruliny też ![]() Cytat:
Nie lubię takich całkowicie gładkich Miałabym wrażenie, że umawiam się z dzieckiem Ale tego typu preferencje to kwestia mocno indywidualna, tak naprawdę każdy lubi coś innego Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36754137]Też się nad tym zastanawiam ![]() Uratował mnie przesympatyczny Wietnamczyk, który wybiegł z kuchni z dzbankiem lodowatej wody Wtedy to w ogóle miałam wieczór z przygodami, bo na schodach do knajpki dostałam w głowę kasztanem - była wichura i kasztan rąbnął tak mocno, że aż mnie zamroczyło na sekundę Takie rzeczy to tylko ze mną [/QUOTE]Ale masz przygody ![]() A z tym eyelinerem było słodkie Myślę, że jesteś dość charakterystyczna, więc wystarczy jedno zdjęcie, żeby Cię kojarzyć
|
|||
|
|
|
#4615 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Druga sprawa, że w ciągu ostatnich lat baaaaardzo się zmieniłam A w moim przypadku zmiana fryzury, okularów na soczewki, poprawa stanu cery sprawiają, że wyglądam jak zupełnie inny człowiek... Więc ludzie mnie nie poznają ![]() Cytat:
Ale też nie mogę za często jeść ostrych rzeczy - potem walczę z niespodziankami [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36759894] Przez półtora miesiąca zgubiłam prawie 10cm w brzuchu! [/QUOTE] Wow, naprawdę aż tyle straciłaś? To bardzo dużo, gratuluję! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje zainteresowanie kosmetykami wynikło z tego, że miałam (nadal mam, ale mniejsze) ogromne problemy z trądzikiem... Zaczęłam z tym walczyć i w ten sposób to się rozwinęło Ludzie są zawistni, też się boję tego, że na przykład na blogu wstawię jakiś (imo ) ładny makijaż, a ktoś mnie zobaczy taką niefajną ) No i dokładnie to, co mówisz - na blogu się wymądrza, a w rzeczywistości ![]() U mnie wiedzą nabliższe osoby - TŻ, rodzice, siostra i kilka bliskich mi osób Ale wolę, żeby reszta nie wiedziała i każdemu zastrzegam, żeby zachował to dla siebie
|
||||
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
ale pewnie też dziwnie się patrzą Jakoś nie mogę się zebrać do pisania na bloga... mam kilka rzeczy do opisania, nie wiem od czego zacząć W końcu słoneczko
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36764557]
Trzymam kciuki, żeby się udało i również pytam, co to za praca? ![]() [/QUOTE] Jak już wspomniałam, jak dostanę robotę, to napiszę.
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, na blogu nowości z BH Cosmetics
Same cuda
|
#4619 |
|
Konto usunięte
|
u mnie też słoneczko, aż miło jechało się w koszulce z krótkim rękawem rowerem
![]() kupiłam stempelki z essence. no nie mogłam się powstrzymać ![]() szczególnie, że zdolna w tym kierunku nie jestem, więc jakoś mi to urozmaici paznokcie. |
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36764557]Oooooo to ja mam tak samo
Moje zainteresowanie kosmetykami wynikło z tego, że miałam (nadal mam, ale mniejsze) ogromne problemy z trądzikiem... Zaczęłam z tym walczyć i w ten sposób to się rozwinęło Ludzie są zawistni, też się boję tego, że na przykład na blogu wstawię jakiś (imo ) ładny makijaż, a ktoś mnie zobaczy taką niefajną ) No i dokładnie to, co mówisz - na blogu się wymądrza, a w rzeczywistości ![]() U mnie wiedzą nabliższe osoby - TŻ, rodzice, siostra i kilka bliskich mi osób Ale wolę, żeby reszta nie wiedziała i każdemu zastrzegam, żeby zachował to dla siebie [/QUOTE]widzę, że nie tylko ja tak mam Cytat:
![]() ja się nie mogę zmobilizować nigdy do zrobienia zdjęć
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.