|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
z radości Kochana Super. GRATULUJĘ!!!! Będziemy razem rodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() LunaO całe szczęście, że ich nie ma, i Ty sama jestes spokojniejsza
|
|
#3332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
))Cytat:
i Ty wkoncu zobaczysz swoje II kreseczki , a sen to podswiadomosc wiec nie ma sie co dziwic .... będzie dobrze wkoncu wyśnisz fasolinke
|
|
#3333 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny zaczynam świrować
![]() 3 dc - cycki bolą mnie od wczoraj (przed @ nic), kłuje mnie w jajcorach, jest mi niedobrze i ciągle bym spała. Gdyby nie to, że mam okres to zrobiłabym test. Z dnia na dzień jest gorzej i skoro to nie ciąża to co to może być? Miałyście tak kiedyś? Zaraz zacznę sobie wmawiać jakieś choróbska i zeświruję do końca.
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja Ci mówie zrób ten test dla świętego spokóju, niewiele kosztuje, a będziesz wiedziała. Posłuchaj młodszej siostry
|
|
|
#3335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na ciąże nie ma szans, bo leje się ze mnie jak na świniobiciu. To nie są plamienie, które mogą być w ciąży tylko prawdziwa @ tylko cała reszta nie gra... ps. 3 testy czekają w łazience na następny raz
|
|
#3336 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=colorblue;36759375]
Jest II kreska!!!!!!!!!!! Ja pierdziele nie wierze Jest coprawda bladziutka ale widoczna gołym okiem bez żadnego wpatrywania się! QUOTE] COLOR - cieszę się jak durna, jakby to conajmniej moje II kreski były. Wielkie gratulacje, dla męża też, za celny strzał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lalki podbiera ehehhe No to już nie wiem,może faktycznie albo jakieś leki tak na Ciebie działają,albo tak perfidnie przechodzisz te @:/ [QUOTE=zaraz_a;36763025] Cytat:
Dzięki kochana ![]() Wiesz Kwitce chodziło o ciuchy dla mojego starszego syna ![]() Tak więc dla młodego eheheh
|
|
|
#3338 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak widać 2 dni przed spodziewaną @ jest już wynik. Cytat:
Gratuluję!!!!! Ale cicho siedziałaś, nic się nie zdradziłaś,że coś przeczuwasz. Całuski dla Ciebie i Twojego bąbla. Jutro idę na wizytę do gina i może w końcu potwierdzi moje przypuszczenia co do płci? I tak wszystkim mówię, że to będzie synek. Będą jaja jak się okaże, ze synek ma pipkę. ![]() Wysyłam Wam zdjęcia moich kotów. Są artystycznie przeze mnie obciachane, widać to np. po ogonie. Ogólnie to miały sierść do ziemi ale tak się nie da żyć, bo wszędzie futro lata. Więc je obcinamy. A tak, to jakby ich nie było, ciągle śpią. Persy tak mają, kanapowce...
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
|
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
Colorblue GRATULACJE!!!!
Byłam na tej rozmowie o pracę. Ale lipa. Sprzedawanie elektronicznych papierosów, 5 zł na godzine, oczywiście umowa zlecenie. Praca od pon- pt 9-17 i w sobotę od 8-16. |
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze fotka mojego brzucha. A co tam, pochwalę się
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#3341 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Ooooo jaki już fajny Mały się rozpycha
|
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Isiu, kociaki przesłodkie
i fajny brzuchol ![]() A ja słuchajcie oglądam dziś w necie zdjęcia torbieli, ciałek itp i ta moja to mi niestety na torbiel wygląda, no ale lekarzem nie jestem to mogę się mylić. Nie wiem czemu on taki pewien, ze to nie torbiel ... Co dziwne, boli mnie prawa strona (gdzieś koło jajnika, tak jakby rozpiera) a buła jest w lewym. Ja zwariuję.
|
#3343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3344 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brzuchool już jaki duży, widać że maluszek rośnie Oczywiście daj jutro Nam znać po wizycie!!!![]() Cytat:
Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piękny brzusio
Cytat:
![]() Koty prześliczne! Cytat:
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana dzięki!!! Wiesz nie chwaliłam się bo naprawdę byłam przekonana,że @ przyjdzie i to z hukiem! Wszystko na to wskazywało.
Test zrobiłam 2 dni przed terminem i to nie z porannego moczu więc dlatego ta kreska taka blada, powtórzę test jutro z rana ponownie,ale tym razem tak jak powinno być. Narazie się jeszczę boję cieszyć bo wiadomo jak to bywa. w terminie @ wszystko może się zdarzyć. Odganiam te złe myśli ode mnie.. akyszzzzzzz ![]() Zobaczymy jak dalej się sytuacja rozwinie ![]() Czuję się małpowo, tzn jajniki i brzuch czasami pociągnie i czasami coś w piersiach zakłuje. Narazie tyle... Koty przepiękne. Ale za to Twój brzuszek mega piękny Który to tydzień????Cytat:
Nie noooo Maru zaraz chyba się przejadę do CIebie i ci kable od neta poucinam!!!! Masz zakaz na wchodzenie na strony internetowe poza wizażem Poczekaj do terminu @ i zrób test a później się martw o ile będzie czym![]() Chyba jednak tylko tym,że wyprawkę dla Twixów trzeba będzie szykować
|
|
|
#3348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak mam wkrętkę to na całego, a potem przychodzi olewka. Albo jakieś działanie. Cytat:
A ja się martwię, bo to sporo czasu a to coś urosło o 20mm w tydzień. Chyba faktycznie muszę gdzieś iść, tylko gdzie ... w szpitalu musiałabym coś naściemniać. Może do mojego gina nr 1, ale nie wiem co powie jak się przyznam, że gdzieś indziej chodzę ![]() Cytat:
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
colorblue gratulacje!!! Jutro rób teściora z rana i wklejaj nam tutaj fotkę
![]() Isia brzuszek przepiękny, też chcę taki :P Maru nie panikuj, założę się że za kilka dni zobaczysz piękne II krechy ![]() No... W końcu coś zaczyna się ruszać...
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)I zobaczymy co inny lekarz powie. Trzymam kciuki. Ja bym poszła nawet dzisiaj jakbym miała taką możliwość na Twoim miejscu Cytat:
Dzięki
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie może nie będę musiała ściemniać, bo ciągle boli mnie prawa strona ...
Tylko buła jest po lewej, ale to taki drobiazg ![]() Zobaczę, może jutro spróbuję się dostać do gina nr 1. Na krzywy ryj. Jak mnie odeśle z kwitkiem to już chyba więcej tam nie pójdę. Albo nigdzie nie pójdę, łapię pomału olewkę
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale idź bo inaczej się zamęczysz kobietko
|
|
|
#3353 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dziewczynki leci 16 albo 17 tydzień, jutro się dowiem. Jezuuuu.... jak ten czas leci, nie?
Maru- nie świruj! I nie przekopuj tak neta, co ma być to i tak będzie a po co sobie stresa robisz to nie wiem?
|
|
|
#3354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tamtym razem był cien cienia, no ale tym razem wątpliwości nie mozesz mieć ![]() Cytat:
Teraz już mi coraz lepiej, tylko kręgosłup coraz bardziej dokucza, ale pogodziłam się z tym i dla mnie to normalne ![]() Brzuch rośnie, wstawie zdjęcie na dniach ![]() aaa powtórka parapetówki w sobotę "bo tamtym razem nie dzwonilismy wiec nie wiedzieli czy mają przyjsc i TŻ ma w sobote wolne Cytat:
![]() a strach, lęk panika i te sprawy to nieodłączny impuls testu ![]() chyba każda tak ma, z pierwszym dzieckiem a co dopiero z trzecim ![]() ja tak miałam za dwoma razami mimo że po # chciałam tak bardzo i marzyłam o tym, te uczucia są ludzkie i nie pierwszy raz to komuś tłumacze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wow Maru powiedz mi, czemu Ty sie tak boisz tych torbieli? Wydaje mi się ze normalnie masz fobie na ten temat teraz ma 4cm wiec dość dużo ale już nawet nie dokucza, taka moja uroda ![]() a tak wogole to odkad wszyscy wiedzą, to trzech kolegów widząc mnie dziś z wózkiem na ławace pytało "co przyzwyczajasz się" "uczysz się" itp jakbym wczesniej z wozkiem nie wychodzila, i nie zajmowała sie dziecmi mojej siostry |
|||||
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecz się jak to tylko możliwe, ale dla świętego spokoju - przestań czytać w internecie! Colorblue: super, wielkie wielkie gratulacje! I pozostałym dziewczynom też gratuluję : udanych wizyt i rosnących dzieciaczków! |
|
|
|
|
#3356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierzę do końca chyba jutro rano eheheh. Masz rację że strach pomieszany z radością jest całkiem normalny. Ale jak sobie pomyślę o reakcji mojej rodziny to mi słabo:/ No ale raz się żyje. Narazie nikomu nie mówie prócz Was![]() Co do tej dziewczynki to się okaże na usg eheh. Bo wiesz podobno seks przed owu zwiększa szanse na córkę o jedyne 5 % Także różnie może być. No a jak owu była szybciej niż ja przypuszczam to już wogóle siusiak będzie heheheeheh No ale nadzieja się we mnie na Córkę tli![]() NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY ZDROWE BYŁO ![]() Cytat:
|
|
|
#3357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to nic nie wiem i wymyślam ![]() Cytat:
mój ojciec, gdyby się sam nie diagnozował do tej pory nie wiedziałby, że ma miastenię i tak mogę wymieniać (oczywiście choroby w końcu zdiagnozowane, po delikatnej sugestii bądź odpowiedniego prowadzenia rozmowy u odpowiedniego lekarza, nie że sobie wymyślamy).Nie ufam lekarzom w 100% i tyle. I mam powody. p.s. czy nawet ostatni przykład - Clo. Sama zmniejszyłam sobie dawkę i dobrze, bo po połowie dawki wyhodowałam 5 pęcherzyków. Obecny gin potwierdził, że dobrze zrobiłam.
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2012-09-26 o 15:18 |
||
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ja też mam jednak trochę ograniczone zaufanie do lekarzy - a mam ku temu wielkie powody i konsekwencje do końca życia (dla mnie)....
Tylko kochana kurczę ty sobie taki potężny stres produkujesz, że szok... Głęboki wdech, wydech buzią, jakaś miła książka, kąpiel - a potem spokojnie czekaj na rozwój sytuacji. Ja wiem, że trudno, ale jeszcze trudniej się starać i czerpać z tego przyjemność jak się ma tyle obaw i stresu...
|
|
|
|
#3359 |
|
Raczkowanie
|
Jakaś drażliwa dzisiaj jestem. Nie wiem czy to na @ czy na njej brak
Najpierw podnieśli mi ciśnienie z tą rozmową o pracę, teraz moja mama mi marudzi. Mam ochotę na ciastka, a w domu oczywiście nic nie ma |
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to chyba gorzej wygląda po moich postach niż ja się stresuję w rzeczywistości, w sumie jak się Wam wygadam to mi lepiej i dlatego tak marudzę ![]() Ale dziękuję za troskę ![]() Może gdybym nie miała komu się wygadać to bym się stresowała bardziej. TŻtowi w sumie mówię wszystko co i jak ale staram się bardziej neutralnie, żeby się nie martwił. No i potem przychodzę tu i Wam jękolę ![]() Ale może macie rację, że przesadzam z marudzeniem ![]() Spróbuję nie siać już tyle paniki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

z radości
Kochana Super. GRATULUJĘ!!!! Będziemy razem rodzić 

Do gina usilnie próbuję się dodzwonić 

Także różnie może być. No a jak owu była szybciej niż ja przypuszczam to już wogóle siusiak będzie heheheeheh