|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8221 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
nie mogę nie skorzystać z takiej okazji
teraz w piątek i za tydzień mój TŻ będzie grał kolejne koncerty jest dobry w tym co robi, kocha to, ludziom się podoba, a co najważniejsze - przez to spełnia swoje marzenia a jego szczęście jest moim szczęściem, więc domyślacie się jak się czuję teraz .... zresztą Em chyba wie jak świrowałam przed pierwszym koncertem TŻa ![]() EDIT: to się pochwaliłam, więc idę sobie włączyć jego kawałek dla mnie |
|
|
|
#8222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo masakra prawie wszystkie uwielbiam tą muzykę Niestety ![]() Dodała bym jeszcze Acid Drinkers, Aghora, Atheist, Behemoth, Children Of Bodom, Clockwork, Control Denied (zespół nad którym pracował Chuck Schuldiner założyciel Death ), Covenant, Cynic, Dismal Euphony, Hate Eternal, Judas Priest, Manowar, Morbid Angel, Mr.Pollack (płyta "Air On 6'th String" muzyka klasyczna na gitarze, miodzio
|
|
#8223 |
|
Zadomowienie
|
uhahana Też tak mam z tym pamiętaniem-niepamiętaniem
![]() A jakich wykonawców słuchasz? Bo ja np. lubię też Eminema No i ragga i reage do potańczenia jest super fuksjaa Gratuluję TŻowi Super mathilda Ooo dobrze że wspomniałaś chociażby o CoB! Kumpel z klasy zaraził mnie tego typu zespołami [O ironio, ma na imię Łukasz i jest suuuper ![]() ]
|
#8224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8225 |
|
Zadomowienie
|
fuksjaa-zdolny chłopak po prostu-GRATULACJE!!!
![]() Idę sobie zrobić zieloną herbatę, bo spać mi się chce, a już trochę dużo kawy dziś wypiłam...
|
|
#8226 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu dzisiaj tak pusto i nikt nic nie pisze?
|
|
|
|
#8227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#8228 |
|
Zadomowienie
|
To chyba daltego, ze niedziela... Że powtórzę za smerfem Marudą
: "nie cierpię niedziel..."
|
|
#8229 |
|
Zadomowienie
|
To ja coś napiszę
![]() Moje "zapominanie" o Ł. zaowocowało tym, że na nowo zaczęło mi zależeć na kumplu z klasy. Lubimy się, ale ja chciałabym zrobić krok naprzód. I jak tu wprost, nie dosłownie dać do zrozumienia, że ma u mnie zielone światło?
|
#8230 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, ja Ci nie poradzę co masz zrobić, mimo że niby się na tym znam, bo z W. jesteśmy z jednej klasy, ale to co ja zrobiłam to siara poprostu... kiedyś pisałam to chyba Em na PW... wstyd się przyznać... ![]() Ślimaczku z TŻem nie jestem jakoś baardzo długo, tak jak Fuksja np., bo 9 miesięcy, więc można powiedzieć, że tak względnie, ani długo ani krótko
|
||
|
|
|
#8231 |
|
Zadomowienie
|
jej Alatienka nie mam pojecia... Ja sie nie znam na podrywaniu facetow :/
przepraszam, ze teraz z tym wyskakuje, ale przypominalo mi sie: ile schudłaś na SB ;>
|
#8232 |
|
Zadomowienie
|
Martusia pomylilas mi sie z Fuksja
![]() mozecie do mnie pisac Agata albo ruda lub cos w ten desen, bo slimaczek to nawet nie wiem skad mi sie wzielo
|
#8233 |
|
Zadomowienie
|
Martusiu Zaciekawiłaś mnie
Ale ok, jak nie chcesz to nie pisz.Agatko 4kg.
|
#8234 |
|
Zadomowienie
|
w ciagu 2 tygodni
niezle ![]() Martusia pociesze Cie, nie tylko Ty zdobylas facetow w glupi sposob ![]() ![]() ale chyba takie sa "przywileje" dojrzewania. Wydaje nam sie, ze to jedyne wyjscie i jedyny realny sposob, a po czasie jest nam wstyd normalka ![]() spadam juz, dobranoc
|
#8235 |
|
Zadomowienie
|
Agatko Tak, w ciągu 2 tyg. Skończyłam na I fazie, a teraz po prostu zdrowo, rozsądnie się odżywiam. I dalej chudnę
|
#8236 |
|
Zadomowienie
|
Durga - wszyystkiego naj
![]() ![]() (tak pozatym to ostatnio nie czytałam za dokladnie forum , wiec nie wiem jak tam z tym twoim kolegą ktorego poznałas na imprezie, jak gdzies o tym pisałas to poszukam . a jka nie to napisz ..bo jestem ciekawa jak wam sie tam układa (chyba ze nie chcesz pisac)) Fuksja - gratulacje dla chłopaka ![]() a wiec teraz ja :P byłam na nartach jestem nawet zadowolona . nie pojezdziłam za duzo bo bałam sie ze kogos zabije , ale naprawde mi sie to spodobało i juz szykujemy nastepny wypad (kurde ja nie potrafie skrecac) a zebyscie mnie widziały jak pierwszy raz jechałam . piszczałam i darłam sie"gdzie tu jest hamulec" :P ja bym kiedys chciała sprobowac na prawdziwych górach , bo tutaj u nas - na północy to mamy chyba tylko taką jakby "górkę" bardzo mały stok ..ale i tak jest fajnie
|
#8237 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata fajnie czasami się tak wygłupić
![]() Alatienka
|
|
|
|
#8238 |
|
Wtajemniczenie
|
patitcz nigdy nie jeździłam na nartach, bo zawsze się bałam
A ja już uciekam, bo jutro na rano do szkoły i jakoś się trzeba zwlec ![]() Cały dzień uczyłam się z historii i jakoś średnio cokolwiek pamiętam, ale to już szczegół ![]() Dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#8239 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze... jak to dobrze, że od jutra zaczynam ferie
Jakoś tak lżej na duszy bez sprawdzianów i odpytywań :P
|
|
|
|
#8240 |
|
Zadomowienie
|
patitcz Narty są super
Ciszę się, że miło spędziłaś czas ![]() Martuś Dzięki jeszcze raz ![]() Lecę spać. Czuję, że się przeziębiam :/ Dobranoc
|
#8241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie zawsze. Teraz akurat mam na playliście m.in. Lilu, Fisza, Eldo, Ostrego, Fenomena, Skorupa, Pono, Wwo, Ziperę, POE, Kanał Audytywny, Jamala, Druga Stronę ustra, ale też np. przedostatnią płytę Nelly Furtado [Folclore]. Kiedyś byłam jej wielką fanką, teraz też sobie lubię posłuchać, ale ostatnia płyta jakoś nie bardzo mi podeszła, chociaż kilka kawałków tak.Poza tym lubię ofkors Boba, Fugees, Eryke Badu, Macy Gray, Seana Paula, Cinq G, Bandę Tre i różne takie dancehallowe kombinacje, w ogóle dla mnie osobiście nie ma lepszej muzyki do tańczenia, niż dancehall no i ragga, ale już nie tak.A czasem to po prostu lubię sobie posiedzieć w ciszy, haha ![]() Patitcz gdybyś mieszkała tu gdzie ja i bywała tak często jak ja w górach [bo mam blisko] to zdażyłoby Ci się znudzić heh Ja bym wiele dała, żeby mieszkać nad morzem ![]() A na nartach nie jeżdżę, bo jakoś zawsze albo się bałam, albo nie miałam okazji. I chyba nawet nie żałuję, jakoś tak ![]() Alatienko ja Tobie niewiele poradzę, bo mam podobny problem, ale z miłą chęcią poczytam porady innych heee
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8242 |
|
Zadomowienie
|
uhahana To ja właśnie w ogóle nie słucam polskiego hh
Ale Sean Paul jest super ![]() I widzę, że możemy sobie przybić "pionę"
|
#8243 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na moment
![]() pisałam pracę na konkurs z polskiego (mam jakąś 1/10 gotową )w międzyczasie wypowiadałam się na wątku o mundurkach ![]() dobranoc ![]()
|
#8244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde. Spałam dzisiaj z przerwami do wpół do pierwszej I teraz nijak spać mi się nie chce, co tu robić?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8245 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dzięki dziewczyny
chyba zrobię screen'a i mu wyślę na mejla - niech wie ile ma potencjalnych fanek co do muzyki, to ja lubię hip hop (głównie chodzi mi o polski rap, ale np. amerykański też trochę), r'n'b, reggae, ragga, dancehall, trochę triphopu (ale tu się dopiero wgłębiam) słucham dużo produkcji z podziemia - czasem rękę dałabym sobie uciąć, że to na bank nie jest podziemie, a jednak ![]() a co do tego, że długo jestem z TŻem, to fakt długo, ale nie jest ani nudno, ani monotonnie, ani nic z tych rzeczy z nim miałabym się nudzić? - nigdy :p |
|
|
|
#8246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fuksja ja też gratuluje dla zdolnego Tż .A mogłabyś wysłać jakąś piosenkę, albo podać stronę, jeżeli umieszczają w internecie? Jeżeli nie wydali płyty, oczywiście i na razie tylko taką drogą można posłuchać. W razie co nie chcę łamać regulaminu, poprostu bym posłuchała. A ja idę spać, koniec leniuchowania . Pojawię się pewnie jutro wieczorem.
|
|
|
|
|
#8247 |
|
Zakorzenienie
|
Siema kochane!!!
Ale sie stesknilam za Wami pieronsko! ![]() Durga-wszystkiego najlepszego sloneczko Alatienka, fuksjaa,uhahana-ooo widze, ze nie tylko ja tutaj slucham takiej muzyki Dancehall,r'n'b, reggae, hh(czasami). Jus kiedys pisalam, ze ostatnio wpadl mi w rece Beenie Man-boskiii Swietna muzyka, naprawde..To ja tez chce pioneee! ![]() Martusia-piszz Ja tez chce wiedziec, co to za starania byly![]() Fuksjaa-ja tez gratuluje TŻ'ta. Musisz byc z niego cholernie dumna ![]() Ja siedze teraz z moja mama i miskami ![]() Zaraz ide z bratowa na miasto ![]() Mialam byc dzisiaj wieczorem w domu, ale.. bde jutro ![]() Wiedzialam, ze mnie nie posluchacie-zapisalyscie tyle stron!!!Jak na zlosc Powiem Wam, ze jestem okropna swinia. Tak wpierdzielam slodycze, ze nie moge... ![]() Wyjade stad z 5kg nadwga Ale jak wroce to znowu odstawiam slodycze i biore sie za siebie... hehe Oby juz slonce swiecilo i wiosna byla to wreszcie w dresik wskocze i biegammm! Lece moje kochane. Do 'zapisania' ![]()
|
|
#8248 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a dzisiaj wyruszam z mamą na zakupy ![]() edit. dopiero teraz zauwazyłam ze to wielocytowanie mi troche nie wyszło:p ale co tam . nie chce mi sie tego zmiecniac te ostatnie zdania\wyrazy w kazdym cytacie sa moje
"Uwierz w anioły Nawet jeśli ich skrzydła są czarne uwierz w diabła choćby na jego nogach spoczywała płonąca aureola Uwierz w ślepą miłość i równie ślepą nienawiść Uwierz We mnie" Edytowane przez patitcz Czas edycji: 2007-02-12 o 16:28 |
|||
|
|
|
#8249 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines, Blaque nic nie piszę, bo się wstydzę
i już! ![]() Właśnie wróciłam ze szkoły i jestem strasznie głodna , ale jeszcze najpierw muszę wyjść z psem... a tak mi się nie chce ![]() Wczoraj tak ładnie nauczyłam się na historię, a facet spyta mnie dopiero w piątek |
|
|
|
#8250 |
|
Zakorzenienie
|
Heheh a ja Martuś w bezczelny sposób pocałowałam mojego obecnego TŻ i tak związałam go ze sobą na amen
hehehhe Agata nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci ferii ![]() Fuksja gratuluję chłopaka, musisz być dumna i się nie dziwię wcale, sama skakała bym z radości że mam tak fajnego TŻ
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

zawsze
jest dobry w tym co robi, kocha to, ludziom się podoba, a co najważniejsze - przez to spełnia swoje marzenia
a jego szczęście jest moim szczęściem, więc domyślacie się jak się czuję teraz ....

Bo ja np. lubię też Eminema 

Ale Sean Paul jest super 
I teraz nijak spać mi się nie chce, co tu robić?