|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
|
|
|
|
#3392 |
|
Konto usunięte
|
U mnie leje tyle planów sprzątanie pranie a tu doopa nic sie nie chce
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() Ja z rana zamiast kawy pije czerwoną herbatę. Daje kopa na cały dzień - mam bardzo niskie ciśnienie i zanim odkryłam ten cudowny napój chodziłam wiecznie śnięta i zaspana. Polecam tylko niestety na mnie nie działa odchudzająco bu. Może za długo już pije...
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po angielsku czytam, ale malo (jesli chodzi o czytanie dla przyjemnnosi), na razie chce przeczytac pare setek polskich ksiazek, ktore mam i ich sie pozbyc, a w przyszlosci (czyt. za pare lat ) kupic czytnik. Jako, ze nie mam kontaktu z Polakami i nie rozmawiam z nikim po polsku (oprocz Syna i z rodzina przez telefon) to tesknie za polskim jezykiem. Stad tez blog, aby nie wyjsc z wprawy w pisaniu po polsku ![]() Wrocilam z pracy godzine pozniej bylo very busy , jestem wykonczona. Podgotuje obiad i moze uda mi sie zasnac, chociaz adrenalina wciaz krazy w zylach i nie wiem, czy zasne tak szybko.
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj megadół dopadł, siedzę i ryczę, że nie dam sobie z tym wszystkim rady.... Jeszcze napisałam to wszystko TŻtowi i wysłałam mu do pracy, i też się zdołował, i denerwuje się, że nie może być ze mną.... Wszystko jest do bani, nawet czytać mi się nie chce...
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może masz ochotę na jakiś fajny film? szybsze niż książka, może poprawi Ci humor?
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
aaa na nic nie mam
jakoś wszystko mnie przerasta....
|
|
#3398 | ||
|
Zakorzenienie
|
zawsze mozesz poczytac ksiazke
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie piekna słoneczna pogoda |
|
|
|
|
#3400 |
|
Rozeznanie
|
Ja w końcu zmęczyłam swoją kawę... Była już zimna
Przydałoby się troszkę poćwiczyć Mieszczę się już w spodnie, których nie mogłam dopiąć w zeszłym miesiącu |
|
|
|
#3401 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dodalam do obserwowanych ![]() Cytat:
![]() jochana film sobie wlacz, serial na odmozdzenie sie i nie myslenie OTH lubisz? Cytat:
![]() moj angielski sie znacznie poprawil ![]() mialam 2 exow anglikow wiec slownictwo mi sie na bank poszerzylo, znajomych mam pol na pol, w pracy angielski, w domu polski, nie narzekam no i TV filmy ksiazki duzo mi daly ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, leżę, piszę jednym palcem i kończę Newsweeka. Mam zaległości gazetowe, powinnam wziąć się za czytanie i niechciane książki puścić w świat (no ale muszę najpierw przeczytać, żeby zidentyfikować). Potem pewnie nie będę miała już na to zbyt wiele czasu.
W ogóle macie tak czasem, że ilość rzeczy w chacie Wam ciąży? Ja mam jakąś fazę na wywalanie... Kachaaa co to jest OTH?
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mam. Ale nigdy nie mam serca wyrzucić czegoś tak ostatecznie- zwłaszcza książek w konsekwencji wszystko ląduje na strychu... :P
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- domyślam się ze OTH to One tree hill. Fajny serial ale nie oglądałam tych ostatnich sezonów. Wkurza mnie jak tak starają się na siłę przedłużać fabułę :/ |
|
|
|
#3404 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
One Tree Hill ja uwielbialam ten serial ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
8 sezonow obejrzalam. |
||
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
scarlett26 a może to Ci by się spodobało? Oglądałam ostatnio i całkiem fajna komedyjka, można było nawet troche popłakać czyli tak jak lubię
![]() http://www.filmweb.pl/film/Jak+urodz...87-2012-603172 a i że tak powiem w temacie akurat dla Ciebie
|
|
|
|
#3407 |
|
Konto usunięte
|
moj ulubiony polski film niestety malo znany
http://www.filmweb.pl/Mala.Wielka.Milosc |
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
The O. C nie oglądałam. Bardzo fajne? Lubie takie nastoletnie tematy ;d |
|
|
|
|
#3409 |
|
Konto usunięte
|
no wlasnie o nastolatkach w szkole, ma 4 sezony.
nie wiem mi sie OTH bardzo podobalo |
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się właśnie dowiedziałam, że kolejna znana mi osoba się zaręczyła. Masakra jakaś. A u mnie szans na pierścionek nie widać.
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Konto usunięte
|
a masz TŻ? ile masz lat?
ja nie wiem ja nie mam parcia na zareczyny jakos a mam 23 lata za chwile ;p niech sie zareczaja lol |
|
|
|
#3412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeny, napiszcie jak bardzo wkurzają was moje wywody - ja jakoś nie umiem krótko i na temat Cytat:
Cytat:
|
|
#3413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz go dopiero w podpisie zobaczyłam. Zajrzałam, zaobserwowałam.Mój mi od kilku dni mówi, że napisałam 69 posta i mam ileś tam obserwatora Lubię jak urządzenia mówią językiem "kali mieć krowa" ![]() Teraz ja pomarudzę. Dostałam @ i nie żyję, wyszłam na chwilę do pracy, wróciłam i z elektryczną poduszką w strategicznym miejscu leżę, a każda myśl o śniadaniu sprawia, że rozumiem scarlett26
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
23 i TŻ 6 lat :P planujemy w tym roku albo następnym zamieszkać razem. A ja bym chciała już :P truje mu tyłek a on się tylko wkurza. Paskuda ze mnie.
|
|
|
|
#3415 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Wróciłam
![]() Ale jak na złość żadnych książek nie było. To poszłam z przyjaciółką do biblioteki i były wyłożone książki do wzięcia To wzięłam 25 harlekinów, może ktoś będzie chciał się wymienić Plus ,,Szaleńca Bożego'' z 1957 roku i przyszła mi ta książka od dziewczyny z lubimyczytac, co początkowo były problemy
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tu dożyć do usg???
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooooo mam tę samą "Blondynkę". Jak na razie bardzo ładnie leży. Myślicie, że od tego poprawi się mój francuski? |
|
|
|
|
#3419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przeczytasz ten stosik???
|
|
#3420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Masakra jakaś 

tylko niestety na mnie nie działa odchudzająco
) kupic czytnik. Jako, ze nie mam kontaktu z Polakami i nie rozmawiam z nikim po polsku (oprocz Syna i z rodzina przez telefon) to tesknie za polskim jezykiem. Stad tez blog, aby nie wyjsc z wprawy w pisaniu po polsku 
jakoś wszystko mnie przerasta....