To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45! - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-26, 13:57   #4351
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja nie zauważyłam niedoboru grzybów ;D ale pewnie jest ich mniej, bo lato było suche.
Dużo przyjemniej pracuje się z otwartymi dziećmi
no to nie wiem moja babcia kocha zbierać grzyby to mówiła, że w tym roku jest tak mało, że szok
i dobrze, że podstawówka, to jeszcze fajne dzieciaki są

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:10   #4352
201604200942
Konto usunięte

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Samara ja to Cię podziwiam, że masz odwagę w ogóle podjąć się pracy z dziećmi/młodzieżą jak widzę co się teraz w szkołach dzieje to bym nie wytrzymałą
Mówi się dużo, mówi się o tym jacy gimnazjaliści są straszni, ale ja np. mam siostrę w 3 gimnazjum i albo jestem ślepa, albo Młoda dobrze się ukrywa, ale ja naprawdę nie zauważyłam niczego złego w zachowaniu jej i jej znajomych. Co prawda są uczniowie, którzy mają problemy, ale od tego są specjaliści, pedagodzy, albo odpowiednie podejście do dziecka
Ale od tego mamy zajęcia z pedagogiki, psychologii i innych tego typu pochodnych, by poradzić sobie z każdym uczniem. I nie tylko uczniem, ale i też rodzicami
Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
no to nie wiem moja babcia kocha zbierać grzyby to mówiła, że w tym roku jest tak mało, że szok
i dobrze, że podstawówka, to jeszcze fajne dzieciaki
pewnie to zależy od części kraju Ale pamiętam, że mama Tżta też mówiła, że jest mało grzybów, a na drugi dzień zebrała koszyk
To też pewnie zależy od miejsca i czasu, bo może ktoś wcześniej zebrał grzyby tam, gdzie Twoja babcia była

Wczoraj wpadłam na chwilę do szkoły i moja opiekunka powiedziała mi, żebym wpuściła do klasy 3 gimnazjum i powiedziała im, że będę z nimi miała dzisiaj lekcję i powiem Ci, że ta klasa była grzeczniejsza niż VI klasa.

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2012-09-26 o 14:11
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:12   #4353
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
cześć madlen
Ty też nam się musisz ładnie obronić
no , a jeszcze nie mam do końca zaakceptowanej pracy powiedział, że za 2-3 tyg obrona...
Cytat:
hej madlen
kupiłam sobie jeansy, odżywkę do włosów i inne takie bzdety.
A za chwile idę ćwiczyć z Ewką
Kolejna co ćwiczy z Ewą motywuje Cie chociaż ta babka ? bo ja to sama zawsze ćwiczyłam
Cytat:
ja nie zauważyłam niedoboru grzybów ;D ale pewnie jest ich mniej, bo lato było suche.
Dużo przyjemniej pracuje się z otwartymi dziećmi

Na początku stresowałam się ogromnie, teraz z lekcji na lekcję idzie mi coraz lepiej, tylko trudno z czasem jest, bo albo za mało, albo powiem wszystko i koniec.
I to jak się pracuje zależy też od uczniów, z jedną klasa pracuje się lepiej, z inną gorzej
No wiem, ciężko wyważyć ile minut na to ile na to, lepiej mieć coś w zapasie niż aby zabrakło czegoś na lekcję. Nieraz szybciej coś zrobią i jeszcze dużo czasu a tu zonk nic nie ma. Dlatego uważam, że lepiej zawsze mieć więcej materiału przygotowanego niż za mało znam to z doświadczenia
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:15   #4354
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Mówi się dużo, mówi się o tym jacy gimnazjaliści są straszni, ale ja np. mam siostrę w 3 gimnazjum i albo jestem ślepa, albo Młoda dobrze się ukrywa, ale ja naprawdę nie zauważyłam niczego złego w zachowaniu jej i jej znajomych. Co prawda są uczniowie, którzy mają problemy, ale od tego są specjaliści, pedagodzy, albo odpowiednie podejście do dziecka
Ale od tego mamy zajęcia z pedagogiki, psychologii i innych tego typu pochodnych, by poradzić sobie z każdym uczniem. I nie tylko uczniem, ale i też rodzicami
Też zależy od środowiska od wychowania, wiadomo jak wszystko. Niby nie powinno się generalizować ale słuchając tego co nagłaśnia się mediach to aż się włos jeży.

madlen, dzisiaj pierwszy dzień więc sama nie wiem
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:23   #4355
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość

No wiem, ciężko wyważyć ile minut na to ile na to, lepiej mieć coś w zapasie niż aby zabrakło czegoś na lekcję. Nieraz szybciej coś zrobią i jeszcze dużo czasu a tu zonk nic nie ma. Dlatego uważam, że lepiej zawsze mieć więcej materiału przygotowanego niż za mało znam to z doświadczenia

Lepiej mieć za dużo, niż za mało

Cytat:
Też zależy od środowiska od wychowania, wiadomo jak wszystko. Niby nie powinno się generalizować ale słuchając tego co nagłaśnia się mediach to aż się włos jeży.

madlen, dzisiaj pierwszy dzień więc sama nie wiem
Ale młodzież zawsze była taka, tylko teraz to nagłaśniają.
Ja pamiętam jak dobrych parę lat temu (jak weszła ustawa o gimnazjach) jakaś klasa ukradła i spaliła dziennik- teraz jest to nie do pomyślenia
Stary 2012-09-26, 14:31   #4356
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie to zależy od części kraju Ale pamiętam, że mama Tżta też mówiła, że jest mało grzybów, a na drugi dzień zebrała koszyk
To też pewnie zależy od miejsca i czasu, bo może ktoś wcześniej zebrał grzyby tam, gdzie Twoja babcia była

Wczoraj wpadłam na chwilę do szkoły i moja opiekunka powiedziała mi, żebym wpuściła do klasy 3 gimnazjum i powiedziała im, że będę z nimi miała dzisiaj lekcję i powiem Ci, że ta klasa była grzeczniejsza niż VI klasa.
chyba taki stereotyp gimnazjum jest że najgorszy wiek w jednej szkole
pewnie to zależy od części kraju, chociaż moja babcia ma mnóstwo znajomych grzybiarzy i im też się nie powiodło w tym roku, a z resztą widać na targu, że ludzie w ogóle nie sprzedają grzybów
Cytat:
no , a jeszcze nie mam do końca zaakceptowanej pracy powiedział, że za 2-3 tyg obrona...
mam nadzieję, że Ci jak najszybciej zaakceptuje tą pracę

Dexter w spódnicy
Stary 2012-09-26, 14:35   #4357
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
chyba taki stereotyp gimnazjum jest że najgorszy wiek w jednej szkole
pewnie to zależy od części kraju, chociaż moja babcia ma mnóstwo znajomych grzybiarzy i im też się nie powiodło w tym roku, a z resztą widać na targu, że ludzie w ogóle nie sprzedają grzybów
Ja z jednej strony uważam, że gimnazjum to zły pomysł i powinno się wrócić do 8-letniej podstawówki i 4-5 letniej szkoły średniej.
Z drugiej strony nawet 9 letnie dziecko może zachowywać się gorzej niż gimnazjalista, to już kwestia indywidualna
Stary 2012-09-26, 14:36   #4358
kociczka
Zakorzenienie

ja podziwiam przyszle nauczycielki ;p nie mialabym cierpliwosci i niewdzieczny zawód bardzo. nie nadawalabym sie po prostu.
a jak chodzilam na praktyki to przechodzilam kolo gimnazjum codziennie i sie bałam aż

tez slyszalam ze grzybow nie ma w tym roku
no i zbierajac kanie trzeba sie znac dobrze na grzybkach.

ja robie gulasz z serduszek drobiowych (wiem wiem dla Was bleee) i czułam sie jak morderca jak je czyściłam takie malutkie biedne serduszka. ale jakie pyszne :P
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:44   #4359
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość

tez slyszalam ze grzybow nie ma w tym roku
no i zbierajac kanie trzeba sie znac dobrze na grzybkach.

ja robie gulasz z serduszek drobiowych (wiem wiem dla Was bleee) i czułam sie jak morderca jak je czyściłam takie malutkie biedne serduszka. ale jakie pyszne :P
kanie można pomylić z muchomorami

uwielbiam serduszka i żołądki
Stary 2012-09-26, 14:44   #4360
Imperfecta
Zakorzenienie

Kocie ja bym zjadła taki gulasz
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 14:46   #4361
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z jednej strony uważam, że gimnazjum to zły pomysł i powinno się wrócić do 8-letniej podstawówki i 4-5 letniej szkoły średniej.
Z drugiej strony nawet 9 letnie dziecko może zachowywać się gorzej niż gimnazjalista, to już kwestia indywidualna
no dla mnie to głupota było to gimnazjum ale cóż, nie mają co robić tylko głupoty wymyślają

kocik haha smacznego ja nie lubię żadnych narządów ale jak na przykład robiłam pasztet i całego kurczaka mieliłam to fascynowały mnie takie małe serduszka aż żal mi było go zmielić pamiętam jak ludzkie serce w rękach miałam, coś niesamowitego

Dexter w spódnicy
Stary 2012-09-26, 14:56   #4362
kociczka
Zakorzenienie

o prosze myslalam ze tylko ja jestem fanka takiego jedzenia.w takim razie zapraszam na obiad do mnie
żoładki lubie ale tylko to ze srodka. za to wczoraj pyszne flaczki ciotka zrobiła!

Hihi mnie to nie obrzydza ale tez nie fascynuje ot jedzenie :P ale takie ludzkie narządy tez bym z chęcia sobie pooglądała, ciekawi mnie to.chociaz pewnie na poczatku bym byla zielona ze strachu
Stary 2012-09-26, 15:19   #4363
12 Stonka
Zakorzenienie

GG do 12 Stonka

Prześladuje mnie pech ostatnio...
Nie dość, że zeszła mi skóra z palca i strasznie mnie boli, bo rana się goi i schodzi się, to jeszcze jakaś wysypka mnie dopadła....

Czy tylko mnie tak ciężko walczyć o optymizm tej jesieni?

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Samara- super, że dzieciaki fajne. Ty od zawsze wiedziałaś, że chcesz być nauczycielką? Ja jestem teraz na 2 roku filologii polskiej, ale w zasadzie rok temu o tym zdecydowałam, a tak, to nie myślałam nad tym specjalnie. Zastanawiam się, jaką będę nauczycielką i czy podołam wyzwaniu, ale jestem dobrej myśli, bo chciałam zawsze z młodzieżą pracować.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Matko, w życiu nie zjadłam serduszka ani żołądka... Wątróbkę zjadłam ze 2 razy w życiu, ale już bym jej teraz więcej nie tknęła.

Edytowane przez 12 Stonka
Czas edycji: 2012-09-26 o 15:18
12 Stonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 15:26   #4364
hihihi
Zakorzenienie

kocik e tam ja też myślałam, że będę się bała, albo że będą mi się trupy po nocy śniły

stonka
biedna widać jesień Ci nie służy u mnie jeszcze końcówka lata ja jak byłam mała to jadła wątróbkę bo babcia mi wmawiała, że będę miała piękne białe zęby

Dexter w spódnicy
Stary 2012-09-26, 15:31   #4365
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 12 Stonka Pokaż wiadomość
Prześladuje mnie pech ostatnio...
Nie dość, że zeszła mi skóra z palca i strasznie mnie boli, bo rana się goi i schodzi się, to jeszcze jakaś wysypka mnie dopadła....

Czy tylko mnie tak ciężko walczyć o optymizm tej jesieni?

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Samara- super, że dzieciaki fajne. Ty od zawsze wiedziałaś, że chcesz być nauczycielką? Ja jestem teraz na 2 roku filologii polskiej, ale w zasadzie rok temu o tym zdecydowałam, a tak, to nie myślałam nad tym specjalnie. Zastanawiam się, jaką będę nauczycielką i czy podołam wyzwaniu, ale jestem dobrej myśli, bo chciałam zawsze z młodzieżą pracować.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Matko, w życiu nie zjadłam serduszka ani żołądka... Wątróbkę zjadłam ze 2 razy w życiu, ale już bym jej teraz więcej nie tknęła.
napij się czekolady, obejrzyj jakąś komedię, może przyjdzie do Ciebie dobry humor

Ja na specjalizację nauczycielską trafiłam z przypadku- miałam do wyboru albo regionalistyka, dokumentalistyka albo archiwistyka, po których chyba jeszcze gorzej znaleźć pracę. W ogóle nie miałam takiego podejścia do dzieci, jakie mają osoby po pedagogice, ale na praktykach nauczyłam się cierpliwości i tego, jak podchodzić do młodszych uczniów
Od tego jest pedagogika i dydaktyka- by nauczyć się podejścia do uczniów- na każdym etapie edukacji jest inne podejście
a Ty masz jeszcze jakiś inny przedmiot w specjalności, czy tylko polski?
Stary 2012-09-26, 15:36   #4366
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

bleeee nie cierpię sprzatać, ale tyle jeszcze do zrobienia
Stary 2012-09-26, 15:39   #4367
kociczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja tak samo zaraz ide odkurzac i myc podlogi. i lazienke. wc mam juz z glowy. ale dzis duzo zrobilam porzadek w przyprawach, kosmetykach i innych głupotach

pociesz się ze bedzie ladnie i czysciutko. szkoda ze tylko na chwile
Stary 2012-09-26, 15:45   #4368
12 Stonka
Zakorzenienie

GG do 12 Stonka

Cytat:
kocik e tam ja też myślałam, że będę się bała, albo że będą mi się trupy po nocy śniły

stonka
biedna widać jesień Ci nie służy u mnie jeszcze końcówka lata ja jak byłam mała to jadła wątróbkę bo babcia mi wmawiała, że będę miała piękne białe zęby

Dobra ściema nie jest zła, jeśli chodzi o wątróbkę. Babcie umieją wszystkich przekabacić.

No nie służy, choć za oknem słońce i ciepło, ale ja cała w nerwach chodzę, mam ochotę wymordować pół kuli ziemskiej, schować się pod ziemię albo sama nie wiem co... Pewnie po części dlatego, że mam @...

Cytat:
napij się czekolady, obejrzyj jakąś komedię, może przyjdzie do Ciebie dobry humor

Ja na specjalizację nauczycielską trafiłam z przypadku- miałam do wyboru albo regionalistyka, dokumentalistyka albo archiwistyka, po których chyba jeszcze gorzej znaleźć pracę. W ogóle nie miałam takiego podejścia do dzieci, jakie mają osoby po pedagogice, ale na praktykach nauczyłam się cierpliwości i tego, jak podchodzić do młodszych uczniów
Od tego jest pedagogika i dydaktyka- by nauczyć się podejścia do uczniów- na każdym etapie edukacji jest inne podejście
a Ty masz jeszcze jakiś inny przedmiot w specjalności, czy tylko polski?

U mnie była do wyboru komunikacja społeczna, edytorstwo, nauczycielska z logopedią albo nauczycielka z oligofrenopedagogiką. Szłam na studia z myślą o komunikacji, ale doszłam do wniosku, że można zawsze zrobić kurs dziennikarski lub studium i bycie nauczycielem nie zamyka mi drogi do tego rodzaju zajęcia. Ostatecznie wybrałam oligofreno. Mnie parę osób mówiło, że dobry byłby ze mnie nauczyciel, bo mam podejście (taaa. ) i predyspozycje głosowe, pewnie mi to gdzieś z tyłu głowy siedziało.
U mnie jest właśnie polski + oligofreno.

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Mnie sprzątanie uspokaja, może zajmę się tym wieczorem.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

kociczka- w takich miejscach bałagan sam się robi. Ja też porządku w kosmetykach, bieliźnie i innych "magazynach" nie umiem utrzymywać.
12 Stonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 15:48   #4369
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

U mnie była do wyboru komunikacja społeczna, edytorstwo, nauczycielska z logopedią albo nauczycielka z oligofrenopedagogiką. Szłam na studia z myślą o komunikacji, ale doszłam do wniosku, że można zawsze zrobić kurs dziennikarski lub studium i bycie nauczycielem nie zamyka mi drogi do tego rodzaju zajęcia. Ostatecznie wybrałam oligofreno. Mnie parę osób mówiło, że dobry byłby ze mnie nauczyciel, bo mam podejście (taaa. ) i predyspozycje głosowe, pewnie mi to gdzieś z tyłu głowy siedziało.
U mnie jest właśnie polski + oligofreno.
co to jest oligofreno?
Podejście i predyspozycje głosowe są ważne. nauczyciel przeciez powinien mówić wyraźnie
W tamtym semestrze miałam taki przedmiot jak emisja głosu i musieliśmy nauczyć się odpowiednio oddychać, by nie przemęczać strun głosowych
fajne zajęcia, bo mogliśmy sobie śpiewać, sapać i szeptać ;D
Stary 2012-09-26, 15:49   #4370
madlen345
Zakorzenienie

Drugi raz robiłam laminowanie włosów - to nie dla moich włosów :/ są suche i łamią się wrrr ;/ nigdy więcej !!
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 15:49   #4371
kociczka
Zakorzenienie

otworzylam szafke gdzie dzis sprzatalam ukladałam produkty makarony bakalie przetwory itd. i wyleciał mi mól wyrzucilam wafle ryzowe ale pdoejrzewam ze to z suszonych bananów bo sie czegos jak pajęczynki dopatrzylam chyba ze mi sie wydawalo....a juz nie wspomne ze te bananki sobie wesolo zajadałam codziennie
bleeee

Stonka oby humor Ci sie polepszył bo zima za jakis czas nadciągnie i dopiero bedzie dół...ja uwielbiam wątróbke
Stary 2012-09-26, 15:58   #4372
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra ściema nie jest zła, jeśli chodzi o wątróbkę. Babcie umieją wszystkich przekabacić.

No nie służy, choć za oknem słońce i ciepło, ale ja cała w nerwach chodzę, mam ochotę wymordować pół kuli ziemskiej, schować się pod ziemię albo sama nie wiem co... Pewnie po części dlatego, że mam @...
ale wiesz jak w to wierzyłam? chciałam mieć takie ładne zęby
a to na pewno wina @, ja zawsze całą winę na nią zrzucam
zjedz coś słodkiego

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Drugi raz robiłam laminowanie włosów - to nie dla moich włosów :/ są suche i łamią się wrrr ;/ nigdy więcej !!
ja chciałam zrobić, ale jakoś nie mogę się do tego zebrać każde włosy co innego lubią
Cytat:
otworzylam szafke gdzie dzis sprzatalam ukladałam produkty makarony bakalie przetwory itd. i wyleciał mi mól wyrzucilam wafle ryzowe ale pdoejrzewam ze to z suszonych bananów bo sie czegos jak pajęczynki dopatrzylam chyba ze mi sie wydawalo....a juz nie wspomne ze te bananki sobie wesolo zajadałam codziennie
bleeee
my miałyśmy mole na pierwszym roku studiów sprawdź jakieś mąki jeszcze, bo tam też często są, my miałyśmy w mące i płatkach do mleka ;/

Dexter w spódnicy
Stary 2012-09-26, 16:01   #4373
kociczka
Zakorzenienie

wlasnie musze ale sie boje make mam gdzie indziej (ale tez sie jej boje po tym jak byly w niej robaki!!) w tej szafce tylko resztka razowej jest wiec ja wywale....
nie wiem mam czysto , porzadek na biezaco robie ,nic dlugo nie lezy a mimo to jakies cholerstwo sie przypaleta. pech to pech jeszcze mnie to tak brzydzi bleeee
i juz drugi raz jakies robale w kapuscie pekinskiej mialam! a taka ochote na nia mialam. i kolejny raz wywalic musialam. w innych sklepach kupowalam a mimo to byly!!!! dlugo nie kupie teraz :/

mam pecha jakiegos
Stary 2012-09-26, 16:04   #4374
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie musze ale sie boje make mam gdzie indziej (ale tez sie jej boje po tym jak byly w niej robaki!!) w tej szafce tylko resztka razowej jest wiec ja wywale....
nie wiem mam czysto , porzadek na biezaco robie ,nic dlugo nie lezy a mimo to jakies cholerstwo sie przypaleta. pech to pech jeszcze mnie to tak brzydzi bleeee
i juz drugi raz jakies robale w kapuscie pekinskiej mialam! a taka ochote na nia mialam. i kolejny raz wywalic musialam. w innych sklepach kupowalam a mimo to byly!!!! dlugo nie kupie teraz :/

mam pecha jakiegos

nie wiem z czego to się bierze biorą się z znikąd, tak jak muszki owocówki

Dexter w spódnicy
Stary 2012-09-26, 16:04   #4375
patrysiowa_
Zakorzenienie

halooo ja na chwile
powiedziec, ze zyje
ale sobie dzis wagaruje
Stary 2012-09-26, 16:08   #4376
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

to dlatego ja wszystko trzymam w słoikach. Nawet cukier. Chyba bym się porzygała jak by mi coś wylecało albo się zalęgło.

Miałam 4 godziny tańców
kroliiczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 16:11   #4377
kociczka
Zakorzenienie

ja tez w sloikach mam mąke ryż orzechy cukier bulke tarta itd. a mimo to w mące w słoiku były!!! banany tylko mialam w paczce,wafle ryżowe i ta reszte mąki
boje sie otwierac ta szafke ale wszystko bede musiala przejrzeć chociaz w wiekszosci sa zamkniete w opakowaniach produkty...

cześć Ptyś wagary nieladnie
Stary 2012-09-26, 16:12   #4378
patrysiowa_
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

czesc kocik ojj i tak juz nie wiem co z ta szkoła mam zrobic jestem w kropce
Stary 2012-09-26, 16:15   #4379
kociczka
Zakorzenienie

Królik 4h to dużo

Ptyś a co w tej szkole sie dzieje?
Stary 2012-09-26, 16:18   #4380
patrysiowa_
Zakorzenienie

kocik no ciężko,nie dam sobie rady, czas tylko trace.. a co do zawodowki mam isc?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości