|
|
#1231 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mariza
Ja wczoraj też tesowałam cukrowy peeling. Na początku zapach jak dla mnie dość dziwny - troche jak proszek do czyszczenia
ale po chwili, gdy już nałożyłam na ciało zaczęłam czuć przyjemny zapach grejpfruta - dość intensywnie. Skóra faktycznie była gładsza i mocno nawilżona.Przetestowałam też krem 25 + jestem z niego zadowolona - dobrze nawilża skórę. Najlepsze wrażenie zrobił na mnie krem ekstrat z bawełny. Mogłabym sie nim smarować cały czas....... Z lini SPA używam jeszcze żelu pod prysznic jaśminowego - przyjemny zapach, ładnie się pieni.
Edytowane przez Andzia19852 Czas edycji: 2012-09-25 o 10:16 |
|
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja mam kilka testerów podkładów i pudru w kulkach brązującego i rozświetlającego
mogę zrobić fotki i wstawić za chwilę postaram się to zrobić, a jak mi się nie uda, to wieczorem.
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
Udało sie
one są tak samo poukładane na wszystkich zdjęciach więc widać nazwę i kolorek ![]() pozdrawiam
|
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Duży tester tych kuleczek, nie jest czasem porównywalny do pełnowymiarowego produktu?Czy któraś z was ma może ten eyeliner w pisaku i mogłaby napisać jak z jakością?
|
|
|
|
#1238 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj jest recenzja calkiem pochlebna i sa zdjecia kolorow wole pedzelkiCytat:
nigdzie nie moge znalezc skladu.
Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2012-09-25 o 15:50 |
||
|
|
|
|
#1239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może przy przyszłym zamówieniu się skuszeTeż macie taki problem, że klientki wolą zamawiać z av... czy ori..., bo to znają, a o Marizie mało kto słyszał?
|
|
|
|
#1240 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak na oko, to ten tester to 1/3 pełnowartościowego produktu.
"Położna to najpiękniejszy zawód świata, to kobieta w bieli otwierająca oczy na świat i usta do krzyku" S. Leszczyńska Edytowane przez zojka20 Czas edycji: 2012-09-25 o 20:13 |
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Składniki aktywne: Kolagen i elastyna – podstawowe białka podporowe skóry odpowiadające za jej jędrność i elastyczność. Kolagen posiada silne właściwości nawilżające – wpływa na utrzymanie właściwego stopnia wilgotności skóry i chroni ją przed nadmierną utratą wody. Elastyna zapewnia skórze sprężystość i miękkość. Aktywny higrokompleks nawilżający – zbliżony do naturalnego czynnika nawilżającego skóry NMF. Ekstrakt z bawełny – bogate źródło cennych substancji odżywczych, ma silne właściwości regenerujące, łagodzące i wygładzające. Izoflawonoidy – poprawiają ukrwienie skóry oraz zapobiegają kruchości i pękaniu naczynek krwionośnych. Masło shea – działa zmiękczająco i uelastyczniająco, delikatnie natłuszcza skórę chroniąc ja przed wysuszeniem. Jest naturalnym filtrem przeciwsłonecznym. D-pantenol i alantoina – działają regenerująco stymulując wzrost i odnowę komórek skóry. Koją i łagodzą podrażnienia. Witamina E – naturalny antyutleniacz i czynnik przeciwrodnikowy. Zapobiega procesom przedwczesnego starzenia się skóry. |
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie na stronce pisza same dobre rzeczy
a pare skladnikow mi nic nie daje, bo juz zamowilam kilka kremow i wszystkie leza albo smaruje nimi nogi troche boje sie kolejnego rozczarowania. No nic, moze ktos zamowi u mnie to, to podejrze sklad
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
moja siostra ma 35+ na dzień to mogę sprawdzić, co tam jest
no ale chyba to niewiele
|
|
#1248 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam wersję matująco-nawilżającą tego kremu 25+
Oto skład: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth- 20, Avovado Oi, Zinc Oxide, Aloe Vera, Witch Hazel Extract, Collagen, Elastine, Bismuth Oxychloride, Panthenol, Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Allantioin, Glycery Polymethacrylate, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Parfum, Hexyl Cinnamal Przepraszam za ewetualne błędy w pisowni bo mogłam się gdzieś pomylić. Ja tutaj od razu zaznaczę, że przesyłkę otrzymałam w poniedziałek i jeszcze nie miałam okazji używać tego kremu. Na razie mam inny który muszę skończyć ale zostało mi go tak na dwa dni także jak przetestuję to mogę coś więcej napisać. Też boję ewentualnego zapychania bo bardzo wiele kremów mi to robi
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Przyczajenie
|
Niestety tak, to parafina więc nie wiadomo jak krem się zachowa na skórze skłonnej do pojawiania się wyprysków a ja właśnie taką mam. Ale nie był drogi więc zamówiłam. Dla mnie idealny do tej pory był Liren-Krem aksamitnie nawilżający do cery normalnej i mieszanej. Jest bardzo lekki, jakby mus więc na lato idealny ale na jesień i zimę muszę znaleźć coś innego
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Rozeznanie
|
No to niestety kremik mnie zapcha
![]() pare zdjec zalaczam 1. testery nowych blyszczykow 2. porownanie testera z blyszczykiem pelnowymiarowym z serii glamour line 3. tester kuleczek z pelnowymiarowym opakowaniem 4. porownanie wielkosci testera kremu (tak samo pakowane sa podklady i bazy) z testerem kuleczek 5. porownanie malego i duzego lakieru 6. porownanie pelnowymiarowego opakowania rozu z testerem (tak samo jest w przypadku pudrow) 7. testery perfum 8. wzorniki lakierow do paznokci 9. wzorniki 10. swatche kilku cieni Cytat:
)
Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2012-09-26 o 15:52 |
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do was pytanie, jak sądzicie czy modelka ze str. 69 ma pomadkę w odcieniu nr 01 czy 02? Skłaniam się do 01, ale nie jestem do końca pewna, a muszę wiedzieć to na 100%
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Przyczajenie
|
Na jesień/zimę trzeba coś treściwszego Dasz znać jak będzie się sprawował ten krem?
Udało się wam namówić kogoś, by zarejestrował się jako konsultant pod was? __________________ Pewnie, że dam znać Sama jestem ciekawa jak się będzie u mnie sprawował---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- sądzę, że jest to 01 ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ja nikogo póki co nie namawiałam, bo zarejestrowałam się głównie po to, aby móc zamawiać kosmetyki dla siebie. W mojej okolicy nie znam nikogo kto by współpracował z tą firmą a chciałam sobie parę rzeczy zamówić. |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam krem do twarzy z orzecha (ten brazujacy). I tam tez jest parafina. W szamponie z avocado jest silikon :/ sklady mnie zawiodly.
Kuleczki rozswietlajace sa jakies takie twarde, trzeba sie nadrapac pedzlem zeby cos zebrac. Liczylam, ze Mariza bedzie lepsza chociaz niskie ceny od razu wzbudzily we mnie watpliwosci, a skzoda
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a te cienie to z jakiej serii dokładnie ? mocno napigmentowane jestem ciekawa ktore to ;P
|
|
|
|
|
|
#1257 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to sa te pojedyncze i potrojne w koleczkach praktycznie wszystkie kolorki dotykalam (poza tymi nowymi) i wszystkie sa tak napigmentowane. Pigmentacja rewelka, na bazie nie schodza, bez bazy nie nosilam. Jedyny minus to troche sie osypuja, ale w zasadzie za taka cene warto zawsze mozna najpierw robic oczy pozniej reszte ![]() Cytat:
02 jest strasznie blada i jasna ma ktos moze pomadke 10tke?
|
||
|
|
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
No i mimo najszczerszych chęci niestety nie dam rady :/ na pudełku od kremu nie ma składu a kartonik już wyrzucony :/
"Położna to najpiękniejszy zawód świata, to kobieta w bieli otwierająca oczy na świat i usta do krzyku" S. Leszczyńska Edytowane przez zojka20 Czas edycji: 2012-09-26 o 21:31 |
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1260 |
|
Przyczajenie
|
Kurczę, właśnie dostałam moje pierwsze zamówienie i już rozczarowanie. Brakuje pudru sypkiego transparentnego. Jak robiłam zamówienie w poniedziałek dało się go "wrzucić" do koszyka i zamówić a jednak nie przyszedł i dziś widzę, że w magazynie jest "0" na stanie więc nic mi nie pomoże Mariza w tej chwili...szkoda bo głupio mi mówić na samym wstępie, że nie ma czegoś osobie dla której to było
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

ale po chwili, gdy już nałożyłam na ciało zaczęłam czuć przyjemny zapach grejpfruta - dość intensywnie. Skóra faktycznie była gładsza i mocno nawilżona.

mogę zrobić fotki i wstawić 

nigdzie nie moge znalezc skladu.

troche boje sie kolejnego rozczarowania. No nic, moze ktos zamowi u mnie to, to podejrze sklad