Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-26, 18:05   #3691
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Tak, tak cudwne uczuciegorzej jak srodki przeciwbolowe odlaczau mnie przynajmniej ta radosc szybko uciekla gdzies
ja nie mialam w ogole tego cudownego uczucie hehe tylko ból czulam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:16   #3692
Precelka1
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
jakieś cierpienie zawsze będzie ale to tylko kilka dni... a potem tylko się cieszyć (mam nadzieję)
Najfajniej jest wtedy, gdy stajesz przed lustrem i możesz podziwiać to, jak wyglądasz
Stary 2012-09-26, 20:18   #3693
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
jakieś cierpienie zawsze będzie ale to tylko kilka dni... a potem tylko się cieszyć (mam nadzieję)
Tu na forum sa twarde babki ja tyle szczescia nie mialam jezeli chodzi o bol cierpialam miesiac po miesiacu wyszlam pierwszy raz z domu na dluzej. Potem juz jakos lecialo, nawet glowy sama nie potrafiam myc do miesiaca potem niestety bylam zmuszona sama sobie radzic bo osoby ktore sie mna opiekowaly wyjechali . Wiec u mnie kilka dni to niestety nie trwalo ale niedlugo stuknie mi 3 miesiace i zapominam o bolu czasem cos zakuje zaswedzi ale jzeli miala bym sie zdecydowac 2 raz na operacje teraz moge powiedziec ze TAKna poczatku tej czesci pisalam ze w zyciu z tego bolu

kasik ja sie cieszylam jak sie obudzilam ze cos mi wystaje z klaty pozycji lezacejna drugi dzien chcialam sie cofnac w czasie...

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 20:24   #3694
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Też mam taką nadzieję W piątek mam konsultację, zobaczymy, czy wtedy podejmę decyzję
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 21:09   #3695
Esther123
Przyczajenie

Chciałabym powiększyć biust, ale trochę się boję. Naoglądałam się programów na tlc i tvn style i tam to wszystko tak strasznie wygląda, jak człowieka kroją i wkładają jakieś rzeczy pod skórę.. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że przez moje małe piersi nikt nie traktuje mnie poważnie, ciągle proszą mnie w sklepach o dowód, choć minęła prawie dekada od osiemnastki...
Czy operacja i czas po są bardzo bolesne? Czy utrudniają życie? I jak wygląda kwestia L4? Na ile się je dostaje?
Esther123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 22:19   #3696
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Tak sie zastanawialam jak jest z tym mieknieciem piersi. Wczoraj maluchom stuknelo 2 miesiace i zauwazylam ze na gorze i troche po bokach sa juz miekkie ale na dole na maxa twarde i na dodatek jak czasem ich tam dotykam to czuje ze sa zimne, normalnie jakby trupie cycki na dole a gora cycka ciepla Czy to implant czy mam cos z krazeniem i to przejdzie jak cycuchy zmiekna na dole? Mam nadzieje ze to przejdzie niedlugo bo narazie nazywam je cycki halloweenow'e Smigam na basen 2 razy w tyg tak jak dr zalecila i trzymam sie wszystkich jej wskazowek ale sie zastanawialam czy macie na to jakies porady jak np z tym piorkiem na pseudo-martwego sutkaPozdrawiam serdecznie.
ja mam dokładnie tak samo - jestem 3 miesiące po, wiadomo są coraz bardziej miękkie ale temperature mam różną, oczywiście nie przez cały czas ale jak np. wrócę z basenu to spód zimny góra cieplutka. Byłam na kontroli i lekarz pow. że wszystko jest w jak najlepszym porządku więc jedyne co nam zostaje to cierpliwie czekać
Stary 2012-09-26, 22:24   #3697
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
mnie przestalo bolec po ok 10 dniach i wtedy tez normalnie z domu wychodzilam jak wczesniej a wczesniej to nawet na 5 min z domu wyjsc nie moglam tak bolalo
Stary 2012-09-26, 22:24   #3698
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez Esther123 Pokaż wiadomość
Chciałabym powiększyć biust, ale trochę się boję. Naoglądałam się programów na tlc i tvn style i tam to wszystko tak strasznie wygląda, jak człowieka kroją i wkładają jakieś rzeczy pod skórę.. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że przez moje małe piersi nikt nie traktuje mnie poważnie, ciągle proszą mnie w sklepach o dowód, choć minęła prawie dekada od osiemnastki...
Czy operacja i czas po są bardzo bolesne? Czy utrudniają życie? I jak wygląda kwestia L4? Na ile się je dostaje?
witaj
Wypowiem sie aczkolwiek sama jestem przed,
co do bolu to kazda z dziewczyn przechodzi inaczej jedne bardziej to czuja drugie mniej a inne prawie wogole, kazda jest inna wiec i inne odczucia sa. czy utrudnia zycie? hm... na poczatku napewno ale z czasem wraca wszystko do normy i zyjesz tak jak przed operacja. a co do L4 to na taki zabieg zwolnienia lekarskiego raczej nie dostaniesz od chirurga.
Stary 2012-09-26, 23:02   #3699
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Kochana,
dziękuję
ale daleko mi jeszcze do figury sprzed ciąży ... mam nadzieję, ze do wiosny będzie ok

wczoraj była u mnie koleżanka i usłyszałam - "po 4 cesarce i w wieku 40 lat to się ciesz, ze tak wyglądasz" ... nie wiem, czy traktować to jako komplement...
Horo z tego co pisałaś to ciało masz niesamowite, nie niszczy się i szybko wraca do normy więc jest duża szansa, że i tym razem tak będzie, może się jednak zdarzyć, że dokładnie takiej samej figury nie będziesz miała ale czy z tego powodu warto sobie życie zatruwać? Ładnie wyglądasz, cycki masz fajne o resztę wiadomo trzeba dbać, bo w sumie nie widzimy co Ci tam tak najbardziej doskwiera ale daj sobie czas i należytą troskę, jak by na to nie patrzeć to świeżaczek jesteś Rób to co możesz, ciesz się tym co masz i samo pewnie zniknie a jak nie to postrasz to brzuszysko, że je ciachniesz

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
No własnie, po jakim czasie mozna nosić staniki z fiszbinami? te ładniutkie?
wg mojego lekarza po 3 miesiącach

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Najfajniej jest wtedy, gdy stajesz przed lustrem i możesz podziwiać to, jak wyglądasz
i jak idziesz kupić strój kąpielowy a pani w sklepie szczena opada, podaje opaski a one wszystkie na cyckach się trzymają i wyglądają zarąbiście a pani mówi "no jak natura dała takie piersi to można każdy stój nosić"
I jak się ciuchy przymierza to jest zupełnie inaczej, wszystko nagle jakoś tak ładnie leży a tam gdzie była wolna przestrzeń i zapadnięcia teraz fajne wypełnienie. No bez dwóch zdań życie jest pieknę jak się ma cycki....

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Belseno,
mi jeszcze kumpela kazała do peelingu kawowego dodać imbir i cynamon... po co? to ona sama nie wie ale podobno będą lepsze efekty
ten cynamon troche mi złagodził zapach, mniej czuć ta popielniczką

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-26 o 22:44
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 23:05   #3700
klaudeczka2010
Zadomowienie

MATI mnie też bolało ale zrobiłabym to jeszcze ze 100razy jakby było trzeba!!!to najcudowniejsze co mi się przydażyło ostatnio!!!niesamowite i cudowne uczucie co potwierdzą dziewczyny i jeśli nie ma przeciwskazań i są fundusze to każdej kobiecie powiem RÓB TO!!!!

nawet miałam wam powiedzieć ale powiecie ze jestem nienormalna!!śmiać mi się chciało bo któraś kiedyś pisała to samo ,przechodzę koło lustra w domu i jak jestem bez stanika to sobie muszę zerknąć na te moje cycki i mi się japa cieszy jak cholera...ja pierdziu...próżne strasznie...no ale to jest rzecz która mi się najbardziej we mnie podoba to nie mogę się nacieszyć???a co mi tam....mogęi założę się że też tak macie!!!

MILENKO koooochaaana jesteśdzięki za linka ale coś nie mogę go otworzyć

BALSENO szalonaaa/...ja to diabeł!!!!hahahha ale chyba tylko na wizażuraczej ...raczej ...powtarzam mają mnie za aniołai sama siebie mam!!i zdjęcie cyknę jutro jak prosiłaś ..specjalnie dla Ciebie!!!

joaś ...stanik nie bardzo usztywniany...miękki!!w sumie

SABA daj znać!!!trzymam kciuki za podjęcie trafnej decyzji

aa teraz doczytałam...PRECELKA wie o czym mówię....też tak robi...przed lustrem!!!hi hi
Stary 2012-09-26, 23:18   #3701
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
jestem tu nowa 03.10 idę na konsultację do Dr Potockiego, staram się zbierać pytania, jakie mi po glowie chodzą... to już za tydzień )
Mam do Was pytanie, czy jest potrzeba jakoś wczesniej pielęgnować piersi, przed zabiegiem? Jakaś oliwka cokolwiek? i jak to wygląda po operacji?

pozdrawiam
po op. do czasu odpadnięcia strupków dr zaleca smarować blizny maścią Alantan, skórę piersi jakimkolwiek balsamem, przed op. nic specjalnego nie zalecają ale wiadomo jak Ci skóra ma się znacznie rozciągnąć to lepiej ją wcześniej potraktować czymś na rozstępy, napewno nie zaszkodzi.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Mam bardzo małe, w zasadzie ich ich nie mam... chciałam duże B ale jedna z "Was" poleciła mi, żebym zrobiła C bo potem będę ząlować a różnica wcale nie jest ogromna. Zobaczymy, co powie Dr
Pójdę na konsultację, i od razu zacznę się smarować. Ciekawe na kiedy zostanie wyznaczony termin... chcę juz czuję, że jestem pewna w 100%
ja po poczytaniu forum wzięłam większe niż na początku dr zaproponował i nie żałuję Naprawdę po operacji jakoś tak bardzo szybko przyzwyczajamy się do tego co mamy Szczerze mówiąc to jak by były jeszcze większe to też by było suuper Bałam się, że jak zrobie za duże cycki to moja sylwetka będzie przysadzista i ze grubo moge wyglądać a tu hmmm...nabrała seksapilu

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
MATI mnie też bolało ale zrobiłabym to jeszcze ze 100razy jakby było trzeba!!!to najcudowniejsze co mi się przydażyło ostatnio!!!niesamowite i cudowne uczucie co potwierdzą dziewczyny i jeśli nie ma przeciwskazań i są fundusze to każdej kobiecie powiem RÓB TO!!!!

nawet miałam wam powiedzieć ale powiecie ze jestem nienormalna!!śmiać mi się chciało bo któraś kiedyś pisała to samo ,przechodzę koło lustra w domu i jak jestem bez stanika to sobie muszę zerknąć na te moje cycki i mi się japa cieszy jak cholera...ja pierdziu...próżne strasznie...no ale to jest rzecz która mi się najbardziej we mnie podoba to nie mogę się nacieszyć???a co mi tam....mogęi założę się że też tak macie!!!

BALSENO szalonaaa/...ja to diabeł!!!!hahahha ale chyba tylko na wizażuraczej ...raczej ...powtarzam mają mnie za aniołai sama siebie mam!!i zdjęcie cyknę jutro jak prosiłaś ..specjalnie dla Ciebie!!!

aa teraz doczytałam...PRECELKA wie o czym mówię....też tak robi...przed lustrem!!!hi hi
hihii...diabełku w skórze anioła ja nie tylko przed lustrem je podziwiam ja w ciągu dnia potrafię bluzkę do góry podnieść i cycki przed nos mężowi podstawiam i mówie, fajne cooo? Niech tez podziwia Albo je obejmuję i mówię, kurcze jakie mam zarąbiste cycorki...zaglądam sobie w dekolt i sprawdzam jak wyglądają i za każdym razem jest suuper no one cały czas dają radość i do tego ciągle się zmieniają wiec co chwila jakaś niespodzianka
A czy to jest próżność? Ja tak nie uważam, jak dla mnie to każda kobieta powinna dostawać porządne cycki od natury w pakiecie urodzinowym! A skoro nie dostała czegoś co niejako z urzędu jej się należy i skoro może sobie je zrobić i cieszy się tym, to jaka to próżność?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-26 o 23:29
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 23:23   #3702
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
w trakcie operacji śpisz więc nie widzisz jak Cię otwierają
co do bólu, jak Alex pisała, to jest dość indywidualne. większość po jakiś 2 tygodniach w miarę ok funkcjonuje. tylko ja i Olivka dopiero po miesiącu zaczynałyśmy funkcjonować
L4 chirurg niestety Ci nie wystawi. jeśli masz fajnego swojego rodzinnego lekarza to Ci wystawi
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-26, 23:37   #3703
jwoww92
Przyczajenie

Kiedy Wasze piersi doszly do normalnego stanu, ? Troche martwia mnie sutki,sa nabrzmiale,bola przy lekkim dotknieciu,i sa takie wypukle. To normalne?
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 00:37   #3704
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jwoww92 Pokaż wiadomość
Kiedy Wasze piersi doszly do normalnego stanu, ? Troche martwia mnie sutki,sa nabrzmiale,bola przy lekkim dotknieciu,i sa takie wypukle. To normalne?
jesteś dopiero po operacji. ja do miesiąca czasu nie umiałam się zbytnio poruszać a Ty się martwisz po tygodniu (?) że masz sutki nabrzmiałe.... wiadomo, że była ingerencja i opuchnięte to one będą jeszcze długo długo...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 06:15   #3705
Tigressa
Rozeznanie

Dot.: Powiekszanie biustu?

Cytat:
Napisane przez mietuska333 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że każdy ma prawo do własnego zdania, ale trzeba się zastanowić nad jedną rzeczą. Gdyby takie preparaty były naprawdę skuteczne i nie rujnowały zdrowia to raczej nikt by nie korzystał z usług chirurgii plastycznej. Ja sama teraz zaczęłam myśleć o poprawieniu kształtu moich piersi, ma za sobą operację nosa, więc już tak bardzo się tego nie boję jak kiedyś, ale tak czy siak gdyby dało się inną drogą to osiągnąć zrezygnowałabym z operacji. Pytałam lekarza o te tabletki "cud" i powiedział, mi że to wszystko to jest pic na wodę. Oczywiście silikony nie są też na zawsze, ale akurat, że trzeba je wymieniać co 10 lat to nieprawda.
przeczytaj to:

http://takpieknie.blogspot.com/2012/08/silikony.html
Nie zgodze sie z tym. Zanim zrobilam operacje tez pilam tego typu herbatki i efekt byl w ciagu tego picia - moze nie plus rozmiar, ale zdecydowanie pelniejszy ksztalt. Wiec to dziala, ale podczas picia i bez spektakularnych efektow
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:03   #3706
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Horo z tego co pisałaś to ciało masz niesamowite, nie niszczy się i szybko wraca do normy więc jest duża szansa, że i tym razem tak będzie, może się jednak zdarzyć, że dokładnie takiej samej figury nie będziesz miała ale czy z tego powodu warto sobie życie zatruwać? Ładnie wyglądasz, cycki masz fajne o resztę wiadomo trzeba dbać, bo w sumie nie widzimy co Ci tam tak najbardziej doskwiera ale daj sobie czas i należytą troskę, jak by na to nie patrzeć to świeżaczek jesteś Rób to co możesz, ciesz się tym co masz i samo pewnie zniknie a jak nie to postrasz to brzuszysko, że je ciachniesz
nieee noooo... życia to zatruwać sobie brzuchem nie będę ... za jakiś czas nad nim popracuję, bo ciachanie nie wchodzi w grę...
piersi tak, bo z nimi nic bym nie dała rady zrobić, ale reszty ciała nie położę pod skalpel

Cytat:
hej,
operacja bezbolesna, bo w narkozie
a czas po... różnie Ja akurat należę do tych szczęśliwców, którzy szybko do siebie dochodzą
Najgorsze jest pierwsze parę dni, a po miesiącu zapominasz o bólu

Cytat:
to już sprawa indywidualna, ale Ty jesteś świeżutko po operacji, więc na wszystko masz jeszcze mnóstwo czasu

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Olivko,
miałam Tobie napisać o tych szamponach ... nie służą mi... włosy po umyciu były jakieś takie szorstkie, puszyły się
Ale uparłam się, zeby znaleźć coś bez silikonów i w aptece kupiłam z l'biotica - szampon i odzywka z jedwabiem i keratyną ... i trafiłam w dziesiątkę ... wloski fajniutkie, miłe w dotyku i mam nadzieję, ze trochę je zregeneruję po drastycznych w skutkach próbach zmiany koloru i powrotu do blondu
ale szczerze polecam

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 08:28   #3707
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
ja przez chyba miesiac mialam tak bolesne sutki ze nawet szeroka koszulka je strasznie draznila po prostu bolaly,skora sie tez łuszczyłaja przed op dlugoooo czytalam to forum zbieralam w glowie wszystkie info i potem juz wiedzialm czego sie spodziewacnawet liczylam sie z tym ze beda krzywe ale cierpliwie poczekam tak dziewczynki kazalya tu hee prosciutkie takze cierpliwa byc nie musialam
Stary 2012-09-27, 08:48   #3708
belseno
Zadomowienie

Cytat:
nieee noooo... życia to zatruwać sobie brzuchem nie będę ... za jakiś czas nad nim popracuję, bo ciachanie nie wchodzi w grę...
piersi tak, bo z nimi nic bym nie dała rady zrobić, ale reszty ciała nie położę pod skalpel

Olivko,
miałam Tobie napisać o tych szamponach ... nie służą mi... włosy po umyciu były jakieś takie szorstkie, puszyły się
Ale uparłam się, zeby znaleźć coś bez silikonów i w aptece kupiłam z l'biotica - szampon i odzywka z jedwabiem i keratyną ... i trafiłam w dziesiątkę ... wloski fajniutkie, miłe w dotyku i mam nadzieję, ze trochę je zregeneruję po drastycznych w skutkach próbach zmiany koloru i powrotu do blondu
ale szczerze polecam
ooo widzisz, i "brzuszysko" nie ma wyjścia musi zniknąć, ale naprawdę patrząc na fotki to jesteś laska niesamowita naprawdę dobre geny dostałaś i zapewne i tym razem sobie poradzą a co do szamponu to on tylko do blondów? Bo też coś muszę zmienić a nie chceę przechodzić przez etap szorstkości bo i tak one jakieś dziwne są. No cos po op. się zmieniło i nie moge z nimi do ładu dojść....jak nie moje

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ja przez chyba miesiac mialam tak bolesne sutki ze nawet szeroka koszulka je strasznie draznila po prostu bolaly,skora sie tez łuszczyłaja przed op dlugoooo czytalam to forum zbieralam w glowie wszystkie info i potem juz wiedzialm czego sie spodziewacnawet liczylam sie z tym ze beda krzywe ale cierpliwie poczekam tak dziewczynki kazalya tu hee prosciutkie takze cierpliwa byc nie musialam
hahaa...no każdy gdzieś to swoje szczęście ma tylko trzeba je umieć dostrzec
Stary 2012-09-27, 08:58   #3709
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
ooo widzisz, i "brzuszysko" nie ma wyjścia musi zniknąć, ale naprawdę patrząc na fotki to jesteś laska niesamowita naprawdę dobre geny dostałaś i zapewne i tym razem sobie poradzą a co do szamponu to on tylko do blondów? Bo też coś muszę zmienić a nie chceę przechodzić przez etap szorstkości bo i tak one jakieś dziwne są. No cos po op. się zmieniło i nie moge z nimi do ładu dojść....jak nie moje

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

hahaa...no każdy gdzieś to swoje szczęście ma tylko trzeba je umieć dostrzec
ten szampon nie jest do blondów więc śmiało możesz kupić
jak dla mnie super, a przyznam, ze moje włosy są wybredne, jesli chodzi dobór czegoś odpowiedniego

Stary 2012-09-27, 09:42   #3710
Saba08
Zadomowienie

Horo, mam nadzieję, że szybko wrócisz do takiej sylwetki, z jaką będziesz się dobrze czuła, ale daj sobie czas, niewiele czasu mięło od porodu. Jak to ktoś gdzieś napisał, ciało zmieniało się w 9 m-cy, więc nie może wrócić do poprzedniego wyglądu w 1 dzień Będzie dobrze, zwłaszcza, że pisałaś, że zawsze stosunkowo szybko wracałaś do idealnej sylwetki Głowa do góry

Cytat:

i jak idziesz kupić strój kąpielowy a pani w sklepie szczena opada, podaje opaski a one wszystkie na cyckach się trzymają i wyglądają zarąbiście a pani mówi "no jak natura dała takie piersi to można każdy stój nosić"
I jak się ciuchy przymierza to jest zupełnie inaczej, wszystko nagle jakoś tak ładnie leży a tam gdzie była wolna przestrzeń i zapadnięcia teraz fajne wypełnienie. No bez dwóch zdań życie jest pieknę jak się ma cycki....
To właśnie musi być piękne

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
I takie wypowiedzi skłaniają mnie do operacji
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 10:22   #3711
Katarzyna 41
BAN stały

A mogę wiedzieć jakie suplementy do picia wybrałaś Tigressa?
Ja przyjmuję tabletki Bust Up od joyusa.eu.
Czy picie takich substancji i branie tabletek wyklucza się? Orientujesz się może?
Katarzyna 41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 11:02   #3712
jwoww92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
jesteś dopiero po operacji. ja do miesiąca czasu nie umiałam się zbytnio poruszać a Ty się martwisz po tygodniu (?) że masz sutki nabrzmiałe.... wiadomo, że była ingerencja i opuchnięte to one będą jeszcze długo długo...
Martwie sie,bo dla mnie to jest dziwne.. Ja wyjatkowo to dobrze przezylam,po operacji w szpitalu sama wstalam sisiu..pielegniarka mi tylko dreny trzymala.. A takto w domu wszystko sama.. A dopiero tydzien dzis mija.a ja czuje sie swietnie
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:20   #3713
paularetka
Przyczajenie

Talking Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cześć dziewczyny a wiec tak zdecydowalam sie na termin i 3go stycznia ide pod noz ;] tak jak lekarz doradzil Eurosilicone 320M3 i 270M2 - wczesniej chyba pisalam ze 290 (juz zakrecona jestem) w kazdym razie ustalony rozmiar i termin... powiem Wam szczerze ze nie chce juz szukac informacji o powiklaniach, efektach lub niezadowoleniu pacjentek....aaaa raz kozie smierc raz sie zyje....zrobie teraz takie jak lekarz radzi - bo jak stwierdzil beda bardzo ladnie wygladac i bede bardzo zadowolona... jesli nie bede to trudno moze za kilka lat bedzie mnie stac na inne teraz bynajmniej poprawie sobie wyglad bankowo beda wieksze niz te ktore posiadam ;p nie mam jakis wielkich wymagan ;p lekarz mega fajny. Jade az do Poznania bo po przeszperaniu forow i wszelkich mozliwych informacji o lekarzach ten moj M.K. i J.J. mieli mega duzo dobrych opinii trafily sie jakies szczegolne przypadki ale ogolnie jakos tak pewniej sie czuje ) na bank dam Wam na forum znac jakie efekty wyszly i jak tam znioslam bol bo chyba kazda z nas jest ciekawa ;] a jak ktos bedzie zainteresowany to i fotki przesle a co tam w koncu CYCKI beda moja DUMĄ chcialam negocjowac wieksze ale doktorek powiedzial kategryczne NIE ;]
BUZIAKI i pozdrowienia aaaa i jeszcze one more bede raportowac jak wyniki badan przed operacja bo moze sie okaze ze nie moge miec? cholera wie usg chyba milion lat nie robilam a mam tylko 26/albo aż ;p
paularetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:29   #3714
Anoooleczka
Przyczajenie

Drogie Wzizzażystki! Szukam odważnej przebojowej Pani, która bardzo, by chciała powiększyć sobie biust, ale mąż nie chce jej na to dać pieniędzy.

Lub też młodej nastolatki, która marz o większych piersiach, ale rodzice są temu przeciwni.

Przychodzi wam ktoś taki do głowy?

Liczę na was drogie forumowiczki!
Pozdrawiam Anka
Anoooleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:15   #3715
Anoooleczka
Przyczajenie

Drogie Wzizzażystki! Szukam odważnej przebojowej Pani, która bardzo, by chciała powiększyć sobie biust, ale mąż nie chce jej na to dać pieniędzy.

Lub też młodej nastolatki, która marzy o większych piersiach, ale rodzice są temu przeciwni.

Przychodzi wam ktoś taki do głowy?

Liczę na was drogie forumowiczki!
Pozdrawiam Anka
Anoooleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:25   #3716
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny mam problem dzisiaj podczas mycia piersi wyczulam guzka bardzej na dole troche wyzej niz blizna co to moze byc? martwie sie strasznie jutro wyjezdzam na studia i neta nie bede miala wiec mam nadzieje ze uzyskam odpowiedz od Was dzisnie widac tego ale czuc jak sie dotyka

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:34   #3717
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mam problem dzisiaj podczas mycia piersi wyczulam guzka bardzej na dole troche wyzej niz blizna co to moze byc? martwie sie strasznie jutro wyjezdzam na studia i neta nie bede miala wiec mam nadzieje ze uzyskam odpowiedz od Was dzisnie widac tego ale czuc jak sie dotyka
O kurczaki...Olivka ,miejmy nadzieje ze to cosik sie rozejdzie bo jestes stosunkowo swierzo po operacji i jakies tam przemiany caly czas zachodza. Jednak najlepiej zeby zobaczyl to lekarz.Nie martw sie na zapas.
Stary 2012-09-27, 17:59   #3718
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Słońce,
zrób usg piersi... to na pewno nic groźnego, a przynajmniej będziesz spokojna

Stary 2012-09-27, 18:39   #3719
olcikk_92
Raczkowanie

Jestem po !

Miałam mastopeksje,implanty,zmia nę położenia i wielkości sutek. Operacja od 19:30 do 3 rano.
Obecnie jestem już w domu, ból jest ale praktycznie żaden, ketonalu nie brałam, kroplowki tez. 3h po operacji byłam na nogach. Próg bólu mam wysoki, sama przyjemnosc póki co. Cycki są twarde jak skala,mam krwiaka i ogromne,brazowo-czarne since.

Zobaczymy jak bedzie dalej
Stary 2012-09-27, 19:19   #3720
MilciaAa
Zadomowienie

ja też marzę o piersiach, implant okrągły, ale operacja dopiero za jakieś dwa lata a jak na razie chcę się skupić na odchudzaniu

Olivka, Jwowww wysłałam Wam zaproszenia do znajomych

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości