|
|
#1741 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#1742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a kiedy się dowiesz?Ja mało się ostatnio udzielam, bo praca jestem zawalona. w weekend mamy wyjazdowe szkolenie dla gim i licealistów i musze się przygotowac. wlansie bede konczyc prezentacje. ale juz w pon odetchne z ulga
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
ja znów w przetwory się bawię
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
india nie wiem... i to mnie wkurza...
śliwko z czego ?
|
|
|
|
#1745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tż też ma zabronione ![]() Cytat:
fajnie ze sie wybawiliscie ![]() Madzia, Żabcia chrzciny udane, to najważniejsze, ale wyobrażam sobie strach w oczach jak ta chuśtawka się przewróciła ![]() jutro ważny dzień wogóle to mam od kilku dni meksyk w pracy, pokłóciłam się z jednym dyrektorem, wnerwia mnie swoją postawą wobec mnie od kilku tygodni, a główny dyrektor chyba obwinia za zaistniałą sytuację mnie... mamy o tym porozmawiać na dniach. Nie mam czasu w pracy na wizaż, ale ciesze się bo od poniedziałku będę miała pomocnicę a za jutro... wiecie
|
|||
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj sałatka z cukinii i papryki a dziś paprykę piekę i z oliwą do słoika pakuję
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Sliweńko ale kuchareczka z Ciebie
![]() Samba mrr lubię pożarskie ![]() Gold ![]() Ktosiu coś jej dolagało, czy tak sie przebudzała?? Aguś trzymam kciuki. |
|
|
|
#1748 | |||
|
Zakorzenienie
|
po weselne laski witam! i ciesze się że zabawy udane
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do nio dobla już nie kyć to ja mam to do teraz ![]() ![]() i nie jest mi do śmiechu ![]() ![]() super ze chrzciny udane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja mam zawalone wieczory, w poniedziałki trening, wczoraj świętowaliśmy mini rocznice, dzis mąż wychodzi, jutro jedziemy do przyjaciółki, w piątek mamy rocznice i wychodzimy bo mąż ma dla mnie niespodziankę, w sobotę jadę na szkolenie z Dziamskiej- jesień-zima, a potem na zakończenie sezonu na grilla... towarzysko sie udzielam a co
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Marta super, lubię takie dni
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja własnie nie miałam nawet czasu żeby rocznicę świetować, obiecałam męzowi nadrobić zaległości za tydzien
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to te kotlety pożarskie? Cytat:
![]() Zawsze to plus ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z kina, było bardzo fajnie! Film ciekawy, niby romantyczny, ale z nutką dramatu, fajnie, bo nie taka typowo bebłowata opowieść o miłości, ale coś więcej. Jejciu ale mi chodzi po głowie piosenka z zumby, a jeszcze co się ruszę to "podtańcuję"
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-09-26 o 22:02 |
|||
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() melduje sie ze zyje! czytam i jestem na biezaco ale czasu brak... odrabiam godziny w pracy co bylam na weselu, pisze plany rozwoju-wlasnie skonczylam obiecuje foty z wesela i moja nowa fryz w ramach rekompensaty
|
|
|
|
#1755 |
|
Rozeznanie
|
hej
gold trzymam kciuki ![]() wczoraj na obiad zrobiłam kiełki na patelnię. Pierwszy raz w taki sposób je jadłam i jak dla mnie pycha - polecam
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Jestem w szoku, wyspałam się
|
|
|
|
#1758 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kawa oczyszcza węch
po powąchaniu kawy masz czysty nos i nie mieszają Ci się zapachy. Może być mielona, może być w ziarnach. W perfumeriach mają i takie i takie ![]() cieszę sie, że wesele udane! Chrześniak rewelacja! Ale dobrze, że już jesteś! Cytat:
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! daj znać koneicznie! I kciuki są! Cytat:
Rewelacja! Tylko nie można tego za długo trzymać do 3m-cy maks ![]() z takich rewelacji uwielbiam też sery (różne rodzaje) zawekowane z oliwą i mnóstwem przypraw, (można dać czosnek) i jak się przegryzą smaki to wystarczy kapusta pekińska polana tą oliwą z tymi serami..... mrrr! Muszę zrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() I pochwal się niespodzianką od męża! ![]() Imprezuj! tak ma być! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żabcia cieszę się, że chrzciny udane! Ktosiu cieszę się, że jesteś wyspana! Może jakaś pełnia była i dlatego Marcelutka przez ostatnie dni była taka niespokojna w nocy ![]() Kochana, Moschito hippy fizz są rewelacyjne! Tylko były opakowania tylko 50ml a ja chciałam seteczkę i w sumie wzięłam też Moschino, tylko limitowaną wersję: Funny. Taki lekki, cytrusowy zapach. Myslę że bezie jej się podobał. Do tego dokupiłam szampana i prezent z głowy Dziękuję za pomoc WITAJCIE We wtorek poszliśmy na spotkanie z kumplem, który przyjechał z Anglii... jak dobrze, że mięliśmy środę wolną Czyste lenistwo!!! Tego było mi trzeba! Jeszcze dziisja mąż stwierdził, że mam mu zniknąć z oczu, że on posprząta całe mieszkanie... i idę z moją świętą trójcą na obiad! ![]() To mi się podoba!![]() i ... jutro.... już.... piątek! ![]()
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
wpadam na chwilkę poczytać co u Was ![]() Żabciu fajnie, że chrzciny udane Madzia u Was też spoko wyszło z bratem i wszystko się pozytywnie skończyło obie dziewczyny foto please Katunia, Ania, Samba czytam, że wesela udane ![]() Marta wyczytałam dziś rano: http://biznes.interia.pl/nieruchomos...-domow,1846657 widzę, że u Was intensywnie, fajnie lubię mieć czas wypełniony po brzegi, ale nie samymi obowiązkami oczywiście ![]() Guciu fajny prezent na 18, ja bym się cieszyła z takiego Gold ![]() Ktosia co to za piosenka, szukaj i wrzucaj, na zumbach lecą fajne kawałki ![]() Aga trzymam kciuki za dotację India spóźnione życzenia rocznicowe - samych pięknych wspólnych chwil wiecie co mi ostatnio przyszło do głowy, chciałabym odświeżyć i usystematyzować mój angielski i myślę nad kursem przez net - co myślicie warto, czy lepiej normalny kurs ciężko będzie z czasem, zeby gdzieś dojeżdżać, a to co nie wiąże się dojazdem ma do bani opinie jutro mogę odebrać dyplom z BHP i tak sobie myślę, że mi się nudzić będzie bez szkoły w weekendy mimo, że psioczyłam
|
|
#1761 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1762 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też sie w to bawie w tym roku wyjątkowo dużo narobiłam wszystkiego co podpadło mi pod rękę
a najwięcej musów jabłkowych, gruszkowych i dżemów dla Kubolka na zimę bo uwielbia je z kaszką aż mi słoików zabrakło ![]() Ja właśnie popijam kawkę Kubuniek zasnął i mam chwile czasu dla siebie ![]()
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1764 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Guciolku dzięki za rady dotyczące lazanii |
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie też cieszyłabym się z takiego prezentu ![]() Co do angielskiego, to ja wiem, że jeśli nie wyjdę z domu to nie zmotywuje się, żeby siąść do kompa i zrobic lekcje, dwie. nawet jeśli bym za to zapłaciła... ale to ja. Moja przyjaciółka udziela korepetycji przez skypa ale to inaczej, bo umawiają się na konretną godzinę itp. Także jeśli jesteś systematyczna to możesz spróbować ![]() Rossi ja herbatę poproszę zielną albo miętową ![]() A propos angielskiego, to wlaśnie we wtorek ten kumplem przyjechał z Angielką i powiem Wam... że miałam problem... tzn, rozmawiałam z nią, w zasadzie cały wieczór przegadałyśmy, ale to jaki miałam problem na początku, żeby sklecić zdanie... żeby w ogóle na początku odważyć się powiedzieć cokolwiek.. to był dramat. Potem już poszło... ale jakiś conversation time by mi się przydał bardzo Muszę nad tym pomyśleć ![]() Scio proszę Cię bardzo
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-09-27 o 11:12 |
|
|
|
|
#1767 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja już po
|
|
#1769 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mnie bardzo smakowały Te które jadłam były z tymiankiem. Tzn i feta była wymieszana z tymiankiem i w oliwie pływał sobie tymianek.A co do serów to ja do słoika dawałam fetę, pleśniowe, lazura oczywiście wszystko pokrojone w kostkę. Można też dodać ten ser bałkański z lidla. Będzie fajniejszy bo bardziej zwarty. I to zalewasz oliwą dodajesz masę ziół, czosnek i zostawiasz na jakiś czas. U mnie stoi około tygodnia, maks 2 i jesz tak jak napisałam Nie wiem jak jest z dłuższym przechowywaniem, bo ja zawsze robię po słoiku, maks dwa ale znikają błyskawicznie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

A ja na tel przez przypadek usunelam sobie ten watek ... 

a kiedy się dowiesz?

czemu ją budzisz