|
|
#2071 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XLIV
jeszcze zompki Ci pokażę :p
|
|
|
|
#2072 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
sądzę , że otrzymam hojną darowiznę od jakiegoś szejka z Dubaju , kiedy będę mieć jakieś 89 lata i pampersa , nie wcześniej ![]() Nie , serio -trzeba się zaangażować w coś inne, cokolwiek , byle rzecz pożądana przestała być myśla centralną każdego dnia . Cytat:
Cytat:
a pić najwcześniej po 45 min. Teraz sezon na jelitówki - całe grupy w przezszkolach leżą i i jeszcze na dodatek często s.rają ![]() Cytat:
2. 3.przeczytałam PMS ![]() 4.u dzieci jeżeli to owsiki się przynosi , ale owsiki poza świądem okolicy strategicznej i ujawnianiem się w materiale dowodowym są zdecydowanie bezobjawowe . Jak długo pracuję nie widziałam żadnego dziecka , które by z przedszkola coś poza owsikami i ew.wszami przyniosło . Glistnica albo tasiemczyce zdarzają się u dzieci wiejskich , w mieście baaaaaardzo rzadko - nie spotkałam Tak samo ze zgrzytaniem zębami i alergią - nigdy u takich dzieci nie znalazłam robala ; natomiast teraz robale są modne jako przyczyna wszelkich chorób , tak jak parę lat temu drożdże , ale o tym to już chyba pisałam .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O piciu to wiedziałam, ale o jedzeniu to chyba nie wiedziałam, że aż tyle godzin... Dzięki ![]() Pogrubione ale to naprawdę nie jest śmieszne Wymioty są straszne )Cytat:
, że to może być nie alergia a robale, zgłupieć można już z tym wszystkim
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i życzę wszystkiego najlepszego oczywiście,że Joanna się zapuszcza ![]() ćma mi się utopiła w leczniczym rumie z pepsi
|
|
#2076 |
|
To ja :)
|
Znów nie dam rady nadrobić wątku, bardzo jednak proszę o jedno -jeśli kiedykolwiek jeszcze wspomnę o nadgodzinach, czy mogę Was prosić o walnięcie mnie deską??
Dziś się przekonałam, ile to daje... Jaki "kochany" potrafi być szef... I co z tego mam?? Noge jak balon, przykurcz mięśni na plecach, ból kręgosłupa i wizję zwiotczaczy przed sobą -naturalnie po wizycie u lekarza...
|
#2077 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
natomiast teraz jest w ogóle coraz więcej alergii ze względu na zanieczyszczenie środowiska i coraz więcej genów alergii rozprzestrzeniających się w populacji czyli po polskiemu rozmnażających się alergików ![]() Jak mówię , nie widziałam dziecka , u którego alergia byłaby wywołana przez robaki . I o ile jeszcze kilka lat temu alergolodzy robili badania na rolable dość rutynowo , to teraz widzę , że od tego odchodzą . to na co czekasz , wyłów ją czym prędzej i wypij to , co jeszcze jest , żeby następna nie przyleciała i nie wychlała ![]() Chyba ze mnom już kompletnie źle - zaczęłam nosić już dwie flaszki perfum do pracy , a nusz mi się odwidzi to czym się wypachniłam i zapragnę zmiany mam nadzieję , że nie dojdę do stanu , w którym będę za sobą na wózku ręcznym ciągnąć wszystkie skrzynki z flaszkami , odlewkami itepe ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- a koth by nie wyciąg chyba koth przed wszystkiem by wyciong , moje wyciągają szczury z kubków z herbatą Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2078 |
|
To ja :)
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2081 |
|
Wpisz tu zomzing
|
"Dla prężnie rozwijającego się rynku przemysłu pończoszniczego poszukujemy studentek, uczennic, jak i kobiet ze skończonym okresem szkolnictwa. Testerki mają za zadanie testować produkty lycra, strecz typu rajstopy, podkolanówki. Wynagrodzenie ustalane jest od każdej pary przetestowanego produktu. Wypłacane na konto, pocztą lub osobiście. Próbki można wysyłać pocztą, lub osobiście oddawać. Pełna dyskrecja i anonimowość.
Kontakt: aplikacje ze zdjęciem i telefonem kandydatki. " |
|
|
|
#2082 |
|
BAN stały
|
O właśnie, Miciel, może znajdź mi pracę
|
|
|
|
#2084 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
brzmi jak klub fetyszystów
|
|
#2085 |
|
Wpisz tu zomzing
|
prawda?
ale jak uroczo zakamuflowany ![]() i jeszcze kontroler rur: mechanical supervisor (piping erection) Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-09-26 o 22:07 |
|
|
|
#2086 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czyli mam mało odlewek
cudownie, mogę kupować dalej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2089 | ||||
|
BAN stały
|
Znad szczypiącego antyperspirantu pod paszkami
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36772041]Ludzie som źli. Świat jest zły [/QUOTE]Amen i enter ![]() Dasz namiary, jakby co? ![]() ![]() To Jego małżeński obowiązek w końcu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Win ![]() Mursz
|
||||
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Użyłeś Etiaxilu na świeżo wydepilowane pachy? To się nie godzi
![]() Ja z kolei użyłam kremu Ava z zieloną herbatą (na twarz, nie pod pachy). Pachnie tak intensywnie, że niemal mnie mdli, ten zapach jest bardziej intensywny niż niejedne perfumy. Dobranoc Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-09-27 o 00:17 |
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to były jedyne objawy na długo przed wykryciem gości. a o co chodzi? ![]() bo ja mam taki sajgon na buźce, że nie wiem czym się leczyć ![]() może też się mogę przyłączyć ![]() p.s. zamówiłam w aptece 2 butle salidermu ![]() --------- bilet kliknięty ![]() to może przywieźć tego coromandela i rozebrać?
|
|
#2092 | |
|
BAN stały
|
Nie Etiaxilu, a jakiegoś polskiego, aptecznego wynalazku (i ofkors nie po depilacji, masochistą nie jestem)
![]() Dobrze robi? ![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc |
|
|
|
|
#2093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ćma wyjmnięta, lekarstwo dopite
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fakt
|
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
zielone?
Cytat:
Cytat:
ad1. ale my pokuceni jesteśmy ![]() ad2. ![]() dzień dobry krew już upuszczona i znowu wychodzę na weekend
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
![]() za dużo herbaty? bo od kiedy przerzuciłam się z soków na herbaty też mi żółkną a ja nie powinnam wybielać, ani nawet piaskować
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra myśl
Cytat:
zła żona ![]() Znad kubka po kawie ![]() i do pracy rodacy
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, też tak mam
jeszcze od weekendu ![]() czekam na obchód
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Zawsze miałam niskie ciśnienie, a tu nagle dzień po dniu mi skacze do 180/120
No nic, jutro albo w pt letę do przychodni 

". A ja się boję Jej dać o kawałeczek za dużo
Gorączki nie ma. Może grypa żołądkowa
a pić najwcześniej po 45 min. Teraz sezon na jelitówki - całe grupy w przezszkolach leżą i 
O piciu to wiedziałam, ale o jedzeniu to chyba nie wiedziałam, że aż tyle godzin... Dzięki
ale to naprawdę nie jest śmieszne
)
, że to może być nie alergia a robale, zgłupieć można już z tym wszystkim 

brzmi jak klub fetyszystów