|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
wróciłam!
Krym jest piękny i na pewno wart zobaczenia, ale przeżyłam 7 cholernie męczących dni ludzie z którymi pojechałam to rozkapryszone roszczeniowe 5latki wokół których trzeba skakać i organizować im czas. masakra. ale to pikuś. dzień przed wyjazdem wyrzucili nas z hotelu, bo obsługa nałożyła sobie rezerwacje, a że tamta grupa była większe i dala łapówę (podobno) to ich przyjęli a nas wyrzucili. ale to też pikuś to tego co było dalej. W drodze na lotnisko bez żadnych wyjaśnień czekaliśmy godz. w szczerym polu mając 50min do odlotu samolotu. Dopiero grożąc wezwaniem policji zostaliśmy odwiezieni na lotnisko, a tam z godz. na godz. przesuwali nam odlot. Po 8h czekania okazało się, że nie wylecimy bo ukraiński przewoźnik wisi 10 tys.$ dla lotniska przyjechał minister spraw zagranicznych Ukrainy, polski konsul, tv i był po prostu cyrk na kółkach... w końcu jednak udało nam się wylecieć i zamiast był w PL o 17.00 byłam o 1.00. koszmar i nigdy więcej---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- tak podejrzalam ostatnią stronę i widzę OMD że dotarłaś już do Krk. ehhh Ty musiałaś się tak śpieszy? gratuluję trasy za kierownicą ja na początku też byłam mega spięta i bolalo mnie wszystko, ale z czasem człowiek nabierze wprawy i będziesz śmigać jak ta lala. co się z kotkiem stało? sorki, ale nie nadrobię wszystkiego po tylu dniachHiper- a co Ty się opierniczasz na L4? co to ma być? ![]() Cholerka- jak się czujesz? + Lenka- jeśli chodzi o tandetę to ja tez planuję się w sobotę wybrać może skoczymy razem? a co Ty Lenka musisz kupować? co do kiecki, dzięki za info ale raczej oleję temat. pierdzielę za 160zł wbijać się w mega niewygodną i powodującą u mnie traumę bieliznę jak PM waży jakieś 90kg i ma to gdzieśMistrzyni-dostałas maila? jakieś spotkanie, zamówienie? komuś widzę kasę? Shiru pamiętam że Tobie. muszę garnąć klub.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1052 |
|
Pani Buka
|
nie poznaję siebie, byłam 13h poza domem
SdC, to ja też teraz bywam niedaleko ![]() gg22 masakra... to była jakaś zorganizowana wycieczka? a ja już czuję się lepiej, wczoraj miałam jakiś chwilowy kryzys z niewyspania i chyba jakieś jedzenie mi zaszkodziło. więc mam nadzieję że uda mi się zrobić jeszcze to o co prosiłaś
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-09-26 o 20:49 |
|
|
|
#1053 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
OMD, jakie cięzkie zadanie? Przecież to przyjemność! ![]() Ja dzisiaj znowu skręcałam część mebli do garderoby, poza tym odebrałam prawie całe oświetlenie na cały dół. Ej, laski, coś jest ze mną nie tak chyba od pół roku nie kupiłam sobie żadnego ciucha. Chyba się wybiorę z Wami do CHT o ile wypad będzie w godzinach poranno-popołudniowych bo pozniej mam zajęcia na kosmetologii.Cytat:
Trochę tzn ile? dawaj foty!! ![]() Cytat:
![]() Miałaś niezłą jazdę, wypuścić gg poza PL to od razu się telewizja zjeżdża ![]() Nie wiem o jakim mailu piszesz. O tym ze zdjęciami? tak dostałam, już o tym rozmawiałyśmy na pw chyba, że chodzi o coś innego ale w takim przypadku to nie dostałam a propos zamówień... to wyspa nadal aktualna? bo też się pogubiłam |
|||
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Wydaje mi się, że skrót powstał od Centrum Handlowe Tandeta, tylko potem zrobili konkurs na nowe rozwinięcie skrótu i chyba dlatego się tak teraz mianują ale mogę się faktycznie mylić.[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36765323] Korzystając z okazji bycia na L4 i potrzeby robienia czegoś w domu, zrobiłam sobie porządek w kolorówką. Na ten moment mam niewiele ponad dwie biedronkowe szafeczki kosmetyków [/QUOTE]Ostatnio Cię nie poznaję Cytat:
![]() Cytat:
Przecież ponad połowę tego czasu zajęły Ci praktyki
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chcę zacząć olejować włosy. Nie ukrywam, że potrzebuję pomocy
Czego potrzebuję? Olej, szampon do zmywania to oczywiste, a z takich mniej oczywistych? jakiś czepek? Nie wiem co jeszcze... Czy taki "szampon" nada się do zmywania? Szukałam dziś w Rossmannie tych słynnych olejków, które wycofywali, ale nie znalazłam. Widziałyście je już gdzieś? ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36765323]Podobno tez z ZSK jest bardzo dobry [/QUOTE] Dzięki Jutro sobie przeglądnę.gg no to miałaś wyjazd z przygodami... Cytat:
Byłam z TŻtem kilka godzin na zakupach i on kupił kilka siat ubrań, a ja tylko 3 podstawowe kosmetyki.
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem, czy to były jeszcze stare olejki czy już nowa edycja. Jeśli chodzi o dobór szamponów to raczej zależy od konkretnego oleju - niektóre mogą być np. cięższe i trudne do zmycia. Ale zwykle każdy szampon w końcu daje radę, najwyżej trzeba go aplikować dwukrotnie myślę, że ten z babydreamu może być. Ale sama tak de facto musisz wyczuć. Nic mniej oczywistego nie potrzebujesz ![]() Zamów sobie w BU u SdC olej monoi
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2012-09-27 o 01:07 |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
gg, nudziłabyś się, gdyby było za spokojnie, co?
Historia jak z jakiejś komedii pomyłek.Co do sukienki modelującej - w sumie racja, nie jest Ci niezbędna. Mnie też nie będzie, jeśli dotrę do Tandety i kupię wyjściową sukienkę Fajnie by było, gdybym trafiła na małą czarną. Ostatnio coraz więcej mam sytuacji, w których by się przydała, a nie mam żadnej ![]() Cytat:
![]() Nie wiem w jakim stanie będę w sobotę :/
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Dużo? Mało? Pochwal się
![]() Cytat:
Przydałoby mi się więcej miejsca na wieszaki-przecież to takie wygodne![]() A ty ciuchów nie kupujesz za to szafy, płytki itd
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Paznokciowe dziewczyny, a takich cudów już próbowałyście ze swoimi paznokciami?
![]() Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-09-27 o 09:10 |
|
|
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
OMD super, że z kotkiem już lepiej
![]() Cytat:
niezłe przygody... masakra Cytat:
A muszę w weekend załatwić ostatnie ślubne sprawy i wyleczyć się przed
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2012-09-27 o 09:37 |
||
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
jojla, to sobie fatalny moment "wybrałaś" na chorowanie. Kuruj się skutecznie
|
|
#1063 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja do zmywania używam szmponu z Babydream, takiego niebieskiego z Rossmanna. Wczoraj udałam się na zakupy jednak ale kupiłam prawie same najpotrzebniejsze rzeczy : kończył mi się etiaxil, więc wpadł do koszyka, pasta do zębów, płyn do płukania jamy ustnej. Była promocja na krem nawilżający Dermiki ( 18 zł) więc wzięłam dwa - dla siebie i dla bratowej ![]() Poza tym w Futurze kupiłam sobie piżamkę szarą z długim rękawem i figi ![]() Cytat:
Nie próbowałam bo w zasadzie chyba więcej przy tym roboty, mycia i skupienia. Można spróbować żeby zobaczyć efekt na swoich paznokciach ale jakoś nieszczególnie mi się to podoba. |
||
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze wybieram na chorowanie najlepszy możliwy moment ![]() Ty też się kuruj
|
|
#1065 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wredna Myszka, jak chcesz zacząć z olejowaniem, to polecam poczytać bloga Anwen albo zacząć od wlosowego posta ewalucji. Generealnie trochę odpowiedniej pielęgnacji i moje kudły od połowy długości przestały być bezkształtną miotłą i zamieniły się w fale
Myślę, że warto nie popadać w skrajności i nie zrażać się - po naczytaniu się jak to dziewczyny trzymają olej na włosach całą noc albo i dwa dni jesli nie wychodza z domu myślałam, że im dłużej tym lepiej, a u mnie jak na złość włosy najlepsze włosy mam jak trzymam olej 2-3 godziny, nie dłużej Mam teraz komfortowy rozkład zajęć i będę mogła 2-4 razy w tygodniu nakładać olej
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
czy dzisiaj jest halny?
masakra co za pogoda... duszę się z braku powietrza ![]() tak to był wyjazd organizowany przez moją firmę i biuro podróży, a pośrednikiem na miejscu było ukraińskie biuro Cytat:
tak samo dzwoniłam do Lenki a potem SdC mnie uświadomiła że spotkanie nie jest w tą środę, ja nie wiem jak ja czytam![]() ![]() aaa już nie pamiętam tego PW jak będziesz chciała to ja pewnie się wybiorę w sobotę na tandetę, ale poranne godziny w stylu 8-10 w ogóle nie wchodzą w grę ![]() mam takie zaległości w spaniu, że się przewracam w dzień, a w nocy znowu nie mogę za cholerę usnąć gadałaś, gadałaś i czemu nei zamówiłaś? Cytat:
daj spokój, po co Ci kiecka? tyle jej szukałaś, tak ładnie w niej wyglądasz, wymyślasz wiesz?a mała czarna to i mi by się przydała bo też nie mam ani jednej
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro studiujesz kosmetologie to mam pare pytań. Studiujesz w KWSPZ? Na którym roku? Jesteś zadowolona ze studiów? Dużo jest przedmiotów teoretycznych związanych z biologią? Dużo jest chemii? Ogólnie ciężko jest? Pytam bo za 2 lata kończe studia magisterskie i tak się zastanawiam, czy nie iść potem właśnie na kosmetologię tak hobbistycznie. Jeśli chcesz możemy przejść na PW.
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po to, że ta nie leży idealnie. Gdy ją kupowałam miałam 2 mc na poprawienie sylwetki i niczego nie zrobiłam Mała czarna przydałaby się tak czy siak.
|
|
|
#1069 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a spodnie przynieś proszę na spotkanie w następną środę wezme je do przymierzenia.A jeżeli chodzi o Tandete to może umówmy się na 11 ![]() A nie zamówiłam bo nie mogłam się zdecydować i się zamówienie skończyło Cytat:
Porażką jest wymóg 50% obecności, jeszcze w tym roku sobie wymyślili, że ma to być 50% w miesiacu! Teoretyczne przedmioty są wszystkie oprócz pracowni kosmetycznej. Chemii jest dużo, jest pracownia, chemia ogólna a jeżeli chodzi o biologię - jest przez dwa semestry anatomia i fizjologia.Hobbystycznie jak najbardziej polecam, ja też mam już zawód a to po prostu lubię i dlatego się zapisałam.A dyplom zawsze się przyda
|
||
|
|
|
#1070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1071 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja się oszukuję czasami w drugą stronę - że przytyję
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej nic nie mówić tylko wskazać sklep, gdzie znajdę sukienkę idealną dla mnie, zouzo :P
Źle się czuję ;(
|
|
#1076 |
|
Konto usunięte
|
dużo to jest pojęcie względne. Ja w tym semestrze mam 80 godzin lekcyjnych.
|
|
|
|
#1077 |
|
Matka Smoka
|
Wróciłam
Nie ma to jak mocny powrót do rzeczywistości - właśnie odebrałam od listonosza list z ponagleniem wpłaty zaległości za czynsz dwumiesięczny Nie wiem jakim cudem zapomniałam o wpłatach. A myślałam, że gorzej na moim koncie w tym miesiącu nie będzie Z innych nieprzewidzianych wydatków - tuż przed wyjazdem uświadomiliśmy sobie z tż, że po tym jak bardzo schudł przydałoby się przymierzyć garnitur, skoro zaraz po urlopie idziemy na wesele. Przymierzył... No masakra. Ostatecznie skończyło się na oddaniu do krawca, który cały garnitur (oraz koszulę) rozpruje, przytnie i zszyje ponownie. 200zł. Zawsze to mniej niż nowy garnitur, tym bardziej, że ten też prawie nowy- raptem dwa razy założony.
|
|
|
|
#1078 |
|
Konto usunięte
|
też przez ten halny nie mogę oddychać, mam resztki zaziebienia, duszę się i zaraz chyba zwymiotuję albo zemdleję
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie się pochorowały?
![]() Cytat:
![]() Patrz jaką fajną halkę wygrałam za 30 zł-nówka http://img17.allegroimg.pl/photos/or.../85/2638228507
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

ludzie z którymi pojechałam to rozkapryszone roszczeniowe 5latki wokół których trzeba skakać i organizować im czas. masakra. ale to pikuś.
przyjechał minister spraw zagranicznych Ukrainy, polski konsul, tv i był po prostu cyrk na kółkach... w końcu jednak udało nam się wylecieć i zamiast był w PL o 17.00 byłam o 1.00. koszmar i nigdy więcej
gratuluję trasy za kierownicą
ja na początku też byłam mega spięta i bolalo mnie wszystko, ale z czasem człowiek nabierze wprawy i będziesz śmigać jak ta lala. co się z kotkiem stało? sorki, ale nie nadrobię wszystkiego po tylu dniach

chyba od pół roku nie kupiłam sobie żadnego ciucha. Chyba się wybiorę z Wami do CHT o ile wypad będzie w godzinach poranno-popołudniowych bo pozniej mam zajęcia na kosmetologii.

Przydałoby mi się więcej miejsca na wieszaki-przecież to takie wygodne

a potem SdC mnie uświadomiła że spotkanie nie jest w tą środę, ja nie wiem jak ja czytam