|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Hej dziewczyny.
Dopiero się obudziłam , a TŻ jeszcze śpi obok mnie. Mamy dzisiaj kilka spraw do załatwienia i musimy się wyrobić do 15:00, bo potem mam wizytę u gina. Na pewno niczego ciekawego się na niej nie dowiem, więc się nią nie ekscytuję. Ot, zwykła kontrolna wizyta. ![]() A co do listy i klubu - bo mamy też swój klub, gdzie wstawiamy swoje zdjęcia - to wpisujemy i dodajemy te mamusie, które napisały przynajmniej 100 postów w naszym wątku. |
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() wczoraj mnie nie było, ale to był dl amnei naprawdę tragiczny dzień, wróciłąm koło 22 tak zmęczona, że padłam jak mucha, a dziś rano wcale nie czuję się wypoczęta :/ a za chwilkę muszę się szykować i jechać do Kato na uczelnie znów... mam nadzieję, że dzisiaj szybko pójdzie, bo wczoraj siedziałam tam 5h tylko po to, by załatwić 2 wpisy! :/ porażka miłego dnia dziewczyny, odezwę się na pewno jak wrócę! no i was nadrobię
|
|
#4953 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam pytanie do dziewczyn które przyjmują jakieś witaminy w tabletkach. Które mają dużą zawartość żelaza i nie zrujnują mnie finansowo?
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2012-09-27 o 09:24 |
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyślnego załatwienia życzę i Tobie |
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post36779686 CZĘŚĆ V! Piszemy tam wtedy, kiedy tu bedzie 5000tys postów
czyli za chwilkę, co do dopisywania do listy, później zrobie aktualizacje, tak jak Black pisała- 100postów musi byc napisane, bo wcześniej sie robił bałagan, dużo było mamuś na liscie a się nie udzielały;* tak więc porządek musi być
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten halny mnie wykończy a mi głowa odpada
|
|
#4957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez bedzie chlopczyk.Macie juz imie? Cytat:
Chodzi o to, ze wczesniej juz czulam ruchy, a jak sie pojawila ta biegunka to przestalam czuc. Ale chyba juz dzis maluch zaczyna nadrabiac ![]() Cytat:
![]() Witam ranne ptaszki Wy jak zwykle na nogach od samego rana! Ja dopiero co sie zwleklam z lozka i wcinam jogurt.Jak tylko sie wylonie z mieszkania to jade po odbior 58 sztuk ubranek, ktore Wam wczoraj pokazywalam ![]() I do SuperPharm, bo od dzis ma byc tusz Max Factor 2000 Calorie za 10zl. Kolezanka sobie zazyczyla 3 i mam misje
|
|||
|
|
|
#4958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś Twój dzień O której wizyta? ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale pięknie to lóżeczko wyglada jestem zdania ze nic tak nie tworzy dzieciowej atmosfery jak właśnie łóżeczko a tak swoja droga, kiedys jak my bylysmy male to te lozeczka byly raczej takie smutne (nie pamietam co prawda ![]() Ślicznie to wyglada |
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oprocz tego zestaw witamin - Centrum Materna, ale on raczej z tych "rujnujacych jest", bo jest bardzo dobry jesli chodzi o ilosc poszczegolnych skladnikow. |
|
|
|
|
#4961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 15.20
|
|
#4963 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Mamuise ... 5 czesc watku, czy inne tez tak pedza, czy tylko my
![]() ![]() Black Twoje zbiory uswiadomily mi jak malo mam jeszcze rzeczy, a tak gadalam, ze wyprawke mam juz skompletowana ... oj duzo zakupow mnie jeszcze czeka ![]() stwierdzilam ze sama skompletuje ubranka, a jak ktos bedzie chcial cos malej przyniesc, to od razu bede zaznaczac, ze ciuszki juz mamy i moga przyniesc np. Pampersy ![]() Tak wogole mamy tak niewygodne lozko, ze to jakis koszmar, kupowalismy w ikea, ale to skladana kanapa, juz 2x wymieniany byl materac, ale przez to, ze jest skladane i materac jest 2 czesciowy w srodku laczony na zamek blyskawiczxny top robi sie taka dziora w ktora wpadamy ... Mam dzis taki "sztyngiel" w plecach, nie wiem czy wiecie co to, ale jakby mi ktos igle wbil ... koszmar dzis wrzuce obiecane ciuszki od Ilussion i udalo mi sie jeszcze kupic zestaw czxapeczek i spiworek 2 .... Co do spiworka moja kolezanka mnie prosla zebym go nie uzywala bo jest niebezpieczny jej corcia sie zsunela w glab spiworka i on przykryl jej buzke i zaczela sie dusic. mowi z jak ja zobaczyla to byla juz sina ... strasznie mnie tym przestraszyla
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba halny dotarł i do mnie bo wieje i aż mi kwiatki poprzewracało z parapetu,
szkoda, wczoraj u mnie była taka piękna pogoda,myślałam,że będzie powtórka |
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
może miała za duży śpiworek? Ja kupiłam większy ostatnio na lumpie za grosze, a może się przyda w lecie w chłodniejsze dni
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem jak TZ ma delegacje to ja się wtedy rozkładam w poprzek tam gdzie najmniej wyleżane ale ikeii do spania już na pewno nie kupię a co do wyprawki ja w najbliższym czasie kupuję wózek a TZ mebelki resztę chyba już mam no i pierdoły jak jakieś rzeczy do pielęgnacji pępuszka, sudocrem,pampersy |
|
|
|
|
#4968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Helo dziewczynki
przeleciałam Was tylko bo śpiesze się zjeść śniadnaie, po któe musze zjechać na dół, ale najpierw jak tylko tż wyszedł do pracy poleciałam przymierzać sukienke którą odebrałam wczoraj i jest ślicznaNie moge wkleić Wam zdjęcia bo tż tu czasem kuka :P Byłam wczoraj na filmie "dwoje do poprawki" super polecam !! Świetne role meryl stripp i tommy lee jonsa Pozatym nie mam głowy do niczego musze kupić tyyyle rzeczy :/ Jeszcze ide dzis na 17 na warsztaty z brzuszkiem ... ale sama bo tż nie mmoże bo w pracy musi być buuuHosenko trzymam kciuki za dzisiejszą płeć ! Basiu śliczne łóżeczko. Ja wczoraj jeszcze patrzalam na wózki i x-lander mi sie strasznie spodobał, co sądzicie?
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POczątowo myślałam o śpiworku, ale nawet te dla noworodków wydały mi się strasznie wielkie i bałabym się położyć w tym dziecko.
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak wiadomo przez jakieś 2 miesiące rożek ale później od razu kołderka? Bałabym się że maluch główkę sobie przykryje podczas wierzgania nóżkamia w śpiworek ma jednak na ramionkach zapięty.
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze ponawiam pytanko do mam doświadczonych a propo firmy BabyOno - o
chodzi mi co sądzicie o jakości produktów itp
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
nafiyqa
mi się podoba Antoś i Krzyś....TŻ pierwsze kręci głową a drugie tez nie bardz ale sam jakos nie kwapi sie podac propozycji...
|
#4977 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
Ale wyprawka! To ja się mogę schować z moimi 3 bodziakami i półśpiochami Cytat:
Cytat:
Brak stresu to połowa sukcesu ![]() Co do wyprawki, to niezły kwiatek Ci się trafił ![]() A co do spodni, to ja już od 3 miesiąca pomykam w dżinsach ciążowych. Szybko mi bebech wywaliło. Ja akurat kupowałam w C&A na Matarni w Gdańsku. Dwie pary: jasne drooogie (ok.130), ciemne z promocji za 60 zł. Jestem bardzo zadowolona i na pewno mi do końca ciąży wystarczą. Cytat:
za 6 miesiąc ![]() Cytat:
Poza tym gdzieś czytałam, że nawet jednorazowa dawka alkoholu może mieć bardzo negatywny wpływ na dziecko i powodować zmiany w jego mózgu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59874373/ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Z materacem nic się nie dzieje i bardzo wygodny i wieeelki do spania. Co do glukozy, to ja idę za tydzień i strasznie się boję Mam nadzieję, że nie będę miała żadnych "przygód", bo jeszcze niedawno mi się zdarzały, zwłaszcza na czczo |
||||||||
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie napatrzeć się nie możesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś mam wizytę w mojej ulubionej instytucji - PUPie Szczerze ich nie cierpię
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-09-27 o 10:25 |
||||
|
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spiworek ma po bokach rozpiecia. I tam wkladamy maluszkom ramionka? Nie bedzie im zimno...? Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

Dopiero się obudziłam
, a TŻ jeszcze śpi obok mnie.
Mamy dzisiaj kilka spraw do załatwienia i musimy się wyrobić do 15:00, bo potem mam wizytę u gina. Na pewno niczego ciekawego się na niej nie dowiem, więc się nią nie ekscytuję. 

czyli za chwilkę, co do dopisywania do listy, później zrobie aktualizacje, tak jak Black pisała- 100postów musi byc napisane, bo wcześniej sie robił bałagan, dużo było mamuś na liscie a się nie udzielały;* tak więc porządek musi być 

jej corcia sie zsunela w glab spiworka i on przykryl jej buzke i zaczela sie dusic. mowi z jak ja zobaczyla to byla juz sina ... strasznie mnie tym przestraszyla
bo śpiesze się zjeść śniadnaie, po któe musze zjechać na dół, ale najpierw jak tylko tż wyszedł do pracy poleciałam przymierzać sukienke
bo tż nie mmoże bo w pracy musi być buuu

Ale wyprawka! To ja się mogę schować z moimi 3 bodziakami i półśpiochami 
witam się w 6 MIESIĄCU
za 6 miesiąc 
Mam nadzieję, że nie będę miała żadnych "przygód", bo jeszcze niedawno mi się zdarzały, zwłaszcza na czczo
Szczerze ich nie cierpię