Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 12:53   #361
alamirka
Moderator

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
dziewczyny co do cudownych preparatów do rzes jest jeden revitalash. Koszt to 3 stówy ale starcza tego na pół roku. Zawiera on wlasnie skladnik ten co się daje do kropel na jaskre, jak chcecie to poczytajcie o tym bo rezultaty są rewelacyjne
O matko bosko, pierwsze słysze, czego to ludzie nie wymyślą Drożyzna, faktycznie. Jak to dobrze że moje krople są refundowane uff. Wychodzą mnie jakieś 10zł na miesiąc. Bo bez refundacji to 70zł za 3ml, też ocipieć by można
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:54   #362
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
dziewczyny co do cudownych preparatów do rzes jest jeden revitalash. Koszt to 3 stówy ale starcza tego na pół roku. Zawiera on wlasnie skladnik ten co się daje do kropel na jaskre, jak chcecie to poczytajcie o tym bo rezultaty są rewelacyjne
tylko szkoda że jak się przestaje stosować to rzęsy wracają do starego wyglądu.. no ale wiem że cudów nie ma co oczekiwać

kupiłam słuchawki i.. jestem troche rozczarowana, nie tłumią prawie w ogóle hałasu z ulicy, przy krótkiej przebieżce doprowadziły mnie do szału trochę bo dziwnie się mojego ucha trzymają i wypadają (mój TŻ mierzył i na niego są w sam raz) ale dźwięk jest jakiś taki dziwny.. coprawda swoje uszy rozpuściłam za bardzo dokanałowymi senheiserami które niestety mi się popsuły, ale dla porównania włożyłam moje douszne stare ale zasłużone philipsy w których działa już tylko jedna słuchawka z serii she i nie ma porównania co do dźwięku(ale ja mam bardzo czuły słuch, w szkole muzycznej śmieją się całe życie że mam słuch wrażliwy jak pies), niby jedna firma a takie kwiatki także polecam porównać parametry ze starymi których używałyście żeby się niezaskoczyć

aaaaa i dziękuję za recenzję tego micela eveline, ale ja chyba poczekam bo u mnie jest ich dużo może przecenią go jeszcze bo to w sumie 100 ml, a ja sie troche boje czy nie bedzie mnie szczypać(soczewki noszę)

Edytowane przez BlueSunshine
Czas edycji: 2012-09-27 o 12:57
BlueSunshine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:55   #363
kasianiuniakotek
Raczkowanie

Dziewczyny kupiła któraś z was szuszarko-lokówkę? Zastanawiam się jak z jej jakością, czy nie plącze włosów, czy dobrze działa.
kasianiuniakotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 12:59   #364
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
tylko szkoda że jak się przestaje stosować to rzęsy wracają do starego wyglądu.. no ale wiem że cudów nie ma co oczekiwać
No niestety zeby utrzymać efekt trzeba to chyba caly czas stosować mi by się nie chciało No i ta cena.. Ja tam na swoje rzęsy nie narzekam, a jak chce uzyskać efekt jak u lalki to sobie sztuczne doczepiam

Żeby nie robic off topa dorwałam ostatnią komode, dziś dopiero się namyśliłam kiedy została ostatnia biała sztuka Kosmetyków i tak mi wszystkich nie pomieściła ale lepsze to niż trzymanie ich w torebkach w szafie na korytarzu

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:01   #365
bleuclair
Zakorzenienie

Tak zachwalacie tę odżywkę do rzęs,ze chyba się na nią skuszę...
I chyba dokupię jeszcze jeden złoty tusz-efekt fajny, ogólnie mi się podoba(choć ja z tych raczej mniej wymagających jeśli chodzi o tusze, bo też mam długie rzęsy i bardzo gęste,i do tej pory bardzo bardzo rzadko zdarzało mi się stosować, ale teraz postanowiłam poprawę)ty;lko jednak troszkę się obsypuje Miałam czekać na promocję, bo jeszcze trochę zostało, ale... boję się,że zabraknie
Na ile Wam, starcza ten tusz przy codziennym stosowaniu?Czy po dwóch tygodniach dolewacie do niego toniku żeby był rzadszy tak jak ktoś tam polecał w recenzjach? Jeśli tak to to musi byc tonik czy może być np kropla płynu micelarnego?
Kupiłam dziś lakier dwie sztuki brudny róż-mi się bardzo spodobałi słuchawki czarne Philipsa Miłe zaskoczenie,że były różne kolory
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:02   #366
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

acha jeszcze się pochwale, że dorwałam dziś ten zestaw maszynka plus 3 wymienne wkłady

Stary 2012-09-27, 13:05   #367
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
ty;lko jednak troszkę się obsypuje Miałam czekać na promocję, bo jeszcze trochę zostało, ale... boję się,że zabraknie
Na ile Wam, starcza ten tusz przy codziennym stosowaniu?Czy po dwóch tygodniach dolewacie do niego toniku żeby był rzadszy tak jak ktoś tam polecał w recenzjach? Jeśli tak to to musi byc tonik czy może być np kropla płynu micelarnego?
spróbuj przypudrować lekko rzesy zanim nałożysz tusz, mniej się wtedy osypują i ładniej wyglądają(lekko się wydłużają). I ja nic z nim nie robię, nic nie dolewam po dwóch tygodniach konsystencja się zmieniłato chyba jakiś stary egzemplarz musiała mieć bo mój minimum 3 miesiące mi słuzył, a zmieniłam tylko dlatego że przy soczewkach mam manię terminu wazności kosmetyków boje się zapalenia spojówek etc więc i nie używam żadnego tuszu po 3 miesiącach od otwarcia..

never a ta komoda sporo rzeczy Ci mieści? ja nad nią dumałam ale ona mi się strasznie mała wydaje...

Czas edycji: 2012-09-27 o 13:06
Stary 2012-09-27, 13:07   #368
carolyna86
Zakorzenienie

przy kasach, obok gum do żucia, widziałam dziś tusze Maybellina za 14,99zł, ale kurcze wypadło mi z głowy, które konkretnie to były

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:09   #369
alamirka
Moderator

Cytat:
spróbuj przypudrować lekko rzesy zanim nałożysz tusz, mniej się wtedy osypują i ładniej wyglądają(lekko się wydłużają). I ja nic z nim nie robię, nic nie dolewam po dwóch tygodniach konsystencja się zmieniłato chyba jakiś stary egzemplarz musiała mieć bo mój minimum 3 miesiące mi słuzył, a zmieniłam tylko dlatego że przy soczewkach mam manię terminu wazności kosmetyków boje się zapalenia spojówek etc więc i nie używam żadnego tuszu po 3 miesiącach od otwarcia..
Dokładnie. Ja swój już grubo ponad 3 miesiące zużywam i absolutnie nic nie dolewam, nic nie zasycha i nic się nie kruszy Też zawsze przypudrowuję rzęsy najpierw
Tak w ogóle to uzywam go uzywam i nie widać końca. Zastanawiam sie ile go tam jeszcze siedzi
Stary 2012-09-27, 13:09   #370
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Słyszałam, że można też dolać taką witamine E w kapsułkach co jest
Z tuszem u mnie różnie. Jeden mi wystrzymuje pół roku .. inny 3 inne 4 ... ale nie przekraczam tego pół roku. Ostatnio to mi bardzo szybko wysuszył z Eveline .. aż byłam zdziwiona bo jego poprzednik wytrzymał dłużej.

Cytat:
Zastanawiam sie ile go tam jeszcze siedzi
Jak Ci się wysuszy czy coś to polecam to sprawdzić ile tam zostało ... :P
Ostatnio tak zrobiłam ze starym tuszem to aż się zdziwiłam ile produktu się marnuje.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:11   #371
bleuclair
Zakorzenienie

No ja nie wiem jak to jest z tą konsystencją, bo tak jak mówię wcześniej nie używałam w ogóle tuszy do rzęs(kiedyś jeden z Rimmela) ale na yt w recenzjach o tym tuszu mówiły dziewczyny,że gęstnieje i że trzeba dolewać tonik...nie wiem jak to jest... A tak btw-ile po otwarciu taki tusz może służyć właśnie jeśli chodzi o termin ważności? Bo ja też mam chore oczy i nie chcę przegiąć?
Mam je obsyopac troszkę takim pudrem prasowanym tak?Sorry że tka pytam ale dla mnie wcześniej makijaz oka nie istniał, ale że noszę okulary, to wypada jednak zacząć oko szczególnie podkreślać...
ps czyli...uporzdkujmy-najpierw ta odżywka potem puder potem tusz, tak?

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2012-09-27 o 13:12
Stary 2012-09-27, 13:12   #372
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:

never a ta komoda sporo rzeczy Ci mieści? ja nad nią dumałam ale ona mi się strasznie mała wydaje...
Więc tak w pierwszej szufladzie mam pudry podklady bronzery i róze, w drugiej palety, trzecia to lakiery do paznokci i juz nie ma miejsca Pędzle i inne duperele typu kredki tusze do rzes i inne rzeczy których mniej używam mam w kufrze i w szufladkach one były tez dostępne w biedronce takie kolorowe Powiem szczerze, że nie jest aż taka malutka do przechowywania ubrań może się nie nadaje ale do kosmetyków mi pasuje no i mam ją blisko Ostatnio nawet rozglądałam się za czyms podobnym na allegro ale ceny są kosmiczne za 119 zł nie kupisz takiej nigdzie

Stary 2012-09-27, 13:15   #373
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Tak zachwalacie tę odżywkę do rzęs,ze chyba się na nią skuszę...
I chyba dokupię jeszcze jeden złoty tusz-efekt fajny, ogólnie mi się podoba(choć ja z tych raczej mniej wymagających jeśli chodzi o tusze, bo też mam długie rzęsy i bardzo gęste,i do tej pory bardzo bardzo rzadko zdarzało mi się stosować, ale teraz postanowiłam poprawę)ty;lko jednak troszkę się obsypuje Miałam czekać na promocję, bo jeszcze trochę zostało, ale... boję się,że zabraknie
Kupiłam dziś lakier dwie sztuki brudny róż-mi się bardzo spodobałi słuchawki czarne Philipsa Miłe zaskoczenie,że były różne kolory
Mi sie zaden tusz nie osypuje , za to mojej mamie obojetnie jaki zawsze sie osypuje Mi sie wydaje ze to tez kwestia naszych rzes , jak czesto sie malujemy , jak i czy zmywamy ten makijaz itp.

Patrzylam dzis jeszcze na te lakiery ale nie zrobily na mnie jakiegos mega wrazenia wiec je odpuscilam :P moze jak przecenią to na ten krwisto czerwony sie skusze
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:17   #374
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez StarFromHell Pokaż wiadomość
Mi sie zaden tusz nie osypuje , za to mojej mamie obojetnie jaki zawsze sie osypuje Mi sie wydaje ze to tez kwestia naszych rzes , jak czesto sie malujemy , jak i czy zmywamy ten makijaz itp.
Z mojego doświadczenia wynika że to czy tusz się osypuje wynika wyłącznie z jego jakości. Oczywiście można się z tym nie zgadzać, ale nie sądzę żeby tłumaczenie sobie kiepskości tuszu właściwościami rzęs miało jakikolwiek sens.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:18   #375
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nie wiem jak to jest z tą konsystencją, bo tak jak mówię wcześniej nie używałam w ogóle tuszy do rzęs(kiedyś jeden z Rimmela) ale na yt w recenzjach o tym tuszu mówiły dziewczyny,że gęstnieje i że trzeba dolewać tonik...nie wiem jak to jest... A tak btw-ile po otwarciu taki tusz może służyć właśnie jeśli chodzi o termin ważności? Bo ja też mam chore oczy i nie chcę przegiąć?
Mam je obsyopac troszkę takim pudrem prasowanym tak?Sorry że tka pytam ale dla mnie wcześniej makijaz oka nie istniał, ale że noszę okulary, to wypada jednak zacząć oko szczególnie podkreślać...
ps czyli...uporzdkujmy-najpierw ta odżywka potem puder potem tusz, tak?
termin ważności maskary do rzęs to przeciętnie 3-6 miesięcy od pierwszego użycia jeśli używasz jeszcze dodatkowo odżywki, to używałabym najpierw pudru(delikatnie musnąć pędzlem, ewentualnie gąbeczką lekko przypudrować tak jak pudruje się przyslowiowy nosek ) potem odżywki, a potem tuszu chociaż mi w zupełności wystarcza sam puder+tusz odżywkę nakładam zwykle na noc, mam jakąś psychiczną barierę chyba że odżywi lepiej jeśli nie będę jeszcze ich potem męczyć tuszem

never dziękuję bo ja właśnie szukam czegoś na kosmetyki typu balsamy żele masła etc.. na lakiery znalazłam domek w ikei, a kolorówka jeszcze mieści się bogu dzięki w kosmetyczce, chociaż chyba niedługo..

Czas edycji: 2012-09-27 o 13:21
Stary 2012-09-27, 13:20   #376
kasiabasia2009
Raczkowanie

a czy w biedronce dostane mleko w proszku i herbatniki zwykłe i jaka cena tych produktow.Bo mnie naszlo na Blok czekoladowy
kasiabasia2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:27   #377
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
termin ważności maskary do rzęs to przeciętnie 3-6 miesięcy od pierwszego użycia jeśli używasz jeszcze dodatkowo odżywki, to używałabym najpierw pudru(delikatnie musnąć pędzlem, ewentualnie gąbeczką lekko przypudrować tak jak pudruje się przyslowiowy nosek ) potem odżywki, a potem tuszu chociaż mi w zupełności wystarcza sam puder+tusz odżywkę nakładam zwykle na noc, mam jakąś psychiczną barierę chyba że odżywi lepiej jeśli nie będę jeszcze ich potem męczyć tuszem

never dziękuję bo ja właśnie szukam czegoś na kosmetyki typu balsamy żele masła etc.. na lakiery znalazłam domek w ikei, a kolorówka jeszcze mieści się bogu dzięki w kosmetyczce, chociaż chyba niedługo..
Dziękuję
Stary 2012-09-27, 13:27   #378
alamirka
Moderator

Jezusie, muszę to napisać bo mózg mi siada po tym co wyczytuje na blogach. Wspomniałyście tu o tych odzywkach ze składnikiem leku na jaskrę. Zaciekawiło mnie to,bo nie słyszałam wcześniej i siedzę i grzebie i jestem w szoku, dojść do siebie nie mogę. Bo czytam że panny zakupuja na lewo "po znajomości" na zdrowe oczy, takie kropleki jak moje lub pochodne i wcierają w rzęsy! Boooże To człowiek by miliony dał żeby nie musiec stosowac i żeby znowu zdrowe oczy miec, a jakies debilki (za przeproszeniem) dobrowolnie, "dla urody" wsmarowują w siebie mocno inwazyjnie działający lek.
Boże boże boże
Stary 2012-09-27, 13:29   #379
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Z mojego doświadczenia wynika że to czy tusz się osypuje wynika wyłącznie z jego jakości. Oczywiście można się z tym nie zgadzać, ale nie sądzę żeby tłumaczenie sobie kiepskości tuszu właściwościami rzęs miało jakikolwiek sens.
Nie kloce sie bo nie wiem na 100% ale sobie to w ten sposob tlumacze
Bo skoro i ja i mama uzywamy tego samego tuszu to czemu mi sie nie osypuje , nie kruszy a mamie tak ?
No nie wazne ja sie ciesze ze nie mam z tym problemu
Stary 2012-09-27, 13:29   #380
Optyczka
Raczkowanie

Pamiętacie może w jakiej cenie jest folia spożywcza i ile ma metrów:confused :

13.01.2006 [*]
Optyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:34   #381
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Nie kloce sie bo nie wiem na 100% ale sobie to w ten sposob tlumacze
Bo skoro i ja i mama uzywamy tego samego tuszu to czemu mi sie nie osypuje , nie kruszy a mamie tak ?
No nie wazne ja sie ciesze ze nie mam z tym problemu
Może mama trafiła na gorszy egzemplarz, z innej partii, po prostu? Albo źle przechowywany?
To jest dużo logiczniejsze wytłumaczenie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:37   #382
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Optyczka Pokaż wiadomość
Pamiętacie może w jakiej cenie jest folia spożywcza i ile ma metrów:confused :
folia aluminiowa Zosia Samosia 20 m za 3,45zł

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:40   #383
eewelinaa92
Zakorzenienie

Wczoraj mama i siostra kupiły sobie tusze z eveline te czarne z zielonymi napisami. Poczytałam na wizazu, opinie całkiem przyzwoite. Dzisiaj rano pomalowałam sobie nim rzesy by sprawdzić czy sie dla mnie nada i czy warto isc do biedro. Pierwszy efekt zachwycajacy. Ładne długie porozdzielane rzesy, ładnie podkrecone. Pomyślałam lece. Zebrałam się, wychodząc podeszłam do lustra a tam masakra, tusz już po tym czasie sie pokruszył i osypał. Z zadnym tuszem NIGDY tak nie miałam. No i niestety do biedronki ostatecznie nie poszłam. A tak ładnie wyglądały rzęsy, aż mi szkoda..

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:41   #384
Percival
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiabasia2009 Pokaż wiadomość
a czy w biedronce dostane mleko w proszku i herbatniki zwykłe i jaka cena tych produktow.Bo mnie naszlo na Blok czekoladowy
mleka w proszku nie ma, a zwykłe herbatniki to kojarzę tylko malutkie, to pewnie się nie opłaca do bloku
Biedronka powinna Wam płacić za reklamę
Kupiłam złoty tusz (któraś pisała, jak go używać, najpierw krótkie włoski, potem długie? bo nie mogę znaleźc), lakier 496 i odżywkę do rzęs i 5 paczek chipsów. Organizerów na kosmetyki nie było
Ciekawe, czy po południu będą łosie...
Percival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:44   #385
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Jezusie, muszę to napisać bo mózg mi siada po tym co wyczytuje na blogach. Wspomniałyście tu o tych odzywkach ze składnikiem leku na jaskrę. Zaciekawiło mnie to,bo nie słyszałam wcześniej i siedzę i grzebie i jestem w szoku, dojść do siebie nie mogę. Bo czytam że panny zakupuja na lewo "po znajomości" na zdrowe oczy, takie kropleki jak moje lub pochodne i wcierają w rzęsy! Boooże To człowiek by miliony dał żeby nie musiec stosowac i żeby znowu zdrowe oczy miec, a jakies debilki (za przeproszeniem) dobrowolnie, "dla urody" wsmarowują w siebie mocno inwazyjnie działający lek.
Boże boże boże

po tym jak usłyszałam że panny młode które chcą się zmienić przed ślubem/modelki kupują przez internet larwy tasiemca (od których przecież zdarzały się już przypadki śmiertelne) tylko po to żeby być szczupłą doprawdy nic mnie już nie zdziwi.. niektórym po prostu przydałby się w promocji mózg ale takie to już przykre jest niestety, ludzie dla piękna są w stanie robić doprawdy niewyobrażalne głupoty..
Stary 2012-09-27, 13:46   #386
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88

Cytat:
kupiłam słuchawki i.. jestem troche rozczarowana, nie tłumią prawie w ogóle hałasu z ulicy, przy krótkiej przebieżce doprowadziły mnie do szału trochę bo dziwnie się mojego ucha trzymają i wypadają (mój TŻ mierzył i na niego są w sam raz) ale dźwięk jest jakiś taki dziwny.. coprawda swoje uszy rozpuściłam za bardzo dokanałowymi senheiserami które niestety mi się popsuły, ale dla porównania włożyłam moje douszne stare ale zasłużone philipsy w których działa już tylko jedna słuchawka z serii she i nie ma porównania co do dźwięku(ale ja mam bardzo czuły słuch, w szkole muzycznej śmieją się całe życie że mam słuch wrażliwy jak pies), niby jedna firma a takie kwiatki także polecam porównać parametry ze starymi których używałyście żeby się niezaskoczyć
Dziewczyny jeśli chodzi o słuchawki to polecam te z noki http://allegro.pl/sluchawki-nokia-hf...629552897.html wejscie zwykłe 3,5 - czyli takie normalne a są świetne! i w śmiesznej cenie 16 zł z przesyłka! TZ miał jakies firmowki do swojego telefonu - za coś kolo 100, ja miałam od nowości takie i z ciekawości sprawdziłam cene na allegro a tam 20 zł za słuchawki ;o więc kupiłam i sobie i jemu - mówi że lepsze od swoich, a są naprawde dobre bo świetnie tłumią dzwieki - maja 3 nakładki silikonowe o różnych wielkościach - także nie ma co wydawać kasy na te z biedronki

btw. byłam dzis w biedronce ale nie widziałam przecenionego łososia Były takie na tackach - filety z łososia w czarnym opakowaniu ale kosztowały 33zł - to chyba nie o te chodziło? a innych nie widziałam wiec pewnie wyprzedane

Czytam.. 8/2014

Edytowane przez annnie88
Czas edycji: 2012-09-27 o 13:48
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:47   #387
alamirka
Moderator

Cytat:

po tym jak usłyszałam że panny młode które chcą się zmienić przed ślubem/modelki kupują przez internet larwy tasiemca (od których przecież zdarzały się już przypadki śmiertelne) tylko po to żeby być szczupłą doprawdy nic mnie już nie zdziwi.. niektórym po prostu przydałby się w promocji mózg ale takie to już przykre jest niestety, ludzie dla piękna są w stanie robić doprawdy niewyobrażalne głupoty..
eh przykre..

Tak, wizaż działa lepiej niż jakakolwiek reklama
Stary 2012-09-27, 13:59   #388
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Ja jeszcze po to sie wybiore i BASTA ! Amen

dziękuje za info

Moze/Napewno pracownicy nie zmienili wczorajszej cenówki na nową cene DNIA /poranka

A własnie ! Przypomnialas mi ze mialam komus napisac jak sie sprawuje ten Micel
A wiec wczoraj go uzylam do zmycia makijazu czyli w moim wypadku tusz do rzęs i wypał swietnie Nie wysusza skory , ale tez nie zostawia lepkiego filmu na buzi , jest delikatny i mi sie spodobał
Jak wytrzyma do przeceny to wezme jeszcze z dwa opakowania

I wczoraj uzylam tez na noc odzywki do rzęs! JEST GENIALNA Pieknie mi wydluzyla rzesy , rozczesała i za chwilke wsiąkneła w rzesy Rano nałozyłam Ten złoty tusz z Eveline i efekt jest powalający jak dla mnie !)) Maz sie smial czy sobie w nocy gdzies skoczyłam rzęsy doczepic i przedluzyc ) !!
EVELINE - jak dla mnie bomba firma uwielbiam ich kosmetyki , noi ceny w porownaniu z niektorymi markami to są czasami "groszowe" sprawy ale to tylko moje zdanie
Mi nie podszedł ten micel. Nie zmył mi ani tuszu do rzęs, ani podkładu, nawet cieni do powiek, tylko wszystko rozmazał
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:05   #389
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Może mama trafiła na gorszy egzemplarz, z innej partii, po prostu? Albo źle przechowywany?
To jest dużo logiczniejsze wytłumaczenie.
A jesli uzywamy jednego tego samego ?

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Wczoraj mama i siostra kupiły sobie tusze z eveline te czarne z zielonymi napisami. Poczytałam na wizazu, opinie całkiem przyzwoite. Dzisiaj rano pomalowałam sobie nim rzesy by sprawdzić czy sie dla mnie nada i czy warto isc do biedro. Pierwszy efekt zachwycajacy. Ładne długie porozdzielane rzesy, ładnie podkrecone. Pomyślałam lece. Zebrałam się, wychodząc podeszłam do lustra a tam masakra, tusz już po tym czasie sie pokruszył i osypał. Z zadnym tuszem NIGDY tak nie miałam. No i niestety do biedronki ostatecznie nie poszłam. A tak ładnie wyglądały rzęsy, aż mi szkoda..
Pisałam tu o nim ze dla mnie to porażka kosmetyczna Uzylam go raz i lezy w lazience Bog wie po co

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Mi nie podszedł ten micel. Nie zmył mi ani tuszu do rzęs, ani podkładu, nawet cieni do powiek, tylko wszystko rozmazał
jednym bedzie pasowal innym nie , niestety ja tam jestem zadowolona , a nie naleze do tych mega wymagajacych
Stary 2012-09-27, 14:10   #390
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
folia aluminiowa Zosia Samosia 20 m za 3,45zł

nie o folie aluminiowa chodzilo a o ta przezroczysta
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości