Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 13:04   #991
Dragusia88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

noi miałam ogladac ostry dyżur i dupa! tvn mi zcieło i eh

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:23   #992
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość

Mnie też lekaż polecił LadeeVit ale nie mogłam go brać bo fatalnie mi się odbijał rybą
Ale, że rybą? na co Ty hehe

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
poluję na nią od 2 tygodnia i nigdzie nie ma.. wszędzie tylko z salami..
Ja kupiłam w Kauflandzie, ale była ostatnia. Szybko jakoś schodzą. Pyszna jest trzeba przyznać

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
Cześć ,
oprowadziłam dzieci do szkoły-przedszkola i do 12.30 mam wolne....
a propo dzieci ,pytam Kubę jak mu się podoba w szkole czy dzieci fajne( w końcu już prawie miesiąc chodzi to coś więcej może powiedzieć ) ,
a on na to zaspanym głosem : " dziewczyny mogłyby być ładniejsze....." i tyle, to jest właśnie męski punkt widzenia .......

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

dziewczyny a mówicie do brzucha?? Bo ja nie potrafie...
Ja mówię czasami TŻ też czasami coś tam pogada wieczorem jak juz leżymy. Ale nic konkretnego Ja mówię jak się długo nie rusza, żeby dała znać że wszystko jest ok a ostatnio przeczytałam w M jak Mama, żeby w ciąży zaobserwować w jakich godzinach dziecko jest ruchliwe w brzuszku to prawdopodobnie w takich godzinach będzie też ruchliwe po narodzinach. Ciekawe czy tak będzie.?

Cytat:
Napisane przez 22Paula22 Pokaż wiadomość
Witam wpadłam tylko na chwilke odnośnie tego mycia okien, otóż moja wczorajsza rozmowa z tż w kąpieli około 22:

ja: Kochanie zmęczony jestes?
tż: Nie a czemu pytasz?
ja: Tzn masz siłe?
tż: Mam a co chcesz (tu jego usmieszek i myśl o amorach)
ja: Jak wyjdziemy z kąpieli to umyjesz okna bo rano chcialam powiesić nowe firanki
tż: (zbladł i z miną zbitego psa) dobrze kochanie umyje

ja po chwili patrzenia na jego mine mówie że żartowalam jakbyscie widziały radość na jego twarzy xD taki dialog zawsze miedzy nami był jak chodzilo o jakąś romantyczną noc więc szok na jego twarzy byl bezcenny

Milego dnia Wam życzę i spadam do pracy zajrze do Was wieczorem
hehe dobre dobre:P

Cytat:

....ale dziewczyny przystopujcie.... jak czytam,że mąż myje okna , wywiesza pranie , jeszcze gotuje .... czy tylko ja mam takiego który tego nie robi..... ?!!!
Mój gotuje, ale nie sprząta pranie czasami powiesi, szczególnie swoje skarpetki bo ja nienawidzę tego robić

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
a tam przynajmniej masz tz ja tam nie mam nikogo sama jak palec, siostra troche pomaga w gotowaniu bo lepiej jej idzie. juz sobie wyobrazam pytania dziecka potem, dlaczego tatus z nami nie mieszka - i co mam powiedziec ze tatus chcial abym cie zabila, ze nawet cuilas nie chce byc zapisany jako ojciec w papierach !!!! eh no ale mam nadzieje ze czasu bd miala sporo i zapyta sie w miare pozno, bo jak tu z dzieckiem o tym rozmawiac

ale musze sie pochwalic, dopiero co wstalam na 15 do 24 do pracy, oby ost zamkniecie. NO i najwazniejsze - siostra napisala mi eska ze DOSTALYSMY MIESZKANIE, wiec jak dobrze pojdzie juz na swieta sie bd mozna z tego poddasza wyprowadzic !!!!
Nie martw się odpowiedzi na pytania przyjdą z czasem same gratuluje mieszkanka!

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Własnie przeczytałam, co napisałam :"drożdziweczki":hahah a:
Ciekawe ja egzamin ptaszyska...Mam nadzieje, ze sie nie odzywa dlatego, bo tak balowała zdany egzamin.
A my zaraz jedziemy podpisywac akt notarialny, 3mac kciuki proszę!

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość

dziewczyny widzę, że temat imion powrócił a powiedzcie mi co sądzicie o imieniu LEON bo moim i Tz rodzicom i nie za bardzo się podoba a koleżanki z pracy twierdzą, że skrzywdzimy nasze dziecko takim imieniem wiem, że to nasz wybór itd. ale czy na prawdę te imię jest aż takie złe ???????????

Mi się bardzo podoba Leon

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
No powiem Ci, że dużo straciłas:P interesujący odcinek:P
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:37   #993
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
dziewczyny widzę, że temat imion powrócił a powiedzcie mi co sądzicie o imieniu LEON bo moim i Tz rodzicom i nie za bardzo się podoba a koleżanki z pracy twierdzą, że skrzywdzimy nasze dziecko takim imieniem wiem, że to nasz wybór itd. ale czy na prawdę te imię jest aż takie złe ???????????
mi tak średnio się podoba, ale jestem uprzedzona do tego imienia, na wczasach była rodzinka z Leonem, strasznym urwisem, ciągle byli gdzieś obok nas, na posiłkach, na plaży, itp i ciągle słyszeliśmy Leon to, Leon tamto, itp. Ale żeby skrzywdzić w ten sposób dziecko to przesada. Teraz to imię robi się chyba popularne dosyć.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:44   #994
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
No powiem Ci, że dużo straciłas:P interesujący odcinek:P
nie denerwuj mnie tylko opowiadaj

Stary 2012-09-27, 13:47   #995
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

hej ja tylko na chwilkę

taki ładny dzień a ja leżę... w pracy strasznie rozbolał mnie brzuch, wzięłam 2 nospy ale w ogóle nie przechodziło musiałam się zwolnić, bo nie mogłam dłużej wytrzymać. oczywiście jak wróciłam do domu to prawie przeszło, ale na wszelki wypadek jeszcze trochę się pobyczę
uciekam do łóżka, może trochę pośpię miłego dnia
Stary 2012-09-27, 13:50   #996
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
nie denerwuj mnie tylko opowiadaj
Cały szpital zamknięty z powodu jakiejś epidemii - ospopodobnej. Jedna dziewczynka zmarła, kilka w stanie krytycznym. Ludzie szaleli, chcieli wybijać drzwi żeby uciec ze szpitala, bo nie pozwolono nikomu wyjść. A na koniec Carter i Abby się całowali

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
hej ja tylko na chwilkę

taki ładny dzień a ja leżę... w pracy strasznie rozbolał mnie brzuch, wzięłam 2 nospy ale w ogóle nie przechodziło musiałam się zwolnić, bo nie mogłam dłużej wytrzymać. oczywiście jak wróciłam do domu to prawie przeszło, ale na wszelki wypadek jeszcze trochę się pobyczę
No pewnie - odpoczywaj! pewnie niedługo minie ból całkiem, jak się wygrzejesz w ciepłym łóżeczku

Stary 2012-09-27, 13:56   #997
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
hej ja tylko na chwilkę

odpoczywaj miłego leniuchowania

a ja po pracy jade na pobranie krwi na jakieś kolejne badanka
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:58   #998
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Cały szpital zamknięty z powodu jakiejś epidemii - ospopodobnej. Jedna dziewczynka zmarła, kilka w stanie krytycznym. Ludzie szaleli, chcieli wybijać drzwi żeby uciec ze szpitala, bo nie pozwolono nikomu wyjść. A na koniec Carter i Abby się całowali
CO????????????????? i ja tego nie widziałam a tak im kibicuje i najważniejsze mnie ominęło

Stary 2012-09-27, 13:59   #999
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
CO????????????????? i ja tego nie widziałam a tak im kibicuje i najważniejsze mnie ominęło
to musisz gdzieś na Internecie sciągnąc sobie odcinek

----------------------------------
Ja po obiedzie, jak co dzień spadam do mamuśki na kawkę i ploteczki

Edytowane przez LiwkaO
Czas edycji: 2012-09-27 o 14:01
Stary 2012-09-27, 14:23   #1000
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
co sądzicie o imieniu LEON bo moim i Tz rodzicom i nie za bardzo się podoba a koleżanki z pracy twierdzą, że skrzywdzimy nasze dziecko takim imieniem wiem, że to nasz wybór itd. ale czy na prawdę te imię jest aż takie złe ????
mnie sie podoba.

Cytat:
dobry odcinek byl

Cytat:
na wszelki wypadek jeszcze trochę się pobyczę
bycz sie, bycz!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 14:23   #1001
Dragusia88
Zakorzenienie

noi opustoszało na forum

Stary 2012-09-27, 14:25   #1002
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
a jakichś powtórek nie poszczają

Cytat:
noi opustoszało na forum
wszyscy sie poszli byczyć po obiedzie a ci co pracują w końcu zabrali sie do pracy
Stary 2012-09-27, 14:26   #1003
angel-b
Raczkowanie

Cytat:
noi opustoszało na forum
To chyba TE godziny..

A za oknem ciemno, ponuro. A zapowiadał się taki pogodny dzień :/
Stary 2012-09-27, 14:34   #1004
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
a jakichś powtórek nie poszczają
no właśnie nie

oglądam sobie właśnie te wózki Tutek i wcale nie są takie tanie. mi się tylko grandery podobaja to jeden 1350zl drugi 1500 bez fotelika bez parasolki ;/

Stary 2012-09-27, 15:07   #1005
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:

....ale dziewczyny przystopujcie.... jak czytam,że mąż myje okna , wywiesza pranie , jeszcze gotuje .... czy tylko ja mam takiego który tego nie robi..... ?!!!
Cytat:
....pewnie tak......

ale domowe to raczej nie...jedynie zwierzakom sprzata i ogólnie dba o nie-ale to hobby...
no nie jest tak,że w ogóle nic nie robi ,ale jak by raz na jakiś czas zrobił mi śniadanko albo kolację ,było by miło.... a prędzej powie to zamów coś,albo weż kogoś do mycia okien..
No ale u Was chyba taki podział, że Ty w domku on zarabia? To wtedy wd mnie normalne, że wszystko robi ta osoba co ma pracę domu. Bo to taki jakby etat. U nas pracujemy w dwójkę, zarabiamy porównywalnie i w podobnym wymiarze czasu / często ja więcej więc trudno żebyśmy obowiązkami się nie dzielili. Z braniem do pomocy, ja jestem bardziej za, w sensie - np Pani do sprzątania, ale mój Mąż uważa że to strata kasy (chociaż nas stać !) , po urodzeniu dziecka, będę nalegać, lubimy jak jest czysto i jednak zajmuje to trochę czasu, wolę po prostu go spędzać inaczej, chyba że w ogóle jakieś rewolucje będą po porodzie to zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
smutne to, że facet tak się zachował, ale czasem dzieciom lepiej z jednym rodzicem niż z dwojgiem wiecznie kłócących się ludzi. różnie się z życiu układa, najważniejsze, że ty o was dbasz i tobie zależy.

Cytat:
Dobre imię, nie przejmuj się opiniami innych i nazywaj jak Ci pasuje
Stary 2012-09-27, 15:19   #1006
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
a tam przynajmniej masz tz ja tam nie mam nikogo sama jak palec, siostra troche pomaga w gotowaniu bo lepiej jej idzie. juz sobie wyobrazam pytania dziecka potem, dlaczego tatus z nami nie mieszka - i co mam powiedziec ze tatus chcial abym cie zabila, ze nawet cuilas nie chce byc zapisany jako ojciec w papierach !!!! eh no ale mam nadzieje ze czasu bd miala sporo i zapyta sie w miare pozno, bo jak tu z dzieckiem o tym rozmawiac
...nie chciałam aby to tak zabrzmiało....
miałam na mysli takie tam bzdury,że mógłby troszkę więcej pomagać.... i takie tam...
ale uwierz mi lepiej nie mieć faceta niż mieć byle jakiego.a jeśli nawet nie przyznaje się do dziecka to jest sk..wiel nie człowiek ,więc po co Ci on?!A dziecko pewnie,że będzie pytać? ale do tego czasu zdążysz wymyślić mądre odpowiedzi.... a zresztą nigdy nie wiadomo jak Ci się życie ułoży,może za jakiś czas spotkasz kogoś wartego uwagi ,który pokocha i dziecko i ciebie.tego Ci życzę .
A dzieci z rodzin w której jedno z rodzin" zawiodło" jest pełno....
dzisiaj rano rozmawiałam, z ojcem 6 latka (on i mój Kuba chodzą razem do klasy)i on ma już w ogóle przerąbane... matka,która zaszła mając 17 lat ,odeszła od faceta zostawiając syna poczym uświadamiając sobie o alimentach zaczęła o niego walczyć....,w chwili obecnej po sprawach sądowych dziecko mieszka z ojcem(zresztą mały sam o to błagał) ale matka co jakiś czas zabiera syna na dzień,dwa i wtedy -masakra-laska straszy własne , podnosi na niego rękę,opowiada o ojcu złe rzeczy a dzieciak widzi u boku mamy coraz to nowych wujków....no i nic ,nawet bluzki mu nie kupi....dużo by opowiadać..... wykrzyczała,przy dziecku,że ma zniszczone życie i żałuje że ma syna.....
I co ,lepiej byłoby jej zabrać jakiekolwiek prawa dla dobra dzieciaka....
a najlepiej jakby na samym początku zniknęła i tyle......

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
No ale u Was chyba taki podział, że Ty w domku on zarabia?
..teraz tak...no bo to jest 3 dziecko a możemy sobie pozwolić abym nie pracowała zawodowo. ale jak pracowałam to było podobnie.... ale czasem tak jest z facetami... ,(tak wychowany w domu rodzinnym)..... czasami tak sobię marudzę ... ale i tak dużo wywalczyłam....
chciałabym więcej zaangażowania takiego osobistego ... bo na razie to tak jakby dziecko kupiło kartkę z życzeniami zamiast zrobić samemu laurkę....

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2012-09-27 o 15:09
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:32   #1007
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
.
..teraz tak...no bo to jest 3 dziecko a możemy sobie pozwolić abym nie pracowała zawodowo. ale jak pracowałam to było podobnie.... ale czasem tak jest z facetami... ,(tak wychowany w domu rodzinnym)..... czasami tak sobię marudzę ... ale i tak dużo wywalczyłam....
chciałabym więcej zaangażowania takiego osobistego ... bo na razie to tak jakby dziecko kupiło kartkę z życzeniami zamiast zrobić samemu laurkę....
Nooo przy trójce plus praca, to sobie nie wyobrażam ! A z domu niestety sporo się wynosi. Ale za to skoro to wątek z 70 % chłopców to jest szansa, że ich świetnie wychowamy i kolejne babeczki nie będą się męczyć

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

obowiązkowy prezent dla chłopaka:

http://www.smyk.com/zestaw-do-sprzat...y-dla-dzieci-p

Stary 2012-09-27, 15:44   #1008
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo przy trójce plus praca, to sobie nie wyobrażam ! A z domu niestety sporo się wynosi. Ale za to skoro to wątek z 70 % chłopców to jest szansa, że ich świetnie wychowamy i kolejne babeczki nie będą się męczyć
....jestem za!!! ... zresztą zawsze byłam wymagająca wobec syna jak i córki.... i na pewno nie jestem za tradycyjnym podziałem -dziewczynka pomaga w sprzataniu i kuchni a syn ojcu przy majsterkowaniu.... każdy musi umieć na tyle zrobić przy sobie,po sobie i dla siebie aby dał sobie radę w życiu sam a ..... potem spotyka się drugą połówkę i wtedy rozdziela się kto co lubi i w czym jest lepszy....

no nic ,kończę filozofować ,Kuba na piłkę a ja na zebranie -tym razem w przedszkolu-1,5 godz.siedzenia na mini krzesełkach i słuchania pierdół..... super, już się cieszę....

super zestaw , już widzę minę męża.......

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2012-09-27 o 15:46
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 15:44   #1009
Malpka
Zakorzenienie

nareszcie 16 i do domu tzn na badania i do domu Pewnie dopiero jutro zajrzę coś tak czuję bo dostałam 3 torby z ubraniami dla Julki od starszych dziewczyn i musze to przejrzec
Stary 2012-09-27, 16:20   #1010
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Nooo przy trójce plus praca, to sobie nie wyobrażam ! A z domu niestety sporo się wynosi. Ale za to skoro to wątek z 70 % chłopców to jest szansa, że ich świetnie wychowamy i kolejne babeczki nie będą się męczyć [COLOR="Silver"]

To o wynoszeniu z domu to prawda... mój tż sprząta, pierze ect za to w życiu by się nie tknął gotowania i zakupy woli tylko nosić (;
No ale teść był bardzo wymagający jeżeli chodzi o dzieci... i przede wszystkim nauczył że rodziców powinni szanować jak nikogo, dlatego mój tż nigdy nic na rodziców powiedzieć nie da (;
Cytat:
Napisane przez Malpka
Pewnie dopiero jutro zajrzę coś tak czuję bo dostałam 3 torby z ubraniami dla Julki od starszych dziewczyn i musze to przejrzec
ale fajnie, uwielbiam oglądać ciuszki *_*

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 17:15   #1011
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie nie

oglądam sobie właśnie te wózki Tutek i wcale nie są takie tanie. mi się tylko grandery podobaja to jeden 1350zl drugi 1500 bez fotelika bez parasolki ;/
U mnie w sklepie 1550 z fotelikiem i parasolką te grandery są nowa kolekcja 2012r.

Cytat:
...nie chciałam aby to tak zabrzmiało....
miałam na mysli takie tam bzdury,że mógłby troszkę więcej pomagać.... i takie tam...
ale uwierz mi lepiej nie mieć faceta niż mieć byle jakiego.a jeśli nawet nie przyznaje się do dziecka to jest sk..wiel nie człowiek ,więc po co Ci on?!A dziecko pewnie,że będzie pytać? ale do tego czasu zdążysz wymyślić mądre odpowiedzi.... a zresztą nigdy nie wiadomo jak Ci się życie ułoży,może za jakiś czas spotkasz kogoś wartego uwagi ,który pokocha i dziecko i ciebie.tego Ci życzę .
A dzieci z rodzin w której jedno z rodzin" zawiodło" jest pełno....
dzisiaj rano rozmawiałam, z ojcem 6 latka (on i mój Kuba chodzą razem do klasy)i on ma już w ogóle przerąbane... matka,która zaszła mając 17 lat ,odeszła od faceta zostawiając syna poczym uświadamiając sobie o alimentach zaczęła o niego walczyć....,w chwili obecnej po sprawach sądowych dziecko mieszka z ojcem(zresztą mały sam o to błagał) ale matka co jakiś czas zabiera syna na dzień,dwa i wtedy -masakra-laska straszy własne , podnosi na niego rękę,opowiada o ojcu złe rzeczy a dzieciak widzi u boku mamy coraz to nowych wujków....no i nic ,nawet bluzki mu nie kupi....dużo by opowiadać..... wykrzyczała,przy dziecku,że ma zniszczone życie i żałuje że ma syna.....
Też znam niestety mnóstwo takich przykrych historii! aż się czasami nóż w kieszeni otwiera na takich rodziców

Stary 2012-09-27, 17:23   #1012
Dragusia88
Zakorzenienie

kurde robiłam crp na infekcje i wyszło mi 10 a norma do 5 ;/ i nie wiem co teraz. a badania krwi morfologii wydaja sie lepsze niz ostatnio eh;/ ja juz nie wiem

Stary 2012-09-27, 17:51   #1013
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel-b Pokaż wiadomość
Dziecko ze zdolnościami paranormalnymi ?
O nie dziękuje ale jak to Pani ładnie powiedziała może nie słyszy ale czuje

[QUOTE=nestelle;36781590]nie! nic chłopczykowi nie ściągamy!!!nawet w przychodniach są na plakatach ostrzeżenia.że nie wolno!!! Siusiaczek jest za malutki,za delikatny....wystarczy obmywać,przecerać tak aby był czysty i jest ok. Czytałam o mamach robiących takie rzeczy -i czasami można zrobić krzywdę...
a z tymi dziewczynkami to masz rację-przez te fałdki, i szparkę -trudniej jest obmywać , mojej Nince zawsze trochę kremu na odparzenia wchodziło we wszystko ..../QUOTE]
Ok przyjełam Tak jak mowiłam pojęcia nie miałam a i tak pewnie jeszcze ze 100 razy będę o tym słyszeć, ale chciałam się mniej więcej rozeznać

Cytat:
Kochana ja jestem zdania że bardzo dobrze że nie chce być ojcem, bo po co komu taki ojciec. Za to Ty jeszcze ułożysz sobie życie i Twoj TŻ będzie mógł zaadoptować i być ojcem Twojego dziecka tak zrobił mój kuzyn.. a inaczej Twój przyszły mąż byłby już zawsze wujkiem i miałabyś na głowie swojego byłego i jego pewnie beznadziejne metody wychowawcze.. o nie, uwierz mi że lepiej dla Ciebie

Cytat:
Nikt nie mówił że sa tanie tylko fajne
ale my tak zakładaliśmy na wozek 1500zł, z porównaniem do moim zdaniem nie wygodnych i ciężkich maxi cosi i x-landerów(tylko ciężkich) które kosztują ponad 2tys to tutek jest w cenie

Cytat:
.matka,która zaszła mając 17 lat ,odeszła od faceta zostawiając syna poczym uświadamiając sobie o alimentach zaczęła o niego walczyć....,w chwili obecnej po sprawach sądowych dziecko mieszka z ojcem(zresztą mały sam o to błagał) ale matka co jakiś czas zabiera syna na dzień,dwa i wtedy -masakra-laska straszy własne , podnosi na niego rękę,opowiada o ojcu złe rzeczy a dzieciak widzi u boku mamy coraz to nowych wujków....no i nic ,nawet bluzki mu nie kupi....dużo by opowiadać..... wykrzyczała,przy dziecku,że ma zniszczone życie i żałuje że ma syna.....
Dokładnie o to mi chodzi wyżej

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:07   #1014
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Dodałam moje zdjęcie z Niemiec do klubu
Stary 2012-09-27, 18:11   #1015
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
moj niby mowi, ze wszystko mu jedno. jednak przedwczoraj wrocil wieczorem z biegania i ni dzien dobry, ni dowidzenia, tylko: "Aleksandra czy Alicja". i caly wieczor gadki z samym soba: 'Olu, podaj tacie herbate', "Alu, idz sie uczyc'
Uśmiałam się...

Cytat:
Wydaje mi sie ze 1/3 z terazniejszych chłopcow okaza sie dziewczynkami wiec dziewczyny nie nastawiajcie sie ja mimo ze widze tego siusiaka na plycie to i tak dopuszczam mysl ze moze zamienic sie w dziewczynke wiec nie mysle po imieniu tylko per dzidziol
Skąd taka teoria??

Cytat:

Mi się średnio to imię podoba. Ale jeżeli Wam się podoba, to nie zwracałabym uwagi na to co mówią wszyscy dookoła tylko dałabym na imię tak jakbym chciała.

A ja dziś byłam w pracy donieść L4, a że nie widzieli mnie tam ponad miesiąc, to stwierdzili że przybyło mnie na twarzy, a ja nic nie zauważyłam. Teraz sobie wkręcam że jakiś pączek się zrobię i nawet nie zauważę
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:12   #1016
Luna0
Zakorzenienie

Oprócz tutka podoba mi sie jeszcze ten x-lander, 14kg to jeszcze nie tragedia, ale niestety juz jest droższy
http://allegro.pl/x-lander-xq-zestaw...661269690.html

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Skąd taka teoria??
No bo na innych wątkach tak jest a u nas zadziwiająco dużo chłopaków

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:16   #1017
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
kurde robiłam crp na infekcje i wyszło mi 10 a norma do 5 ;/ i nie wiem co teraz. a badania krwi morfologii wydaja sie lepsze niz ostatnio eh;/ ja juz nie wiem
ja na wynikach miałam normę od 0 do 10
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:17   #1018
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
No bo na innych wątkach tak jest a u nas zadziwiająco dużo chłopaków
No racja obrodziło siusiakami, ale wątpię by nagle zamiast siusiaków pokazały się szparki..
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:19   #1019
bmma
Zadomowienie

Cytat:

ale musze sie pochwalic, dopiero co wstalam na 15 do 24 do pracy, oby ost zamkniecie. NO i najwazniejsze - siostra napisala mi eska ze DOSTALYSMY MIESZKANIE, wiec jak dobrze pojdzie juz na swieta sie bd mozna z tego poddasza wyprowadzic !!!!
Gratki lokum

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 18:33   #1020
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno nic niedobrego zapytaj lekarza, ale myślę że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
A ja dziś byłam w pracy donieść L4, a że nie widzieli mnie tam ponad miesiąc, to stwierdzili że przybyło mnie na twarzy, a ja nic nie zauważyłam. Teraz sobie wkręcam że jakiś pączek się zrobię i nawet nie zauważę
W ciąży jesteś może być - zrzucisz raz ciach po urodzeniu

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

A ja przez pogodę zdycham, leżę, kocyk, kakao, zaraz budyń domowy z prawdziwą wanilią i komp. I się nie ruszam... jeszcze ta pobudka... ledwo żyję..

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości