|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
noi miałam ogladac ostry dyżur i dupa! tvn mi zcieło i eh
|
#992 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mówię czasami TŻ też czasami coś tam pogada wieczorem jak juz leżymy. Ale nic konkretnego Ja mówię jak się długo nie rusza, żeby dała znać że wszystko jest ok a ostatnio przeczytałam w M jak Mama, żeby w ciąży zaobserwować w jakich godzinach dziecko jest ruchliwe w brzuszku to prawdopodobnie w takich godzinach będzie też ruchliwe po narodzinach. Ciekawe czy tak będzie.?Cytat:
Cytat:
pranie czasami powiesi, szczególnie swoje skarpetki bo ja nienawidzę tego robić ![]() Cytat:
odpowiedzi na pytania przyjdą z czasem same gratuluje mieszkanka!Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- No powiem Ci, że dużo straciłas:P interesujący odcinek:P
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
nie denerwuj mnie tylko opowiadaj
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja tylko na chwilkętaki ładny dzień a ja leżę... w pracy strasznie rozbolał mnie brzuch, wzięłam 2 nospy ale w ogóle nie przechodziło musiałam się zwolnić, bo nie mogłam dłużej wytrzymać. oczywiście jak wróciłam do domu to prawie przeszło, ale na wszelki wypadek jeszcze trochę się pobyczę uciekam do łóżka, może trochę pośpię miłego dnia
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cały szpital zamknięty z powodu jakiejś epidemii - ospopodobnej. Jedna dziewczynka zmarła, kilka w stanie krytycznym. Ludzie szaleli, chcieli wybijać drzwi żeby uciec ze szpitala, bo nie pozwolono nikomu wyjść. A na koniec Carter i Abby się całowali
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
pewnie niedługo minie ból całkiem, jak się wygrzejesz w ciepłym łóżeczku
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja po pracy jade na pobranie krwi na jakieś kolejne badanka
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to musisz gdzieś na Internecie sciągnąc sobie odcinek![]() ---------------------------------- Ja po obiedzie, jak co dzień spadam do mamuśki na kawkę i ploteczki
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-09-27 o 14:01 |
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry odcinek byl bycz sie, bycz!
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
noi opustoszało na forum
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszyscy sie poszli byczyć po obiedzie a ci co pracują w końcu zabrali sie do pracy
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
To chyba TE godziny..
![]() A za oknem ciemno, ponuro. A zapowiadał się taki pogodny dzień :/ |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie
oglądam sobie właśnie te wózki Tutek i wcale nie są takie tanie. mi się tylko grandery podobaja to jeden 1350zl drugi 1500 bez fotelika bez parasolki ;/
|
#1005 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam na mysli takie tam bzdury,że mógłby troszkę więcej pomagać.... i takie tam... ale uwierz mi lepiej nie mieć faceta niż mieć byle jakiego.a jeśli nawet nie przyznaje się do dziecka to jest sk..wiel nie człowiek ,więc po co Ci on?!A dziecko pewnie,że będzie pytać? ale do tego czasu zdążysz wymyślić mądre odpowiedzi.... a zresztą nigdy nie wiadomo jak Ci się życie ułoży,może za jakiś czas spotkasz kogoś wartego uwagi ,który pokocha i dziecko i ciebie.tego Ci życzę A dzieci z rodzin w której jedno z rodzin" zawiodło" jest pełno.... dzisiaj rano rozmawiałam, z ojcem 6 latka (on i mój Kuba chodzą razem do klasy)i on ma już w ogóle przerąbane... matka,która zaszła mając 17 lat ,odeszła od faceta zostawiając syna poczym uświadamiając sobie o alimentach zaczęła o niego walczyć....,w chwili obecnej po sprawach sądowych dziecko mieszka z ojcem(zresztą mały sam o to błagał) ale matka co jakiś czas zabiera syna na dzień,dwa i wtedy -masakra-laska straszy własne , podnosi na niego rękę,opowiada o ojcu złe rzeczy a dzieciak widzi u boku mamy coraz to nowych wujków....no i nic ,nawet bluzki mu nie kupi....dużo by opowiadać..... wykrzyczała,przy dziecku,że ma zniszczone życie i żałuje że ma syna..... I co ,lepiej byłoby jej zabrać jakiekolwiek prawa dla dobra dzieciaka.... a najlepiej jakby na samym początku zniknęła i tyle...... ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ..teraz tak...no bo to jest 3 dziecko a możemy sobie pozwolić abym nie pracowała zawodowo. ale jak pracowałam to było podobnie.... ale czasem tak jest z facetami... ,(tak wychowany w domu rodzinnym)..... czasami tak sobię marudzę ... ale i tak dużo wywalczyłam.... chciałabym więcej zaangażowania takiego osobistego ... bo na razie to tak jakby dziecko kupiło kartkę z życzeniami zamiast zrobić samemu laurkę....
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-09-27 o 15:09 |
|
|
|
|
#1007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- obowiązkowy prezent dla chłopaka: http://www.smyk.com/zestaw-do-sprzat...y-dla-dzieci-p
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic ,kończę filozofować ,Kuba na piłkę a ja na zebranie -tym razem w przedszkolu-1,5 godz.siedzenia na mini krzesełkach i słuchania pierdół..... super, już się cieszę.... ![]() super zestaw , już widzę minę męża.......
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-09-27 o 15:46 |
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
nareszcie 16 i do domu
Pewnie dopiero jutro zajrzę coś tak czuję bo dostałam 3 torby z ubraniami dla Julki od starszych dziewczyn i musze to przejrzec
|
#1010 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale teść był bardzo wymagający jeżeli chodzi o dzieci... i przede wszystkim nauczył że rodziców powinni szanować jak nikogo, dlatego mój tż nigdy nic na rodziców powiedzieć nie da (; Cytat:
|
|
#1011 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
kurde robiłam crp na infekcje i wyszło mi 10 a norma do 5 ;/ i nie wiem co teraz. a badania krwi morfologii wydaja sie lepsze niz ostatnio eh;/ ja juz nie wiem
|
#1013 | |||
|
Zakorzenienie
|
O nie dziękuje
ale jak to Pani ładnie powiedziała może nie słyszy ale czuje [QUOTE=nestelle;36781590]nie! nic chłopczykowi nie ściągamy!!!nawet w przychodniach są na plakatach ostrzeżenia.że nie wolno!!! Siusiaczek jest za malutki,za delikatny....wystarczy obmywać,przecerać tak aby był czysty i jest ok. Czytałam o mamach robiących takie rzeczy -i czasami można zrobić krzywdę... a z tymi dziewczynkami to masz rację-przez te fałdki, i szparkę -trudniej jest obmywać , mojej Nince zawsze trochę kremu na odparzenia wchodziło we wszystko ..../QUOTE] Ok przyjełam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale my tak zakładaliśmy na wozek 1500zł, z porównaniem do moim zdaniem nie wygodnych i ciężkich maxi cosi i x-landerów(tylko ciężkich) które kosztują ponad 2tys to tutek jest w cenie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam moje zdjęcie z Niemiec do klubu
|
|
#1015 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja dziś byłam w pracy donieść L4, a że nie widzieli mnie tam ponad miesiąc, to stwierdzili że przybyło mnie na twarzy, a ja nic nie zauważyłam. Teraz sobie wkręcam że jakiś pączek się zrobię i nawet nie zauważę
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz tutka podoba mi sie jeszcze ten x-lander, 14kg to jeszcze nie tragedia, ale niestety juz jest droższy
![]() http://allegro.pl/x-lander-xq-zestaw...661269690.html ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- No bo na innych wątkach tak jest a u nas zadziwiająco dużo chłopaków
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
No racja obrodziło siusiakami, ale wątpię by nagle zamiast siusiaków pokazały się szparki..
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1020 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może być - zrzucisz raz ciach po urodzeniu ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- A ja przez pogodę zdycham, leżę, kocyk, kakao, zaraz budyń domowy z prawdziwą wanilią i komp. I się nie ruszam... jeszcze ta pobudka... ledwo żyję..
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

wszędzie tylko z salami.. 

TŻ też czasami coś tam pogada wieczorem jak juz leżymy. Ale nic konkretnego
sama jak palec, siostra troche pomaga w gotowaniu bo lepiej jej idzie. juz sobie wyobrazam pytania dziecka potem, dlaczego tatus z nami nie mieszka - i co mam powiedziec ze tatus chcial abym cie zabila, ze nawet cuilas nie chce byc zapisany jako ojciec w papierach !!!!
eh no ale mam nadzieje ze czasu bd miala sporo i zapyta sie w miare pozno, bo jak tu z dzieckiem o tym rozmawiac

musiałam się zwolnić, bo nie mogłam dłużej wytrzymać. oczywiście jak wróciłam do domu to prawie przeszło, ale na wszelki wypadek jeszcze trochę się pobyczę
miłego dnia
05.07.2008